Οι ενσωματώσεις Blockchain της BSN, η κορυφαία Alibaba στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας Blockchain και το Yearn. Κέρδη χρηματοδότησης 35.000% – Watch Market της Κίνας

Μια εβδομαδιαία επισκόπηση των ειδήσεων blockchain και cryptocurrency από την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ.

Η χρηματιστηριακή αγορά στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ σημείωσε ελαφρά πτώση αυτή την εβδομάδα. Το Shanghai SE Composite και το CSI 300 αυτήν τη στιγμή τρέξιμο στα 3.289 και 4.656 με ελαφρά εβδομαδιαία πτώση 1,09% και 1,19%, αντίστοιχα. ο Δείκτης Hang Seng δημοσίευσε επίσης -2,38% αυτήν την εβδομάδα, ανέρχεται σήμερα σε 24,661.

Η απώλεια στο κινεζικό χρηματιστήριο μπορεί να αποδοθεί στις αυξανόμενες περιπτώσεις COVID-19 στην Κίνα. Η Κίνα ανέφερε 105 νέες περιπτώσεις COVID-19 την Πέμπτη, την υψηλότερη ημερήσια αύξηση των τελευταίων τριών μηνών. Ωστόσο, οι απώλειες ήταν περιορισμένος από τον όρκο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ να ενισχύσει την παγκόσμια οικονομία. Ο πρόεδρος της Fed Jerome Powell αναγνωρίζεται τον αργό ρυθμό της οικονομικής ανάκαμψης μετά την πανδημία COVID-19 στις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι η πορεία προς την ανάκαμψη είναι "εξαιρετικά αβέβαιο."

Η πτώση του δείκτη Hang Seng οφείλεται στην πρόσφατη ανακοίνωση του ΑΕΠ το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Η οικονομία του Χονγκ Κονγκ συρρικνώθηκε κατά 9% το δεύτερο τρίμηνο, το οποίο είναι χειρότερο από τη διάμεση πρόβλεψη του -8,3%. Η αύξηση των καταγεγραμμένων περιπτώσεων COVID-19, όπου βρέθηκαν 150 νέες υποθέσεις την Πέμπτη, είναι ένας άλλος παράγοντας που οδηγεί στην πτώση της χρηματιστηριακής αγοράς του Χονγκ Κονγκ.

Εν τω μεταξύ, ο δείκτης SZSE Blockchain 50 ανέρχεται σήμερα στα 3.982, με εβδομαδιαία πτώση 2,01%. Μεταξύ των 50 μετοχών που περιλαμβάνονται στον δείκτη, η Jiangsu Akcome Solar Science & Η τεχνολογία (002610.SZ) είναι ο ημερήσιος κερδισμένος, με αύξηση 9,88%, ενώ η Red Phase Inc. (300427.SZ) είναι η πρώτη χαμένη, με εβδομαδιαία απόδοση -4,96%.

Απόδοση των κινεζικών δεικτών αγοράς. Πηγή: Trading Economics, Investing.comΑπόδοση των κινεζικών δεικτών αγοράς. Πηγή: Trading Economics, Investing.com

Νέα της εβδομάδας

Από την ενσωμάτωση του Blockchain Service Network έως την ηγεσία της Alibaba στην κατάταξη ευρεσιτεχνιών blockchain και τη διαφημιστική εκστρατεία του Yearn.finance σε αποκεντρωμένη χρηματοδότηση – γνωστός και ως DeFi – το OKEx Insights ρίχνει μια ματιά στις τρεις κορυφαίες ειδήσεις κρυπτογράφησης αυτής της εβδομάδας από την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ.

Το Blockchain Service Network στοχεύει να ενσωματώσει 40 δημόσια blockchain έως τον Ιούνιο του 2021

Ξεκίνησε τον Απρίλιο, το Blockchain Service Network είναι η πρώτη πρωτοβουλία blockchain που υποστηρίζεται από την κινεζική κυβέρνηση. Αυτός ο Yifan, διευθύνων σύμβουλος της Red Date Technology, που είναι η ιδιωτική εταιρεία πίσω από την BSN, πρόσφατα είπε ότι η BSN στοχεύει να ενσωματώσει 40 δημόσια δίκτυα blockchain έως τον Ιούνιο του 2021.

