AMA Recap: CoinGecko & Defi Μια επίσκεψη στο μέλλον της χρηματοδότησης – Defi με συνιδρυτές του CoinGecko

Στις 21 Απριλίου 2020, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι που κάναμε μια συνάντηση Ask-Me-Anything με συνιδρυτές του CoinGecko: Bobby Ong και TM Lee, για να συζητήσουμε τη λήψη τους για τον Defi και το βιβλίο με τίτλο “How To Defi” του CoinGecko.

Το CoinGecko είναι ένας ιστότοπος κατάταξης και αξιολόγησης κρυπτονομισμάτων που έχει τα ποσοτικά και ποιοτικά δεδομένα κατανεμημένα για διάφορες διαφορετικές μετρήσεις. Οι μετρήσεις που εφαρμόζονται περιλαμβάνουν ακόλουθους Twitter, συνδρομητές Reddit, κοινότητα νομισμάτων, το κόστος μιας επίθεσης 51, τον αριθμό των προγραμματιστών που εργάζονται στο νόμισμα και πολλά άλλα για να προσφέρουν μια συνολική βαθμολογία του νομίσματος και βαθμολογία για κάθε κατηγορία.

Αυτό το AMA χωρίζεται σε δύο μέρη, όπου ζητήθηκε από το CoinGecko να μοιραστεί τη γνώμη τους για το Defi, ακολουθούμενο από ένα θερμό live Q&Α στην ομάδα μας.

Τμήμα 1

Ε1: Το DeFi είναι ένα από τα πιο καυτά θέματα στον χώρο blockchain αυτή τη στιγμή. Μπορεί το CoinGecko να μοιραστεί μαζί μας τις απόψεις σας για το DeFi; Πιστεύετε ότι η DeFi θα διαταράξει το υπάρχον χρηματοοικονομικό σύστημα; Τι είναι η προσέγγιση CoinGecko προς τον τομέα DeFi?

Α1: Ναι, πιστεύουμε ότι το DeFi έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες στον χώρο κρυπτογράφησης και έχει την ευκαιρία να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αναλαμβάνουν χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στο μέλλον.

Προς το παρόν όλα απαιτούν έναν κεντρικό ενδιάμεσο. Το DeFi έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει αυτόν τον ενδιάμεσο. Η απομάκρυνση διαμεσολαβητών μπορεί να οδηγήσει σε φθηνότερη και ταχύτερη παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Προς το παρόν, ο χώρος του DeFi μας έκανε πολύ περίεργους και το παρακολουθούμε στενά για να δούμε πώς μπορούμε να συμμετέχουμε ενεργά.

Επιβάλλουμε ότι θα υπάρχουν πολλά δεδομένα ειδικά για το DeFi που θα ενδιαφέρουν την κοινότητα κρυπτογράφησης. Και εξετάζουμε να προσθέσουμε μια ενότητα DeFi στο CoinGecko σύντομα.

Για όσους από εσάς είστε στο DeFi και ψάχνετε ένα μέρος για να ξεκινήσετε, έχουμε ήδη ξεκινήσει δημοσιεύοντας το πρώτο βιβλίο DeFi που δημοσιεύθηκε ποτέ με το όνομα "Πώς να DeFi".

Για περιορισμένο χρόνο, μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν https://landing.coingecko.com/how-to-defi/ (https://landing.coingecko.com/how-to-defi/) και να μάθετε τα πάντα για το DeFi όλα σε ένα μέρος!

Ε2: CoinGecko, σύμφωνα με τον απλό λαό, "Πώς μπορώ να κερδίσω παθητικό εισόδημα με $ DeFi?"

A2: Με τα επιτόκια παγκοσμίως να πέφτουν στο μηδέν (ή αρνητικά σε ορισμένες χώρες), οι πάγιες καταθέσεις των τραπεζών πληρώνουν τώρα πολύ λίγα. Οι εφαρμογές DeFi παρέχουν στους χρήστες υψηλότερο επιτόκιο που σας επιτρέπει να κερδίζετε παθητικό εισόδημα. Για παράδειγμα, στο Compound μπορείτε να κερδίσετε έως και 8% στις καταθέσεις σας DAI αυτήν τη στιγμή.

