Το Ethereum 2.0 χτυπά 1 εκατομμύριο στοιχημένο ETH καθώς τα θεσμικά προϊόντα συσσωρεύονται στο χώρο της κρυπτογράφησης

Οι μεγαλύτερες ιστορίες της εβδομάδας από τον κόσμο της κρυπτογράφησης που μπορεί να έχετε χάσει

Υπήρξαν πολλές θετικές εξελίξεις στο μέτωπο των ειδήσεων για τη βιομηχανία blockchain και cryptocurrency αυτήν την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, η επιτυχημένη κυκλοφορία του Beacon Chain του Ethereum 2.0 είχε καταθέσεις στο 1,0 ETH της σύμβασης αναβάθμισης του πρωτοκόλλου. Ταυτόχρονα, η θεσμική ζήτηση για έκθεση σε κρυπτονομίσματα συνεχίζει να αυξάνεται – προωθώντας τη δημιουργία διαφόρων προϊόντων που απευθύνονται σε άτομα υψηλής καθαρής αξίας και θεσμικούς πελάτες.

Εδώ είναι όλα όσα μπορεί να έχετε χάσει στο μπροστινό μέρος των ειδήσεων blockchain και cryptocurrency αυτήν την εβδομάδα, σε αυτήν την έκδοση των ειδήσεων Crypto της εβδομάδας του OKEx Insights.

Η σύμβαση στοιχήματος Ethereum 2.0 ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ETH

Το συμβόλαιο στοιχήματος για το Ethereum 2.0 έφτασε πάνω από 1 εκατομμύριο καταθέσεις ETH αυτήν την εβδομάδα μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του Beacon Chain. Από τη στιγμή αυτής της γραφής, το συνολικό ποσό της ETH στο συμβόλαιο ισούται με πάνω από 600 εκατομμύρια δολάρια, με 1.082.851 ETH να στοιχηματίζεται.

Βασικά προϊόντα

 • Αν και οι ανταμοιβές για τους πρώτους ενδιαφερόμενους είναι επί του παρόντος υψηλές, θα μειωθούν σύμφωνα με τις νέες καταθέσεις.
 • Τα περισσότερα από ένα εκατομμύριο ETH που κατατέθηκαν στη σύμβαση στοιχήματος είναι ουσιαστικά κλειδωμένα έως ότου ξεκινήσει η Φάση 1.5 το 2022.

Το συμβόλαιο στοιχήματος για το Ethereum 2.0 κατέχει σήμερα περισσότερα από 1 εκατομμύριο ETH. Πηγή: Ethercan

Η Spotify προσπαθεί να προσλάβει διευθυντή για να οδηγήσει τις προσπάθειες κρυπτογράφησης

Η Spotify ελπίζει να επεκτείνει τις προσπάθειές της στον χώρο κρυπτογράφησης και ψηφιακών στοιχείων, σύμφωνα με το δημοσίευση δημόσιας εργασίας στον ιστότοπο της δημοφιλούς υπηρεσίας ροής. Η εταιρεία αναζητά συγκεκριμένα έναν συνεργάτη διευθυντή για να καθοδηγήσει μια ομάδα στρατηγικής πληρωμών με ψηφιακό νόμισμα.

Βασικά προϊόντα

 • Το Spotify ασχολείται με το έργο Diem. Ο νέος διευθυντής θα ηγηθεί της δραστηριότητας της εταιρείας στο έργο – το οποίο ήταν, μέχρι την επανάληψη της επωνυμίας αυτής της εβδομάδας, γνωστό ως Libra.
 • Σύμφωνα με την ανάρτηση εργασίας, το Spotify μπορεί επίσης να εξετάζει άλλες ευκαιρίες που σχετίζονται με blockchain και ψηφιακά νομίσματα.

Εξειδικευμένη μονάδα SEC fintech για να γίνει αυτόνομο γραφείο

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών μετατρέπει τον Στρατηγικό Κόμβο της Καινοτομίας και της Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας – που αναφέρεται απλώς ως "FinHub" – σε αυτόνομο γραφείο, σύμφωνα με μια ανακοίνωση έγινε την Πέμπτη.

Βασικά προϊόντα

 • Η νέα δομή δείχνει το ενδιαφέρον της SEC να αναλάβει την πολιτική σχετικά με το fintech – και, μαζί με αυτό, το blockchain και τα κρυπτονομίσματα.
 • Η οργανωτική αλλαγή μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει τη συνειδητοποίηση της SEC ότι, πιθανώς, δεν συμβαδίζει με τον ρυθμό της καινοτομίας στη βιομηχανία fintech και, ως εκ τούτου, απαιτεί ένα αυτόνομο γραφείο.

Ιδιωτική γερμανική τράπεζα για την έναρξη χρηματοδότησης κρυπτογράφησης για θεσμικούς επενδυτές

Χάκκ & Η Aufhauser, μια ιδιωτική γερμανική τράπεζα, σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα ταμείο κρυπτογράφησης που επικεντρώνεται σε θεσμικά όργανα τον Ιανουάριο του 2021. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το ταμείο θα ονομάζεται HAIC Digital Asset Fund και θα περιλαμβάνει ένα καλάθι κρυπτονομισμάτων – συμπεριλαμβανομένων των BTC και ETH – το οποίο θα προστατεύεται από τη γερμανική εταιρεία fintech Kapilendo.

Βασικά προϊόντα

 • Το HAIC Digital Asset Fund αντιπροσωπεύει ένα από τα πρώτα κεφάλαια κρυπτογράφησης που ξεκίνησε από μια ιδιωτική τράπεζα για θεσμικούς πελάτες.
 • Με ελάχιστη επενδυτική απαίτηση 200.000 ευρώ, το αμοιβαίο κεφάλαιο κρυπτογράφησης θα επικεντρωθεί σε θεσμικούς επενδυτές – που έχουν συσσωρευτεί στο νέο χώρο το 2020.
 • Χάκκ & Ο Aufhauser ανέφερε το αυξημένο θεσμικό ενδιαφέρον για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ως οδηγό πίσω από τη δημιουργία του ταμείου.

μικρό&P 500 Dow Jones Indices για να ξεκινήσει η υπηρεσία ευρετηρίου κρυπτογράφησης

Σύμφωνα με την αφήγηση ότι οι θεσμικές επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα συνεχίζουν να αυξάνονται, η εταιρεία χρηματοοικονομικών δεδομένων S&Η P Dow Jones Indices έχει δηλώσει στο δελτίο τύπου ότι θα ξεκινήσει μια προσαρμόσιμη υπηρεσία ευρετηρίου κρυπτογράφησης το 2021.


Βασικά προϊόντα

 • Η υπηρεσία ευρετηρίου από το S&Οι δείκτες P 500 Dow Jones θα ανταγωνίζονται με μεγάλα ονόματα, όπως το ευρετήριο Bloomberg Galaxy Crypto και τα ευρετήρια Nasdaq.
 • Περισσότερες υπηρεσίες ευρετηρίου θεσμικού επιπέδου ισοδυναμούν με μεγαλύτερη διαφάνεια στην αγορά.

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά, πρωτότυπη έρευνα & επιμελημένα νέα από επαγγελματίες κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map