Μηνιαία έκθεση OKB Ecosystem – Απρίλιος 2020

Τον Απρίλιο, έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε όλες τις πτυχές της οικολογικής κατασκευής του OKB – Ξεκίνησε η μετατροπή Small Balances σε OKB, 4 νέοι συνεργάτες συνεργάστηκαν με την OKB και η OKB εισήχθη σε μια γνωστή παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών με ζεύγη spot trading, συναλλαγές περιθωρίου και υπηρεσίες δανείου.

Προκειμένου να δώσουμε πίσω στο OKBelievers, ξεκινήσαμε μια εκστρατεία 2ετούς επετείου για να προσφέρουμε συνολικά 2 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ ισοδύναμο προς πώληση με έκπτωση 20%.

Ταυτόχρονα, το OKChain έχει γίνει ανοιχτού κώδικα στο Github. Με βάση την προηγμένη τεχνολογία cross-chain, το OKChain επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με διάφορες mainstream δημόσιες αλυσίδες, όπως Cosmos, BTC και ETH κ.λπ. στο μέλλον. Όχι μόνο διασφαλίζει την ανεξαρτησία κάθε αλυσίδας, την οικολογία μεταξύ αλυσίδων και την αυτονομία των συμμετεχόντων κόμβων, των συναλλαγών και της μεταφοράς πληροφοριών μεταξύ αλυσίδων είναι πλέον δυνατή, χωρίς να απαιτούνται αξιολογήσεις για την εκτέλεση ενός DeFi από οποιονδήποτε κόμβο OKChain.

1. Η OKB σημείωσε αύξηση 40,5% τον Απρίλιο, συνέχισε να καταλαμβάνει το Top 10 στην αγοραία αξία

Απόδοση OKB τον Απρίλιο

  • Τιμή OKB την 1η Απριλίου: 4,15 USDT
  • Τιμή OKB στις 30 Απριλίου: 5,57 USDT
  • Υψηλότερη τιμή τον Απρίλιο: 5,83 USD
  • Αύξηση μαμάς τον Απρίλιο: 40,5%

Το όριο αγοράς του OKB εξακολούθησε να καταλαμβάνει τα κορυφαία 10 στην κατάταξη, από τα οποία η αγοραία αξία στις 2 Απριλίου έφτασε τα 1,29 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, το υψηλότερο ρεκόρ τον Απρίλιο. Εκτός αυτού, ο 24ωρος όγκος συναλλαγών του στις 4 Απριλίου ήταν 291 εκατομμύρια USD, ένα άλλο υψηλότερο του μήνα.

Ο όγκος συναλλαγών των ζεύγη συναλλαγών OKB τον Απρίλιο ήταν κυρίως έναντι των κυριότερων κρυπτογράφησης, όπως BTC, ETH, USDT και USDK, από τα οποία τα ζεύγη συναλλαγών USDT αντιστοιχούσαν στο 65,39% και το USDK 2,17%.

Τον Απρίλιο, ο αριθμός των διευθύνσεων OKB σημείωσε σταθερή ανάπτυξη.

2. Προστέθηκαν τέσσερις νέοι συνεργάτες οικοσυστήματος και ένα εσωτερικό προνόμιο

Τον Απρίλιο, 4 νέοι συνεργάτες οικοσυστήματος προσγειώθηκαν στο οικοσύστημα OKB και επέκτειναν τη συνεργασία και τις εφαρμογές σε πορτοφόλια, συναλλαγές, πληρωμές, παιχνίδια κ.λπ. Από σήμερα, οι συνεργάτες του οικοσυστήματος της OKB έχουν φτάσει συνολικά σε 43 επιχειρήσεις.

Στις 2 Απριλίου, το OKB συνεργάστηκε με τον γνωστό υποκείμενο παροχέα πρωτοκόλλου για παιχνίδια blockchain – BetProtocol, ο οποίος θα υποστηρίξει τους χρήστες να χρησιμοποιούν το OKB στο στοίχημα του e-sports & αθλητικά παιχνίδια καθώς και άλλες σχετικές υπηρεσίες στην πλατφόρμα παιχνιδιών που αναπτύχθηκε από την BetProtocol.


Στις 3 Απριλίου, η WhaleEx, μία από τις μεγαλύτερες αποκεντρωμένες πλατφόρμες συναλλαγών στον κόσμο, έγινε ο παγκόσμιος οικολογικός εταίρος της OKB και ξεκίνησε επίσημα το ζεύγος συναλλαγών OKB / USDT. Θα ξεκινήσει διαπραγμάτευση περιθωρίου, δανεισμός, χρηματοοικονομική διαχείριση και άλλες υπηρεσίες διαπραγμάτευσης για εμπόρους OKB.

Τον Απρίλιο, η OKB και η Dappbirds έφτασαν σε μια οικολογική εταιρική σχέση για την παροχή πολλαπλών υπηρεσιών σε χρήστες του OKB, όπως ανάπτυξη δημόσιας αλυσίδας, υπηρεσίες πορτοφολιών, επανέκδοση αλυσίδας Dapp, Defi, DEX κ.λπ. Ταυτόχρονα, περισσότερα από 4000+ Dapps στην πλατφόρμα Dappbirds θα υποστηρίξει τη χρήση του OKB.

Το Ellipal, ένα νέο πορτοφόλι κρυπτογράφησης νέας γενιάς που εστιάζει στην παροχή μίας στάσης, ασφαλούς, λύσης πορτοφολιού υλικού για χρήστες κινητών τηλεφώνων και το Dimension, μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που επιτρέπει σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου, να δημιουργούν κρυπτογραφημένες δημοσιεύσεις σε ιστότοπους κοινωνικών δικτύων, όπως το Facebook και το Twitter , έγιναν παγκόσμιοι οικολογικοί εταίροι της OKB τον Απρίλιο.

