Το Yearn εκμεταλλεύτηκε όταν ο Elon Musk σκοτώνει το Dogecoin και τα τέλη Ethereum έφτασαν στα υψηλά ρεκόρ

Νέα της εβδομάδας – Οι μεγαλύτερες ιστορίες της εβδομάδας με κρυπτονομίσματα στον κόσμο

Αυτή την εβδομάδα, όπως πάντα, ήταν μια γεμάτη γεγονότα στον κλάδο blockchain και cryptocurrency. Είδαμε το Yearn να εκμεταλλεύεται για εκατομμύρια δολάρια μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ η αυξανόμενη ζήτηση για αποκεντρωμένη χρηματοδότηση έχει στείλει τα τέλη δικτύου Ethereum σε επίπεδα ρεκόρ. Ο Elon Musk κατάργησε επίσης την αναφορά στο Bitcoin από το βιογραφικό του στο Twitter υπέρ του tweet για το Dogecoin.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτές τις ιστορίες και πολλά άλλα, στην έκδοση αυτής της εβδομάδας του OKEx Insight’s News of the Week.

Το Yearn exploit προκαλεί απώλεια 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων σε 10 λεπτά

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, η αποκεντρωμένη πλατφόρμα χρηματοδότησης ήταν το Yearn Finance εκμεταλλευόμενος. Παρόλο που μετριάστηκε περίπου 10 λεπτά, 2,8 εκατομμύρια δολάρια χάθηκαν σε έναν εισβολέα, ενώ ένα θησαυροφυλάκιο έχασε 11 εκατομμύρια δολάρια.

Βασικά προϊόντα

 • Το Yearn είναι μια πολύ γνωστή πλατφόρμα στον χώρο DeFi και φιλοξενεί πολλές συνεργασίες. Η εκμετάλλευση θα βλάψει αναμφίβολα – τουλάχιστον, προσωρινά – το έργο, το οποίο είχε αργότερα συζητήσεις για τη διακυβέρνησή του.
 • Η εκμετάλλευση έρχεται σε μια στιγμή που τα διακριτικά διακυβέρνησης DeFi ανεβαίνουν στα ύψη στην αποτίμηση. Οι ειδήσεις για το πρόβλημα του Yearn δεν έκαναν τίποτε για να σταματήσουν αμέσως την ανάπτυξη άλλων μαρκών.
 • Η επίθεση ήταν πολύ περίπλοκη στη φύση και μπορεί να σπείρει σπόρους αμφιβολίας για την ασφάλεια της καθιερωμένης πλατφόρμας DeFi.

Η τιμή του YFI είδε την αστάθεια αμέσως μετά την εκμετάλλευση. Πηγή: OKEx

Ο Elon Musk αφαιρεί το Bitcoin από το βιογραφικό, σκοτώνει το Dogecoin

Ο Elon Musk αφαίρεσε το "# bitcoin" hashtag από το βιογραφικό του στο Twitter την Πέμπτη πριν δημοσιεύσει μια σειρά από tweets για το Dogecoin. Ακολούθησε αμέσως αύξηση της τιμής για το DOGE, αλλά απέτυχε να φτάσει στα πρόσφατα υψηλά του μετά από μια αύξηση που σχετίζεται με τα στοιχήματα της Wall Street.

Βασικά προϊόντα

 • Η υποστήριξη του Musk στο Twitter-bio για το Bitcoin ήταν βραχύβια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται. Ο αινιγματικός ιδρυτής του Tesla ανέφερε σε μια συνάντηση του Clubhouse ότι βλέπει δυνατότητες στο κορυφαίο κρυπτογράφηση.
 • Μερικοί στη βιομηχανία blockchain βρίσκουν τα αστεία του Musk στο Twitter – ειδικά τα tweets του Dogecoin – να είναι ανειλικρινής και επικίνδυνο για τους ιδιώτες επενδυτές.