Ε3: Η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην κρυπτογράφηση. Το πρωτόκολλο Defi dForce που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Τι συμβουλή θα δώσατε για να αποφύγετε αυτές τις καταστάσεις στο μέλλον?

A3: Η πρότασή μας στους χρήστες θα ήταν να χρησιμοποιούν μόνο εφαρμογές DeFi που έχουν ελεγχθεί και να προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερη έρευνα σχετικά με την έμφαση στην ασφάλεια αυτών των υπηρεσιών.


Η άλλη προσέγγιση είναι να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε δημοφιλείς υπηρεσίες DeFi που υπήρχαν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ενώ υπάρχει ο κίνδυνος, οι δημοφιλείς εφαρμογές DeFi δοκιμάζονται πολύ από τους χρήστες και τα μέλη της κοινότητας αντί για νέες εφαρμογές DeFi.

Στο κάτω μέρος, πιθανότατα θα δούμε επίσης την πιο γενική υιοθέτηση αποκεντρωμένης ασφάλισης όπως το Nexus Mutual και το Opyn παρέχοντας ασφαλιστικές επιλογές σε χρήστες DeFi.

Αυτό μειώνει τις δυνατότητες κέρδους σας, αλλά τουλάχιστον είστε κάπως προστατευμένοι.

Λόγω της εκκίνησης του DeFi ή ακόμη και ολόκληρης της βιομηχανίας blockchain, πάντα θα υπάρχουν κίνδυνοι.

Ως χρήστες πρέπει να το γνωρίζουμε και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα μετριάσουμε. Εξαιτίας αυτού βάζετε μόνο χρήματα που μπορείτε να χάσετε, μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι.

Ε4: Το CoinGecko θα μεταβεί στο DEFI; Από το Coin Tracking Service που πηγαίνει στο Defi. Πώς γίνεται αυτό?

A4: Έχουμε μεγάλα σχέδια για τη βιομηχανία κρυπτογράφησης. Ήμασταν ο πρώτος συγκεντρωτής δεδομένων που παρακολουθήσαμε παράγωγα κρυπτογράφησης – παρακολουθούμε τα διαρκή ανταλλαγές και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης από διάφορα χρηματιστήρια από πέρυσι – https://www.coingecko.com/en/derivatives

Ήμασταν επίσης ο πρώτος συγκεντρωτής δεδομένων που βρήκε μια λύση για να διορθώσουμε το ψεύτικο ζήτημα όγκου που επικρατούσε σε πολλές ανταλλαγές. Είδαμε ότι πολλοί όγκοι ανταλλαγών δεν μπορούν πλέον να είναι αξιόπιστοι και εισαγάγαμε αυτήν τη μέτρηση που ονομάζεται Trust Score, όπου ταξινομούμε τις ανταλλαγές που αναφέρονται στο CoinGecko χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό μετρήσεων, όπως επισκεψιμότητα ιστού, βάθος βιβλίου παραγγελιών, διάδοση προσφοράς / ζήτησης, ποιότητα API και πολλά άλλα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ: https://blog.coingecko.com/trust-score-explained/

Ο χώρος blockchain συνεχίζει να καινοτομεί κάθε μέρα και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να ενημερώνουμε και να παρακολουθούμε τις εξελίξεις που συμβαίνουν σε αυτόν τον χώρο!

CoinGecko (https://www.coingecko.com/en/derivatives)

Ε5: Έχετε προγραμματίσει να αναζητήσετε συνεργασίες; Ή νομίζετε ότι το να είσαι ο εαυτός σου κάνει το CoinGecko μια πιο αξιόπιστη πλατφόρμα?

A5: Σίγουρα, ψάχνουμε πάντα για καλούς συνεργάτες να συνεργαστούν που μπορούν να ωφελήσουν την ευρύτερη κοινότητα κρυπτογράφησης και αμοιβαία μεταξύ τους.

Στο παρελθόν, έχουμε συνεργαστεί με διάφορα μέρη όπως το Kyber Network, το Chainlink, το AMLT Network, το Axie Infinity, το Decentraland και πολλά άλλα.