Στις 7 Απριλίου, η OKEx ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της υπηρεσίας Μετατροπή μικρών υπολοίπων σε υπηρεσία OKB για να υποστηρίξει την ανταλλαγή μικρού ποσού περιουσιακών στοιχείων (λιγότερο από 0,001 BTC) στους λογαριασμούς τους στο OKB και γρήγορα κέρδισε ευρεία υποστήριξη από τους χρήστες.

Στις 8 Απριλίου, μια από τις εσωτερικές εφαρμογές του OKB, το 11ο έργο OKEx Jumpstart DEP, άνοιξε για συνδρομή. Η πρώτη του τιμή διπλασιάστηκε λίγο μετά την έναρξη της πώλησης.

Εικόνα

3. Το OKChain πηγαίνει ανοιχτού κώδικα, οι συνεργάτες του οικοσυστήματος καλύπτουν 5 μεγάλες περιοχές

Τον Απρίλιο, η OKChain τοποθετήθηκε για να δημιουργήσει ένα νέο οικοσύστημα εφαρμογών blockchain, που πέτυχε 100% ανοιχτού κώδικα. Με βάση τις προηγμένες τεχνολογίες cross-chain, το OKChain θα χρησιμοποιήσει το "εργαλειοθήκη πολλαπλών αλυσίδων" και άλλα πρωτόκολλα στο μέλλον για την επίτευξη απρόσκοπτης ενοποίησης με όλα τα κύρια οικοσυστήματα δημόσιας αλυσίδας, όπως τα BTC, ETH και Cosmos.

Το OKChain είναι ανοιχτό και αποκεντρωμένο, δίνοντας σε όλους τους συμμετέχοντες κόμβους ίση κατάσταση και δικαιώματα. Κάθε συμμετέχων μπορεί να παίξει πλήρως τις δυνατότητές του, να δημοσιεύσει και να εκτελέσει μια ποικιλία αποκεντρωμένων εφαρμογών χωρίς εμπόδια. Σε αντίθεση με το «σύστημα προτάσεων» των παραδοσιακών δημόσιων αλυσίδων, στο οποίο κάθε ενέργεια των κόμβων απαιτεί να υποβληθεί πρόταση στον κυβερνήτη, το OKChain παραβιάζει αυτόν τον κανόνα υιοθετώντας την έννοια «OpenDEX». Όταν οι δρομείς κόμβων θέλουν να δημιουργήσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές, DEX ή λίστα ζευγών συναλλαγών στο OKChain, δεν απαιτείται πρόταση. Όλα τα DEX που βασίζονται στο OKChain λειτουργούν στο δίκτυο peer-to-peer του blockchain, καθιστώντας το ένα αληθινό οικοσύστημα χωρίς άδεια.

Βασισμένο στον σχεδιασμό αλυσίδας τεχνολογίας, το OKChain στοχεύει στην προώθηση της οικολογικής εφαρμογής συμπληρωματικών εφαρμογών και πρωτοστάτησε στην ιδέα μιας επιχειρηματικής συμμαχίας. Θα προωθηθεί η μεγάλης κλίμακας εφαρμογή της τεχνολογίας blockchain. Προς το παρόν, έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της οικολογικής συνεργασίας εταίρων, που περιλαμβάνει 5 κύριες κατευθύνσεις οικολογικής συνεργασίας, όπως δημόσια αλυσίδα, πορτοφόλι, εξερευνητής, πισίνα εξόρυξης και άλλα.

4. Εντάξει γιορτάζει την 2ετή επέτειο με έκπτωση 20%

Αυτόν τον μήνα, γιορτάσαμε τη 2η επέτειο του OKB με προ-παραγγελία έκπτωσης 20% για τους παγκόσμιους χρήστες μας, προσφέροντας 2 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ ισοδύναμο OKB από την αγορά για να ευχαριστήσουμε τους χρήστες για τη συνεχή υποστήριξή τους στο OKB τα τελευταία δύο χρόνια.

Εβδομαδιαία ενημέρωση OKEx: 11 Απριλίου - 17 Απριλίου | Ενημερώσεις εταιρείας | Εντάξει ...

Σύμφωνα με την 24ωρη μέση τιμή αγοράς, το OKB προεξοφλήθηκε στα 3,52 USDT, που είναι 1,31 USDT χαμηλότερο από την υψηλότερη τιμή OKB του μήνα (4,83 USDT).

5. Δέκα κοινοτικές εκδηλώσεις για εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως

Εκτός από την έκπτωση 20% της OKB, πραγματοποιήσαμε επίσης 10 εκπληκτικές εκδηλώσεις για τους παγκόσμιους χρήστες του OKB. Ο CEO της OKEx Jay Hao πήρε συνέντευξη από την CoinTelegraph και άλλα γνωστά μέσα ενημέρωσης και κοινότητες.

Συνολικά, παρατηρείται σταδιακή αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων χρήσης OKB τους τελευταίους μήνες. Μέσω κοινών προσπαθειών με την ομάδα ανάπτυξης, μαζί με την υποστήριξη των κατόχων OKB, προβλέπεται ότι η OKB θα συνεχίσει να επεκτείνει το εύρος των αιτήσεων τα επόμενα χρόνια..

Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις για το OKEx, παρακαλώ αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή [email protected]

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Ιστότοπος: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map