Η Ινδία θα απαγορεύσει τα κρυπτονομίσματα μετά την αγορά της Tesla BTC

Νέα της εβδομάδας – Οι μεγαλύτερες ιστορίες της εβδομάδας με κρυπτονομίσματα στον κόσμο

Ήταν μια εξαιρετικά ανοδική εβδομάδα για το Bitcoin και τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων αφού ο Tesla πρόσθεσε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε BTC στον ισολογισμό του. Το Twitter σκέφτεται τώρα να ακολουθήσει την αγωγή, καθώς η παλαιότερη τράπεζα της Αμερικής σχεδιάζει να προσφέρει κρυπτογράφηση και η Mastercard σχεδιάζει να υποστηρίζει πληρωμές σε κρυπτονομίσματα Ωστόσο, η Ινδία επιδιώκει να επιβάλει μια γενική απαγόρευση σε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτές τις ιστορίες και πολλά άλλα, στην έκδοση αυτής της εβδομάδας του OKEx Insight’s News of the Week.

Η Ινδία ετοιμάζει γενική απαγόρευση των κρυπτονομισμάτων

Η κυβέρνηση της Ινδίας είναι έτοιμη επιβάλλω μια γενική απαγόρευση των κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με μια αναφορά από το BloombergQuint. Η απαγόρευση θα έρθει μετά από μια μεταβατική περίοδο – άνω του μισού έτους – κατά την οποία οι επενδυτές σε κρυπτονομίσματα μπορούν να ρευστοποιήσουν τις συμμετοχές τους.

Βασικά προϊόντα

 • Όντας μια γενική απαγόρευση, ο κανονισμός της Ινδίας θα έκανε παράνομη όχι μόνο την επένδυση σε κρυπτογράφηση, αλλά και τη συναλλαγή και διαπραγμάτευση αυτών σε ξένα νομίσματα.
 • Εάν η απαγόρευση τεθεί σε ισχύ, οι κανονισμοί της Ινδίας θα φαινόταν πιο σκληρότεροι από την Κίνα, όπου εξακολουθούν να επιτρέπονται οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σε κρυπτογράφηση.
 • Η Ινδία φιλοξενεί σχεδόν 1,4 δισεκατομμύρια άτομα, τα οποία θα αποκοπούν αποτελεσματικά από την παγκόσμια οικονομία κρυπτογράφησης.

Ο μεγαλύτερος θεματοφύλακας στον κόσμο που προσφέρει κρυπτογράφηση

Η παλαιότερη τράπεζα της Αμερικής είναι έτοιμη να αρχίσει να προσφέρει επιμέλεια BTC και άλλων κρυπτονομισμάτων το 2021. Σύμφωνα με μια έκθεση από την Wall Street Journal, Bank of New York Mellon σχέδια σχετικά με την εκτίμηση των κρυπτονομισμάτων ως περιουσιακών στοιχείων, όπως κάθε άλλο.

Βασικά προϊόντα

 • Στελέχη της BNY Mellon αξιώθηκε ότι "τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία γίνονται μέρος του mainstream." Ως εκ τούτου, η παροχή λύσεων για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία είναι προς το συμφέρον των πελατών της τράπεζας.
 • Η BNY Mellon έχει πάνω από 40 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση. Προσφέροντας την προστασία κρυπτονομισμάτων, ο μεγαλύτερος θεματοφύλακας στον κόσμο νομιμοποιεί περαιτέρω το Bitcoin και άλλα νομίσματα και μάρκες που βασίζονται σε blockchain.

Mastercard για υποστήριξη κρυπτονομισμάτων το 2021

Η Mastercard θα αρχίσει να υποστηρίζει κρυπτονομίσματα το 2021. Η ανακοίνωση έρχεται μέσω μιας ανάρτησης ιστολογίου, στην οποία η εταιρεία δηλωθείς ότι "Τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία γίνονται ένα πιο σημαντικό μέρος του κόσμου των πληρωμών."

Βασικά προϊόντα

 • Η Mastercard δεν έχει καταστήσει σαφές ποια κρυπτονομίσματα θα υποστηρίξει, αλλά είναι λογικό να υποστηρίζονται BTC, stablecoins και άλλα μεγάλα αποκεντρωμένα νομίσματα και μάρκες.
 • Τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που συνδέονται με πιο συγκεντρωτικές οντότητες και οι αρχικές προσφορές νομισμάτων ενδέχεται να μην βλέπουν υποστήριξη, για λόγους συμμόρφωσης.

Η τιμή της μετοχής της Mastercard αυξήθηκε μετά την ανακοίνωση των σχεδίων της για υποστήριξη κρυπτονομισμάτων. Πηγή: Microsoft Bing

Το Twitter σκέφτεται να προσθέσει BTC στον ισολογισμό

Το Twitter είναι Θεωρώντας την προσθήκη του BTC στον ισολογισμό του, σύμφωνα με τον CFO του γίγαντα των κοινωνικών μέσων, Ned Segal. Το ενδιαφέρον απορρέει από τη δυνατότητα των υπαλλήλων της εταιρείας ή / και των πωλητών να ζητήσουν πληρωμή σε BTC.

Βασικά προϊόντα

 • Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Jack Dorsey, είναι μακροχρόνιος υποστηρικτής του Bitcoin. Πρόσφατα έκανε δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων στο Coin Center, ένα think tank που επικεντρώθηκε στη θετική χάραξη πολιτικής σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και συνεργάστηκε με τον ράπερ Jay-Z για δίνω 500 BTC σε ένα επίδομα που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη Bitcoin στην Αφρική και την Ινδία.
 • Δεδομένης της προορατικότητας του Dorsey σε σχέση με το Bitcoin, δεν θα ήταν έκπληξη εάν το Twitter πρόσθεσε πράγματι το BTC στον ισολογισμό του.

Η τιμή της μετοχής του Twitter αυξήθηκε μετά την εκτίμηση της εταιρείας να θέσει την BTC στον ισολογισμό της. Πηγή: Microsoft Bing


Η Tesla αγοράζει το BTC, σχεδιάζει να το αποδεχτεί ως πληρωμή

Η Tesla αγόρασε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε BTC, σύμφωνα με μια κατάθεση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών που δημοσιεύθηκε την Δευτέρα. Επιπλέον, η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων και καθαρής ενέργειας με έδρα την Καλιφόρνια σκοπεύει να αποδεχτεί την κύρια κρυπτογράφηση ως πληρωμή.

Βασικά προϊόντα

 • Τα νέα της αγοράς της Tesla έστειλαν την τιμή του BTC να αυξάνεται υψηλότερα και πιθανότατα θα πέσει ως ένα από τα πιο αξιοσημείωτα γεγονότα στην ιστορία του κρυπτονομίσματος.
 • Ακολουθώντας τα βήματα της Tesla, αναμένεται ότι πολλές άλλες μεγάλες εταιρείες θα εξετάσουν τώρα σοβαρά την τοποθέτηση της BTC στους ισολογισμούς τους.

Η τιμή της μετοχής της Tesla έχει μειωθεί αυτή την εβδομάδα. Πηγή: Microsoft Bing

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά και επιμελημένα νέα από επαγγελματίες κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map