Το BSN είχε αρχικά σχεδιαστεί για να βοηθά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αναπτύσσουν εφαρμογές blockchain σε εγκεκριμένα blockchains. Ωστόσο, η BSN έχει ενημερώσει τη στρατηγική της εστίαση μετά την δημιουργία της BSN-International τον Ιούλιο. Η νέα οντότητα στοχεύει να υποστηρίξει τη διεθνή επέκταση του δικτύου.

Με την υποστήριξη της BSN-International, η BSN έχει ολοκληρωμένο έξι δημόσια δίκτυα blockchain από τις 21 Ιουλίου – συγκεκριμένα Ethereum, EOS, Tezos, Neo, Nervos και IRISet. Από τις 10 Αυγούστου, οι προγραμματιστές αυτών των δημόσιων δικτύων blockchain θα μπορούν να χρησιμοποιούν αποθήκευση δεδομένων και εύρος ζώνης από τα υπερπόντια κέντρα δεδομένων της BSN για να αναπτύξουν τις αποκεντρωμένες εφαρμογές τους, επίσης γνωστές ως DApps.

Βασικά προϊόντα


  • Το Blockchain Service Network στοχεύει στην ενοποίηση 40 δημόσιων δικτύων blockchain έως το 2021.
  • Τον Ιούλιο, το BSN-international δημιουργήθηκε ως ξεχωριστή οντότητα για την υποστήριξη της διεθνούς επέκτασης του BSN.
  • Η BSN έχει ενσωματώσει έξι δημόσια δίκτυα blockchain από τις 21 Ιουλίου, συμπεριλαμβανομένων των Ethereum και EOS.

Η Alibaba ήταν στην κορυφή της κατάταξης ευρεσιτεχνιών blockchain κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020

Το IPRdaily, ένα κατάστημα μέσων στη βιομηχανία πνευματικής ιδιοκτησίας, συνεργάστηκε με το incoPat Innovation Index Research Center, έναν πάροχο δεδομένων ευρεσιτεχνίας blockchain, ελευθέρωση την «Κατάταξη ευρεσιτεχνιών Global Blockchain Invention Patent για το πρώτο εξάμηνο του 2020 (TOP 100)».

Η κατάταξη ευρεσιτεχνιών blockchain εξέτασε τον αριθμό των αιτήσεων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας blockchain που υπέβαλαν επιχειρήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου 2020. Σύμφωνα με την κατάταξη του IPRdaily, η Alibaba κατέλαβε την πρώτη θέση με 1.457 διπλώματα ευρεσιτεχνίας blockchain, ακολουθούμενη από την Tencent με 872. Μεταξύ των μη κινεζικών επιχειρήσεων, η IBM ήταν στην κορυφή γράφτηκε με 251 διπλώματα ευρεσιτεχνίας blockchain.

Είναι σημαντικό να γίνει διάκριση μεταξύ αιτήσεων ευρεσιτεχνίας ή αρχειοθέτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας blockchain και όντως απονεμημένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας blockchain. Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας blockchain σημαίνει ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας blockchain έχει εγκριθεί από ρυθμιστικές αρχές, όπως το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών και το γραφείο εμπορικών σημάτων.

Η Ένωση Προστασίας Ευρεσιτεχνιών της Κίνας απελευθερώθηκε η Έκθεση για την Παγκόσμια Ευρεσιτεχνία Blockchain 2020 στις αρχές Ιουλίου. Η έκθεση περιελάμβανε τις κορυφαίες παγκόσμιες επιχειρήσεις όσον αφορά τα απονεμημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας blockchain. Σύμφωνα με την έκθεση, Alibaba λείψανα ο ηγέτης στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας blockchain με 212 βραβεία, ενώ η IBM κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 107 διπλώματα ευρεσιτεχνίας blockchain.