Ως αποτέλεσμα αυτού, μια ευρύτερη κοινότητα έχει πλέον επίγνωση των μη εύφλεκτων μαρκών, των χρηστών, ανταλλάσσουν τη δέουσα επιμέλεια, μεταξύ άλλων που είναι σχετικά νέες έννοιες στο χώρο.

Όσον αφορά τη συνεργασία, διατηρούμε τις αρχές μας ως ανεξάρτητου συλλέκτη δεδομένων, διατηρώντας παράλληλα το αποκεντρωμένο πνεύμα της βιομηχανίας blockchain ενώ συνεργαζόμαστε με συνεργάτες.

Ε6: Έχω διαβάσει κάπου "Πώς να Defi" γραμμένο από εσάς αλλά δεν το έχω διαβάσει. Μπορείτε λοιπόν να συνοψίσετε το περιεχόμενό του; Θα το διαβάσω λεπτομερώς μετά τη συνεδρία AMA.

A6: Σίγουρα! Το “How to DeFi” είναι το πρώτο βιβλίο που εκδόθηκε και καλύπτει το οικοσύστημα DeFi. Εάν έχετε ακούσει για το DeFi αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, αυτό είναι το τέλειο βιβλίο για εσάς!

Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο με συνοπτικούς και αναλυτικούς οδηγούς βήμα προς βήμα για να ξεκινήσετε με τις διάφορες εφαρμογές DeFi. Είναι το αποκορύφωμα των ωρών έρευνας, καθώς και αμέτρητες φρενίτιδες συνεδρίες γραφής από την ομάδα του CoinGecko. Το βιβλίο εξετάζει τις διάφορες ενότητες DeFi όπως αποκεντρωμένα σταθερά νομίσματα, αποκεντρωμένες πλατφόρμες δανεισμού, αποκεντρωμένες ανταλλαγές, αποκεντρωμένα παράγωγα, αποκεντρωμένες λαχειοφόρες αγορές κ.λπ. Πηγαίνει σε λεπτομέρειες και εξέτασε έργα όπως το Maker, Dai, Compound, Synthetix, dydx και πολλά άλλα.

Αυτό το βιβλίο έχει τιμή 14,99 $, αλλά θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε όλους τους υπέροχους υποστηρικτές μας (ναι, εσείς!) Για την υποστήριξη που μας δείχτηκε. Έτσι, θα διαθέσουμε αυτό το βιβλίο δωρεάν ψηφιακές λήψεις έως τις 30 Απριλίου 2020. Αποκτήστε το τώρα – https://landing.coingecko.com/how-to-defi/

Ε7: Η σκέψη του DEFI ως το μέλλον του Blockchain ήταν στην πραγματικότητα, όχι αληθινή. Αυτό που θέλω να πω είναι: Πώς θα μπορούσατε να περιμένετε την εμπιστοσύνη στη χρηματοδότηση όταν τα εκατομμύρια ήταν HACK πρόσφατα; Ελπίζω να μπορείτε να κάνετε τα μαθηματικά, τις απώλειες έναντι των κερδών?

A7: Πράγματι, η DeFi έχει υποστεί αρκετές εκμεταλλεύσεις τους τελευταίους μήνες, για να μην αναφέρουμε ότι το πρόσφατο hack του Dforce για 25 εκατομμύρια δολάρια το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν το μεγαλύτερο.

Φαίνεται ότι υπάρχουν έργα DeFi που είναι τυφλά από τη σημασία της ασφάλειας ή μάλλον λόγω της καινοτομίας αυτού του χώρου, ορισμένα σενάρια δεν αναμένονται. Ένα παράδειγμα θα ήταν οι ταχείες εκμεταλλεύσεις δανείου.

Τα έργα DeFi σήμερα, τα οποία βλέπουμε πολλά από αυτά να κατέχουν εκατομμύρια χρηματικά ποσά χρηστών, πρέπει να έχουν υψηλό βαθμό ευθύνης και η ομάδα πρέπει να διενεργήσει έξυπνο έλεγχο συμβολαίου για να μειώσει αυτόν τον κίνδυνο, προκειμένου να προχωρήσει αυτός ο χώρος.

Ως πρώτοι υιοθέτες του DeFi, οι κίνδυνοι πρέπει να αναμένονται και να μετριαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το DeFi σήμερα είναι ακόμα πολύ επικίνδυνο και επικίνδυνο. Ενώ έχει καλές προοπτικές για τη διαμόρφωση του μέλλοντος, πρέπει κανείς να βάλει μόνο χρήματα που μπορούν να χάσουν.

Όταν βλέπετε μια υπηρεσία που υπόσχεται υψηλή απόδοση, συνοδεύεται από τεράστιους κινδύνους.

Έχουμε δει πώς η DeFi εισήγαγε μερικές νέες ιδέες όπως ένα αποκεντρωμένο σταθερό νόμισμα, δανεισμό, δανεισμό κ.λπ. Και ελπίζουμε ότι με την πάροδο του χρόνου, τα πράγματα θα βελτιωθούν ώστε να είναι έτοιμα για τη μεγαλύτερη αγορά του μέλλοντος.

Η επόμενη φυσική εξέλιξη πιθανότατα θα ήταν η ασφάλιση όπως το Nexus και το Opyn που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να μειώσουν τους κινδύνους τους και να βοηθήσουν τα έργα να βλέπουν την ασφάλεια με πιο σοβαρό τόνο.

Ε8: Τι πιστεύετε για το μέλλον του DEFI και του STABLECOIN?

A8: Νομίζω ότι το stablecoin θα δει έναν πολύ ενδιαφέρον ρόλο στο μέλλον του DeFi. Έχουμε δει τις κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο να προσπαθούν να κυκλοφορήσουν σύντομα τα ψηφιακά τους νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC). Η Κίνα φαίνεται να είναι μπροστά από τον αγώνα με τα κοροϊδεύω του DCEP να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές φήμες για τις κεντρικές τράπεζες που θέλουν να απαγορεύσουν τα σταθερά νομίσματα καθώς το θεωρούν ως απειλή για τη δική τους CBDC.

Το αληθινά αποκεντρωμένο stablecoin μπορεί να είναι η λύση που θα χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την απειλή και οι κυβερνήσεις θα δυσκολευτούν να σταματήσουν μια τέτοια εξέλιξη εάν είναι πραγματικά αποκεντρωμένη. Πιστεύω ότι θα δούμε περισσότερα αποκεντρωμένα έργα stablecoin να βγαίνουν στο μέλλον για να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του Dai.

Ε9: Τώρα που το cmc έχει αγοραστεί από ένα χρηματιστήριο, φαίνεται να είστε ο ηγέτης στην περιοχή σας, συγχαρητήρια.

Α9: Ευχαριστώ! Ναι, το CoinGecko είναι πλέον ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος συλλέκτης δεδομένων στον κόσμο. Λειτουργούμε από τις αρχές του 2014 και σκοπεύουμε να παραμείνουμε ουδέτεροι και να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το CoinGecko παρακολουθώντας τις διάφορες πηγές κρυπτογράφησης με διαφάνεια.

Η υποστήριξη της ακεραιότητας των δεδομένων είναι κάτι που πιστεύουμε ακράδαντα. Ήμασταν οι πρώτοι που παρουσιάσαμε το Trust Score πέρυσι για να μετρήσουμε καλύτερα την πραγματική ρευστότητα των χρηματιστηρίων για να λύσουμε τα τεράστια ζητήματα συναλλαγών πλυσίματος που επικρατούν σε αυτόν τον χώρο.

Φέτος, θα μας δείτε να παρακολουθούμε περισσότερες μετρήσεις δεδομένων για να βελτιώσουμε περαιτέρω τη διαφάνεια των δεδομένων στον κλάδο.

Όπως μπορείτε να δείτε ότι αυτή η βιομηχανία είναι μάλλον νέα, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές προκλήσεις και πολλά άλυτα προβλήματα.

Νέες καινοτόμες ιδέες εισάγονται καθημερινά και είναι καθήκον μας να τις ευρετηριάσουμε ώστε η ευρύτερη κοινότητα κρυπτογράφησης να τις κατανοήσει εύκολα!

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν.

Ε10: Πώς μπορεί το CoinGecko να συμβάλει στην ανάπτυξη του DeFi; Ποιο έργο πιστεύετε ότι θα μας εκπλήξει αυτό το 2020?

A10: Το CoinGecko στοχεύει να βοηθήσει τους ανθρώπους να κατανοήσουν τις δυνατότητες του DeFi. Γι ‘αυτό γράψαμε ένα βιβλίο για αρχάριους με τίτλο DeFi "Πώς να DeFi". Είναι ένα βιβλίο 200 σελίδων που περιέχει πάνω από 26.000 λέξεις και δίνει μια καλή επισκόπηση του οικοσυστήματος DeFi. Το βιβλίο παρέχει επίσης έναν αναλυτικό οδηγό για τη χρήση ορισμένων από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές DeFi για να ξεκινήσετε γρήγορα. Ήταν ένα βιβλίο που ευχόμασταν να υπάρχει όταν εξετάσαμε για πρώτη φορά το DeFi. Εφόσον δεν υπάρχει κανένα, πήραμε την πρωτοβουλία να το γράψουμε. Κατεβάστε το τώρα δωρεάν έως τις 30 Απριλίου (μετά από 14,99 $) από https://landing.coingecko.com/how-to-defi/

Συνεδρία 2 – Ζωντανές ερωτήσεις AMA:

Ε1: Τι σημαίνει “COINGECKO”?

A1: Νόμισμα = το γνωρίζετε

Gecko = &# 129422;

Ε2: Το Coingecko παρέχει υπηρεσίες API για την εμφάνιση δεδομένων σε ιστότοπους; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εμπορικά αυτά τα δεδομένα API?

A2: Ναι, το API μας είναι δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς

Ε3: Η μαζική υιοθέτηση είναι ένα πρόβλημα για έργα blockchain. Λοιπόν, πώς θα λύσει το #CoinGecko αυτό το πρόβλημα προκειμένου να επιτευχθεί η υιοθέτηση στην πραγματικότητα?

A3: Στο CoinGecko προσπαθούμε να βοηθήσουμε άτομα που δεν παρακολουθούν στενά τη βιομηχανία blockchain μέσω της εκπαίδευσης περιεχομένου.

Μία από τις πιο συνεπείς προσπάθειές μας θα ήταν η τριμηνιαία αναφορά μας, την οποία μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://landing.coingecko.com/q1-2020-report/

Και τώρα δημοσιεύσαμε πρόσφατα ένα βιβλίο για το DeFi, στο οποίο μπορείτε να λάβετε δωρεάν https://landing.coingecko.com/how-to-defi

Περιμένετε να προέλθουν περισσότερα εκπαιδευτικά υλικά και βιβλία από εμάς και ελπίζουμε ότι αυτό θα βοηθήσει στην κατανόηση της κρυπτογράφησης και του blockchain – για ευρύτερη υιοθέτηση.

Εκτός από αυτό το API μας (coingecko.com/api), το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα API που μπορείτε να βρείτε στην αγορά, είναι ελεύθερα διαθέσιμο το οποίο βοήθησε να τροφοδοτήσετε πολλές εφαρμογές blockchain στο οικοσύστημα. Αυτό για εμάς βοηθά την ανάπτυξη της κοινότητας στο σύνολό της.

Ε4: Ποια είναι τα επιτεύγματα που έχει επιτύχει το coingecko κατά την έρευνα και την ανάπτυξη; @bobbyong @tmLeeLtm

A4: Δημοσιεύσαμε τις τριμηνιαίες αναφορές μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για πρώτη φορά το κάναμε αυτό το 2017. Ελέγξτε την τελευταία μας έκθεση για το πρώτο τρίμηνο του 2020 εδώ – https://landing.coingecko.com/q1-2020-report/

Ε5: Ποια τέλη χρεώνουν το coingecko για τη λίστα κερμάτων; Πώς το API του coingecko είναι καλύτερο σε σύγκριση με το CMC, cryptoranks ποιοι τύποι πρόσθετων λειτουργιών θα λάβουμε από το coingecko?

A5: δεν υπάρχει χρέωση για την καταχώριση νομισμάτων στο CoinGecko.

