Ethereum 2.0 Testnet, Goldman Sachs Stablecoin και “Crypto Mom” ​​Confirmed – Crypto News of the Week

Όπως πάντα, ήταν μια γεμάτη εβδομάδα εβδομάδα στον κόσμο των blockchain και των κρυπτονομισμάτων. Το πολυαναμενόμενο testnet Ethereum 2.0 κυκλοφόρησε, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών επιταχύνει τις προσπάθειες για να ξεκινήσει μια πλατφόρμα άμεσων πληρωμών και η Goldman Sachs έχει έντονο ενδιαφέρον για την κυκλοφορία της δικής της κρυπτογράφησης – αυτές οι ιστορίες και πολλά άλλα σε αυτήν την έκδοση του OKEx Insights «Crypto News της εβδομάδας!

Το Ethereum 2.0 testnet Medalla κυκλοφορεί ζωντανά, έχει 21.373 επικυρωτές

Medalla, το τελευταίο δημόσιο testnet για Ethereum 2.0, ζωντανά την Τρίτη, 4 Αυγούστου.

Το Ethereum 2.0 μεταβαίνει κυρίως το πρώτο και σημαντικότερο altcoin από ένα απόδειξη εργασίας σε έναν μηχανισμό συναίνεσης απόδειξης συμμετοχής. Από την ώρα του Τύπου, 21.373 επικυρωτές έχουν στοιχηματίσει συνολικά 683.936 ETH στο δίκτυο – ωστόσο, αυτά τα διακριτικά testnet δεν είναι τεχνικά αληθινά Ether.

Η έναρξη της Φάσης 0 του Ethereum 2.0 έχει σχεδιαστεί προσωρινά για το τέλος του 2020 – αν και οι ακροατές περιμένουν άλλο σε μια μακρά ιστορία καθυστερήσεων.

Βασικές επιλογές:

  • Το λανσάρισμα του Medalla θα συμβάλει σημαντικά στην εξασφάλιση εμπιστοσύνης σε μια μελλοντική κυκλοφορία του Ethereum 2.0, το οποίο έχει καθυστερήσει επανειλημμένα πολλές φορές.
  • Η τιμή του Ether έχει σημειώσει σημαντικές αυξήσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Ένας πιθανός λόγος, μεταξύ άλλων, είναι η απαίτηση αγοράς ETH για σκοπούς συμμετοχής ως επικυρωτή δικτύου στο νέο σύστημα απόδειξης πονταρίσματος.

Διάγραμμα που απεικονίζει στοιχήματα Ether και ενεργούς επικυρωτές στο δοκιμαστικό δίκτυο Medalla. Πηγή: beaconcha.inΔιάγραμμα που απεικονίζει στοιχήματα Ether και ενεργούς επικυρωτές στο δοκιμαστικό δίκτυο Medalla. Πηγή: beaconcha.in

MicroStrategy 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων λαμβάνοντας υπόψη τις επενδύσεις BTC

Η MicroStrategy, μια εταιρεία 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που βοηθά τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν εφαρμογές ανάλυσης και κινητικότητας μέσω επιχειρηματικής ευφυΐας, λογισμικού για κινητά και υπηρεσιών που βασίζονται σε σύννεφο, σχεδιάζει να επενδύσει 250 εκατομμύρια δολάρια σε "εναλλακτικές επενδύσεις ή περιουσιακά στοιχεία" – όπως το Bitcoin (BTC).

Τα νέα έρχονται μέσω σχολίων που έγιναν κατά τη διάρκεια μια κλήση κερδών στις 28 Ιουνίου, με τον πρόεδρο της εταιρείας και τον οικονομικό διευθυντή, Phong Le, δηλώνοντας:

"Επιπλέον, θα επιδιώξουμε να επενδύσουμε έως και άλλα 250 εκατομμύρια δολάρια τους επόμενους 12 μήνες σε μία ή περισσότερες εναλλακτικές επενδύσεις ή περιουσιακά στοιχεία που μπορεί να περιλαμβάνουν μετοχές, ομόλογα, εμπορεύματα όπως χρυσό, ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όπως Bitcoin ή άλλους τύπους στοιχείων."

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MicroStrategy, Michael Saylor, έδωσε αργότερα το BTC με χρυσό και ασήμι ως περιουσιακά στοιχεία "δεν μπορεί να φουσκώσει μακριά ή είναι λιγότερο πιθανό να φουσκώσει μακριά."

Βασικές επιλογές:

  • Παρόλο που η MicroStrategy δεν επιβεβαίωσε ρητά ότι θα κατανέμει κεφάλαια στο BTC συγκεκριμένα, προσφέροντάς το ως επιλογή σταθεροποιεί περαιτέρω την κρυπτογράφηση ως πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο και πιθανό αποθεματικό.
  • Οι δηλώσεις της εταιρείας δείχνουν επίσης ευρεία ανησυχία σχετικά με την υποτίμηση του δολαρίου των ΗΠΑ εν μέσω μαζικών προσπαθειών εκτύπωσης χρημάτων για την αντιστάθμιση των άμεσων οικονομικών συνεπειών της πανδημίας COVID-19.

