Τεχνική Εβδομαδιαία – Αντέξτε κάμπιες αν θέλετε να γνωρίσετε τις πεταλούδες

3.0 (1)

Κάντε κλικ σε αυτήν την εικόνα παραπάνω για να εγγραφείτε και να καταθέσετε ή να πραγματοποιήσετε συναλλαγές τουλάχιστον 5 USDT (ή άλλα κρυπτονομίσματα με ισοδύναμο ποσό) για να κερδίσετε 3 USDT.

 

Βασικές επιλογές

 • Το Bitcoin μπορεί να χρειαστεί περαιτέρω ενοποιήσεις βραχυπρόθεσμα, ενώ τα σημάδια δείχνουν μακροπρόθεσμη ανοδική πορεία στις αγορές.
 • Το συναίσθημα παρέμεινε κυρίως θετικό μετά το μισό, παρόλο που οι τιμές μετά το μισό θα μπορούσαν να απογοητεύσουν
 • Τα μεγάλα altcoins ρυθμίζονται για να δοκιμάσουν τα βασικά επίπεδα αντίστασης. Ωστόσο, τα μεσαία / μικρά καπάκια ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερη πίεση πώλησης.

 

Επισκόπηση της αγοράς

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων ήταν γενικά στο κόκκινο την Τρίτη το πρωί της Ασίας, καθώς τα μεγάλα ζεύγη συναλλαγών απέτυχαν να σπάσουν τα βασικά επίπεδα αντίστασης. Τα ψυχολογικά επίπεδα 10000 για BTCUSDT παρέμεινε απτή, ενώ 220 επίπεδα για ETHUSDT ήταν ακόμη άθικτα. Με την επιτυχή παράδοση των μισών, οι αγορές φαίνεται να συνεχίζουν την αναζήτηση για την επόμενη εστίαση, ενώ τα μεγάλα ζεύγη ενδέχεται να χρειάζονται περαιτέρω ενοποιήσεις πριν ξεκινήσουν μια νέα τάση.

Παρόλο που οι πρόσφατες ενέργειες τιμών ενδέχεται να απογοητεύσουν ορισμένους εμπόρους, τα δεδομένα δείχνουν ότι το ενδιαφέρον των επενδυτών στο κρυπτογράφηση ως κατηγορία περιουσιακών στοιχείων παρέμεινε υψηλό. Ο δείκτης Sentix Crypto Asset Classe Sentiment έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών αμέσως μετά το μισό του bitcoin. Ο Manfred Hubner, Διευθύνων Σύμβουλος της Sentix, πίστευε ότι οι ενδείξεις αντικατοπτρίζουν ότι οι αγορές έχουν δει πολλές βραχυπρόθεσμες κερδοσκοπίες. Με το αυξανόμενο ενδιαφέρον των επενδυτών στο bitcoin, ο Hubner πιστεύει ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε ευκαιρίες τιμών μεσοπρόθεσμα. Ωστόσο, ένας υψηλότερος δείκτης υποδηλώνει επίσης ότι η τιμή μπορεί να χρειαστεί ανανεωμένη ενοποίηση βραχυπρόθεσμα.

Εικόνα 1: Sentix Crypto Asset Class Sentiment Index Σχήμα 2: Υπόλοιπο BTC στις ανταλλαγές

1ος

Πηγή: Sentix Πηγή: Glassnode

Επιπλέον, τα δεδομένα της αλυσίδας μπορούν επίσης να υποστηρίξουν τις μακροπρόθεσμες θετικές προοπτικές. Τα δεδομένα από το Glassnode δείχνουν ότι υπήρχε σημαντική εκροή BTC από ανταλλαγές και το συνολικό υπόλοιπο BTC στις ανταλλαγές έχει σχεδόν φτάσει σε ένα νέο χαμηλό ενός έτους.

Η Glassnode εξήγησε ότι οι φάλαινες θα μπορούσαν να αρχίσουν να αποσύρουν τις εκμεταλλεύσεις τους σε κρύα πορτοφόλια (μακροχρόνια ανοδική πορεία), κάτι που θα μπορούσε να είναι ένας από τους λόγους για τη μείωση του υπολοίπου. Ωστόσο, η μείωση του ισοζυγίου θα μπορούσε επίσης να συνεπάγεται ότι οι επενδυτές ενδέχεται να είναι απογοητευμένοι στις ενέργειες των τιμών μετά το μισό.

Αλλού, τα κορυφαία altcoins διαπραγματεύθηκαν περίπου 2% έως 4% χαμηλότερα στη συνεδρία, με XRP εγκατέλειψε την τιμή 2,6%, ενώ EOS και ΝΕΟ ήταν περίπου 4%. ΘΗΤΑ αιωρείται κοντά στο υψηλό ενός έτους πριν από την κυκλοφορία του Mainnet 2.0. ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ οι θεατές μπορεί να θέλουν να παρακολουθούν στενά το σκληρό πιρούνι του Phoenix, το οποίο αναμένεται να συμβεί στις αρχές Ιουνίου.

