Η Carylyne Chan του CoinMarketCap: Η σημερινή οικονομική κατάσταση (Brrr) είναι θετική για το Crypto ως People Question Fundamentals

Αυτή είναι η πρώτη συνέντευξη στο OKEx Interviews, μια σειρά συνομιλιών που δημοσιεύθηκαν στην Ακαδημία μας με ηγέτες και κατασκευαστές της βιομηχανίας κρυπτογράφησης.

Την περασμένη εβδομάδα, τα νέα έσπασαν ότι ο βετεράνος της βιομηχανίας κρυπτογράφησης CoinMarketCap (CMC) ήταν επίκτητος μέσω κρυπτογράφησης Binance.

Το OKEx Academy μίλησε με την Carylyne Chan, τον νέο προσωρινό διευθύνοντα σύμβουλο της CMC – και πρώην επικεφαλής στρατηγικής – για την απόκτηση, την «κρυπτοεπανάσταση», τον κοραναϊό και τι είδους τσάι που πίνει εργάζεται από το σπίτι όλη την ημέρα.

Contents

Η απόκτηση

OKEx: Τι ακούτε τώρα από την κοινότητα σχετικά με την απόκτηση και πώς αποκρίνεστε?

Κάρυλιν Τσαν: Έχω ακούσει πολλές πλευρές. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι τόσο ευχαριστημένοι με αυτό. Νομίζω ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους είναι πιο φιλοσοφικά τείνουν προς την ανεξαρτησία και τη μη παρέμβαση, την αποκέντρωση. Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι, υποθέτω, επικριτές από τη συμφωνία.

Αλλά ταυτόχρονα, έχω ακούσει και πολλές θετικές απόψεις. Πολλοί από αυτούς είναι άνθρωποι που αισθάνονται ότι αυτή η κίνηση αντιπροσωπεύει την ωριμότητα του χώρου. Ξέρεις, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου οι άνθρωποι κάνουν τώρα όλα αυτά τα M&Μια [συγχωνεύσεις και εξαγορές] κινείται και είναι ένα σημάδι ότι η κρυπτογράφηση ωριμάζει.

Στην πραγματικότητα έχω δει μερικά πολύ ενδιαφέροντα σχόλια για το Reddit, όπου οι άνθρωποι μιλούσαν για το πώς δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς είναι μια ελεύθερη αγορά και οι άνθρωποι έχουν προφανώς άλλες εναλλακτικές λύσεις και στις δύο εταιρείες.

Έτσι, όσο και οι δύο εταιρείες εξακολουθούν να γνωρίζουν πραγματικά την προοπτική και τη θέση τους σε αυτόν τον χώρο και να συνεχίζουν να δημιουργούν υλικό για τους χρήστες και την κοινότητα, τότε οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να επιλέγουν αυτά τα δύο προϊόντα. Μπορούν να επιλέξουν αυτές τις δύο εταιρείες επειδή τις εμπιστεύονται και πιστεύουν ότι παρέχουν τα καλύτερα προϊόντα και εμπειρία στον τελικό χρήστη.

OKEx: Ποια είναι η απάντησή σας στα αρνητικά σχόλια ή σε άτομα που αισθάνονται άβολα με την κίνηση?

Κάρλυιν: Νομίζω ότι από την άποψή μου, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι είναι προς το συμφέρον της CMC να συνεχίσουμε να είμαστε ουδέτεροι και διαφανείς σχετικά με το τι κάνουμε.

Γνωρίζω λοιπόν ότι έχετε διαβάσει το γράμμα [έγραψαν οι Carylyne και Brandon Chez (ιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της CMC). γράμματα στην κοινότητα σχετικά με την απόκτηση – OKEx] και νομίζω ότι έκανα κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Αλλά το κύριο πράγμα είναι ότι είναι λογικό να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά από τους χρήστες μας, επειδή μπορούν να επιλέξουν.

