OKEx Academy: Μια συζήτηση με την αγαπημένη σας συνέντευξη με το Coin Buster

Καλώς ήρθατε στη νέα σειρά συνεντεύξεων της OKEx Academy «Μια συζήτηση με τον αγαπημένο σας έμπορο. Σε αυτήν τη σειρά θα σας παρουσιάσουμε σύντομες συνεντεύξεις που περιλαμβάνουν εμπόρους κρυπτογράφησης, θα αποκαλύψουν τις ιδέες, τις προοπτικές τους, τα λόγια συμβουλών σε συναδέλφους εμπόρους και μερικά διασκεδαστικά γεγονότα για αυτούς που πιθανώς δεν γνωρίζετε.

Ποιος θα καλέσετε! Αυτή τη φορά έχουμε Κέρμα Buster (@Coin_Buster στο Twitter), έμπορος και ιδρυτής του @CryptoALaCarte να μοιραστούν μερικές από τις συμβουλές του. 

Σας παρακαλούμε μοιραστείτε με την κοινότητά μας πώς ξεκινάτε τη μέρα σας! Τι κάνεις το πρώτο πράγμα το πρωί; Πώς περνάτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας; Τι είδους πράγματα εστιάζετε εκτός από τις συναλλαγές και την κρυπτογράφηση?

Ξυπνάω κάθε μέρα γύρω στις 6:30 π.μ. Είναι σημαντικό να σηκωθείτε νωρίς και να έχετε μια υπέροχη επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο θα συμπεριφέρεται η αγορά κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω είναι να ελέγξω την τιμή BTC, τι έκανε εν μία νυκτί και πώς ήταν οι συναλλαγές μου (αν έχω κάποια συνεχή).

Εάν πρέπει να διαχειριστώ μια θέση γρήγορα (καθώς οι μεγάλες κινήσεις συμβαίνουν συνήθως μία ώρα μετά το ξύπνημα), ενεργοποιώ τον υπολογιστή μου και ανοίγω το TradingView και τις ανταλλαγές στις οποίες διαπραγματεύομαι.

Τότε θα έχω ένα καλό πρωινό, διαβάζοντας τις ειδήσεις και θα επιστρέψω στο γράφημα για να δω αν μπορώ να εντοπίσω άλλες καλές ευκαιρίες.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφιερώνω πολύ χρόνο στο Crypto A La Carte, το οποίο είναι ένα έργο που ίδρυσα με τον φίλο και τον συνεργάτη μου Rubot πριν από περίπου έξι μήνες. Απαιτεί πολλή προσοχή, διαχείριση, υποστήριξη πελατών και έρευνα για τον εντοπισμό νέων ταλαντούχων εμπόρων που μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα.

Συνήθως το μεγαλύτερο μέρος του απογεύματος είναι αφιερωμένο στις συναλλαγές (ενδοημερήσιες συναλλαγές κυρίως).

Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε χρόνο για να ηρεμήσουμε, γιατί αυτή η αγορά είναι 24/7 και μπορεί κανείς να εξαντληθεί εύκολα, οπότε αφήνω το πληκτρολόγιο γύρω στις 7 μ.μ. και περνάω λίγο χρόνο από τις 10 μ.μ. περίπου. Στη συνέχεια, ελέγχω τα διαγράμματα για τελευταία φορά, αν είμαι ακόμα σε μια συναλλαγή, για να διαχειριστώ τη θέση μου πριν πάω για ύπνο. Συνήθως πηγαίνω για ύπνο πριν από τις 11 μ.μ. για να ξεκουραστείτε.

Τι είναι ένα εκπληκτικό γεγονός για εσάς που οι άνθρωποι δεν θα περίμεναν?

Τρώω ένα μπολ παγωτό κάθε μέρα. Ένα παγωτό την ημέρα κρατά τον γιατρό μακριά … ugr!

Σας ενέπνευσε κάποιος σε μια καριέρα συναλλαγών?

Το @Elisa_Crypto στο Twitter είναι ένας από τους πιο σημαντικούς εμπόρους στην καριέρα μου και επίσης ένας από τους καλύτερους εμπόρους που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα.

Τι πρωτοσέλιδα σχετικά με την κρυπτογράφηση (ή μη κρυπτογράφηση) παρακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις μέρες?

Καθώς πολλοί άνθρωποι είναι τώρα, παρακολουθώ την οικονομική κατάσταση που προκαλείται από την κρίση COVID-19. Ενώ οι περισσότερες χώρες ανοίγουν εκ νέου επιχειρήσεις και άρουν τις κλειδαριές, είμαι πραγματικά περίεργος να δω τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια. Όπως εάν πρόκειται να υπάρξει ένα δεύτερο κύμα; Υπάρχουν συνέπειες στη μακροοικονομία και στις αγορές κ.λπ..

Διαβάζω επίσης πολλά για την αμερικανική κατάσταση καθώς πιστεύω ότι η επανεκλογή του Τραμπ ή η ήττα (η οποία προφανώς συνδέεται με τις κρίσεις COVID-19), θα μπορούσε να έχει τεράστια επιρροή στις αγορές.

