Institutional Bitcoin Bulls, TRON Report, Bitmain Infighting: Crypto News της εβδομάδας

Την περασμένη εβδομάδα, η τιμή του Bitcoin (BTC) αυξήθηκε πάνω από 10.000 $ για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο, εν αναμονή της μείωσης του τρίτου μπλοκ ανταμοιβής, που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 11 Μαΐου.

Ειδήσεις από τον κλάδο της κρυπτογράφησης αυτή την εβδομάδα περιελάμβαναν bullish επενδύσεις BTC, εταιρικό δράμα υψηλού προφίλ και τα απογοητευτικά αποτελέσματα του αυστηρού νόμου περί κινητών αξιών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι πέντε κορυφαίες ιστορίες αυτήν την εβδομάδα

Το ταμείο του Paul Tudor Jones μπορεί να ανταλλάσσει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης BTC ως αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού

Στις 7 Μαΐου, ο διαχειριστής hedge fund και ο μακροοικονομικός επενδυτής Paul Tudor Jones ανακοίνωσε ότι το ταμείο του Tudor BVI είναι έτοιμο να ανταλλάσσει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin.

Σε μια επιστολή προς τους επενδυτές με τίτλο «Ο μεγάλος νομισματικός πληθωρισμός», είπε στους επενδυτές ότι στοιχηματίζει στο Bitcoin – το οποίο χαρακτηρίζει ως κατάστημα αξίας. Είπε ότι η στροφή του προς το BTC οφείλεται στις άνευ προηγουμένου νομισματικές πολιτικές που εφαρμόζονται επί του παρόντος για τον μετριασμό των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19.

Αρέσει πολλά μπροστά του, Ο Τζόουνς συνέκρινε το Bitcoin με το χρυσό, δηλώνοντας: «Το Bitcoin μου θυμίζει χρυσό όταν μπήκα για πρώτη φορά στην επιχείρηση το 1976.» Όσον αφορά το ποσό που επενδύθηκε, ο Jones σημείωσε ότι για την αγορά συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης BTC, το αμοιβαίο κεφάλαιο ήταν έτοιμο να ξεκινήσει με ένα μέγιστο «χαμηλό μονοψήφιο ποσοστό έκθεσης» των καθαρών περιουσιακών στοιχείων του, τα οποία σήμερα είναι περίπου 22 δισεκατομμύρια δολάρια.

Διακοπές:

1. Πολλοί στη βιομηχανία κρυπτογράφησης χαιρέτισαν τα νέα ως επικύρωση του crypto – και συγκεκριμένα του Bitcoin – ως κατηγορία περιουσιακών στοιχείων και α σήμα περισσότερων θεσμικών επενδύσεων που θα έρθουν.

2. Πρέπει να σημειωθεί το χρονοδιάγραμμα της μεγάλης αποκάλυψης του Jones – λίγο πριν από το μισό του μπλοκ του Bitcoin – πρέπει να σημειωθεί. Ο Τζόουνς έκανε τη συνειδητοποίησή του για το μισό σαφές επιστολή επενδυτή.

Όπως προέβλεπαν πολλοί αναλυτές, την περασμένη εβδομάδα που οδήγησε στο μπλοκ ανταμοιβής του Bitcoin, η μισή τιμή του νομίσματος αυξήθηκε κατά πάνω από 12 τοις εκατό και έφτασε τα 10.000 $. Η BTC αυτή την εβδομάδα κέρδισε σχεδόν 150 τοις εκατό σε αξία από τη διακοπή της στα μέσα Μαρτίου.

3. Αυτή δεν είναι στην πραγματικότητα η πρώτη αλληλεπίδραση του Jones με το Bitcoin. Σύμφωνα με Bloomberg, ο επενδυτής κατείχε προηγουμένως BTC το 2017, το πώλησε κοντά στο υψηλό όλων των εποχών των 20.000 $ ανά κέρμα.

Η TRON ανέφερε ότι έλαβε βοήθεια ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων από την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Στις 5 Μαΐου, η πλατφόρμα blockchain Tron (TRON) ανέφερε ότι η ομάδα που εδρεύει στις ΗΠΑ είχε έλαβε βοήθεια σε μετρητά ως μέρος της πράξης CARES. Η έκθεση, που δημοσιεύτηκε για τους δύο από τους επίσημους κινεζικούς λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ισχυρίζεται ότι η εταιρεία έχει λάβει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε ανακούφιση από τις μικρές επιχειρήσεις μέχρι στιγμής και αναμένει μια δεύτερη παρτίδα βοήθειας που σχετίζεται με το COVID-19.