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πράγμα για μένα όταν κάποιος ρωτά ότι είναι, δεν χρειάζεται να παίρνεις το λόγο μου τώρα. Όμως, εάν δώσετε στην CMC την ευκαιρία για τους επόμενους μήνες ή τα επόμενα χρόνια, θα μπορείτε να δείτε ότι θα συνεχίσουμε να ενεργούμε με τρόπο που να συμβαδίζει με αυτό που λέμε από εδώ και πέρα. Θα συνεχίσουμε να ενεργούμε με ακεραιότητα. Δεν πρόκειται να χαλάσουμε με κανέναν από τους διαφημιστικούς πελάτες μας.

Απλά δώστε μας λίγο χρόνο. συνεχίστε να μας παρακολουθείτε. Συνεχίστε να μας καλείτε αν θέλετε. Νομίζω ότι είναι υγιές και καλό για όλους τους εμπλεκόμενους.

OKEx: Τι θέλει να κερδίσει η CMC από τη νέα μητρική της εταιρεία?


Κάρλυιν: Η Binance είναι μια πολύ μεγαλύτερη εταιρεία από την CMC, έχουν τώρα περίπου εννιακόσια υπαλλήλους. Έτσι, έχει περάσει από πολλά προβλήματα οδοντοφυΐας που έχει σήμερα η CMC. 

Έχουμε περίπου 30 άτομα τώρα και όλοι έχουμε διανεμηθεί. Η επικοινωνία είναι κάτι που προσπαθούμε ακόμα να συνηθίσουμε σε αυτό το επίπεδο. Ακόμα προσπαθούμε να ευθυγραμμίσουμε τις διαδικασίες HR, για παράδειγμα. Προσπαθούμε ακόμα να καταλάβουμε πώς να κάνουμε τα οικονομικά μας σωστά σε διαφορετικές περιοχές και τέτοια πράγματα.

Νομίζω, λοιπόν, όπως πολλά από αυτά τα βέλτιστα πρακτικά, τα έχουν περάσει. Και για μένα, έχοντας τέτοιου είδους κατανόηση του πώς το κάνουν άλλες εταιρείες και μας δίνουν αυτήν τη δομημένη συμβουλή για το πώς θα ήταν να εκτελέσουμε μερικές από αυτές τις διαδικασίες στο CMC, για να κάνουμε πιο αποτελεσματική κλίμακα ώστε να μπορούμε να επικεντρωθούμε το προϊόν, μπορούμε να επικεντρωθούμε στη μηχανική και την εμπειρία για τον τελικό χρήστη – Νομίζω ότι αυτό θα είναι πολύ, πολύ χρήσιμο για εμάς όσον αφορά την κλιμάκωση του CMC με την πάροδο του χρόνου.

Ρευστότητα και καλά δεδομένα

OKEx: Τον Νοέμβριο, CMC παρουσιάζονται τη νέα του μέτρηση ρευστότητας. Γιατί είναι τόσο σημαντικό να έχουμε?

Κάρλυιν: Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, υπήρξε ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα του πληθωρισμού όγκου που ξεκίνησε κάποτε το 2018. Στις αρχές του 2018. Και οι άνθρωποι βασικά προσπαθούσαν να παίξουν τις βαθμολογίες στο CMC. Έχουν ένα μεγάλο κίνητρο να προσπαθήσουν να παίξουν την κατάταξη, ώστε να ανεβείτε και να έχετε περισσότερους χρήστες και άλλα πράγματα.

Νομίζω λοιπόν ότι αυτό που κάναμε ήταν αντί να προσπαθούμε να βρούμε μια μισή ψημένη λύση, προσπαθήσαμε να καταλάβουμε γιατί συνέβη αυτό. Και μεγάλο μέρος αυτού οφείλεται στο γεγονός ότι, στην κρυπτογράφηση, δεν υπάρχει κεντρική ρυθμιστική αρχή. Έτσι, κανείς δεν προσπαθεί να ρυθμίσει τι συμβαίνει όταν ένα χρηματιστήριο δεν αναφέρει τους σωστούς όγκους, ή εάν ένας έμπορος είναι διαπραγμάτευση πλυσίματος. Είναι δύσκολο να ρυθμίσουμε αυτά τα πράγματα και κανείς δεν το κάνει.