 

Ανάλυση τιμών

BTCUSDT – Χρυσός σταυρός στη δημιουργία αλλά χάνοντας ορμή?
 • BTCUSDT ζωγράφισε μια μικτή εικόνα καθώς το ζευγάρι συνέχισε να ενοποιείται στις χαμηλότερες έως τις 9000 λαβές.
 • Ένας χρυσός σταυρός φαίνεται στην παραγωγή, με τον κινούμενο μέσο όρο των 50 ημερών να αυξάνεται πάνω από τον κινούμενο μέσο όρο των 200 ημερών τις επόμενες ημέρες. Ενώ πολλοί έμποροι ενδέχεται να αναμένουν κάποιο βαθμό βραχυπρόθεσμης ανοδικής μετά την επιβεβαίωση ενός χρυσού σταυρού, δεν έχουμε δει αντίστοιχη αύξηση του όγκου συναλλαγών.
 • Αντίθετα, το RSI παράγει μερικές χαμηλότερες τιμές καθημερινά τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Θεωρήσαμε ότι αυτή είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι η τιμή μπορεί να ακολουθήσει.
 • Τη στιγμή της γραφής, το ζεύγος εξακολουθεί να διαπραγματεύεται πάνω από τα επίπεδα αντίστασης γραμμής τάσης ενός έτους. Πιστεύουμε ότι η γραμμή τάσης θα μπορούσε να είναι κάτι που οι έμποροι θα πρέπει να επικεντρωθούν αυτήν την εβδομάδα, που είναι περίπου 9100 έως 9200. Το σπάσιμο αυτής της περιοχής θα μπορούσε να επιταχύνει μια βραχυπρόθεσμη διόρθωση στην περιοχή 9000.
 • Το ανώτερο επίπεδο παρακολούθησης θα μπορούσε να είναι κοντά στο 9800, το οποίο φαίνεται να παραμένει μία από τις σημαντικότερες περιοχές αντίστασης.

  Εικόνα 3: Ημερήσιο διάγραμμα BTCUSDT

  3ος


Πηγή: OKEx; Tradingview

 

ETHUSDT – Ταύροι ρυθμίζουν την αντίσταση των κλειδιών

 • ETHUSDT κατάφερε να κλείσει πάνω από τα 200 επίπεδα για τρεις συνεχόμενες ημέρες, και το ζευγάρι μπορεί σύντομα να είναι σε θέση να δοκιμάσει το υψηλό της 30ης Απριλίου στα 227,23.
 • Το Momentum φαίνεται επίσης ικανό να υποστηρίξει τους bulls εδώ, με το MACD πρόκειται να παράγει bullish crossover και ο απόλυτος ταλαντωτής που παράγει μια bullish ξεσπά από την πρόσφατη τάση.
 • Εκτός αυτού, η συμπίεση των ζωνών Bollinger μπορεί να υποδηλώνει ότι η μεταβλητότητα των τιμών θα μπορούσε να αυξηθεί σύντομα και θα μπορούσε να κάνει ένα ξεμπλοκάρισμα σύντομα.
 • Επίπεδα για παρακολούθηση: 227, 205.

Εικόνα 4: Ημερήσιο γράφημα ETHUSDT

4ος

Πηγή: OKEx; Tradingview

 

ADAUSDT – Η πτωτική απόκλιση αποδεικνύει όλο και περισσότερο

 • Στην τελευταία έκδοση του Technical Weekly, καλύψαμε ΠΡΟΣΟΧΗ και πίστευαν ότι το ράλι τελείωσε. Θέλουμε να διατηρήσουμε την πτωτική μας άποψη ΠΡΟΣΟΧΗ αυτή την εβδομάδα.
 • Ένας από τους λόγους για αυτό είναι ότι είδαμε τους δείκτες ορμής να διαφωνούν με την τιμή. Με το RSI να έχει ήδη δημιουργήσει μια τριπλή bearish απόκλιση και ο δείκτης MOM έχει ήδη σχηματίσει δύο σημαντικά χαμηλότερα υψηλά.
 • Επιπλέον, η συμπίεση των συγκροτημάτων Bollinger υποδηλώνει ότι η περίοδος χαμηλής μεταβλητότητας μπορεί σύντομα να τελειώσει και είναι λογικό να περιμένουμε ξεμπλοκάρισμα.
 • Επίπεδα για παρακολούθηση: 0,047.

Σχήμα 5: Ημερήσιο γράφημα ADAUSDT

5η

Πηγή: OKEx; Tradingview

 

THETAUSDT – Η δυναμική του ράλι διατηρείται έως την αναβάθμιση του δικτύου?

 • ΘΕΤΑΣΟΣ ήταν ένα από τα altcoins με την καλύτερη απόδοση. Το ζευγάρι σημείωσε αύξηση 130% τις τελευταίες 30 ημέρες. Πιστεύουμε ότι η ισχυρή απόδοση οφείλεται κυρίως στο επερχόμενο Αναβάθμιση Mainnet 2.0.
 • Το ερώτημα, προς το παρόν, είναι αν οι έμποροι θα το κάνουν "πωλήστε το γεγονός" μετά την εφαρμογή της αναβάθμισης.
 • Καθώς πλησιάζει η αναβάθμιση, τα αρχικά σημάδια δείχνουν ότι το τρέχον ράλι μπορεί να έχει χάσει δυναμική. Με το RSI και το MOM και οι δύο παρήγαγαν μερικά χαμηλότερα επίπεδα.
 • Παρόλο που το MACD παρέμεινε θετικό, πιστεύουμε ότι οι έμποροι θα έπρεπε να έχουν δώσει μεγάλη προσοχή όταν ανοίγουν νέες θέσεις σε αυτό το ζεύγος. Εάν οι έμποροι έχουν ήδη θέσεις, μπορεί να εξετάσουν το ενδεχόμενο εξεύρεσης στρατηγικής εξόδου.

Σχήμα 6: Ημερήσιο γράφημα THETAUSDT

6η

Πηγή: OKEx; Tradingview

 

Συγγραφέας: Cyrus Ip

Αναλυτής έρευνας, OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map