Η τιμή του DOGE παρουσίασε μια ιδιαίτερα ασταθή εβδομάδα. Πηγή: OKEx

Η Ruffer πούλησε το 40% της έκθεσης σε BTC για κέρδη 650 εκατομμυρίων δολαρίων

Ruffer φανερωθείς η πώληση περίπου 40% της συνολικής έκθεσης σε BTC την Τετάρτη για κέρδη 650 εκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων αγόρασε τα νομίσματα τον Νοέμβριο του 2020 και εξακολουθεί να διατηρεί έκθεση αξίας περίπου 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην κορυφαία κρυπτογράφηση.

Key takeaway

 • Ως θεσμικός επενδυτής, το επιτυχημένο εμπόριο της Ruffer μπορεί να σηματοδοτεί ότι παρόμοιοι μεγάλοι παίκτες μπορεί επίσης να είναι πρόθυμοι να λάβουν κέρδη μετά από εκτεταμένες αυξήσεις τιμών BTC – σε αντίθεση με το να κρατούν ολόκληρα τα ανοίγματα τους μακροπρόθεσμα.

Οι μέσες χρεώσεις Ethereum θέτουν νέο υψηλό όλων των εποχών


Με ενδιαφέρον για αποκεντρωμένη χρηματοδότηση και αύξηση των μαρκών με βάση το Ethereum, μέσες χρεώσεις συναλλαγής στο προαναφερθέν βασικό επίπεδο έχουν φτάσει σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών, πάνω από 20 $.

Βασικά προϊόντα

 • Οι χρήστες του Ethereum και οι συμμετέχοντες της DeFi πίστευαν ότι τα τέλη συναλλαγών ήταν κακά το περασμένο καλοκαίρι, όταν το ενδιαφέρον για αποκεντρωμένη χρηματοδότηση απογειώθηκε πραγματικά. Τώρα, τα τέλη είναι ουσιαστικά διπλάσια από αυτά που ήταν κατά τη διάρκεια του "DeFi καλοκαίρι."
 • Πολλοί αμφισβητούν την προφανή έλλειψη επεκτασιμότητας της Ethereum και αναρωτιούνται πόσο βιώσιμο είναι το δίκτυο "το μέλλον της χρηματοδότησης."
 • Οι ανθρακωρύχοι Ethereum είναι οι μεγαλύτεροι δικαιούχοι της δραματικής αύξησης των τελών συναλλαγής.
 • Οι μικρότεροι χρήστες λιανικής τιμολογούνται από αποκεντρωμένες ανταλλαγές, όπως το Uniswap και το SushiSwap.

Οι μέσες χρεώσεις συναλλαγών στο δίκτυο Ethereum ανεβαίνουν στα ύψη. Πηγή: Blockchair

Το Guggenheim CIO αυξάνει τον στόχο BTC σε 600.000 $

Ο Scott Minerd του Guggenheim Partners αύξησε την πρόβλεψή του για το BTC σε 600.000 $ ανά κέρμα. Ο διευθυντής επενδύσεων της εταιρείας επενδύσεων πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων έκανε αυτόν τον αναθεωρημένο στόχο το μια συνέντευξη με το CNN την Τρίτη.

Βασικά προϊόντα

 • Παρά τον μακροπρόθεσμο στόχο, η Minerd πιστεύει ότι η θεσμική συμμετοχή αυτή τη στιγμή δεν είναι αρκετή για να υποστηρίξει τα τρέχοντα επίπεδα τιμών κάτω από 40.000 $ ανά κέρμα.
 • Παρ ‘όλα αυτά, το συναίσθημα του Minerd είναι ένα ακόμη παράδειγμα του BTC να γίνεται πιο αποδεκτό ως περιουσιακό στοιχείο που αξίζει να επενδύσετε από θεσμικούς επενδυτές και άτομα υψηλής καθαρής αξίας.

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά και επιμελημένα νέα από επαγγελματίες κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map