Άρχισαμε λοιπόν να αναρωτιόμαστε, είναι η σωστή μέτρηση για να το κάνουμε αυτό; Επειδή δεν μπορείτε να το ρυθμίσετε πραγματικά ως ξένος. Γι ‘αυτό και καταλήξαμε στο μέτρηση ρευστότητας. Λαμβάνει βασικά υπόψη όλα τα διαφορετικά ζεύγη αγοράς και ενημερώνει δυναμικά αυτήν τη μέτρηση, ανάλογα με το πόσο ρευστή είναι η αγορά.

Σε γενικές γραμμές, θα έλεγα ότι αυτός ήταν ένας θεμελιώδης τρόπος για να επιλύσουμε το πρόβλημα εξετάζοντας το από διαφορετική οπτική γωνία, όσον αφορά τη ρευστότητα, το οποίο ενδιαφέρονται οι έμποροι. Αντί μόνο όγκοι, που μπορεί να είναι αρκετά καλλυντικοί μερικές φορές, σε αυτόν τον κλάδο ειδικά.

OKEx: Τι ακριβώς εννοούμε όταν μιλάμε για καλά δεδομένα?

Κάρλυιν: Έτσι, για ένα πράγμα, ιστορικά, το CMC έχει τα περισσότερα δεδομένα. Εάν θέλετε να δείτε ιστορικά, τι συνέβη με την πάροδο του χρόνου, το CMC συλλέγει δεδομένα από το 2013. Αυτό είναι σίγουρα ένα μεγάλο πράγμα για το CMC ως αθροιστής δεδομένων.

Τι καθορίζει την ποιότητα των δεδομένων; Νομίζω ότι ένα μέρος του είναι πόσο καλά μπορείτε να ελέγξετε τα δεδομένα. Έχουμε λοιπόν μια ανίχνευση ανωμαλιών ενσωματωμένη στους αλγόριθμους μας. Και έπειτα λόγω του γεγονότος ότι το CMC είναι ο μεγαλύτερος συγκεντρωτής και επίσης η μεγαλύτερη παραπομπή σε κάθε ανταλλαγή, [ανταλλαγές] θέλουν επίσης να βεβαιωθούν ότι αναφέρουν τα δεδομένα στο CMC με έναν όσο το δυνατόν ακριβέστερο τρόπο ώστε να μπορούμε να παρουσιάσουμε τους στο σωστό φως.

Έτσι, το άλλο μέρος είναι ότι το CMC έχει επίσης φιλοσοφική τάση να μην λογοκρίνει δεδομένα. Γι ‘αυτό έχουμε “αναφέρει δεδομένα”. Αλλά έχουμε επίσης «προσαρμοσμένα δεδομένα». Αυτό θα δώσει απλώς στους ανθρώπους μια επιλογή για αυτό που τους έχει νόημα, αυτό που θέλουν να δουν. Μερικοί άνθρωποι θέλουν απλώς να δουν αφιλτράριστους τόμους, για παράδειγμα.

Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε πολλές από αυτές τις [μετρήσεις]. Είναι ένα είδος επαναληπτικής διαδικασίας για την υψηλότερη ποιότητα, διότι αλλάζει ανάλογα με τη διάρκεια ζωής του τρόπου με τον οποίο αλλάζει η δομή του κλάδου. Έτσι το 2015 ήταν διαφορετικό. Η ποιότητα των δεδομένων ήταν διαφορετική από την ποιότητα των δεδομένων για τα οποία μιλάμε τώρα.

Και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Επομένως, παρακολουθούμε πάντα αυτό. Έχουμε μια ομάδα χρηστών της κοινότητας που μας δίνουν σχόλια σχετικά με αυτά τα δεδομένα. Έχοντας ανταλλαγές που έχουν κίνητρα για να μας δώσουν τα σωστά, ακριβή δεδομένα.

Όλα αυτά συμβάλλουν στη συνεχή ποιότητα αναζήτησης ακινήτων της CMC, θα έλεγα. Μας καθιστά σε θέση να παρέχουμε αυτό το είδος υψηλής ποιότητας στους χρήστες μας με την πάροδο του χρόνου. Επίσης, εμφανίζονται νέες μετρήσεις. Αυτό μάλλον θα είναι χρήσιμο επίσης.

Η κρυπτοεπανάσταση και υιοθέτηση

OKEx: Στην επιστολή που γράψατε στην κοινότητα σχετικά με αυτήν την απόκτηση, είπατε "Το βασικό κριτήριο για την εισαγωγή ιδεών και χαρακτηριστικών στο CoinMarketCap ήταν και θα είναι: «Αυτό αντικατοπτρίζει αποτελεσματικά την κατάσταση της κρυπτοεπανάστασης σήμερα;»"

Μπορείτε να επεκταθείτε στο τι είναι η επανάσταση της κρυπτογράφησης για εσάς και τι σημαίνει να το αντικατοπτρίσετε?

Κάρλυιν: Έτσι, από τότε που ο Brandon ξεκίνησε την CMC, ήταν πάντα το είδος του ατόμου που το σκέφτεται σαν την ελεύθερη αγορά. Γιατί σήμερα έχουμε χιλιάδες μάρκες, εκατοντάδες και χιλιάδες διαφορετικά είδη μπλοκ?

Νομίζω ότι η άποψη που έχει διαμορφωθεί ως προς το πώς έχει αποδειχθεί το CMC είναι πώς παρουσιάζετε όλα τα δεδομένα σε έναν τρόπο ελεύθερης αγοράς / ελεύθερου ανταγωνισμού; Με τρόπο που να δείχνει πώς τα πράγματα εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει νόημα ότι τα δεδομένα της CMC είναι ενδιαφέροντα με την πάροδο του χρόνου. Έτσι μπορείτε να δείτε πώς τα πράγματα εξελίχθηκαν με την πάροδο του χρόνου όσον αφορά τη δομή του κλάδου.

Έτσι, όταν λέμε ότι προσθέτουμε αυτές τις δυνατότητες με βάση το αν αντανακλά την επανάσταση – μοιάζει περισσότερο με ποια άλλα δεδομένα μπορούμε να παρουσιάσουμε στο CMC που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να κατανοήσουν πώς φαίνεται η δομή της βιομηχανίας σήμερα?

Μπορούμε να το παρουσιάσουμε με τρόπο ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να δουν ότι υπάρχει αυτό το είδος ελευθερίας; Υπάρχει ένα είδος δωρεάν διαγωνισμού στον χώρο που συμβαίνει. Αυτό θα συνεχίσει να διαμορφώνει πολλά πράγματα που αποφασίζουμε.

Ίσως προσθέτουμε άλλα πράγματα όπως DApps ή NFTs [όχι-μυώδης μάρκες], ξέρετε, με την πάροδο του χρόνου. Αυτό θα είναι αντανακλαστικό επειδή οι άνθρωποι θέλουν να το δουν στο CMC και θέλουν να δουν άλλες βαθμολογίες στον ιστότοπο κ.λπ..

OKEx: Όταν ακούω "crypto επανάσταση" Σκέφτομαι έναν άλλο όρο που ρίχνεται πολύ, δηλαδή "υιοθεσία."

Τι σημαίνει αυτός ο όρος ειδικά για εσάς?

Κάρλυιν: Ναι, σχεδόν όλοι έχουν διαφορετικό ορισμό. Επομένως, η υιοθέτηση από άποψη ανταλλαγής θα ήταν διαφορετική από την υιοθέτηση από άποψη παιχνιδιού DApp. Αυτά είναι αλληλοσυνδεόμενα.

Αλλά από μια άποψη, θα έλεγα ότι η υιοθέτηση βλέπει μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων που θα ενδιαφέρονται για κάτι.

Και νομίζω ότι από πολλές συζητήσεις που είχα, πολλοί πιστεύουν ότι η δολοφονική εφαρμογή του crypto εξακολουθεί να λειτουργεί ως νομισματικό σύστημα, ως αποθήκη αξίας.

Νομίζω ότι εξακολουθεί να είναι η κυρίαρχη θέση που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι σχετικά με το τι σημαίνει ελευθερία της επανάστασης και επίσης τι σημαίνει η κρυπτογράφηση όσον αφορά τους ανθρώπους που την υιοθετούν. Έτσι, το σημαντικό ερώτημα είναι ότι οι άνθρωποι κατέχουν crypto, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν crypto?