Πάντα λέμε στην κοινότητά μας ότι είναι εντάξει να μάθουμε! Θα ήταν υπέροχο αν μπορείτε να μοιραστείτε μερικές από τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας με τους συναδέλφους μας εμπόρους.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας / πιο χρησιμοποιημένος τεχνικός δείκτης?

Χρησιμοποιώ μόλις δείκτες γιατί τους βρίσκω καθυστερημένους, αλλά αυτός που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι το RSI όταν θέλω να λάβω περαιτέρω επιβεβαίωση σε επίπεδο αγοράς ή πώλησης.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία σας στο εμπόριο; Πώς ανακάμψατε από αυτό, και τι, αν κάτι, μάθατε από αυτό?

Όταν διαπραγματεύτηκα για πρώτη φορά με περιθώριο, δεν διαχειρίζομαι καθόλου τον κίνδυνο. Ήμουν κοντά στην εκκαθάριση και ένιωθα τόσο άσχημα που δεν μπορούσα να αναγνωρίσω τον εαυτό μου.

Αυτό ήταν ένα σημείο καμπής για μένα. Από αυτή τη στιγμή, δούλευα πραγματικά στη διαχείριση κινδύνων και έχω πολύ αυστηρούς κανόνες τώρα.

Κάποιο σύνολο γνώσεων που πρέπει να γνωρίζετε για τους εμπόρους αρχάριους; Και τι πρέπει να αποφεύγετε / κοινά λάθη κατά την τεχνική ανάλυση?

Ο χρόνος της οθόνης είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Μπορείτε να αφιερώσετε χιλιάδες ώρες μαθαίνοντας σχετικά με το TA σε βιβλία ή παρακολουθώντας βίντεο, με νέες μεθόδους. Υπάρχει ένας ωκεανός πραγμάτων για μάθηση και ακόμη και 10 ζωές δεν θα ήταν αρκετές για να διαβάσετε και να παρακολουθήσετε το 5% του υλικού που διατίθεται στο διαδίκτυο.

Μάθετε για μια στρατηγική, προσπαθήστε να την βελτιώσετε με τις δικές σας παρατηρήσεις που κάνατε παρακολουθώντας τα διαγράμματα και περιορίζοντας τις συναλλαγές σας. Μην χάνετε χιλιάδες ώρες παρακολουθώντας νέες στρατηγικές!

Πώς / πού να αποκτήσετε εμπορικές ιδέες?

Crypto A La Carte! Γι ‘αυτό δημιουργήσαμε αυτήν την πλατφόρμα. Μπορείτε να επιλέξετε τις συναλλαγές που θέλετε να ξεκλειδώσετε, όποτε θέλετε, με βάση τα στατιστικά στοιχεία του εμπόρου, την ανταλλαγή, το% και το R. Δεν υπάρχει μηνιαία συνδρομή και οι πληροφορίες είναι πλήρως διαφανείς, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε να ξεκλειδώσετε ή όχι με όλα τις πληροφορίες που χρειάζεστε!

Ημερήσιες συναλλαγές έναντι μεσοπρόθεσμων / μακροπρόθεσμων επενδύσεων, με τον τρόπο που προτιμάτε?

Είμαι ως επί το πλείστον έμπορος μιας ημέρας επειδή μου αρέσει να λαμβάνω γρήγορα αποτελέσματα και το πιο σημαντικό, δεν μου αρέσει να βρίσκομαι σε εμπόριο μια νύχτα (όταν δεν μπορώ να το διαχειριστώ).

Έχω επίσης μακροπρόθεσμες επενδύσεις που βρίσκονται σε ένα κρύο πορτοφόλι που δεν βλέπω καν.

Η επένδυση είναι πραγματικά διαφορετική από τη διαπραγμάτευση και η παγίδα είναι να ανταλλάσσετε τη μακροπρόθεσμη επένδυσή σας σε καθημερινή βάση. Τις περισσότερες φορές, καταλήγετε να χάνετε χρόνο και χρήμα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την κοινή χρήση! Τώρα έχουμε μια διασκεδαστική ερώτηση για εσάς! Πόσες ημέρες μέχρι $ BTC επέστρεψε στα $ 10000?

Θα έλεγα περίπου μια εβδομάδα περίπου. Τούτου λεχθέντος, η προκατάληψή μου αλλάζει μερικές φορές την εβδομάδα, ανάλογα με το γράφημα.

Τέλος, δώστε στην κοινότητά μας μια τελευταία πρόταση για το πώς να γίνετε καλός έμπορος!

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος εμφανίζεται τη στιγμή της νίκης» – Napoléon Bonaparte

Ευχαριστούμε τον Coin Buster που αφιερώσατε χρόνο για να συνομιλήσετε μαζί μας! Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συναλλαγές κρυπτογράφησης, φροντίστε να τον ακολουθήσετε Κελάδημα και Όμιλος Crypto A La Carte Telegram!

Ακολουθήστε στο Twitter αν έχετε απορίες για εμάς!

Εγγραφείτε και καταθέστε ή πραγματοποιήστε συναλλαγές τουλάχιστον 10 USDT σήμερα για να κερδίσετε 3 USDT νέο χρήστη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner