Tokenized Bitcoins, Exchanges Under Fire και TRX ως Ασφάλεια: Crypto News of the Week

Το OKEx Insights παρουσιάζει τις πέντε πρώτες ειδήσεις κρυπτογράφησης της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι Bittrex και Poloniex προστέθηκαν σε αγωγή κατηγορίας κατά των Bitfinex και Tether

Έχουν προστεθεί ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων Bittrex και Poloniex τροποποιημένη αγωγή κατηγορίας εναντίον Bitfinex, Tether και συνδεδεμένων οντοτήτων.

Η αγωγή, που κατατέθηκε αρχικά τον Οκτώβριο του 2019 και ενημερώθηκε αυτήν την εβδομάδα, ισχυρίζεται ότι η Bitfinex και η Tether χειραγωγούσαν την αγορά κρυπτογράφησης αυξάνοντας τις τιμές μέσω δόλιων τακτικών. Όπως εξηγεί η επίσημη καταγγελία:

«Στην πραγματικότητα, ο Tether εξέδωσε δισεκατομμύρια USDT στον εαυτό του χωρίς υποστήριξη δολαρίου ΗΠΑ – απλά δημιουργώντας το USDT από τον αέρα. Ο Tether έκρυψε αυτό το γεγονός «πουλώντας» το USDT που κυκλοφόρησε πρόσφατα στη Bitfinex, ένα κρυπτογραφικό χρηματιστήριο που ανήκε κρυφά και λειτουργούσε από τα ίδια άτομα που κατείχαν και λειτουργούσαν το Tether. Επειδή τα Bitfinex και Tether ήταν ουσιαστικά τα ίδια, ο Tether μπορούσε απλώς να μεταφέρει το USDT που είχε εκδοθεί πρόσφατα στον λογαριασμό του στο Bitfinex χωρίς να λάβει δολάρια ΗΠΑ σε αντάλλαγμα, όπως απαιτείται από γνήσιους πελάτες. “

Οι Bittrex και Poloniex, εν τω μεταξύ, φέρεται να έχουν συμμετάσχει εν γνώσει τους στο σχέδιο εκτύπωσης USDT μεταφέροντας μεγάλα ποσά από εν γνώσει τους.

Βασικές επιλογές

 • Ο Tether δεν είναι ξένος στη διαμάχη και επί του παρόντος εμπλέκεται σε μια νομική μάχη με τον Γενικό Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης. Αυτά τα νέα προσθέτουν μόνο καύσιμα στη φωτιά.
 • Η τροποποιημένη αγωγή κατηγορίας κατά του Tether και των συνδεδεμένων εταιρειών αναπτύσσεται, με νέες ανταλλαγές να προστίθενται ως κατηγορούμενοι. Ενδέχεται να υπάρχει δυνατότητα προσθήκης άλλων ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων.
 • Εάν κερδίσει την αγωγή, αναμφίβολα θα γίνονταν αισθητά τα κύματα σε ολόκληρη τη βιομηχανία και η τιμή του Bitcoin πιθανότατα να αντιδρά αρνητικά.

Tokenized bitcoins στο Ethereum που ξεπερνούν τον αριθμό των Lightning and Liquid

Όσον αφορά τις συναλλαγές Bitcoin εκτός αλυσίδας, τα έργα που βασίζονται στο Ethereum όπως το WBTC και το imBTC είναι επί του παρόντος οι πιο δημοφιλείς επιλογές – κορυφαία γνωστά έργα που βασίζονται σε Bitcoin όπως το Lightning Network και το Liquid.

Όπως αναφέρεται από το CoinDesk, υπάρχουν 70 τοις εκατό περισσότερα bitcoin σε αυτά τα έργα Ethereum από ό, τι στις πλαϊνές αλυσίδες Bitcoin που αναφέρονται παραπάνω. Επιπλέον, η προσφορά του Bitcoin έχει αυξηθεί 330% το 2020.

Ένα γράφημα της συνολικής τιμής που είναι κλειδωμένη στο WBTC. Πηγή: Παλμός DeFi

Βασικά προϊόντα

 • Περισσότερες επιλογές για συναλλαγές Bitcoin εκτός αλυσίδας παρέχουν περισσότερες επιλογές στους χρήστες, διευκολύνοντας την υιοθέτηση.
 • Η ποικιλομορφία των περιπτώσεων χρήσης του Ethereum αποδεικνύεται από τον αυξανόμενο αριθμό των tokenized bitcoin. Είναι λογικό να συνεχίσουμε να βλέπουμε τις περιπτώσεις χρήσης να αυξάνονται.

