Είναι εντάξει να είναι διαφορετικό – Crypto στο Μεξικό

Η αγορά κρυπτονομισμάτων και η τεχνολογία blockchain στη Λατινική Αμερική αυξάνονται. Η Statista – μία από τις κορυφαίες πύλες στατιστικών στον κόσμο, αποκάλυψε ότι η Λατινική Αμερική είναι η περιοχή με τους περισσότερους χρήστες κρυπτογράφησης στον κόσμο. Σύμφωνα με τη μελέτη, οι δέκα πρώτες χώρες που συμμετέχουν περισσότερο ήταν η Βραζιλία, η Κολομβία, η Αργεντινή, το Μεξικό και η Χιλή.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσουμε τον κ. Coin (@mrcoinmx στο Twitter) να μοιραστεί περισσότερα μαζί μας σχετικά με την κρυπτογράφηση στο Μεξικό!

Contents

1. Μπορείτε να μας πείτε για τον πολιτισμό κρυπτογράφησης στη χώρα σας?

Στο Μεξικό, η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα είναι μια ιδέα που γεννιέται. Δυστυχώς, στον τομέα της κρυπτογράφησης δεν έχει ακόμη εκραγεί όπως αναμενόταν.

Η κυβέρνηση και τα πανεπιστήμια κερδίζουν περισσότερο ενδιαφέρον για θέματα που σχετίζονται με την Fintech και την Ανάπτυξη καθημερινά και λόγω της δημιουργίας νέων φορολογικών νόμων, οι Μεξικανοί αναζητούν νέες επιλογές, όπως η αγορά Bitcoin για την προστασία των επενδύσεων από την επερχόμενη κρίση.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα, στην αρχή του έτους το εθνικό νόμισμα είχε τιμή 18 πέσος ανά δολάριο, σήμερα είναι σχεδόν 24 πέσος ανά δολάριο. το μεξικάνικο πέσο υπέστη υποτίμηση 6 πέσος σε 6 μήνες, αυτό σημαίνει ότι έχασε το 1/3 της αξίας του σε σχέση με το δολάριο.

Ως ιδρυτής μιας κοινότητας Blockchain πιστεύω ότι αυτή η κρίση (Οικονομία, κυβερνητικοί νόμοι και Covid) θα μας οδηγήσει στο BUIDL ένα ισχυρό οικοσύστημα υιοθετώντας νέες τεχνολογίες που είναι το DeFi τα πιο ενδιαφέροντα θέματα που αναζητούν και ζητούν τα μέλη της κοινότητας του Mr.Coin.

2. Μπορείτε να μοιραστείτε μερικές επιτυχημένες εφαρμογές κρυπτογράφησης στη χώρα σας μαζί μας?

Ένα από τα μέλη της κοινότητας Mr.Coin δημιούργησε μια επιτυχημένη επιχείρηση με βάση το Blockchain Binde.io, η οποία είναι μια εκκίνηση που προσφέρει υπηρεσίες B2B σχετικά με τον αυτοματισμό συμβάσεων και τη διαχείριση αποδεικτικών στοιχείων. Αναπτύσσουν λύσεις για να καλλιεργήσουν την εμπιστοσύνη μεταξύ των επιχειρηματικών εταίρων, από την αυτοματοποίηση συμβολαίου έως τη διαχείριση αποδεικτικών στοιχείων που επιτρέπουν στους συνεργάτες να ελέγχουν σχετικά συμβάντα στις συναλλαγές τους χρησιμοποιώντας το BitcoinSV Blockchain.

3. Τι κάνουν οι άνθρωποι με το crypto τους, κάνουν HODL ή κάνουν συναλλαγές?

Οι περισσότεροι άνθρωποι διαπραγματεύονται με αυτό, αλλά με την άνοδο του DeFi άρχισαν να χρησιμοποιούν πλατφόρμες στοίβαξης και δανεισμού για να έχουν περισσότερα έσοδα.

4. Πόσο δημοφιλές είναι το crypto στη χώρα σας?

Τα Bitcoin, Ether και τα Διακριτικά που βρίσκετε στα τοπικά χρηματιστήρια είναι τα πιο δημοφιλή. Μερικές φορές πηγαίνει mainstream για παράδειγμα όταν το Bitcoin Moons 20% ή όταν πέφτει περισσότερο από 15%.

5. Ποια είναι η άποψη της χώρας σας σχετικά με τον κανονισμό κρυπτογράφησης?