Γι ‘αυτό μπορείτε να δείτε ότι πολλά έργα εστιάζουν σε πράγματα όπως «μπορείτε να το αποκτήσετε σε ένα POS [σημείο πώλησης]; Μπορούμε να το πάρουμε σε συστήματα πληρωμών, σε διαδικτυακά καταστήματα; ” Πράγματα σαν αυτό.

Τόσοι από αυτούς εργάζονται σε διαφορετικά πράγματα. Αλλά αισθάνεται ότι ένα είδος γενικού θέματος είναι απλώς η δυνατότητα χρήσης της κρυπτογράφησης είτε ως χρήματα είτε ως τρόπος αύξησης άλλων τμημάτων του οικοσυστήματος που θα μπορούσαν να αυτοματοποιηθούν καλύτερα, όπως το Ethereum με έξυπνες συμβάσεις ή άλλες πλατφόρμες έξυπνων συμβάσεων.

Ακόμα και ας πούμε και να έρχονται πράγματα όπως το DeFi [αποκεντρωμένη χρηματοδότηση] ή κάτι που είναι ακόμα χρήμα, είναι απλώς ένας διαφορετικός τρόπος λογιστικής για αυτό ή ένα διαφορετικό σύστημα μέσα σε αυτό το νομισματικό κατασκεύασμα που έχουμε στο μυαλό μας.

Η παγκόσμια οικονομική κρίση

OKEx: Τι πιστεύετε ότι μπορεί να σημαίνει η τρέχουσα παγκόσμια οικονομική κατάσταση για το crypto?

Κάρλυιν: Προφανώς, ό, τι λέω είναι κερδοσκοπία.

OKEx: Και όχι επενδυτικές συμβουλές!

Κάρλυιν: Ναί! Νομίζω ότι μεγάλο μέρος της είναι ότι βλέπουμε πολλά πρόσφατα θέματα και σημεία συζήτησης σχετικά με την ποσοτική χαλάρωση και τι σημαίνει αυτό για τον πληθωρισμό, όπως ο Brrr [το meme – ΟΚΕξ], τέτοια πράγματα.

Όλα αυτά συγκεντρώνονται με τρόπο που μας δείχνει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό για το πορτοφόλι τους. Τι σημαίνει μακροπρόθεσμα; Και νομίζω ότι είναι στην πραγματικότητα μια θετική τάση για το crypto, επειδή οι άνθρωποι αρχίζουν να αναρωτιούνται «ποιες είναι οι βασικές αρχές που έχουμε για τα χρήματα που χρησιμοποιούμε;»

Και για πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται στη βιομηχανία κρυπτογράφησης σήμερα, ξεκινάμε ξανακατανοώντας τι σημαίνει να έχουμε χρήματα και γιατί αυτό έχει σημασία. Επομένως, είναι θετικό ότι οι άνθρωποι αρχίζουν τώρα να αμφισβητούν αυτά τα πράγματα πιο δημόσια.

Έτσι, ως άνθρωποι στη βιομηχανία, μπορούμε πραγματικά να κάνουμε μεγάλο ρόλο βοηθώντας τους άλλους να το καταλάβουν. Πολλοί άνθρωποι γύρω μου τείνουν να με ρωτούν σαν «κρυπτογράφηση, δεν είναι πραγματικά χρήματα, σωστά; Αυτά είναι φανταστικά χρήματα στο Διαδίκτυο. Τι σημαίνει λοιπόν; ”

Είμαι, ναι, αλλά τα χρήματα που έχετε τώρα στο πορτοφόλι σας είναι επίσης κάπως φανταστικά. Είναι απλώς ότι οι άνθρωποι συμφωνούν ότι έχει την ίδια αξία ο ένας στον άλλο.

Αν λοιπόν συμβαίνει αυτό, τότε προσπαθείτε να σκεφτείτε πώς αυξάνετε το σύστημα με τρόπο που έχει νόημα. Σας ενδιαφέρει αυτό; Μπορείτε να φανταστείτε έναν διαφορετικό τρόπο, διαφορετικά συστήματα κρυπτογράφησης, διαφορετικά blockchain και διαφορετικά ιδανικά που είναι εκεί έξω και έχουν την ελευθερία να επιλέξουν μεταξύ αυτού με την πάροδο του χρόνου; Νομίζω ότι είναι πραγματικά ενδιαφέρον.