Βασικά προϊόντα

  • Η Alibaba είναι σήμερα ο ηγέτης των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας blockchain, τόσο όσον αφορά τις αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας blockchain (1.457) όσο και τις ευρεσιτεχνίες blockchain (212).
  • Τα κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας blockchain διαφέρουν από τα αιτήματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας blockchain, καθώς τα πρώτα έχουν εγκριθεί από ρυθμιστικές αρχές.

Η εξόρυξη ρευστότητας του Yearn.finance οδηγεί την τεράστια διαφημιστική εκστρατεία της κινεζικής DeFi

Ακολουθώντας τη διαφημιστική εκστρατεία Compound and Balancer στο DeFi τον τελευταίο μήνα, η άνοδος του yearn.finance έχει συζητηθεί ευρέως μεταξύ της κινεζικής κοινότητας.

Το Yearn.finance είναι ένα αποκεντρωμένος συγκεντρωτικός δανεισμός που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν παρόχους δανεισμού DeFi, όπως Compound και Aave. Ο δημιουργός του πρωτοκόλλου, Andre Cronje, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του διακριτικού διακυβέρνησής του, YFI, στις 17 Ιουλίου.

Η διανομή του YFI ακολουθεί έναν μηχανισμό εξόρυξης ρευστότητας, επιτρέποντας στους χρήστες να κερδίζουν επιπλέον μονάδες YFI παρέχοντας ρευστότητα στην πλατφόρμα yearn.finance. Η εξόρυξη ρευστότητας αναφέρεται σε μια κατάσταση κατά την οποία ένας αγρότης απόδοσης συμμετέχει στην αγορά για να συνεισφέρει την απαραίτητη ρευστότητα σε ένα συγκεκριμένο νόμισμα ή μάρκα – και με αυτόν τον τρόπο, κερδίζει το ποσοστό απόδοσης επιπλέον μιας επιπλέον μονάδας του διακριτικού του πρωτοκόλλου.

Το μοντέλο εξόρυξης ρευστότητας του yearn.finance οδήγησε σε μαζική παραγωγική δραστηριότητα από τους κατόχους YFI. Σύμφωνα με την Uniswap, YFI είχε ως αποτέλεσμα με ανοδική απόδοση 35.000% την πρώτη εβδομάδα της καταχώρισής της. Yearn.finance επίσης έλαβε μια τεράστια ώθηση στη συνολική αξία που κλειδώθηκε από τις 18 Ιουλίου, από 9,3 εκατομμύρια $ σε 345 εκατομμύρια $ στις 26 Ιουλίου.

Παρά την διαφημιστική εκστρατεία, η τιμή του διακριτικού YFI μπορεί να επηρεαστεί από την τιμή συμβολής των πλατφορμών δανεισμού DeFi που διατίθενται στην πλατφόρμα yearn.finance. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει σημαντική πτώση τιμών στα διακριτικά Compound και Aave, η τιμή του διακριτικού YFI θα μπορούσε επίσης να δημοσιεύσει μια τεράστια πτώση.

Βασικά προϊόντα

  • Το Yearn.finance είναι ένα αποκεντρωμένος συγκεντρωτικός δανεισμός που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν παρόχους δανεισμού DeFi, όπως Compound και Aave.
  • Το Yearn.finance έχει αποκτήσει δημοτικότητα μεταξύ της κινεζικής κοινότητας με το μοντέλο εξόρυξης ρευστότητας. YFI κατά συνέπεια ανέβηκε πάνω από 35.000% την πρώτη εβδομάδα της εγγραφής στο Uniswap.
  • Η τιμή του διακριτικού YFI μπορεί να εξαρτάται από τις τιμές των διακριτικών που είναι εγγενείς στις πλατφόρμες δανεισμού DeFi που διατίθενται στο yearn.finance.

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά, πρωτότυπη έρευνα & επιμελημένα νέα από επαγγελματίες κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map