Το API του CoinGecko διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη βάση δεδομένων νομισμάτων – μπορείτε να πάρετε όλα τα είδη μικρών διακριτικών, συμπεριλαμβανομένων των διακριτικών DeFi όπως το cDAI. Χρησιμοποιείται επίσης από πολλά μέρη, όπως το Ethercan, το Myetherwallet, το Mycrypto, το Trezor και πολλά άλλα. Και για να μην αναφέρουμε, το API μας είναι δωρεάν! Μάθετε περισσότερα εδώ: coingecko.com/api

Ε6: Τι είναι το σκορ εμπιστοσύνης Coingecko; Σε τι εξαρτάται?

A6: Το CoinGecko Trust Score είναι ένας συνδυασμός φόρμουλας που συνδυάζει ρευστότητα ανταλλαγής, κίνηση στο διαδίκτυο, βαθμολογία API για να συμπεράνουμε αν μια ανταλλαγή είναι πραγματική και ρευστή στη χρήση. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες μας να βρουν την καλύτερη και πιο ρευστή ανταλλαγή για συναλλαγές κατά την αναζήτηση νομισμάτων στο coingecko. Έχουμε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό https://blog.coingecko.com/trust-score-explained/

Ε7: Ποιο είναι το ιστορικό σας και πώς ήρθατε στην ιδέα να δημιουργήσετε το έργο σας?

Α7: Το ιστορικό μου είναι στην Επιστήμη των Υπολογιστών, ενώ ο Μπόμπι έχει πτυχίο στα Οικονομικά. Και οι δύο ενδιαφερόμαστε πραγματικά για το bitcoin και το blockchain και είδαμε ένα κενό για έναν συγκεντρωτή δεδομένων εκεί έξω που πρέπει να καλυφθεί. Αντί να περιμένουμε κάποιον να το κάνει, αποφασίσαμε να το κάνουμε!

Ε8: Ποιο είναι το σχέδιό σας για το 2020?

Α8: Έχουμε προγραμματίσει πολλά για το 2020. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τα πάντα τώρα, αλλά έχουμε ήδη κάνει πολλά μέχρι τώρα. Έχουμε κυκλοφορήσει το CoinGecko Store, το CoinGecko Podcast, το CoinGecko Virtual Meetup, το CoinGecko Q1 Report, το CoinGecko Earn, το How to DeFi. Όλα αυτά σε μόλις 3,5 μήνες του έτους. Θα ξεκινήσουμε περισσότερα πράγματα στους υπόλοιπους μήνες του έτους, επομένως μείνετε συντονισμένοι!

Ε9: Έχετε σχέδια να επισημάνετε κάποια κρυπτογράφηση ως “Gecko Recommended Coins”; Όπως γνωρίζετε, η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι νέοι στο crypto και αν μπορούσατε να παράσχετε κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα νομίσματα που αναμένεται να είναι ζεστά τον επόμενο μήνα / χρόνια, θα είναι πολύτιμα για τους χρήστες.

Α9: Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα αλλά κάτι που πρέπει να κάνουμε προσεκτικά. Προς το παρόν δεν έχουμε τέτοια σχέδια, καθώς πιστεύουμε ότι οι χρήστες πρέπει να εκπαιδεύσουν τον εαυτό τους και να μάθουν ποια είναι τα οφέλη από την αγορά σε κάθε νόμισμα. Παρέχουμε το εκπαιδευτικό υλικό και οι χρήστες μαθαίνουν και επιλέγουν για τον εαυτό τους.

Ε10: Ποια προβλήματα βλέπετε να εμφανίζονται στη βιομηχανία blockchain σήμερα και πώς στοχεύει το έργο σας να λύσει αυτά τα προβλήματα?

Α10: Μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση θα ήταν η ακεραιότητα των δεδομένων. Υπάρχουν πολλά σημεία δεδομένων όπως ο διογκωμένος όγκος, η διογκωμένη δήλωση προμήθειας κ.λπ. και η ομάδα μας εργάζεται πολύ σκληρά για να επινοήσει ένα πλαίσιο και να δημιουργήσει χαρακτηριστικά για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.

Μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά σε δράση με το Trust Score και επίσης ένα αναπτυσσόμενο μενού από το οποίο λαμβάνουμε την προσφορά για διαφάνεια.

Εκτός από αυτό, γενικά ο χώρος εξελίσσεται πάντα με νέα προϊόντα. Ένα παράδειγμα είναι τα παράγωγα όπως τα αιώνια συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης. Ποτέ δεν προβλέπουμε την ευρετηρίαση αυτών των πληροφοριών, και τώρα το κάνουμε.

Στη συνέχεια, υπάρχει το DeFi, το Lending, κ.λπ .. υπάρχουν πάντα νέες ιδέες που εισάγονται και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να εκπαιδεύσουμε την κοινότητα σχετικά με αυτό και να τις ευρετηριάσουμε

Ε11: Ποια είναι η σχέση μεταξύ του coingecko και του OKEx?

A11: Συνεργαζόμαστε με πολλά πράγματα όπως αυτό το AMA εδώ και επίσης το OKEx είναι διαφημιζόμενος στο CoinGecko

Ε12: Είναι το CoinGecko ένα καλό μέρος για όσους είναι νέοι στον κόσμο της κρυπτογράφησης για να το μάθουν & κάντε τους πιο άνετους με την τεχνολογία & οικοσύστημα; Εάν ναι, τι προσφέρει το CoinGecko στους νεοφερμένους; Εάν όχι τόσο πολύ, σκοπεύετε να κάνετε την πλατφόρμα σας ένα καλύτερο one-stop-shop για την ενσωμάτωση νέων χρηστών?

A12: Εργαζόμαστε για να το βελτιώσουμε. Το βιβλίο How to DeFi είναι το πρώτο βήμα που ελπίζουμε ότι θα κάνει την τεχνολογία blockchain πιο προσιτή για αρχάριους. Μείνετε συντονισμένοι καθώς αναπτύσσουμε περισσότερα σχέδια τους επόμενους μήνες &# 128522;

Ε13: Μπορείτε να μας πείτε πώς το CoinGecko θα καθορίσει τις σωστές πληροφορίες σχετικά με τη ρευστότητα του Exchange & Όγκος κερμάτων; Ειδικά πώς το Trading Wash / Fake Volume αποκλείεται από το σύστημα Coingecko?

A13: Η προσέγγισή μας για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι η εισαγωγή του Trust Score. Για παράδειγμα, αντί να ταξινομούμε τις ανταλλαγές κατ ‘όγκο για ένα δεδομένο διακριτικό, το κάνουμε με βάση τον συνδυασμένο τύπο μας https://www.coingecko.com/en/coins/0x#markets

Εάν ενδιαφέρεστε για βαθύτερα δεδομένα, μπορείτε επίσης να δείτε το βάθος και την εξάπλωση του βιβλίου παραγγελιών, τα οποία είναι δύο βασικά χαρακτηριστικά για μια ρευστότητα ανταλλαγής. Αυτό χρησιμοποιούμε για τον υπολογισμό της Βαθμολογίας Εμπιστοσύνης μεταξύ άλλων.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσουμε τους χρήστες μας να πλοηγηθούν στις ανταλλαγές που πιστεύουμε ότι έχουν την καλύτερη ρευστότητα με βάση διάφορες μετρήσεις

Ε14: Το API στο Ckingecko είναι διαθέσιμο μόνο για προγραμματιστές πορτοφολιών; Ή μπορώ να το χρησιμοποιήσω?

A14: Όλοι είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιούν το API μας στη διεύθυνση coingecko.com/api

Ε15: Κατά τη διάρκεια του Covid-19, πόσα έργα CoinGecko επηρεάστηκαν και ποια ήταν τα μέτρα που πρέπει να ξεπεραστούν?

A15: Ενώ ο κόσμος βρίσκεται σε στάση, είμαστε αρκετά τυχεροί που συνεχίζουμε να λειτουργούμε όπως συνήθως, καθώς τα μέλη της ομάδας μας έχουν συνηθίσει να εργάζονται από το σπίτι. Τα δάχτυλα διέσχισαν βραχυπρόθεσμα, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε ανάλογα με την ανάπτυξη των προϊόντων μας και να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map