OKEx Technical Weekly: Ο τελευταίος χορός… για τώρα; (27 Απριλίου 2020)

Βασικά προϊόντα

 • Το θετικό συναίσθημα που χτίζεται γύρω BTC το μισό θα μπορούσε να ωθήσει BTC οριακά υψηλότερες τιμές. Ωστόσο, τα στοιχεία δείχνουν ότι το πάρτι ενδέχεται να τελειώσει σύντομα.
 • ETH θέτει να δοκιμάσει τις πολυετείς αντιστάσεις τη στιγμή που έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες συζητήσεις Ethereum 2.0 στις αγορές.
 • Οι αρκούδες κρατούν σταθερή πρόσφυση ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ καθώς το ράλι φαίνεται κουρασμένο.

Επισκόπηση της αγοράς

Το συναίσθημα στις αγορές κρυπτονομισμάτων ήταν γενικά θετικό τη Δευτέρα στην Ασία, καθώς οι τιμές του BTC έφτασε τα 7700 επίπεδα το σαββατοκύριακο. Οι τιμές ήταν σύμφωνες με τις προσδοκίες μας, όπως και η τελευταία μας έκδοση Τεχνική Εβδομαδιαία επισήμανε ότι η λαιμόκοψη του προηγούμενου κεφαλιού και ώμων ήταν ένα από τα κρίσιμα επίπεδα για την κορυφαία κρυπτογράφηση να ανακτήσει για να συνεχίσουν να τρέχουν οι ταύροι.

Καθώς το μισό bitcoin αναμένεται να λήξει σε περίπου δύο εβδομάδες, τα στοιχεία δείχνουν ότι BTC Οι ταύροι μπορεί να έχουν ακόμα το πάνω χέρι βραχυπρόθεσμα. Ωστόσο, οι αρκούδες αυξάνονται σταδιακά από μια μεσοπρόθεσμη προοπτική. Μια έρευνα από το Sentix παραστάσεις ότι ο δείκτης Bitcoin Overconfidence Index σημείωσε άνοδο στο +7, το οποίο κοντά στην περιοχή που θα μπορούσε να προκαλέσει μια πώληση.

Ο Manfred Hubner, Διευθύνων Σύμβουλος της Sentix, είπε, «η βασική εμπιστοσύνη εξακολουθεί να αυξάνεται με τη διάθεση. Ο κίνδυνος που περιγράφεται δεν είναι ακόμη οξείος. Αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα σε 1-2 εβδομάδες. “

Σχήμα 1: Δείκτης Υπερκάλυψης Bitcoin Sentix

Πηγή: Sentix

Εικόνα 2: Σιωπηρή μεταβλητότητα BTC ATM

Πηγή: Skew

Είναι ενδιαφέρον ότι το BTC Η αγορά επιλογών φαίνεται επίσης να δείχνει προς την ίδια κατεύθυνση. Τα δεδομένα από το Skew δείχνουν ότι BTCΗ υπονοούμενη μεταβλητότητα ενός μηνός ήταν αισθητά χαμηλότερη από την τεκμηριωμένη μεταβλητότητα των 3 μηνών και των 6 μηνών από τον Απρίλιο και η τάση συνεχίζεται με αυτόν τον τρόπο.

Η σιωπηρή μεταβλητότητα είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες όσον αφορά την τιμολόγηση των επιλογών. Η υψηλότερη σιωπηρή μεταβλητότητα έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερο ασφάλιστρο των επιλογών και το αντίστροφο. Σε αυτήν την περίπτωση, φαίνεται ότι οι επιλογές που προτιμούν οι έμποροι 3-μηνών / 6-μηνών (πιο μακροπρόθεσμα) BTC επιλογές για 1 μήνα (βραχυπρόθεσμα).

Πιστεύουμε ότι αυτή η βραχυπρόθεσμη ανοδική πορεία στο BTC σχετίζεται πολύ με το επερχόμενο μισό. Ο επικεφαλής της ποσοτικής στρατηγικής του OKEx Thomas Tse πρότεινε ότι το βιβλίο κατά το ήμισυ θα μπορούσε να είναι «πολύ πριν από το μισό, να είναι σύντομο στην ημερομηνία κατά το ήμισυ και να χαλαρώσει την τελική θέση τρεις ημέρες μετά το μισό." Ανάγνωση <Event Arbitrage: Πώς να ανταλλάσσετε μισά> για περισσότερα.

Αλλού, έχουμε δει ότι ο χώρος altcoin ήταν κυρίως στο πράσινο, με ETH και XRP διαπραγματεύτηκε 2% υψηλότερα, ενώ ADA αυξήθηκε περισσότερο από 10%. Υπήρχαν αυξανόμενα συζητήσεις γύρω από ETH τιμές στις αγορές, καθώς η δεύτερη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση πλησιάζει την πολυετή αντίστασή της την ίδια στιγμή Ethereum 2.0 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Αυτό θα μπορούσε να είναι η επόμενη μεγάλη εστίαση για την ευρύτερη αγορά κρυπτογράφησης μετά το μισό του bitcoin.

Ανάλυση τιμών

BTCUSDT – Περιορισμένο δωμάτιο για ταύρους, αρκούδες ενδέχεται σύντομα να εξαγοράσει?

 • Στην προηγούμενη έκδοση του Τεχνική Εβδομάδα OKEx, τονίσαμε ότι ένας από τους όρους για BTC Για να δοκιμάσετε ξανά τα επίπεδα 7700, η ​​τιμή πρέπει να σταθεροποιηθεί πάνω από την τελευταία γραμμή του κεφαλιού και των ώμων. Τώρα το ζευγάρι διαπραγματεύεται πάνω από το ντεκολτέ. Ωστόσο, η υποστήριξη της λαιμόκοψης παρέμεινε μη δοκιμασμένη, και αυτό θα μπορούσε να είναι εκεί όπου οι έμποροι θα πρέπει να παρακολουθούν τις μισές προσεγγίσεις.
 • Το Momentum προφανώς επιβραδύνεται, καθώς το RSI πήγε επίπεδο σε σύγκριση με την προηγούμενη ανοδική τάση. Εάν ο δείκτης δεν είναι σε θέση να παράγει κάποια υψηλότερα υψηλά στο εγγύς μέλλον, αυτό θα μπορούσε να ενισχύσει την προκατάληψη προς τα κάτω.
 • Ο στοχαστικός ταλαντωτής πρότεινε επίσης ότι οι ταύροι μπορεί να αρχίσουν να φαίνονται κουρασμένοι, καθώς τόσο οι γρήγορες όσο και οι αργές γραμμές ήταν ήδη στη ζώνη υπεραγοράς, όπου η τιμή είχε κάποιες βραχυπρόθεσμες διορθώσεις στο παρελθόν.
 • Τη στιγμή της γραφής, παρόλο που τα επίπεδα 7700 φαίνεται να μην είναι πλήρως ασφαλή, η ανοδική πορεία πίσω από το μισό θα μπορούσε ακόμα να οδηγήσει BTC τιμές προς τα 8100 επίπεδα. Πιστεύουμε ότι η πρώτη πραγματική σημαντική αντίσταση θα μπορούσε να είναι κοντά στο 8140. Τέτοια επίπεδα ήταν εκεί όπου το κατώτατο τέλος του CME futures hourly gap μειώθηκε στις 9 Μαρτίου (δεν φαίνεται εδώ), καθώς και ο κινητός μέσος όρος των 250 ημερών.
 • Ωστόσο, μια βραχυπρόθεσμη διόρθωση από εδώ δεν πρέπει να αποκλειστεί πλήρως. Το 7400 θα μπορούσε να είναι η πρώτη περιοχή για παρακολούθηση. Εάν παρατηρηθεί, θα μπορούσε να αυξήσει την πιθανότητα επανεξέτασης του ντεκολτέ κοντά στο 6900.