Παραδόξως, οι δημοσιεύσεις στο Tron’s WeChat και ο Weibo σχετικά με το θέμα αναφέρουν “ξένες αναφορές μέσων” και “άτομα εξοικειωμένα με το θέμα”. Ως πηγή της, η δημοσίευση του Tron στο WeChat συνδέεται επίσης με αυτό που φαίνεται να είναι ο λογαριασμός ενός ατόμου στο Weibo, ο οποίος φέρεται να παρείχε την αρχική αναφορά, με τη σειρά του, αναφέροντας “εμπιστευτικά στοιχεία του κλάδου”.

Η Tron δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τα νέα απευθείας στα κινέζικα ή στα αγγλικά, με εκπρόσωπο του Tron Foundation Το μπλοκ την Πέμπτη «δεν μπορούμε να σχολιάσουμε».


Το OKEx Insights έφτασε επίσης στην εταιρεία για σχόλιο, αλλά δεν έχει λάβει απάντηση από τον χρόνο Τύπου.

Διακοπές:

1. Τόσο η μεμονωμένη δημοσίευση Weibo όσο και οι επίσημες δημοσιεύσεις της Tron κάνουν ρητή αναφορά στην ιδέα ότι η Tron που λαμβάνει βοήθεια από την κυβέρνηση των ΗΠΑ αποδεικνύει τη νομιμότητα και την «αξία» της εταιρείας στα μάτια των ρυθμιστικών αρχών των ΗΠΑ..

2. Ο ιδρυτής της Tron, Justin Sun, είναι ευρέως γνωστός στη βιομηχανία του ξεδιάντροπη προώθηση του blockchain του (του οποίου ο τίτλος είναι, ωστόσο, «αποκέντρωση του ιστού») και συναφών έργων και του περίτεχνα ακροβατικά PR.

3. Το Crypto Twitter (στα Αγγλικά) συνάντησε το Νέα με προσβολή, υπενθυμίζοντας Αναμφισβήτητα το πιο διάσημο κόλπο της Sun – μια ρεκόρ προσφοράς 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια δημοπρασία φιλανθρωπίας για γεύμα με τον Warren Buffet πέρυσι. Η κριτική επικεντρώνεται γενικά στο επιχείρημα ότι η Tron – αν και η αμερικανική εταιρεία της μπορεί τεχνικά να πληροί τις προϋποθέσεις για ανακούφιση – δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα την εν λόγω βοήθεια και για να υποβάλει αίτηση αφαιρεί από μικρές επιχειρήσεις που.

Το Telegram λέει στους Αμερικανούς επενδυτές ότι δεν μπορούν πλέον να χρηματοδοτήσουν το έργο blockchain TON

Στις 4 Μαΐου, η αγαπημένη εφαρμογή messenger της κρυπτογράφησης, το Telegram, Απεσταλμένα μια επιστολή προς τους επενδυτές των Ηνωμένων Πολιτειών στο πολυαναμενόμενο πρωτόκολλο blockchain, TON, που τους είπε να εγκαταλείψουν το έργο.

Η εταιρεία αναφέρει ότι θα επιστρέψει στους Αμερικανούς επενδυτές το 72% των κεφαλαίων τους (αυτή είναι μια ενημέρωση από την ειδοποίηση της προηγούμενης εβδομάδας σε όλους τους επενδυτές της TON, η οποία τους άφησε την επιλογή να λάβουν επιστροφή 72% τώρα ή να περιμένουν μέχρι τον Απρίλιο του 2021 για 110% μέσω δανείου).

Η κίνηση σχετίζεται με τη συνεχιζόμενη νομική δράση κατά της Telegram από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC). Η TON έπρεπε αρχικά να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019, αφού το Telegram συγκέντρωσε 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε δύο ιδιωτικές πωλήσεις του token της πλατφόρμας, το GRAM. Η κυκλοφορία καθυστέρησε λόγω επείγουσας δράσης κατατεθεί από την SEC τον ίδιο μήνα, κατηγορώντας την Telegram ότι ετοιμάζεται να πουλήσει μη εγγεγραμμένους τίτλους σε επενδυτές των ΗΠΑ.

Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία ανακοίνωσε μια περαιτέρω καθυστέρηση έναρξης έως τον Απρίλιο του 2021, μετά από δικαστική απόφαση στην υπόθεση SEC. Η Telegram εξήγησε την τελευταία της απόφαση, να αποκλείσει εντελώς τους επενδυτές των ΗΠΑ, αναφέροντας μια «αβέβαιη ρυθμιστική στάση στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Διακοπές:

1. Το 2018, Telegram κατατεθεί για εξαιρέσεις με την SEC για την πώληση GRAM – ή μάλλον δικαιώματα για τα διακριτικά, τα οποία θα παραδοθούν μόνο όταν ξεκινά η TON – σε διαπιστευμένους επενδυτές των ΗΠΑ. Η επείγουσα δράση της SEC για το 2019 ισχυρίστηκε ότι μόλις ξεκινήσει το GRAM, οι επενδυτές και η Telegram θα μπορούσαν να πουλήσουν τα διακριτικά, τα οποία δεν είναι εγγεγραμμένα ως τίτλοι στις ΗΠΑ, για κέρδος.

2. Η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από την TON καθοδηγείται από το γεγονός ότι αναμένεται να ενσωματωθεί στον ίδιο τον δημοφιλή αγγελιοφόρο, ενδεχομένως προβλέποντας άμεση, ευρεία υιοθέτηση. Το ίδιο το Telegram έχει δεν έχει επιβεβαιωθεί οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής του TON, εκτός από το να πούμε ότι θα είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο ανοιχτού κώδικα.

Η εφαρμογή Square Cash βλέπει ρεκόρ υψηλών τριμηνιαίων εσόδων από Bitcoin

Πλατεία εφαρμογής πληρωμής φιλική προς κρυπτογράφηση έχουν αναφερθεί ρεκόρ ύψους 306 εκατομμυρίων δολαρίων από τις πωλήσεις Bitcoin το τελευταίο τρίμηνο σε μια έκθεση κερδών που δημοσιεύτηκε στις 6 Μαΐου. Τον Μάρτιο, η εταιρεία είπε στους επενδυτές ότι είδε αυξημένη «υιοθέτηση και δέσμευση» με τις επενδύσεις της BTC τις τελευταίες εβδομάδες.

Διακοπές:

Ο συγχρονισμός των αριθμών της Square υποδηλώνει ότι το ενδιαφέρον για το Bitcoin αυξάνεται υπό το φως των συνθηκών της αγοράς που σχετίζονται με την πανδημία κοροναϊού.

Ο εξορυκτικός γίγαντας Bitmain εκτελεί κυριολεκτικά μάχη για την εταιρεία

Χθες, 8 Μαΐου, ο συνιδρυτής της Bitmain Micree Zhan – ο οποίος εξορίστηκε από την εταιρεία πέρυσι από τον συνιδρυτή Jihan Wu – προφανώς συμμετείχε σε φυσική αντιπαράθεση με ένα άλλο στέλεχος της Bitmain για τα έγγραφα της εταιρείας.

Το περιστατικό συνέβη στο Γραφείο Βιομηχανίας και Εμπορίου στο Πεκίνο, όπου ο Micree φέρεται να μαζεύει ένα έγγραφο που αποδεικνύει ότι έχει το καθεστώς νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας Beijing Bitmain Technology.

Ένα από τα κορυφαία στελέχη της Bitmain, ο Luyao Liu, αντιμετώπισε τον Micree ως πλήθος που σχηματίστηκε γύρω τους στο κτίριο και πήρε το έγγραφο από αυτόν σε εμφανίστηκε να είναι ένας φυσικός αγώνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμφότερα τα μέρη συνελήφθησαν.

Αργότερα εκείνη την ημέρα, το Bitmain απελευθερώθηκε μια δήλωση που λέει ότι ο Luyao είναι ο «τρέχων νόμιμος εκπρόσωπος» της εταιρείας. Το σημείωμα υπογράμμισε επίσης ότι ο Micree «δεν κατέχει πλέον καμία θέση» στο Bitmain.

Διακοπές:

1. Το Bitmain’s τρέχοντα εσωτερικά δράματα να συνεχίσει καθώς η εταιρεία φέρεται να ετοιμάζεται να δημοσιοποιηθεί στις Η.Π.Α..

2. Από τον Νοέμβριο του 2019, η Bitmain κυριάρχησε στο α 75 τοις εκατό μερίδιο της αγοράς υλικού εξόρυξης κρυπτογράφησης.

Ακολουθήστε Okex Insights:

https://t.me/OKEx_Insights

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map