Το Coinbase αφορά την αγορά κρυπτογράφησης, κατασχέθηκαν νομίσματα PlusToken αξίας δισεκατομμυρίων

Οι μεγαλύτερες ιστορίες της εβδομάδας από τον κόσμο της κρυπτογράφησης που μπορεί να έχετε χάσει

Η μεταβλητότητα έπληξε την αγορά κρυπτογράφησης αυτήν την εβδομάδα μαζί με ορισμένες ειδήσεις που συγκλονίζουν την αγορά ότι οι ρυθμιστικές αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να επιδιώκουν να επιβάλουν σοβαρούς περιορισμούς στις χρηματοοικονομικές εταιρείες που ασχολούνται με συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Ταυτόχρονα, ψηφιακά νομίσματα PlusToken αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων πρόκειται να κατασχεθούν στο εθνικό ταμείο της Κίνας.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτές τις ιστορίες και πολλά άλλα, σε αυτήν την έκδοση των ειδήσεων Crypto της εβδομάδας του OKEx Insights.

Η Coinbase διακόπτει την διαπραγμάτευση περιθωρίου, αναφέρει ρυθμιστικές ανησυχίες

Νομισματική βάση ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τα προϊόντα περιθωρίου διαπραγμάτευσης τον Δεκέμβριο, μετά από ανησυχίες σχετικά με τον κανονιστικό έλεγχο από την Επιτροπή Εμπορίου Συναλλαγών Εμπορευμάτων των ΗΠΑ.

Στη συνέχεια, ο CEO της Coinbase, Brian Armstrong καραμέλα τα υποτιθέμενα σχέδια του Υπουργείου Οικονομικών των Η.Π.Α. να παρακολουθούν πορτοφολάκια κρυπτογράφησης που φιλοξενούνται από τον εαυτό τους – τα οποία πιστεύει ότι θα απαιτούσαν από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως το Coinbase, να επαληθεύσουν τον ιδιοκτήτη των εν λόγω πορτοφολιών και να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με αυτά.

Η ανταλλαγή αργότερα βίωσε τεχνικές δυσκολίες εν μέσω σοβαρής αστάθειας των τιμών στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Βασικά προϊόντα

 • Εάν επικυρωθούν οι ανησυχίες του Armstrong, ένας τέτοιος κανονισμός πιθανότατα θα αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο πλήγμα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ στην βιομηχανία blockchain και cryptocurrency.
 • Ένας τέτοιος κανονισμός θα ακολουθούσε επίσης τις οδηγίες της Ομάδας Χρηματοοικονομικής Δράσης για την εφαρμογή του "Κανόνας ταξιδιού" σε επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων που δραστηριοποιούνται στις χώρες μέλη της.
 • Η τιμή του BTC και της ευρύτερης αγοράς κρυπτονομισμάτων αντέδρασε αρνητικά στις ειδήσεις. Ο ηγέτης της αγοράς κρυπτονομισμάτων μειώθηκε χθες κατά 11,26% στο OKEx.

Η τιμή του BTC μειώθηκε απότομα παράλληλα με τα tweets του CEO της CoinbaseΗ τιμή του BTC μειώθηκε απότομα παράλληλα με τα tweets του CEO της Coinbase. Πηγή: CoinGecko

Τα κρυπτονομίσματα Seized PlusToken αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων

Κρυπτονομίσματα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων που κατασχέθηκαν στο παρελθόν από την αστυνομία στην Κίνα εν μέσω της καταστολής του περίφημου συστήματος PlusToken Ponzi δημοσιοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα, μέσω δικαστική απόφαση από 19 Νοεμβρίου.

Τα περιουσιακά στοιχεία που κατασχέθηκαν περιλαμβάνουν:

 • 194.775 νομίσματα BTC
 • 833.083 νομίσματα ETH
 • 1,4 εκατομμύρια κέρματα LTC
 • 27,6 εκατομμύρια κέρματα EOS
 • 74.167 νομίσματα DASH
 • 487 εκατομμύρια νομίσματα XRP
 • 6 δισεκατομμύρια κέρματα DOGE
 • 79.581 νομίσματα BCH
 • 213,724 USDT μάρκες

Συνολικά, τα κατασχεθέντα περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των 4,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Βασικά προϊόντα

 • Μετά την επεξεργασία, τα κατασχεθέντα κρυπτονομίσματα και τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία θα κατασχεθούν στο εθνικό ταμείο.
 • Η τελευταία ενημέρωση στο έπος PlusToken φαίνεται να δείχνει τις αυξημένες προσπάθειες της κινεζικής αστυνομίας για την καταπολέμηση της εγκληματικής δραστηριότητας που σχετίζεται με τα ψηφιακά νομίσματα.

Η Libra αναμένεται να κυκλοφορήσει το stablecoin ενιαίου νομίσματος τον Ιανουάριο

Σύμφωνα με αναφορές, η Libra μπορεί εκτόξευση το σταθερό Bitcoin που ξεκίνησε από το Facebook τον Ιανουάριο του 2021 – ωστόσο, ως ενιαίο νόμισμα με δολάριο αντί για το αρχικά προγραμματισμένο νόμισμα που υποστηρίζεται από ένα καλάθι νομισμάτων fiat.


Key takeaway

 • Μετά από έντονο έλεγχο και ώθηση από τους παγκόσμιους ρυθμιστές, το έργο Libra επιστρέφει σημαντικά τα αρχικά του σχέδια υπέρ κάτι που είναι λιγότερο φιλόδοξο και πιο φιλικό προς τις κανονιστικές ρυθμίσεις.

Η VanEck λανσάρει το Bitcoin ETN στο Deutsche Boerse Xetra

Η VanEck, ένας διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων που εδρεύει στις ΗΠΑ, έχει ξεκίνησε ένα σημείωμα ανταλλαγής BTC στην αγορά Deutsche Boerse Xetra.

Βασικά προϊόντα

 • Το νέο ETN υποστηρίζεται φυσικά από την BTC και παρέχει στους επενδυτές έκθεση στην κορυφαία κρυπτογράφηση χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν το περιουσιακό στοιχείο.
 • Η VanEck είχε προηγουμένως αποτύχει να εισαγάγει ένα χρηματιστήριο BTC στις ΗΠΑ.

Η CypherPunk Holdings γίνεται το ένατο μεγαλύτερο δημόσιο κάτοχος BTC

Cypherpunk Holdings φανερωθείς την Πέμπτη ότι, από τις 30 Ιουνίου, πρόσθεσε άλλα 72.979 BTC στα αποθεματικά της – αυξάνοντας το σύνολο των 276.479 BTC. Οι συμμετοχές BTC της εταιρείας επενδύσεων που επικεντρώνονται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής αξίζουν επί του παρόντος 4.640.147 $, από τη στιγμή που γράφτηκε.

Η τελευταία αύξηση στις συμμετοχές της BTC οφείλεται στην εκκαθάριση των θέσεων της εταιρείας στη Monero (XMR) και την Ether (ETH).

Βασικά προϊόντα

 • Η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών του Καναδά εταιρεία είναι πλέον ο ένατος μεγαλύτερος δημόσιος κάτοχος της BTC.
 • Η Cypherpunk Holdings ακολούθησε τους υπαλλήλους της MicroStrategy στην κατανομή ορισμένων από τα αποθεματικά της στην κορυφαία κρυπτογράφηση.

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά, πρωτότυπη έρευνα & επιμελημένα νέα από επαγγελματίες κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map