Έτσι, οι τάσεις μακροεντολών σίγουρα βοηθούν το crypto με αυτόν τον τρόπο να ωθήσει τους ανθρώπους να κατανοήσουν περισσότερο χώρο τώρα, περισσότερο από ποτέ.

OKEx: Έτσι, στο crypto βλέπουμε αυτόν τον χώρο για εναλλακτικές λύσεις στο παραδοσιακό χρηματοοικονομικό σύστημα. Αλλά ταυτόχρονα, βλέπουμε εταιρείες κρυπτογράφησης να συνεργάζονται απευθείας με το παραδοσιακό χρηματοοικονομικό σύστημα, ειδικά επειδή χρειαζόμαστε fiat on-ramps.

Είναι αντίφαση με το αρχικό ήθος του crypto?

Κάρλυιν: Νομίζω ότι δεν είναι απαραιτήτως μια αντίφαση με την έννοια ότι – επιστρέφοντας στην αρχική υπόθεση για την οποία μιλήσαμε – οι άνθρωποι είναι προφανώς ελεύθεροι να επιλέξουν ό, τι έχει πιο νόημα για αυτούς για τον τρόπο ζωής τους.

Αν λοιπόν το fiat επιλύσει τα περισσότερα από τα προβλήματά σας σήμερα, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν θα συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που συνδέεται με το θέμα της υιοθεσίας.

Υπάρχει λόγος να το χρησιμοποιήσετε [crypto]; Και για τους περισσότερους ανθρώπους, δεν υπάρχει τώρα, εκτός από τη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου τους, για κερδοσκοπία.

Επομένως, εξαρτάται πραγματικά από εμάς να καταλάβουμε τι άλλο υπάρχει εκεί έξω που πρέπει να κάνουμε για να ενθαρρύνουμε περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις χρήσης.

Αυτό είναι κάτι που στο CMC μιλάμε πολύ εσωτερικά. Εάν είμαστε εδώ σε αυτήν τη θέση και οι άνθρωποι μας κοιτάζουν για να δώσουν ιδέες για το τι θα μπορούσαν να κάνουν με το crypto τους ή ως εναλλακτική λύση σε ορισμένα από τα συστήματα που έχουν συνηθίσει, τότε πρέπει πραγματικά να αναλάβουμε αυτόν τον ρόλο πολύ πιο σοβαρά.

Είτε γράφετε ενδιαφέρουσες αναφορές είτε μοιράζεστε διαφορετικούς τύπους πλατφορμών. Για παράδειγμα, διαφορετικοί τρόποι απόκτησης τόκων που είναι 100 φορές καλύτεροι από τους τρέχοντες τόκους που λαμβάνετε από την τράπεζά σας. Όλα αυτά είναι σημαντικά για εμάς.

Δεν πιστεύω λοιπόν ότι έρχεται σε σύγκρουση, είναι πραγματικά συμπληρωματικό με την πάροδο του χρόνου, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου.

Ενημέρωση για τον κορωνοϊό

OKEx: Ήθελα να μάθω πώς το COVID-19 επηρέασε το CMC. Έχει αλλάξει κάτι για εσάς; Ποια μοτίβα έχετε παρατηρήσει από την έναρξη του ιού?

Κάρλυιν: Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει πραγματικά κάτι πολύ συγκεκριμένο που επηρέασε το CMC, εκτός από την αστάθεια στις αγορές. Νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο. Το έχω πει προηγουμένως, νομίζω ότι οι προβολές σελίδας στο CMC συσχετίζονται πολύ με την αστάθεια των αγορών. Αυτό σίγουρα έχει μεγάλο αντίκτυπο σε εμάς.

