Μηνιαία έκθεση OKB Ecosystem – Φεβρουάριος 2020

Τον Φεβρουάριο, το οικοσύστημα του OKB συνέχισε να επιτυγχάνει επιτεύγματα σε διάφορες πτυχές, όπως η ανάπτυξη νέων σεναρίων εφαρμογών, η βελτίωση του μοντέλου αποπληθωρισμού του OKB, η επέκταση των συνεργατών και των εμπορικών καναλιών και η κατασκευή της κοινότητας του OKB.

– Το testnet των OKChain και OKEx DEx κυκλοφόρησε επίσημα και αναμένεται να ωφελήσει τους κατόχους OKB.

– Η OKB ολοκλήρωσε την 7η εξαγορά και εγγραφή και συνολικά 700 εκατομμύρια μη εκδοθέν OKB θα καούν. Έκτοτε, η OKB εισήλθε στην εποχή του απόλυτου αποπληθωρισμού και έγινε το πρώτο πλήρως διαδεδομένο διακριτικό πλατφόρμα στον κόσμο.

– Τα σενάρια εσωτερικής και εξωτερικής εφαρμογής της OKB επεκτείνονται περαιτέρω.

– Συνολικά προστέθηκαν 5 νέα κανάλια συναλλαγών OKB για spot spot και εκκρεμείς παραγγελίες.

– Δεκάδες διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις κοινότητας οργανώθηκαν για εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Από σήμερα, το OK Blockchain Foundation έχει αναπτύξει πολλές περιπτώσεις χρήσης OKB με το OKEx, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής έως 13 σεναρίων εφαρμογών με βάση την πλατφόρμα, όπως εκπτώσεις προμήθειας συναλλαγών, OKEx Jumpstart, αγορά διαπραγμάτευσης OKB κ.λπ., μαζί με 35 εξωτερικά σενάρια εφαρμογών, καλύπτοντας πληρωμές, δεδομένα αγοράς, πορτοφόλι, δανεισμό και διαχείριση πλούτου, κυβερνοασφάλεια, ταξίδια, τρόπους ζωής και εφαρμογές ψυχαγωγίας, που επιτρέπουν στους κατόχους OKB να αγοράζουν προϊόντα ή υπηρεσίες με το διακριτικό OKB.

Εκτός αυτού, η OKB έχει επιταχύνει επίσης την παγκοσμιοποίησή της και είναι τώρα διαθέσιμη σε 8 μεγάλες πύλες fiat, όπως το δολάριο ΗΠΑ, το ευρώ, το κέρδος της Νότιας Κορέας, το βιετναμέζικο dong, η ρουπία της Ινδονησίας κ.λπ..

Από την άλλη πλευρά, παρέχει υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας σε εκατομμύρια χρήστες σε 141 χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας, της Γερμανίας, της Νότιας Κορέας, της Ιαπωνίας, της Ρωσίας, της Σιγκαπούρης και της Ινδονησίας.

1. Το OKB θα μεταφερθεί στο OKChain

Ως κορυφαία ανταλλαγή κρυπτογράφησης, συνεργαστήκαμε με το OK Blockchain Foundation για να κερδίσει το σήμα στον αποκεντρωμένο χρηματοοικονομικό χώρο, λανσάροντας το εμπορικό δημόσιο blockchain OKChain testnet και την πρώτη εφαρμογή DeFi OKEx DEx στις 10 Φεβρουαρίου. Το OKChain είναι εξαιρετικά ασφαλές, πραγματικά αποκεντρωμένο και ανοιχτό για όλοι να απολαύσουν τα οφέλη που προσφέρει το blockchain και η αποκέντρωση.

Το OKB θα μεταφερθεί σύντομα από το δίκτυο Ethereum ERC-20 στο κύριο δίκτυο OKChain. Προκειμένου να εκπληρωθεί η απαίτηση συναίνεσης DPoS, εκδόθηκε το OKT ως το εγγενές διακριτικό του OKChain, εκ των οποίων το μπλοκ γενετικής θα αντιστοιχιστεί 100% στους κατόχους OKB. Στο μέλλον, το OKT και το OKB θα διασυνδεθούν για να προωθήσουν την οικολογική ανάπτυξη του OKChain. Οι κάτοχοι του OKB θα μπορούν να συμμετάσχουν στη διακυβέρνηση του OKChain και να γίνουν ένα σουπερνόδιο.

Μετά την κυκλοφορία του testnet, η OKB ανακοίνωσε επίσης 5 στόχους οικοσυστήματος για τους χρήστες της:

1. Το OKChain επιτρέπει στους χρήστες να εκδίδουν το cryptocurrency τους στη δημόσια αλυσίδα.


2. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν την αποκεντρωμένη ανταλλαγή τους και να προσαρμόσουν τα περιουσιακά στοιχεία και τα ζεύγη συναλλαγών που θέλουν να παραθέσουν.

3. Το OKChain θα υποστηρίξει τη διανομή εφαρμογών DeFi.

4. Το OKChain θα υποστηρίζει έξυπνες συμβάσεις.

5. Το OKChain θα υποστηρίξει την αλυσίδα BTC, ενεργώντας ως γέφυρα για τη σύνδεση του BTC με τον κόσμο.

2. Συνολικά 17.161.709.06 OKB κάηκαν, το OKB σύντομα θα εισέλθει σε απόλυτο αποπληθωρισμό

Συνολικά επτά γύροι επαναγοράς OKB & Το Burn έχει εκτελεστεί, με συνολικά 17.161.709.06 OKB έχουν ήδη εγγραφεί. Η τρέχουσα κυκλοφορία OKB είναι 282.838.290.94 OKB. Με βάση την τρέχουσα τιμή OKB (5,5 USD), η συνολική αξία του OKB που αγόρασε ξανά και κάηκε είναι περίπου. 94,4 εκατομμύρια USD.

Μετά την κυκλοφορία του δοκιμαστικού δικτύου OKChain, έχει καεί συνολικά 700 εκατομμύρια μη εκδοθέν OKB. Έκτοτε, το OKB εισήλθε στην εποχή του απόλυτου αποπληθωρισμού και έγινε το πρώτο πλήρως διαδεδομένο διακριτικό πλατφόρμας στον κόσμο. Κανένα από το OKB δεν διατηρείται από την ομάδα ανάπτυξης και όλα τα καμένα OKB προέρχονται από τη δευτερογενή αγορά από το πρόγραμμα εξαγοράς και εγκαύματος. Ο καμένος 17.161.709.06 Το OKB αντιπροσώπευε το 5,7% της συνολικής αρχικής κυκλοφορίας των 300 εκατομμυρίων OKB, και το τρέχον κυκλοφορούν ποσό είναι 282.838.290.94 ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΤΙΟ.

Μόλις μετεγκατασταθεί το OKB στο mainnet OKChain, το έξυπνο συμβόλαιό του στο Ethereum θα διαγραφεί και το OK Blockchain Foundation δεν θα εκδώσει κανένα επιπλέον OKB στο μέλλον, καθώς η απόλυτη αποπληθωρισμό μπορεί να ωφελήσει καλύτερα την τιμή του OKB και τους κατόχους της μακροπρόθεσμα.

3. Αυξημένα σενάρια εσωτερικής και εξωτερικής εφαρμογής OKB για την ενίσχυση των δικαιωμάτων των χρηστών

Μερικά περισσότερα σενάρια εφαρμογής OKB εφαρμόστηκαν στο OKEx και το OKB έχει επίσης επιτύχει στρατηγικές συνεργασίες με 2 εξωτερικούς συνεργάτες οικοσυστήματος.

Στις 20 Φεβρουαρίου, η OKEx ξεκίνησε συναλλαγές spot margin (3X) και υπηρεσίες Ταμιευτηρίου για την OKB με επιτόκιο δανεισμού τόσο χαμηλό όσο 0,01%.

Στις 25 Φεβρουαρίου, η OKEx οργάνωσε το 10ο OKEx Jumpstart για HDAO και σημείωσε αύξηση 120% στην τιμή του ντεμπούτου της. Για να εγγραφούν για μάρκες στο OKEx Jumpstart, οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι κάτοχοι OKB πριν από την έναρξη της πώλησης και να φτάσουν σε μια ελάχιστη απαίτηση κράτησης για είσοδο. Οι τρέχοντες κάτοχοι OKB μπορούν να συμμετάσχουν μεταφέροντας το OKB στον λογαριασμό χρηματοδότησης εκ των προτέρων.

Όσον αφορά την επέκταση εξωτερικών συνεργατών, στις 13 Φεβρουαρίου, η OKB έφτασε σε συνεργασία με τη ZelCore, ένα πορτοφόλι υψηλής ποιότητας νέας γενιάς, για να υποστηρίξει την αποθήκευση στοιχείων OKB των χρηστών στο ZelCore.

Στις 24 Φεβρουαρίου, το HiCats, ένα παιχνίδι blockchain που αναπτύχθηκε από το Just Studio και εκδόθηκε από την MixMarvel, έγινε ένας από τους συνεργάτες και υποστηρικτές του οικοσυστήματος OKB.

Στις 28 Φεβρουαρίου, η InfinitoWallet εντάχθηκε στο οικοσύστημα OKB και πρόσθεσε το διακριτικό OKB στη λίστα. Το InfinitoWallet είναι ένα από τα πιο γνωστά πορτοφόλια στην κοινότητα crypto του Βιετνάμ, με περισσότερους από 500.000 εγγεγραμμένους χρήστες και 70.000 μηνιαίους ενεργούς χρήστες.

4. Το OKB αναφέρεται σε 5 νέες πλατφόρμες συναλλαγών

Ο όγκος συναλλαγών της OKB σημείωσε ταχεία ανάπτυξη τον Φεβρουάριο, γεγονός που ενθάρρυνε περισσότερους χρήστες να κάνουν συναλλαγές και να συμμετάσχουν στο οικοσύστημα OKB παγκοσμίως.

Για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τα αιτήματα των χρηστών του OKB, η ομάδα έχει προσθέσει 5 πλατφόρμες συναλλαγών τον Φεβρουάριο για να υποστηρίξει τις υπηρεσίες κατάθεσης, απόσυρσης και διαπραγμάτευσης, μαζί με το ETF της συναλλαγής spot margin της OKB.

Στις 13 και 17 Φεβρουαρίου, η OKB συνεργάστηκε με δύο διάσημες κορεατικές πλατφόρμες συναλλαγών, το Bitribe και το BW, για να ανοίξει ζεύγη συναλλαγών OKB / BTC και OKB / USDT. Αυτά τα δύο χρηματιστήρια προσφέρουν κυρίως πύλες διαπραγμάτευσης OKB σε χρήστες στη Νότια Κορέα, τη Σιγκαπούρη και σε άλλες χώρες.

Στις 20 Φεβρουαρίου, η OKB έχει εισαχθεί στην πλατφόρμα συναλλαγών BHEX με έδρα τη Μάλτα, η οποία παρέχει υπηρεσίες κατάθεσης, απόσυρσης και διαπραγμάτευσης OKB σε παγκόσμιους χρήστες.

Στις 24 Φεβρουαρίου, η OKB είναι εισηγμένη στο BitSG, μια πολύ γνωστή πλατφόρμα συναλλαγών στη Σιγκαπούρη, για να υποστηρίξει την κατάθεση και ανάληψη του OKB και το ETF του OKB για συναλλαγές spot margin στο BitSG.

Στις 24 Φεβρουαρίου, η OKB και η ViteX, μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών, συνεργάστηκαν για να υποστηρίξουν τις εκκρεμείς υπηρεσίες εξόρυξης παραγγελιών της OKB για χρήστες ViteX.

Από σήμερα, 8 υπηρεσίες fiat gateway είναι διαθέσιμες για το OKB, όπως δολάριο ΗΠΑ, ευρώ, κορεάτικο γουόν, βιετναμέζικο ντονγκ, ινδονησιακή ρουπία κ.λπ. Το OKB περιλαμβάνεται επίσης σε περισσότερες από 50 πλατφόρμες συναλλαγών, καλύπτοντας 141 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

5. Ένα δισεκατομμύριο παγκόσμιοι χρήστες του OKB δημιουργούν συναίνεση στην κοινότητα

Το OKB έχει αλληλεπιδρά στενά με εκατομμύρια χρήστες στην κοινότητα μέσω δεκάδων διαδικτυακών δραστηριοτήτων, συλλέγοντας προτάσεις που είναι επωφελείς για τη βελτίωση του οικοσυστήματος OKB από τους χρήστες.

Μετά την κυκλοφορία του OKChain και του OKEx DEx στις 10 Φεβρουαρίου, ο διευθύνων σύμβουλος του OKEx Jay Hao διεξήγαγε AMA στην επίσημη κοινότητα του OKEx σε θέματα όπως η ανάπτυξη του μελλοντικού δικαιώματος των κατόχων OKB που ενδιαφέρονται περισσότερο οι χρήστες..

Το OKEx κατείχε ένα AMA στην επίσημη κοινότητά του

Στις 17 Φεβρουαρίου, η OKEx πραγματοποίησε AMA στην επίσημη κοινότητά της για παγκόσμιους χρήστες OKB προκειμένου να εξηγήσει και να αναφέρει θέματα σχετικά με τη μελλοντική ανάπτυξη του οικοσυστήματος της OKB.

Συνολικά, παρατηρείται σταδιακή αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων χρήσης OKB τους τελευταίους μήνες. Μέσω κοινών προσπαθειών με την ομάδα ανάπτυξης, μαζί με την υποστήριξη των κατόχων OKB, προβλέπεται ότι η OKB θα συνεχίσει να επεκτείνει το εύρος των αιτήσεων τα επόμενα χρόνια..

Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις για το OKEx, παρακαλώ αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Ακολουθήστε το OKEx στο:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/okexofficial_en

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Ιστότοπος: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map