Οι φήμες του PayPal διαδίδονται ως Grayscale Ethereum Trust Tanks – Crypto News of the Week

Το OKEx Insights παρουσιάζει τις πέντε πρώτες ειδήσεις κρυπτογράφησης της προηγούμενης εβδομάδας

Νέα της εικόνας της εβδομάδας

Οι PayPal και Venmo φημολογείται ότι θα προσφέρουν άμεσες πωλήσεις κρυπτογράφησης σύντομα

Ο χώρος blockchain και cryptocurrency έλαβε μια δόση ενέργειας αυτή την εβδομάδα όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι το PayPal και το Venmo ενδέχεται να υποστηρίξουν αγορές κρυπτογράφησης στο όχι τόσο μακρινό μέλλον.

Η αρχική αναφορά προήλθε από το κατάστημα ειδήσεων crypto CoinDesk, η οποία μίλησε σε “τρία άτομα εξοικειωμένα με αυτό το θέμα” που ισχυρίζονται ότι το PayPal σχεδιάζει να προσφέρει την άμεση πώληση κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, τα συγκεκριμένα ψηφιακά στοιχεία που θα διατεθούν είναι άγνωστα προς το παρόν.

Το PayPal δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει το σχέδιό του να προσφέρει αγορές κρυπτογράφησης, από την ώρα του Τύπου.

Βασικά προϊόντα

  • Το PayPal έχει περισσότερα από 300 εκατομμύρια λογαριασμοί. Εάν η εταιρεία προσφέρει άμεσες πωλήσεις κρυπτονομισμάτων, οι παροιμιώδεις πύλες θα ανοίγουν για τους λιανικούς επενδυτές.
  • Η υποστήριξη για αγορές Bitcoin από το PayPal θα προσφέρει περισσότερο ανταγωνισμό στην εφαρμογή Cash της Square Inc. – η οποία διαπίστωσε ότι ήταν αγορές BTC μια δημοφιλής προσφορά – και δώστε στους επενδυτές λιανικής περισσότερες επιλογές.

Η Grayscale Ethereum Trust τανκς ως μετοχές έτοιμες να πλημμυρίσουν την αγορά

Το Ethereum Trust της Grayscale σημείωσε δραματική μείωση τιμών αυτό το μήνα – μειώθηκε από το υψηλό των 260 $ στις 5 Ιουνίου στο χαμηλό της Πέμπτης στα 78 $. Αυτήν την εβδομάδα, ειδικότερα, η τιμή των θεσμικών επενδυτικών επενδυτικών οχημάτων σημείωσε γρήγορη πτώση της. Τη στιγμή της γραφής, το ETHE διαπραγματεύεται στα 98,29 $.

Grayscale Ethereum Trust (OTC_DLY: ETHE) γράφημα 2 ωρών. Πηγή: TradingWiew

Όπως σημειώνεται από τον Το μπλοκ, το ασφάλιστρο που καταβλήθηκε για τον υποκείμενο αιθέρα μειώθηκε από 948% κοντά στις αρχές του μήνα σε 356% την Πέμπτη.

Αυτή η σκληρή μείωση έρχεται πριν από την προγραμματισμένη κυκλοφορία περισσότερων από 500.000 μετοχών ETHE στο τέλος του μήνα, σύμφωνα με τους όρους της ετήσιας περιόδου κλειδώματος του αμοιβαίου κεφαλαίου.

Ως δευτερεύουσα σημείωση, η μείωση του ETHE έρχεται παράλληλα περαιτέρω εκθέσεις ότι η Grayscale Investments αγόρασε σχεδόν 500.000.000 δολάρια σε BTC από το προηγούμενο μήνα της κορυφαίας κρυπτογράφησης στο μισό.

Βασικά προϊόντα

  • Τόσο η τιμή όσο και το ασφάλιστρο του ETHE ενδέχεται να δυσκολευτούν να ανακτήσουν τέτοια υψηλά επίπεδα με μια τεράστια πλημμύρα μετοχών να είναι διαθέσιμες για εμπορία στη δευτερογενή αγορά.
  • Η δραματική μείωση των τιμών του ETHE μπορεί στην πραγματικότητα ενισχύστε την τιμή spot του αιθέρα, καθώς η πίεση πώλησης από την πρώτη μπορεί να δημιουργήσει παρατεταμένη υποστήριξη προσφοράς για την τελευταία.

Τα διακριτικά θαυμαστών της FC Barcelona εξαντλούνται σε δύο ώρες


Αγοράστηκαν περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε μάρκες Barca Fan μια πώληση token διάρκειας δύο ωρών συνδέεται με το ποδοσφαιρικό ποδοσφαιρικό FC Barcelona τη Δευτέρα. Συγκεκριμένα, 600.000 μάρκες BAR πωλήθηκαν στα 2 ευρώ το καθένα. Από την ώρα του τύπου, η τιμή ανά διακριτικό είναι 5,76 $ – σχεδόν μια αύξηση 3x από την τιμή πώλησης.

Τα διακριτικά έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την αφοσίωση των θαυμαστών, σύμφωνα με τους προγραμματιστές. Τους διατέθηκαν στους υποστηρικτές μέσω της ιδιόκτητης πλατφόρμας ψηφοφορίας του συλλόγου και μέσω της αθλητικής κεντρικής πλατφόρμας blockchain Chiliz.

Βασικά προϊόντα

  • Η επιτυχία της πώλησης διακριτικών θαυμαστών της FC Barcelona είναι ένα ακόμη παράδειγμα των κρυπτονομισμάτων που γίνονται πιο αποδεκτά στο mainstream. Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος είναι ένα από τα πλουσιότερα στον κόσμο και διατηρεί μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες βάσεις υποστηρικτών.
  • Τα έργα blockchain και cryptocurrency συνεχίζουν να βλέπουν επιτυχημένη διείσδυση στον κόσμο του αθλητισμού.

Η ρυθμιστική αρχή της Νέας Υόρκης εκδίδει νέο κανόνα BitLicense τριών προειδοποιήσεων

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Νέας Υόρκης εφαρμόζει ένας νέος κανόνας τριών απεργιών όταν πρόκειται για αιτήσεις για BitLicenses, το όνομα των αδειών εκμετάλλευσης της πολιτείας για δραστηριότητες ψηφιακού νομίσματος.

Ουσιαστικά, ο νέος κανόνας θα επέτρεπε στο NYSDFS να αρνηθεί εφαρμογές που δεν πραγματοποίησαν τις απαραίτητες αλλαγές που ζήτησε η ρυθμιστική αρχή.

Βασικά προϊόντα

  • Ο νέος κανόνας τριών προειδοποιήσεων θα πρέπει να απλουστεύσει περαιτέρω και να εξορθολογίσει τη διαδικασία απόκτησης BitLicense επιτρέποντας στους αιτούντες να ελέγχουν ευκολότερα ότι οι αιτήσεις τους είναι επαρκείς.
  • Η ενημέρωση δείχνει επίσης κάποια προθυμία της ρυθμιστικής αρχής να κάνει τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων πιο φιλική για εταιρείες που επιθυμούν να διαπραγματευτούν ψηφιακά νομίσματα στη Νέα Υόρκη.

Οι κάρτες Crypto σταματούν να λειτουργούν μετά την καταστροφή της Wirecard

Στο τελευταίο κεφάλαιο της καταστροφής της Wirecard, η Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς ανέστειλε επίσημα τις Λύσεις Κάρτας Wirecard. Ως αποτέλεσμα, οι χρεωστικές κάρτες MCO Visa του Crypto.com ήταν παγωμένος – εμποδίζοντας τους κατόχους καρτών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη να πραγματοποιούν συναλλαγές και καταθέσεις.

Ωστόσο, τα χρήματα των κατόχων καρτών δεν χάνονται και αναμένεται να επιστραφούν τις επόμενες ημέρες.

Το Crypto.com, εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες θα επιλέξει έναν νέο προμηθευτή για το πρόγραμμα κρυπτογράφησης.

Βασικά προϊόντα

  • Η κατάρρευση της Wirecard έστειλε σοκ στον κόσμο της fintech, όπως βλέπουμε με το κλείσιμο των κρυπτογραφικών καρτών που εκδόθηκαν από το WCS.
  • Όπως σημειώνεται από τον Το μπλοκ, Οι χρεωστικές κάρτες TenX και Cryptopay έχουν εκδοθεί επίσης από τη θυγατρική της Wirecard – πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει επίσης να βρουν νέους προμηθευτές.

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά και επιμελημένα νέα από επαγγελματίες κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map