Είναι αστείο, αλλά πολλά από τα μέλη της ομάδας μας έχουν συνηθίσει να εργάζονται στο σπίτι από απόσταση μόνοι τους. Έτσι δεν έχει επηρεάσει τόσο πολύ τους περισσότερους ανθρώπους. Και τώρα οι άνθρωποι μας ρωτούν: «Έχετε συμβουλές για την απομακρυσμένη εργασία; Και πώς αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτά τα πράγματα; ” Ως εταιρεία, νομίζω ότι έχουμε περισσότερη εμπειρία με αυτά τα πράγματα.

Πρόσφατα, δημοσιεύσαμε ένα ανάρτηση δείχνοντας τις διαφορετικές ρυθμίσεις εργασίας όλων στο σπίτι. Θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο πράγμα που έκανε η ομάδα CMC σχετικά με τον κοροναϊό ήταν Διακριτικό χαρτιού τουαλέτας. Δεν είμαι σίγουρος αν το είδατε τον Απρίλιο του ανόητου.

Έτσι ήμασταν «μην συσσωρεύετε το χαρτί τουαλέτας σας, αυτό δεν είναι λογικό!» Θέλαμε να κάνουμε παρωδία το συγκεκριμένο φαινόμενο και να το δείξουμε και να το φέρουμε στο φως … Κάντε το λίγο πιο ελαφρύ για άτομα που περνούσαν τα πάντα από τον ιό.

Γυναίκες σε κρυπτογράφηση

OKEx: Παρόλο που συχνά βλέπω τις γυναίκες σε διάφορους ρόλους στη βιομηχανία μας, συμπεριλαμβανομένης της ηγεσίας, πολλές εταιρείες κρυπτογράφησης αναφέρουν ότι το κοινό τους είναι πλειοψηφία (μερικές φορές έως και 80 τοις εκατό) άνδρες και επίσης κυρίως 25-45 ετών.

Έχετε σκέψεις σχετικά με αυτήν τη δημογραφική απόκλιση?

Κάρλυιν: Σε γενικές γραμμές, δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο με μια έννοια να κάνουμε φύλο στα πράγματα. Τουλάχιστον για μένα, μεγάλωσα σε ένα πολύ αξιοκρατικό περιβάλλον. Μεγάλωσα στη Σιγκαπούρη όπου όπως οι άνθρωποι μιλάνε πολύ για την αξιοκρατία και η φυλή δεν είναι ζήτημα, το φύλο δεν είναι ζήτημα. Τετοια πραγματα. Έτσι, για μένα, δεν ήταν ποτέ κάτι. 

Νομίζω ότι στην κρυπτογράφηση, υπάρχει πολύ καλύτερη ισορροπία στην αναλογία ανδρών-γυναικών από ό, τι στις εταιρείες τεχνολογίας γενικά.

Νομίζω λοιπόν ότι είναι σαν να βρίσκεις ρόλους, να βρίσκεις γωνίες που είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες και για τα δύο φύλα. Και νομίζω ότι το θέμα της κρυπτογράφησης είναι ότι είναι ελκυστικό επειδή υπάρχει μια μεγάλη αίσθηση ατομικισμού και πολλή ελευθερία. Και τότε νιώθεις σαν να είσαι μέλος μιας κοινότητας.

Έτσι, οι άνθρωποι μπαίνουν σε αυτήν την αλληλεπίδραση. Νομίζω ότι υπάρχει λιγότερη εστίαση σε γυναίκες ή άνδρες ή οτιδήποτε άλλο. Πολλοί ηγέτες στην κρυπτογράφηση είναι επίσης γυναίκες. Εκτός από τους ανδρικούς ομολόγους που έχουμε.

Υποθέτω ότι δεν έχω ισχυρή άποψη για το τι πρέπει να κάνουμε γι ‘αυτό. Αλλά ελπίζω ότι ως κάποιος εδώ και οι άλλες γνωστές γυναίκες ηγέτες εκεί έξω [ότι] δίνουμε ένα παράδειγμα στις νεότερες γυναίκες, ώστε να μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν να κάνουν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν γενικά για την πολιτική των φύλων..

OKEx: Ξέρω ότι είναι μια τόσο γεμάτη ερώτηση κάθε φορά που μιλάτε για το φύλο σε μια βιομηχανία.

