AMA Recap: Ας πάρουμε τεχνικό – Ravencoin στο OKEx

Ήμασταν πολύ χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να προσκαλέσουμε τον Tron Black, Lead Developer στο Ravencoin να συμμετάσχει στη συνεδρία Ask-Me-Anything (AMA) και να συζητήσουμε σε βάθος μαζί μας. Με βάση την εκτεταμένη ανάπτυξη και δοκιμή του πρωτοκόλλου Bitcoin, το Ravencoin (RVN) στοχεύει στην ανάπτυξη ενός blockchain που έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για να επιτρέπει την απρόσκοπτη μεταφορά περιουσιακών στοιχείων, φυσικά και ψηφιακά, από έναν κάτοχο σε άλλο.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανακεφαλαίωση όλων όσων έχουμε συζητήσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης! Αυτό το AMA χωρίζεται σε δύο μέρη, όπου ζητήθηκε από την Tron να μοιραστεί τη συνεργασία του Ravencoin μαζί μας, ακολουθούμενη από το live Q&Α στην ομάδα μας.

Συνεδρία 1

Ε1: Ποιο είναι το ιστορικό σας και πώς ήρθατε στην ιδέα να δημιουργήσετε το έργο RVN?

Α’1: Είμαι απλώς ένα μικρό μέρος του Ravencoin και υπάρχουν μερικοί καταπληκτικοί προγραμματιστές (Jeremy, Mark, Cade και Corbin) που έχουν φέρει τις νέες δυνατότητες στο mainnet. Η βασική ιδέα της προσέλκυσης περιουσιακών στοιχείων σε μια πλατφόρμα blockchain που προέρχεται από bitcoin προήλθε από τον Bruce Fenton, πρώην εκτελεστικό διευθυντή του Bitcoin Foundation με δια βίου εμπειρία στον παραδοσιακό κόσμο των χρηματοοικονομικών και των χρηματιστών. Η Medici Ventures επιτρέπει σε ορισμένους από τους προγραμματιστές της να συνεισφέρουν στο έργο. Ήμουν αρκετά τυχερός που έχω το κατάλληλο υπόβαθρο για να βοηθήσω με αυτό το έργο. Έχω πτυχίο CS, δεξιότητες κωδικοποίησης C ++, υπόβαθρο οικονομικών, πρώιμη επιχειρηματική επιτυχία, διδακτική εμπειρία, MBA και πάθος για τον κρυπτογράφο και πώς μπορεί να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο.

Ε2: Γιατί ονομάσατε το έργο Raven; Τι δημιουργήθηκε για να λύσει ο Raven; Ποιο είναι το επιχειρηματικό μοντέλο του έργου?

Α2: Το όνομα προήλθε από τον Bruce Fenton. Τα κοράκια είναι έξυπνα πουλιά με πλούσια ιστορία. Το Ravencoin διευκολύνει τη δημιουργία και τη μεταφορά του δικού σας περιουσιακού στοιχείου. Δεν υπάρχει επιχειρηματικό μοντέλο για το έργο. Είναι ένα δώρο στον κόσμο με το πνεύμα του Bitcoin. Η Medici Ventures επέτρεψε σε ορισμένους από τους κορυφαίους προγραμματιστές της να συνεισφέρουν χρόνο και προσπάθεια στο έργο. Το Medici Ventures διαθέτει κάποιο RVN που έχει εξορύξει, οπότε μπορεί να είναι win-win.

Ε3: Σε τι χρησιμοποιούνται τα διακριτικά $ RVN; Τι του δίνει αξία?

Α3: Ευχαριστώ που ρώτησες. Τα διακριτικά RVN χρησιμοποιούνται για την αγορά του δικού σας διακριτικού στην πλατφόρμα Ravencoin. Αυτά τα RVN καίγονται. Το RVN χρησιμοποιείται επίσης για να δώσει κίνητρα στους ανθρακωρύχους και να ασφαλίσει την αλυσίδα. Το RVN χρησιμοποιείται επίσης για τέλη συναλλαγής για τη μεταφορά RVN ή στοιχείων που δημιουργούνται από χρήστες.

Ε4: Κατά τη γνώμη σας, ποιο είναι το μοναδικό "πώληση" σημείο, ή το καλύτερο χαρακτηριστικό, του Ravencoin?