Το “Crypto Mom” ​​Hester Peirce προτάθηκε για δεύτερη θητεία SEC

Η Hester Peirce, γνωστή από μερικούς στην κρυπτογράφηση ως “Crypto Mom” ​​για την υπεράσπιση της βιομηχανίας – ήταν διορισμένος να υπηρετήσει μια δεύτερη θητεία ως μέλος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) έως το 2025.

Το Peirce ήταν ιστορικά ισχυρός υποστηρικτής της τεχνολογίας blockchain και αντίθετος η αυστηρή στάση της SEC για τα κρυπτονομίσματα.


Βασικά προϊόντα

 • Η Peirce υπήρξε το μόνο μέλος της SEC που εξέφρασε αντίσταση στις απορρίψεις εφαρμογών Bitcoin ETF. Εάν εγκριθεί η δεύτερη θητεία της, η πιθανότητα να δει ποτέ ένα τέτοιο ταμείο που ανταλλάσσεται.
 • Η Peirce έχει επίσης υποστηρίξει την αυτορρύθμιση και ένα ασφαλές λιμάνι από την SEC για έργα με αποκεντρωμένους μάρκες.

Η Ευρωπόλ βλέπει το εργαλείο απορρήτου Bitcoin Wallet Wasabi

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ευρωπόλ στοχεύει σε πορτοφόλι ανοιχτού κώδικα που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, το πορτοφόλι Wasabi.

Τα νέα αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από CoinDesk μετά από διαρροή της έκθεσης «μόνο για την επιβολή του νόμου» της υπηρεσίας επιβολής του νόμου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με το πορτοφόλι στο Telegram. Η διαρροή επιβεβαιώθηκε αργότερα από το τμήμα Τύπου της Ευρωπόλ.

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Εγκλήματος στον κυβερνοχώρο της Ευρωπόλ (EC3) ανέφερε δεδομένα από την Chainalysis, την κορυφαία εταιρεία ανάλυσης blockchain στον χώρο. Η έκθεση αναφέρει:

«Σύμφωνα με την [Chainalysis], τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, το BTC ύψους περίπου 50 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ κατατέθηκε στο Wasabi με σχεδόν το 30% να προέρχεται από σκοτεινές αγορές Ιστού. Αυτό είναι ένα σημαντικό ποσό, σχετικά, δεδομένου ότι οι συναλλαγές σκοτεινού ιστού εκτιμάται ότι έχουν μόνο 1% μερίδιο των συνολικών συναλλαγών. “

Βασικά προϊόντα

 • Αν και δεν συνάγει απαραιτήτως συγκεκριμένη δράση από την Ευρωπόλ, η έκθεση δείχνει με σαφήνεια τον τρόπο με τον οποίο τα εργαλεία απορρήτου του Bitcoin βρίσκονται στο ραντάρ της επιβολής του νόμου.
 • Τα εργαλεία απορρήτου αποκρύπτουν δεδομένα στο διανεμημένο δημόσιο καθολικό του Bitcoin, αλλά οι ρυθμιστικές αρχές ενδέχεται να μπουν.

Το TRX TRON μοιάζει έντονα με μια ασφάλεια, λέει το συμβούλιο βιομηχανίας

Το Συμβούλιο Αξιολόγησης Κρυπτογράφησης (CRC) θεώρησε ανεπίσημα τα αντίστοιχα διακριτικά των Tron, Nervos και Polkadot ότι αντιμετωπίζουν υψηλότερες πιθανότητες να θεωρηθούν τίτλοι βάσει του νόμου περί κινητών αξιών των ΗΠΑ, σύμφωνα με μια λίστα αξιολόγησης στα μέσα Απριλίου που έλαβε η Το μπλοκ.

Η εν λόγω αδημοσίευτη λίστα αξιολόγησης φέρεται να αποδίδει βαθμολογία σε κάθε διακριτικό 4,75 από 5,00, πράγμα που σημαίνει ότι μοιάζουν έντονα με κινητές αξίες.

Βασικά προϊόντα

 • Το CRC ιδρύθηκε από τους Coinbase, Circle, Genesis Capital και άλλες εταιρείες κρυπτογράφησης υψηλού προφίλ για να παρέχει σαφήνεια σε ρυθμιστικά ζητήματα που αφορούν τα κρυπτονομίσματα. Έτσι, η εκτίμησή του δεν σημαίνει ότι το TRX και άλλοι είναι πραγματικά τίτλοι στα μάτια των ρυθμιστικών αρχών – μόνο ότι το συμβούλιο έχει αποφασίσει ότι μοιάζουν με αυτά.
 • Εάν η SEC επρόκειτο να ακολουθήσει υποθετικά την αξιολόγηση της CRC, τα οικοσυστήματα Tron, Nervos και Polkadot πιθανότατα θα υποστούν μια ταραχώδη εμπειρία.

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά και επιμελημένες ειδήσεις από επαγγελματίες κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map