Διάγραμμα που δείχνει την τρέχουσα τιμή μετοχής της MicroStrategy Incorporated. Πηγή: GoogleΔιάγραμμα που δείχνει την τρέχουσα τιμή μετοχής της MicroStrategy Incorporated. Πηγή: Google


Η Goldman Sachs εξετάζει το δικό της ψηφιακό νόμισμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Goldman Sachs σκέφτεται να δημιουργήσει τη δική της κρυπτογράφηση.

Τα νέα έρχονται μέσω του νέου επικεφαλής παγκόσμιου ψηφιακού ενεργητικού της αμερικανικής τράπεζας επενδύσεων και της εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, Matthew McDermott, ο οποίος επιβεβαιωμένος ότι η Goldman Sachs εξετάζει το δικό της ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο – το οποίο θεωρείται ευρέως ότι είναι σταθερό Bitcoin. Ο McDermott είπε:

"Εξετάζουμε την εμπορική βιωσιμότητα της δημιουργίας του δικού μας ψηφιακού διακριτικού, αλλά είναι πρώτες μέρες καθώς συνεχίζουμε να επεξεργαζόμαστε τις πιθανές περιπτώσεις χρήσης."

Βασικές επιλογές:

  • Η σοβαρότητα των εκτιμήσεων κρυπτογράφησης της Goldman Sachs ενισχύεται από την πρόσφατη πρόσληψη του Oli Harris, ο οποίος συμμετείχε ιδιαίτερα στο blockchain της JPMorgan και στο JPMCoin.
  • Οι εκτιμήσεις της Goldman Sachs ευθυγραμμίζονται σε μεγάλο βαθμό με αυτές της αντίπαλης JPMorgan, καθώς και με τις φιλοδοξίες του Facebook να ξεκινήσει το δικό της ψηφιακό νόμισμα, το Libra. Η McDermott δεν απέκλεισε τη συνεργασία μεταξύ των εταιρειών.
  • Είναι σαφές ότι ο κόσμος της παραδοσιακής χρηματοδότησης εμπλέκεται όλο και περισσότερο με λύσεις blockchain και ψηφιακά νομίσματα.

Διάγραμμα που απεικονίζει τη μακροπρόθεσμη τιμή της μετοχής της Goldman Sachs Group Inc. Πηγή: GoogleΔιάγραμμα που απεικονίζει τη μακροπρόθεσμη τιμή της μετοχής της Goldman Sachs Group Inc. Πηγή: Google

"Κρύπτο μαμά" επιβεβαιώθηκε για δεύτερη θητεία ως επίτροπος SEC

Ο Hester Peirce, ένας διάσημος ρυθμιστής χρηματοπιστωτικών αγορών φιλικός προς την κρυπτογράφηση, επιβεβαιώθηκε για δεύτερη θητεία ως επίτροπος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω μια φωνητική ψηφοφορία από τη Γερουσία την Πέμπτη.

Η δεύτερη θητεία του Peirce ως Επίτροπος SEC θα λήξει το 2025.

Βασικό πακέτο:

  • Αναμένεται ευρέως ότι η Peirce, γνωστή στη βιομηχανία blockchain και cryptocurrency ως "Κρύπτο μαμά," θα συνεχίσει σε μεγάλο βαθμό τις προ-κρυπτο-στάσεις της – όπως αυτή σημείωσε την υπεράσπιση για ένα Bitcoin ETF.

Τροφοδοτήθηκε βιαστικά για να ξεκινήσει η υπηρεσία άμεσων πληρωμών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ επιταχύνει τις προσπάθειές της να ξεκινήσει τη δική της υπηρεσία άμεσων πληρωμών, FedNow

Το FedNow είχε αρχικά προγραμματιστεί για το λανσάρισμα του 2023/2024, αλλά η Fed πιέζει τώρα για σταδιακή διάθεση στο εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του Federal Reserve Board, Lael Brainard, η κεντρική τράπεζα επιθυμεί να ξεκινήσει την πλατφόρμα πληρωμών υψηλής ταχύτητας "το συντομότερο δυνατό."

Βασικές επιλογές:

  • Οι χρηματοπιστωτικές αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναμφισβήτητα σέρνουν τα πόδια τους όσον αφορά την καινοτομία στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Η νέα βιασύνη της Fed για να ξεκινήσει το FedNow μπορεί να είναι ενδεικτική της συνειδητοποίησης ότι οι ΗΠΑ χάνουν σε αυτό το μέτωπο από άλλες ανεπτυγμένες οικονομίες, όπως η Κίνα και το προηγμένο ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας.
  • Όσον αφορά τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας, μέχρι στιγμής υπήρξαν πολλές συζητήσεις και λίγη δράση σχετικά με το ψηφιακό δολάριο. Συγκεκριμένα, η τελευταία ομιλία για το FedNow απέτυχε να αναφέρει τίποτα για τις CBDC.

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά και επιμελημένα νέα από επαγγελματίες κρυπτογράφησης. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map