Η MassMutual αγοράζει BTC καθώς η MicroStrategy βλέπει τη σύσταση μετοχών της να υποβαθμίζεται

Οι μεγαλύτερες ιστορίες της εβδομάδας από τον κόσμο της κρυπτογράφησης που μπορεί να έχετε χάσει

Ήταν μια άλλη γεμάτη εβδομάδα εβδομάδα στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Έχουμε δει μια θεσμική αγορά στο BTC, καθώς οι επιθετικές αγορές ενός άλλου μεγάλου παίκτη προκαλούν υποβαθμισμένη σύσταση για μετοχές. Εν τω μεταξύ, οι ρυθμιστικές αρχές μιας χώρας επιδιώκουν να καταστρέψουν τις συναλλαγές crypto-to-crypto ενώ "Κρύπτο μαμά" ζητά την αγκαλιά των αρχών της ελευθερίας του blockchain.

Εδώ είναι όλα όσα μπορεί να έχετε χάσει στο μπροστινό μέρος των ειδήσεων blockchain και cryptocurrency αυτήν την εβδομάδα, σε αυτήν την έκδοση των ειδήσεων Crypto της εβδομάδας του OKEx Insights.

Η MassMutual επενδύει 100 εκατομμύρια δολάρια σε BTC

Η Massachusetts Mutual Life Insurance Co. έχει γίνει το τελευταίο ίδρυμα που εντάχθηκε στο συγκρότημα Bitcoin μετά επενδύοντας 100 εκατομμύρια δολάρια σε BTC και επιπλέον 5 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχικό κεφάλαιο στη NYDIG, μια εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που προορίζεται για Bitcoin με 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια υπό διαχείριση.

Βασικά προϊόντα

  • Η αγορά BTC της MassMutual θα της παρέχει άμεση έκθεση στα κορυφαία κρυπτονομίσματα και ενδείξεις ότι η εταιρεία αναμένει από άλλους θεσμικούς παίκτες να ακολουθήσουν το ίδιο.
  • Η αμερικανική εταιρεία αμοιβαίας ασφάλισης ζωής είναι πραγματικά θεσμικός μεγαλοπρεπής, με ιστορία 169 ετών και 235 δισεκατομμύρια δολάρια στον γενικό επενδυτικό λογαριασμό της. Η νέα του έκθεση στο BTC πιθανότατα θα προωθήσει την εμπιστοσύνη στο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο μεταξύ άλλων θεσμικών γιγάντων.

Η NYAG επιδιώκει να επεκτείνει την απόφαση εναντίον του Tether

Το τρέχον νομικό δράμα μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης και της ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Bitfinex έχει δει μια νέα εξέλιξη αυτή την εβδομάδα μετά τον ισχυρισμό του πρώτου ότι ο τελευταίος συνεργάζεται και αναμένει να παραδοθούν έγγραφα δανείου σε λίγες εβδομάδες.

Επιπλέον, το NYAG είναι αναζητώντας να παρατείνει μια διαταγή που θα εμπόδιζε τον Tether να δανείσει Bitfinex περισσότερα χρήματα έως τις 15 Ιανουαρίου.

Key takeaway

  • Το Tether εκδίδει το USDT, ένα σταθεροποιημένο bitcoin που αναφέρεται συχνά από το ομώνυμο της εταιρείας. Η τρέχουσα κεφαλαιοποίηση της αγοράς USDT είναι 19.949.725.669 $, σύμφωνα με το CoinGecko, καθιστώντας το το κορυφαίο stablecoin με μεγάλο περιθώριο. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τον Tether στη νομική μάχη θα μπορούσε να στείλει σοβαρά κύματα σοκ μέσω της αγοράς κρυπτογράφησης.

Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του USDT αυξήθηκε στα ύψη το 2020. Πηγή: CoinGecko

Η Γαλλία αποφάσισε να διατάξει κανονισμούς συναλλαγών crypto-to-crypto

Η Γαλλία προσπαθεί να γίνει μία από τις αυστηρότερες χώρες κρυπτογράφησης στον κόσμο ρυθμίζοντας τις συναλλαγές crypto-to-crypto, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της γαλλικής ένωσης κρυπτονομισμάτων, Simon Polrot, και πρόσθετες πηγές – όλες από τις οποίες επιβεβαιωμένος τις ρυθμιστικές προθέσεις της χώρας στο The Block.

Βασικά προϊόντα

  • Οι νέοι κανονισμοί πιθανότατα θα έρθουν μέσω διατάγματος, το οποίο παρακάμπτει την κοινοβουλευτική έγκριση.
  • Ο πρωταρχικός μοχλός πίσω από τους πιθανούς κανονισμούς είναι οι πρόσφατες εμπειρίες της χώρας με τρομοκρατικές επιθέσεις – οι οποίες θα κάνουν λίγα για να αναιρέσουν το συνεχιζόμενο στίγμα που συνδέει την υπόθεση πρωταρχικής χρήσης των κρυπτονομισμάτων με τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.

Ο επίτροπος της SEC ζητά να «αγκαλιάσει» τις αρχές της ελευθερίας του crypto

Ο Επίτροπος Αξιών και Χρηματιστηρίων των ΗΠΑ Hester Peirce – αναφέρεται από ορισμένους στον χώρο κρυπτογράφησης ως "Κρύπτο μαμά" – επανέλαβε για άλλη μια φορά τη στάση της ότι οι ρυθμιστικές αρχές πρέπει να επιδιώκουν να αγκαλιάσουν τη σχετικά νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων. Σε ομιλία στην Ομοσπονδιακή Εταιρεία αυτή την εβδομάδα, ο Πιρς είπε ότι αυτοί "θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να αγκαλιάσει τις αρχές της προσωπικής ελευθερίας που τη διέπουν."

Key takeaway

  • Η Peirce παραμένει σύμμαχος του χώρου κρυπτογράφησης με την επιμονή της ότι οι υποκείμενες τεχνολογίες της ενισχύουν την ελευθερία και παρέχουν λύσεις σε όσους έχουν περιορισμένη πρόσβαση στην παραδοσιακή χρηματοδότηση – και ότι αυτό δεν πρέπει απλώς να κυμαίνεται από τις ρυθμιστικές αρχές.

Η επιθετική ώθηση BTC της MicroStrategy προκαλεί υποβαθμισμένη πρόταση


Οι αναλυτές της Citigroup υποβάθμισαν τη σύστασή τους για μετοχή MicroStrategy μετά την έκδοση χρέους της εταιρείας για την αγορά περισσότερων BTC. Μια σημείωση από το Citigroup στους πελάτες δηλωθείς, σύμφωνα με το The Block, αυτό "η έκδοση νέου χρέους για τη χρηματοδότηση αγορών Bitcoin είναι επιθετική και μπορεί να είναι μια λύση για επενδυτές λογισμικού, οι οποίοι μπορεί να φοβούνται ότι έχουν πλέον μια πιο επικίνδυνη επιχείρηση διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων."

Βασικά προϊόντα

  • Η υποβαθμισμένη σύσταση της Citigroup προκάλεσε διψήφιο ποσοστό πώλησης της τιμής μετοχής MicroStrategy.
  • Η MicroStrategy είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον επενδυτικό χώρο του BTC μετά την αγορά περισσότερων από 40.000 BTC το 2020 – μια στρατηγική που φέρεται να μην είναι παγκοσμίως γνωστή στη διοίκηση της εταιρείας.

Η τιμή της μετοχής της MicroStrategy μειώθηκε αυτήν την εβδομάδα μετά την υποβαθμισμένη πρόταση της Citigroup. Πηγή: Google

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά, πρωτότυπη έρευνα & επιμελημένα νέα από επαγγελματίες κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map