Επειδή έχουμε ιστορικούς, συστημικούς λόγους για τους οποίους οι περισσότεροι χρήστες της κρυπτογράφησης ή της κρυπτογραφικής υποδομής θα ήταν άντρες, για παράδειγμα.

Κάρλυιν: Ναί. Προηγουμένως δούλευα στον κλάδο της τεχνητής νοημοσύνης. Εκεί νομίζω ότι είναι επίσης μια πολύ διαδεδομένη ερώτηση γιατί οι άνθρωποι μιλούν πολύ για το τι σημαίνει να δημιουργήσετε μια μηχανή για την ανίχνευση μοτίβων.

Και όταν το σκέφτεστε, υπάρχει ασυνείδητη προκατάληψη εάν οι άνθρωποι που εκπαιδεύουν όλα τα μηχανήματα είναι άντρες ή / και συγκεκριμένης φυλής ή από ένα συγκεκριμένο υπόβαθρο. Έτσι πράγματα όπως αυτά εκδηλώνονται περισσότερο.

Και νομίζω ότι με την κρυπτογράφηση, όπως με όλα τα άλλα, θα υπάρχει πάντα ένα είδος ασυνείδητης προκατάληψης.

Άρα είναι περισσότερο να το κατανοήσουμε, να το αναγνωρίσουμε και να πούμε ότι δεν πρέπει να είναι έτσι. Θα πρέπει πραγματικά να κάνουμε περισσότερους ανθρώπους να έχουν μια τέτοια διαφορετική άποψη. Αλλά ικανά άτομα, ανεξάρτητα από το φύλο τους, ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό τους.

Ζωή εκτός κρυπτογράφησης

OKEx: Διαβάζετε τίποτα αυτή τη στιγμή?

Κάρλυιν: Διαβάζω πολλά διαφορετικά βιβλία ταυτόχρονα. Αλλά τώρα διαβάζω ένα αρκετά παχύ βιβλίο που ονομάζεται Στρατηγική: Μια Ιστορία. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο που εντοπίζει το φόντο από πού προήλθε η στρατηγική. Και είναι αστείο, επειδή πήγαν πολύ πίσω και άρχισαν να αναλύουν τη στρατηγική που χρησιμοποιεί ο Θεός στη Βίβλο. Το συνιστούσα σίγουρα, είναι πολύ ενδιαφέρον.

OKEx: Τι κάνετε όταν ξυπνάτε για πρώτη φορά, έχετε κάποιο πρωί τελετουργικό κάποιου είδους?

Κάρλυιν: Εκτός από το να είμαι έτοιμος για την ημέρα, συνήθως ξυπνάω και διαλογίζομαι για 20 λεπτά και μετά κοιτάζω την ατζέντα μου για την ημέρα και την δίνω προτεραιότητα σύμφωνα με την αρχή της ημέρας.

Νομίζω, λοιπόν, ότι βοηθάει να εστιάζεις πολύ. Και πίνω επίσης πολύ τσάι όλη την ημέρα.

OKEx: Δεν μπορώ να σταματήσω τον καφέ, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι οι άνθρωποι που πίνουν τσάι όλη την ημέρα είναι πιο ομοιόμορφοι και μάλλον πιο παραγωγικοί.

Κάρλυιν: Ίσως είναι χημικό, σωστά, λόγω των ενώσεων στο τσάι. Υποτίθεται ότι θα σας βοηθήσει να εστιάσετε. Είναι σαν ένα μικρό θόρυβο που διατηρείται με την πάροδο του χρόνου ή κάτι τέτοιο. Δεν είμαι σίγουρος πόσο αλήθεια είναι αυτό.

OKEx: Τι είδους τσάι πίνετε?

Κάρλυιν: Πίνω πολλά χαλαρά φύλλα τσαγιού. Έτσι, όπως το τσάι Oolong ή πρόσφατα έπινα και πολλά τσάι pu-erh.

Αυτή η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε από την Olivia Capozzalo, επικεφαλής περιεχομένου του OKEx. Επεξεργάστηκε και συμπυκνώθηκε.

Η εικόνα εξωφύλλου είναι ευγενική προσφορά της Carylyne Chan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map