Εικόνα 3: Ημερήσιο διάγραμμα BTCUSDT

Πηγή: OKEx; Tradingview

ETHUSD – Χτυπήστε την αντίσταση πολλών ετών πριν από την αναβάθμιση 2.0

 • Αιθέρας πλησιάζει τα 200 σημάδια, χτυπώντας τη μακροπρόθεσμη εβδομαδιαία αντίστασή της, η οποία παρέμεινε ανέπαφη από τον Φεβρουάριο του 2018.
 • Από πιο μακροπρόθεσμη προοπτική, η ορμή φαίνεται να παραμένει υγιής, την οποία ο στοχαστικός ταλαντωτής και ο απόλυτος ταλαντωτής και οι δύο ανέβηκαν πάνω από τις προηγούμενες κορυφές. Επίσης, το MACD παρήγαγε ένα εβδομαδιαίο bullish crossover και το crossover φαίνεται να διευρύνεται.
 • Στο πίσω μέρος της επερχόμενης αναβάθμισης Ethereum 2.0, που οι αγορές έχουν θεωρηθεί bullish factor, το ζεύγος μπορεί να είναι σε θέση να σπάσει πάνω από την πρώτη αντίσταση. Εάν παρατηρηθεί, θα μπορούσε να αυξήσει την προκατάληψη για την επίτευξη της περιοχής 220.
 • Ωστόσο, παραμένει πολύ νωρίς για να καθοριστεί εάν το ζεύγος θα μπορέσει να σπάσει τη δεύτερη γραμμή τάσης.

Σχήμα 4: Εβδομαδιαίο διάγραμμα ETHUSD


Πηγή: Tradingview

ADAUSDT – Ώρα να γυρίσετε?

 • Cardano υπήρξε ένας από τους κερδισμένους altcoin στη συνεδρία της Δευτέρας Ασίας, διαπραγματεύθηκε έως και 10% υψηλότερα έναντι USDT, Ωστόσο, θα μπορούσαμε να δούμε μια στροφή από εδώ.
 • Ο στοχαστικός ταλαντωτής παρήγαγε καθημερινά bearish crossover στη ζώνη υπεραγοράς. Την τελευταία φορά που συνέβη ένα τέτοιο γεγονός, ακολουθεί μια βαριά πώληση. Θα μπορούσαμε επίσης να το δούμε από εδώ, εάν η ιστορία επαναλαμβάνεται.
 • ADA Οι παρατηρητές μπορούν επίσης να παρακολουθούν στενά την ανάπτυξη του RSI. Παρόλο που φαίνεται ότι μπορεί να διατηρήσει ένα υψηλότερο υψηλό, ωστόσο, δεν μπορεί να υπερβεί τα 80 επίπεδα. Αυτό μπορεί να είναι ένα άλλο σημάδι επιβράδυνσης της δυναμικής.
 • Η πρώτη περιοχή για παρακολούθηση: 0,041. Εάν παρατηρηθεί, δεν πρέπει να αποκλειστεί η επανεξέταση του 38,2% Fibonacci retracement κοντά στο 0,0385.

Σχήμα 5: Ημερήσιο γράφημα ADAUSDT

Πηγή: OKEx; Tradingview

LINKUSDT – Οι αρκούδες διατηρούν σταθερό κράτημα

 • ΚΡΙΚΟΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ μπορεί να αντιμετωπίσει πιο μειονεκτήματα βραχυπρόθεσμα καθώς πολλοί δείκτες υποδηλώνουν ότι οι αρκούδες διατηρούν σταθερό κράτημα.
 • Οι δείκτες ορμής διαφωνούν από καιρό με τις ενέργειες των τιμών τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς το RSI προκάλεσε τετραπλή bearish απόκλιση. Με άλλα λόγια, καθώς η τιμή παρήγαγε μερικά υψηλότερα υψηλά, το RSI δεν ακολούθησε.
 • Ο όγκος συναλλαγών πρότεινε επίσης την ίδια bearish απόκλιση. Καθώς το ζεύγος διαπραγματεύτηκε υψηλότερα, ο όγκος μειώθηκε.
 • Ένα καθημερινό bearish crossover MACD φαίνεται στην παραγωγή. Εάν επιβεβαιωθεί, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα άλλο πτωτικό σήμα.
 • Είναι λογικό να περιμένουμε μια μεγάλη κίνηση στην τιμή στο εγγύς μέλλον, καθώς τα συγκροτήματα Bollinger έχουν πιέσει.
 • Η πρώτη περιοχή που θα παρακολουθήσει θα μπορούσε να είναι περίπου 2,94 έως 2,97, που είναι τα χαμηλά νωρίτερα αυτό το μήνα.

Εικόνα 6: Ημερήσιο γράφημα LINKUSDT

Πηγή: OKEx; Tradingview

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map