Α4: Αυτό είναι σαν να το ρωτάς "ποιος είναι το αγαπημένο σου παιδί?", αλλά η απάντηση δεν κοστίζει χιλιάδες παιδιά στη θεραπεία, οπότε θα το δοκιμάσω. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Ravencoin, με τα πιο απροσδόκητα αποτελέσματα, ήταν η σύνδεσή του με το IPFS. Αυτό έγινε αρχικά για να διασφαλιστεί ότι τα μετα-δεδομένα σχετικά με ένα διακριτικό δεν θα χαθούν όπως συμβαίνει σε άλλες πλατφόρμες όπως το Counterparty. Η σύνδεση με το IPFS έχει επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει μηνύματα και υπομνήματα. Τώρα μπορείτε να συμπεριλάβετε πληροφορίες, ακόμη και ένα PDF ή ένα βίντεο κλιπ με κάθε συναλλαγή. Αυτό είναι ισχυρό και δεν μπορώ να περιμένω να δω πώς χρησιμοποιείται.

Ε5: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Ravencoin για διαμόρφωση στοιχείων σε σύγκριση με άλλα πρωτόκολλα blockchain?

A5: Από πού ξεκινώ; Πρώτον, τα μετα-δεδομένα σχετικά με το διακριτικό μπορούν να καταγραφούν μέσω IPFS, έτσι όλοι γνωρίζουν τι αντιπροσωπεύει το διακριτικό. Δεύτερον, το διακριτικό έχει ένα μοναδικό όνομα που μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή πλαστών διακριτικών με το ίδιο όνομα και επιτρέπει μια ανθρώπινη αναγνώσιμη ρίζα εμπιστοσύνης για το διακριτικό που δεν είναι μόνο 40 χαρακτήρες hex (ERC-20). Υπάρχουν εξερευνητές για περιουσιακά στοιχεία όπως https://ravencoin.asset-explorer.com (https://ravencoin.asset-explorer.com/) και https://www.mangofarmassets.com/assetviewer (https: // www .mangofarmassets.com / assetviewer). Πορτοφόλια όπως το πορτοφόλι RVN, το πορτοφόλι MangoFarms και το πορτοφόλι Zelcore υποστηρίζουν περιουσιακά στοιχεία Ravencoin.

Ε6: Το να είναι ένα blockchain που βασίζεται στην κοινότητα έχει τα δικά του μειονεκτήματα για το rvn; Ξέρετε, ο εθελοντισμός δεν σημαίνει μάρκετινγκ ή νομική ομάδα.

Α6: Ναι, έχει μειονεκτήματα, αλλά τα οφέλη υπερτερούν κατά πολύ των μειονεκτημάτων. Είναι απλά τεχνολογία που οι άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν. Το Ravencoin προσέλκυσε τα σωστά είδη ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάς νομικής βοήθειας όταν χρειαζόταν. Η έλλειψη προϋπολογισμού μάρκετινγκ επιβραδύνει την ευαισθητοποίηση. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό είναι καλό, καθώς η ζήτηση του RVN δεν εξαρτάται από την προώθηση. Καθώς άλλα έργα σταματούν την προώθηση ή εξαντλούνται χρήματα μάρκετινγκ, διατρέχουν κίνδυνο. Το Ravencoin αναπτύσσεται αργά και σταθερά καθώς περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν για την ύπαρξή του. Σκεφτείτε τον εαυτό σας τυχερό που έμαθε νωρίς για το Ravencoin.


Ε7: Είναι μήλο στο μήλο αν λέω ότι το ravencoin θα διαταράξει το wall street όπως το Bitcoin διαταράσσει τις κεντρικές τράπεζες?

Α7: Το Ravencoin θα βοηθήσει να δείξει τον τρόπο με τον οποίο το tokenization μπορεί να βελτιώσει τη δημιουργία κεφαλαίων. Εναπόκειται σε άλλους να εκμεταλλευτούν αυτά τα νέα εργαλεία, τεχνολογίες και δυνατότητες. Μπορεί να συμβεί πρώτα σε άλλες χώρες εκτός των ΗΠΑ. Δείτε την ιστορία του Blockbuster Video (πρώην ηγέτης στην ενοικίαση βίντεο) και του Netflix (τρέχων ηγέτης ροής βίντεο) για να δείτε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Είναι η Wall Street το νέο βίντεο BlockBuster; Βλέπω παρόμοια μοτίβα αλαζονείας, αλλά μόνο ο χρόνος θα το πει.

Ε8: Πώς θα υπερασπιστεί η Ravencoin διανομή hashrate (ερώτηση άλγους) εάν υπάρχουν σημαντικοί τίτλοι που εκδίδονται σε αυτήν την πλατφόρμα (επίθεση διπλής δαπάνης)?

Α8: Το Ravencoin δεν επανα-οργανώνεται μετά από 60 μπλοκ που βοηθά στην αποτροπή των επιθέσεων διπλής δαπάνης – ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται NLR. Επίσης, κάτι που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα διακριτικά εξαργυρώνονται από έναν εκδότη που αφαιρεί το κίνητρο για διπλή δαπάνη. Ας υποθέσουμε ότι το διακριτικό είναι ένα μερίδιο των ακινήτων. Οι νόμοι της δικαιοδοσίας για την ακίνητη περιουσία θα ισχύουν κατά την εξαργύρωση μερισμάτων κ.λπ. εν αναμονή έρευνας. Σημείωση: Δεν είναι δυνατή η δέσμευση των κανονικών στοιχείων (δεν ξεκινούν με $), αλλά ο εκδότης του διακριτικού πρέπει να καθορίσει τον τρόπο χειρισμού της εξαργύρωσης.

Ε9: Πώς λειτουργεί το RVN; Ποιο πρόβλημα έλυσε το RVN; Πώς λειτουργούν τα Tokenomics?

Α9: Το RVN λειτουργεί όπως το BTC, επειδή είναι ένα πιρούνι κώδικα του BTC.

Το RVN σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας κουπόνια σε λιγότερο από ένα λεπτό. Είναι εύκολο!!!

Απαιτείται RVN για να δημιουργήσετε το δικό σας διακριτικό. 500 RVN εγγράφηκαν για να δημιουργήσουν ένα ριζικό στοιχείο με ένα μοναδικό όνομα. 100 RVN καίγεται για τη δημιουργία ενός δευτερεύοντος στοιχείου (κάτω από ένα στοιχείο ρίζας). 5 RVN καίγεται για να δημιουργήσει ένα μοναδικό στοιχείο (NFT). 1000 RVN κάηκαν για να προκριθούν. 1500 RVN κάηκαν για να δημιουργήσουν ένα περιορισμένο περιουσιακό στοιχείο με ειδικές υπερδυνάμεις. Έγινε εγγραφή 0,1 RVN για επισύναψη ετικέτας σε διεύθυνση Ravencoin. Χρησιμοποιείται μια μικρή ποσότητα RVN, αλλά δεν καίγεται για τη μεταφορά περιουσιακών στοιχείων.

Ε10: Η ασφάλεια είναι πάντα τα πιο σημαντικά πράγματα. Ποιος είναι λοιπόν ο μηχανισμός ασφαλείας του RavenCoin για να διασφαλιστεί ότι τα περιουσιακά στοιχεία των χρηστών δεν θα γίνουν στόχο των χάκερ?

Α10: Το Ravencoin έχει ένα ισχυρό δίκτυο ανθρακωρύχων. Το μεγαλύτερο μέρος του αρχικού κώδικα προέρχεται από το Bitcoin που είναι ίσως ο πιο ελεγμένος κώδικας στον κόσμο. Έχουμε εκτελέσει ένα bounty bug για να βρούμε ελπίδες τυχόν ελαττώματα πριν από την κυκλοφορία στο mainnet. Με όλα αυτά, δεν υπάρχουν εγγυήσεις, καθώς αυτός είναι ο πηγαίος κώδικας που παρέχεται δωρεάν και οι άνθρωποι επιλέγουν να τρέξουν. Εάν χρειάζεστε διαβεβαίωση, τότε θα πρέπει να αναθέσετε έναν έλεγχο του κώδικα. Δεν υπάρχει εταιρεία Ravencoin, μόνο ένα αποθετήριο GitHub και πολλοί παθιασμένοι υποστηρικτές.

Ε11: Τώρα οι περισσότεροι επενδυτές RVN $ εστιάζουν απλά στην τιμή του διακριτικού βραχυπρόθεσμα και όχι στην πραγματική αξία του έργου. Μπορείτε να μας πείτε για τα κίνητρα και τα πλεονεκτήματα ενός επενδυτή $ RVN μακροπρόθεσμα?

Α11: Δεν μπορώ να μιλήσω για τα κίνητρα των μεμονωμένων επενδυτών. Το RVN είναι ένα εξαιρετικό σύμβολο με καλή ρευστότητα. Το RVN χρησιμοποιείται για να ενθαρρύνει τους ανθρακωρύχους και να προστατεύει την πλατφόρμα περιουσιακών στοιχείων της Ravencoin, οπότε έχει μια περίπτωση χρήσης. Το RVN μπορεί να είναι ένα κατάστημα αξίας και ένα μέσο ανταλλαγής. Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για το Ravencoin είναι ότι είναι δύσκολο να ταξινομήσω, καθώς έχει τόσες πολλές χρήσεις. Μου αρέσει να βλέπω πώς δημιουργούνται οι άνθρωποι χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνολογική πλατφόρμα. Το Ravencoin κάνει νέα πράγματα δυνατά.

Ε12: Ποιοι είναι οι ανταγωνιστές σας και πώς σκοπεύετε να ευδοκιμήσετε ανάμεσά τους?

Α12: Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά δεν βλέπω εναλλακτικές τεχνολογίες κρυπτογράφησης ως ανταγωνιστές. Ο χώρος κρυπτογράφησης είναι μικροσκοπικός σε σύγκριση με τα παλαιά συστήματα που είχαμε τα τελευταία πενήντα χρόνια, οπότε βλέπω κάθε έργο ως έναν τρόπο να προσελκύσουμε νέους ανθρώπους στο κρυπτο-οικοσύστημα. Εάν προσθέσουμε αξία, δυνατότητες και δυνατότητες, τότε περισσότερα άτομα θα μάθουν για την πλατφόρμα Ravencoin και τι μπορεί να κάνει για αυτούς. Το έξυπνο συμβόλαιο ERC-20 είναι μια εναλλακτική επιλογή έκδοσης στοιχείων, αλλά το Ravencoin είναι πολύ καλύτερο για τις περισσότερες χρήσεις, επομένως απαιτείται περισσότερη εκπαίδευση.

Ε13: Ποια είναι η μοναδικότητα του διακριτικού Raven; Γιατί πρέπει οι επενδυτές (συμπεριλαμβανομένου μου) να επενδύσουν στο Raven?

Α13: Το Ravencoin είναι μια πλατφόρμα. Θα πρέπει να αξιολογήσετε τις δυνατότητες της πλατφόρμας Ravencoin και να αναρωτηθείτε εάν θα χρησιμοποιηθεί και εάν προσθέτει αξία σε σχέση με άλλες πλατφόρμες όπως ETH, EOS ή TEZOS. Συμβουλή: Το κάνει. Προσπαθώ να μην προσφέρω επενδυτικές συμβουλές, έτσι κάνετε τη δική σας έρευνα.

Ξεκινήστε εδώ: https://ravencoin.org (https://ravencoin.org/) και εδώ: https://medium.com/@tronblack (https://medium.com/@tronblack)

Ε14: Ποια είναι τα σχέδιά σας για παγκόσμια επέκταση, εστιάζετε μόνο στην αγορά αυτή τη στιγμή; Ή εστιάστε στην οικοδόμηση και ανάπτυξη ή λήψη πελατών και χρηστών ή σε συνεργασίες; Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό;?

Α14: Το Ravencoin είναι ήδη ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Η Νότια Κορέα πήγε στο Ravencoin εδώ και αρκετό καιρό και είχα την ευκαιρία να μιλήσω σε μια συνάντηση Ravencoin της Νότιας Κορέας που γέμισε μια αίθουσα τέχνης με μια λίστα αναμονής. Λόγω του OKEx, αυτή η ευαισθητοποίηση θα επεκταθεί και στην Κίνα. Το επίκεντρο μας είναι η οικοδόμηση και η εκπαίδευση για το Ravencoin. Δεν υπάρχει προϋπολογισμός μάρκετινγκ και δεν συγκεντρώσαμε χρήματα. Η επιτυχία μέχρι στιγμής ήταν εντελώς οργανική και το Ravencoin έχει την καλύτερη κοινότητα οποιουδήποτε νομίσματος, οπουδήποτε.

Ε15: Ποιες είναι οι ελπίδες σας με την καταχώριση $ RVN στο OKEx?

Α15: Ελπίζω ότι η καταχώριση $ RVN φέρνει ευαισθητοποίηση για το Ravencoin σε νέα μέρη του κόσμου. Το έργο είναι πιο ικανό από ό, τι γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι, και επειδή ξεκίνησε χωρίς συγκέντρωση χρημάτων, δεν υπάρχει προϋπολογισμός μάρκετινγκ. Εναπόκειται στα έξυπνα άτομα να καταλάβουν τι μπορεί να κάνει το Ravencoin και να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να δημιουργήσει νέες εταιρείες και νέα έργα.

Συνεδρία 2

Ε1: Γιατί το Ravencoin χρειάζεται 2 εξερευνητές στοιχείων και το κάνει διαφορετικά?

