Η ζήτηση εξόρυξης Bitcoin αυξάνεται, το Ethereum 2.0 σημειώνει νέο ορόσημο

Νέα της εβδομάδας – Οι μεγαλύτερες ιστορίες της εβδομάδας με κρυπτονομίσματα στον κόσμο 

Νέα της εικόνας της εβδομάδας

Ενώ η αγορά κρυπτογράφησης γιόρτασε σε μεγάλο βαθμό το BTC θέτοντας ένα νέο υψηλό όλων των εποχών αυτήν την εβδομάδα, πολλά εμφανίστηκαν στον κλάδο σε λιγότερο διαδεδομένη προσοχή των μέσων. Με γνώμονα την αύξηση των τιμών της κρυπτογράφησης, η ζήτηση για υλικό εξόρυξης Bitcoin καθιστά σχεδόν αδύνατη την απόκτηση νέων μηχανημάτων. Ταυτόχρονα, η μετάβαση του δικτύου Ethereum από ένα μοντέλο απόδειξης εργασίας έχει σημειώσει νέο ορόσημο όσον αφορά τις καταθέσεις ETH. Η αποκεντρωμένη χρηματοοικονομική σφαίρα, εν τω μεταξύ, γνώρισε μια ακόμη απώλεια κεφαλαίων μετά από μια επίθεση.

Εδώ είναι όλα όσα μπορεί να έχετε χάσει αυτήν την εβδομάδα στο μπροστινό μέρος των blockchain και των κρυπτονομισμάτων σε αυτήν την έκδοση των ειδήσεων Crypto της εβδομάδας του OKEx Insights.

Η Bitmain αυξάνει τις τιμές των ανθρακωρύχων Bitcoin κατά ζήτηση κατά 20%

Ενώ πολλοί έξω από τον κόσμο της κρυπτογράφησης επικεντρώνονται στη βαθμολογία του PlayStation 5s για το λιανικό εμπόριο, το υλικό εξόρυξης Bitcoin θα παραμείνει δύσκολο να φτάσει στο 2021 – με τους μεταπωλητές να ανεβάζουν τα ασφάλιστρα των τιμών. Ο κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού εξόρυξης Bitman έχει αυξήθηκε προπαραγγείλει τις τιμές για το κορυφαίο υλικό κατά 20% από τις αρχές αυτού του μήνα.

Βασικά προϊόντα

  • Ενώ η ζήτηση για νέο υλικό εξόρυξης Bitcoin υπήρξε ακραία για αρκετό καιρό, η τελευταία αύξηση των τιμών από το Bitmain δείχνει ότι δεν έχει κρυώσει.
  • Η αύξηση της τιμής της BTC σε νέα υψηλά όλων των εποχών ενδέχεται να συνεχίσει να τροφοδοτεί την πλευρά της ζήτησης.

Η επίθεση δανεισμού Warp Finance flash κλέβει 7,7 εκατομμύρια δολάρια

Μια άλλη μέρα, μια άλλη επίθεση flash δανείου λαμβάνει χώρα στον κόσμο της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης.

Το Warp Finance, ένα πρωτόκολλο δανεισμού DeFi, είναι το πιο πρόσφατο έργο στον νέο τομέα εμπειρία μια άμεση επίθεση δανείου υπεύθυνη για την απώλεια χρημάτων αξίας εκατομμυρίων δολαρίων – 7,7 εκατομμύρια δολάρια σε DAI και USDC, για να είμαστε ακριβείς.

Βασικά προϊόντα

  • Αυτό απέχει πολύ από την πρώτη επίθεση δανεισμού flash που συμβαίνει στον κόσμο δανεισμού DeFi και κάποιος μπορεί να διστάσει να το ονομάσει το τελευταίο.
  • Ο δανεισμός δεν είναι ο μόνος τομέας DeFi που αντιμετωπίζει επιθέσεις. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, Διευθύνων Σύμβουλος της DeFi ασφαλιστικής πλατφόρμας Nexus Mutual χαμένος 8 εκατομμύρια δολάρια από το προσωπικό του πορτοφόλι MetaMask μετά από μια εκμετάλλευση.

ΗΠΑ για την επιβολή κανονισμών σχετικά με τα αυτο-φιλοξενούμενα πορτοφόλια κρυπτογράφησης

Περισσότερος κανονισμός είναι σύμφωνα με πληροφορίες έρχεται στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς το Υπουργείο Οικονομικών της χώρας φαίνεται να βρίσκεται στα πρόθυρα να εφαρμόσει νέους κανόνες αναφοράς για επιχειρήσεις που αλληλεπιδρούν με πορτοφόλια κρυπτογράφησης που φιλοξενούνται. Ο νέος κανόνας αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα – ενδεχομένως ακόμη και πριν κυκλοφορήσει αυτή η έκδοση του News of the Week.

Βασικά προϊόντα

  • Ο κανόνας θα απαιτούσε από τις επιχειρήσεις να υποβάλλουν μια αναφορά συναλλαγής νομίσματος ή CTR – η οποία, για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, συμπληρώνεται επί του παρόντος από τις τράπεζες μετά από κατάθεση ή ανάληψη άνω των 10.000 $.
  • Αυτή η είδηση ​​μπορεί να μην αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αφού ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coinbase, Brian Armstrong, έκανε προηγουμένως tweet σχετικά με αυτόν τον φαινομενικά εισερχόμενο κανονισμό στα τέλη Νοεμβρίου.

Το συμβόλαιο στοιχήματος Ethereum 2.0 φτάνει σε νέο ορόσημο

ο σύμβαση στοιχήματος για το πρωτόκολλο Ethereum 2.0 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η αναβάθμιση έχει περάσει ένα άλλο ορόσημο αφού προσελκύσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, με τη μορφή 1.545.857. Από τη στιγμή αυτής της γραφής, η συνολική αξία που έχει κλειδωθεί σε αυτό το συμβόλαιο κατάθεσης έχει μειωθεί στα 982.036.576,43 $ παράλληλα με την απόσυρση στην τιμή του ETH.

Key takeaway

  • Το συμβόλαιο καταθέσεων για το Ethereum 2.0 πιθανότατα θα συνεχίσει να προσελκύει νέες καταθέσεις ETH καθώς προχωρά ο χρόνος. Όλες οι καταθέσεις είναι ουσιαστικά κλειδωμένες για λίγα χρόνια, αφαιρώντας αποτελεσματικά αυτό το ETH από την αγορά πωλήσεων.

Η Coinbase υποβάλλει επίσημα σχέδια IPO στην SEC

Η κύρια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με έδρα τις ΗΠΑ Coinbase κάνει επίσημα τις πρώτες της κινήσεις προς το κοινό μετά ανακοινώνοντας την εμπιστευτική υποβολή ενός σχεδίου δήλωσης εγγραφής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.


Βασικά προϊόντα

  • Η Coinbase αναμένει ότι η SEC θα ολοκληρώσει την αναθεώρησή της και θα επιτρέψει στην εταιρεία να ολοκληρώσει μια αρχική δημόσια προσφορά.
  • Αναμένεται ευρέως ότι οι επενδυτές που ενδιαφέρονται για κρυπτονομίσματα θα είναι πρόθυμοι να επενδύσουν στο Coinbase, θεωρώντας το ως το ισοδύναμο της επένδυσης στο Facebook για επενδυτές που σκέφτονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2012.

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά, πρωτότυπη έρευνα & επιμελημένα νέα από επαγγελματίες κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map