Δυστυχώς, οι υπεύθυνοι των κανονισμών δεν το καταλαβαίνουν 100% γνωρίζουν ότι αυτό το CryptoBlockchainRevolution θα αλλάξει πολλές πτυχές της παγκόσμιας ζωής, γι ‘αυτό έχουμε τον πρώτο νόμο του fintech του κόσμου, αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν βοηθά το οικοσύστημα στο BUIDL.


6. Ρωτήστε τον φίλο ή την οικογένειά σας, εάν θα επιλέξουν να αποδεχτούν 50 USD ή 1 BTC τη στιγμή που προσφέρετε, ποια θα είναι η απάντησή τους?

Όλοι γνωρίζουν ότι το Bitcoin έχει μεγάλη αξία, οπότε μπορώ να πω ότι όλοι θα επιλέξουν 1 BTC ειδικά αν ρωτήσω τους φίλους και την οικογένειά μου.

7. Υπάρχουν ATM ATM Bitcoin στη χώρα σας?

Ναι, υπάρχει ένα ακριβώς κοντά στο οποίο ζω.

8. Σε κλίμακα από 1 έως 10 (το 10 είναι το πιο εύκολο), πώς θα αξιολογούσατε την ευκολία και την προσβασιμότητα των χρηστών να αγοράζουν Bitcoin με fiat?

Εξαρτάται πολύ από το πόσες πληροφορίες ενδιαφέρεστε να παρέχετε (KYC) ή το επίπεδο γνώσεων που πρέπει να αλλάξετε το fiat για τα Bitcoin χρησιμοποιώντας P2P, ATM, ανταλλαγές, πλατφόρμες OTC κ.λπ. Γι ‘αυτό επικεντρωνόμαστε σε μια μηνιαία συνάντηση για διδάξτε όλο και περισσότερους ανθρώπους επιλογές για πρόσβαση σε αυτόν τον κόσμο κρυπτογράφησης. Σε οποιοδήποτε γωνιακό κατάστημα όπως τα OXXO μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο πορτοφόλι ανταλλαγής σας για να αγοράσετε bitcoin. Έτσι, η απάντησή μου θα ήταν 10.

9. Ποιες είναι οι ανταλλαγές επενδυτών / εμπόρων στο Μεξικό; και γιατί?

Στο México έχουμε τουλάχιστον πέντε ανταλλαγές κρυπτογράφησης, αλλά οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν μόνο ένα από αυτά.

Είναι κάπως αστείο γιατί τα τέλη που πληρώνουμε συχνά σε αυτό το χρηματιστήριο δεν είναι ανταγωνιστικά. Η εμπιστοσύνη που έχει αποκτηθεί με τις καμπάνιες μάρκετινγκ αρκεί για τους χρήστες να συνεχίσουν να τις χρησιμοποιούν, αλλά όταν οι χρήστες ανακαλύπτουν ότι μπορούν να αποκτήσουν καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα με ανταλλαγές όπως το OKEx, όπου μπορούν να δημιουργήσουν χρησιμότητα αποθηκεύοντας Cryptos σε αναμονή για μια συναλλαγή , πληρώνουν λιγότερα τέλη και επαρκή εργαλεία διαπραγμάτευσης για όσους αναζητούν καλύτερες εμπειρίες αλλάζουν για να χρησιμοποιούν συχνότερα αυτές τις ανταλλαγές.

11. Υπάρχει κάποιο σχέδιο δράσης με πανεπιστήμια, κυβερνήσεις ή κοινότητες για να επιταχυνθεί η υιοθέτηση blockchain?

Ναι, φτάσαμε σε ορισμένα τοπικά πανεπιστήμια και έργα Blockchain από την Ασία για να δουλέψουμε ο ένας δίπλα στον άλλο, φέρνοντας γνώση στους φοιτητές μόλις τελειώσει το.

Τέλος, μπορείτε να δώσετε ένα απόσπασμα ή ένα άθροισμα στους αναγνώστες μας, πώς πιστεύετε ότι το μέλλον της κρυπτογράφησης θα είναι όπως στη χώρα σας?

"Το Blockchain βρίσκεται στα πρώτα βήματα, ακριβώς όπως το big bang βλέπουμε μόνο την αρχή ενός υπέροχου μέλλοντος"

Ακολουθηστε Κ. Coin στο Twitter για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κρυπτογράφηση στο Μεξικό!

Ακολουθήστε το OKEx Academy στο Twitter εάν έχετε απορίες για εμάς:

Εγγραφείτε και καταθέστε ή πραγματοποιήστε συναλλαγές τουλάχιστον 10 USDT για να κερδίσετε 3 USDT ανταμοιβή νέου χρήστη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map