Α’1: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κοιτάξετε τα περιουσιακά στοιχεία. Ελπίζουμε να υπάρχουν πολλοί περισσότεροι εξερευνητές. Ακριβώς όπως υπάρχουν δεκάδες εξερευνητές blockchain για BTC, πιθανότατα θα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι για να δείτε τις συναλλαγές περιουσιακών στοιχείων της Ravencoin.

Ε2: Η τεχνική ανάπτυξη ενός έργου ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζεται πάντοτε στην τιμή του διακριτικού του. Έχει η Ravencoin στρατηγική να διατηρεί ή να αυξάνει την τιμή του διακριτικού RVN?

Α2: Συμφωνώ. Και νομίζω ότι ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση του Ravencoin. Η πραγματική τιμή ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζεται βραχυπρόθεσμα. Το έργο Ravencoin δεν είναι εταιρεία. Θα πάρει χρόνο. Δεν υπάρχει τμήμα μάρκετινγκ ή προϋπολογισμός, αλλά μέσω εκδηλώσεων όπως αυτά, και podcasts, και ιστολογίων, και νέων έργων που χτίζονται πάνω από το Ravencoin, νομίζω ότι η αξία θα αντικατοπτρίζεται τελικά.

Ε3: Μπορείτε να μας δώσετε μερικούς καλούς λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι πρέπει να αγοράσουν μάρκες RVN, ενώ εκατοντάδες έργα απέτυχαν και πήγαν σε χρεοκοπία ή ακόμη και προγραμματιστές με εγγύηση όταν συλλέγουν εκατομμύρια και δισεκατομμύρια χρήματα?

Α3: Πολλοί κάηκαν κατά τη διάρκεια της τρελής φάσης ICO του 2017. Ο Ράβενκοιν δεν συμμετείχε. Το Ravencoin είναι τεχνολογία και μια παθιασμένη κοινότητα. Εάν χτυπηθώ αύριο από λεωφορείο (παράδεισος), το έργο θα συνεχιστεί επειδή είναι δωρεάν, ανοιχτού κώδικα και οποιοσδήποτε μπορεί να το συνεχίσει ή να συνεισφέρει ή να το χρησιμοποιήσει ή να το αντιγράψει. Ο Ravencoin δεν μπορεί να χρεοκοπήσει. Είναι κώδικας και δεν δανείζεται ή δεν έχει χρέος. Μερικοί από τους βασικούς προγραμματιστές, συμπεριλαμβανομένου και εγώ, επιτρέπεται να εργάζονται στο έργο ενώ εργάζονται για το Medici Ventures. Αυτή είναι μια υπέροχη ρύθμιση.

Ε4: Πώς αξιολογεί το Ravencoin τη σημασία της κοινότητας χρηστών; Στο εγγύς μέλλον, η RAVEN έχει ειδικά σχέδια για να προσελκύσει και να επεκτείνει την κοινότητα ?

Α4: Η κοινότητα Ravencoin είναι το πιο σημαντικό και πολύτιμο μέρος του έργου. Υπάρχουν ήδη κλώνοι του κώδικα, αλλά όχι της παθιασμένης, χρήσιμης και αφοσιωμένης κοινότητας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτού και να σας βοηθήσουμε να το επεκτείνετε στην Ασία.

Ε5: Το RVN είναι ένα συμβατό με κανονιστικό σχέδιο έργο για την κωδικοποίηση στοιχείων στις Η.Π.Α.?

Α5: Το Ravencoin παρέχει λειτουργίες που βοηθούν τους εκδότες των ΗΠΑ να παραμείνουν νόμιμοι σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες των ΗΠΑ. Έχω γράψει για το πώς μπορεί να γίνει αυτό, αλλά θα συνιστούσα πάντα να αναθεωρούνται τα σχέδιά σας από έναν αρμόδιο δικηγόρο. Οι κανόνες των ΗΠΑ είναι περίπλοκοι και από διαφορετική εποχή.

Ε6: Το Ravencoin αναζητά πάντα εξαιρετικούς συνεργάτες και οι χρήστες αυξάνονται συνεχώς. Θα μοιραστήκατε μαζί μας ποιο είναι το μυστικό σε αυτόν τον ρυθμό ανάπτυξης?

Α6: Μια ζωντανή και φιλόξενη κοινότητα. Τεχνολογία που επιλύει πραγματικά προβλήματα tokenization. Εύκολο στη χρήση, ώστε όλοι να μπορούν να συμμετέχουν. Δεν κυκλοφορεί ως ICO, επομένως είναι δίκαιο για όλους.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map