OKEx Technical Weekly: Παρασκευάζοντας μια μεγάλη κίνηση (20 Απριλίου 2020)

Βασικές επιλογές

 • Οι τεχνικοί δείκτες δείχνουν ότι BTC Οι τιμές θα μπορούσαν να δουν κάποιες σημαντικές κινήσεις μετά από εβδομάδες συναλλαγών εύρους.
 • XRP είναι έτοιμο να έχει ένα ξεμπλοκάρισμα με την προκατάληψη περισσότερο από τη θετική πλευρά.
 • ETH Οι ταύροι ίσως χρειαστεί να κάνουν ένα διάλειμμα στις πάνω 180 λαβές.

Επισκόπηση της αγοράς

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων αποφασίστηκαν μετά τις τιμές του BTC δεν μπόρεσαν να κάνουν ένα καθημερινό κλείσιμο πάνω από το Δολ ΗΠΑ 7200 επίπεδα το σαββατοκύριακο. Το κορυφαίο crypto δεν έχει κλείσει πάνω από τέτοια επίπεδα από τις 11 Μαρτίου. Ωστόσο, η υποστήριξη στο Δολ ΗΠΑ Η περιοχή 7000 φαίνεται να παραμένει συμπαγής.

Στην προηγούμενη έκδοσή μας <Τεχνική Εβδομάδα OKEx: 14 Απριλίου 2020,>, έχουμε επισημάνει ότι οι αντιστάσεις στο Δολ ΗΠΑ Το 7200 παρέμεινε σημαντικό και το ντεκολτέ του προηγούμενου κεφαλιού και ώμων παρέμεινε στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα.

Ενώ οι έμποροι και οι επενδυτές αναζητούν οδηγίες πριν από το πολυαναμενόμενο συμβάν μισού bitcoin, το οποίο αναμένεται να συμβεί στα μέσα Μαΐου, νέα δεδομένα δείχνουν ότι η αστάθεια του BTC οι τιμές αναμένεται να αυξηθούν δραστικά. Αυτή η αύξηση της μεταβλητότητας θα μπορούσε να συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μια έρευνα από το Sentix δείχνει ότι ο δείκτης Bitcoin Super Neutrality έφτασε στο υψηλό των 26 εβδομάδων. Ο Patrick Hussy, Διευθύνων Σύμβουλος της Sentix, εξήγησε ότι είναι αρκετά μεγάλα BTC οι ενέργειες τιμών σημειώθηκαν μετά την τελευταία φορά που το BSNI έφτασε σε ένα νέο υψηλό, το οποίο κινήθηκε BTC τιμές έως 2500 USD, και αυτό θα μπορούσε να ισχύει για την τρέχουσα αγορά. Ωστόσο, ο Χούσι πρόσθεσε ότι η κατεύθυνση της κίνησης δεν μπορούσε να προσδιοριστεί με τέτοια δεδομένα.

Σχήμα 1: Sentix Bitcoin Super Neutrality Index

Πηγή: Sentix

Εικόνα 2: Περίληψη COT Bitcoin Futures

Πηγή: CME Group

Εν τω μεταξύ, οι θεσμικοί επενδυτές φαίνεται να έχουν υιοθετήσει μια πιο προληπτική προσέγγιση στο BTC αγορά, καθώς η κοινότητα κρυπτογράφησης μετράει για το μισό γεγονός. Τα δεδομένα από την CME δείχνουν ότι το ανοιχτό ενδιαφέρον των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης αυξάνεται. Ωστόσο, οι διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και οι μοχλευμένοι λογαριασμοί φαίνεται να έχουν μια προβολή διάδοσης. Οι διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων έχουν αυξήσει τις αρνητικές θέσεις τους, ενώ τα μοχλευμένα ονόματα έχουν κλείσει μερικά από τα σορτς τους.

Ανάλυση τιμών

BTCUSDT – Προβλέπουν μεγάλες κινήσεις?

 • Οι τεχνικοί δείκτες έδειξαν ότι οι αγορές θα μπορούσαν να δουν κάποιες τολμηρές ενέργειες τιμών BTC, καθώς οι μπάντες Bollinger πιέζονται περαιτέρω στο καθημερινό γράφημα. Αυτό αντανακλά τη διαπίστωση του Sentix που αναφέρθηκε νωρίτερα σε αυτό το άρθρο. Η μεταβλητότητα των τιμών θα μπορούσε να αυξηθεί στο μέλλον, ωστόσο, η κατεύθυνση του breakout είναι απροσδιόριστη.
 • Ενώ το ντεκολτέ παρέμεινε στο επίκεντρο, η ορμή φαίνεται να επιβραδύνεται, με το RSI να κινείται σε ένα κανάλι προς τα κάτω. Εάν παρατηρηθεί διάρρηξη του καναλιού, θα μπορούσε να ενισχύσει την περίπτωση θετικής διάσπασης της τιμής.
 • Σε μεσοπρόθεσμη / μακροπρόθεσμη άποψη, η κορδέλα δυσκολίας παρέμεινε σε συμπίεση, πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει ότι τα τρέχοντα επίπεδα τιμών θα μπορούσαν να εξακολουθούν να είναι ιδανικά για συσσωρεύσεις. Μια νέα ανοδική τάση ξεκίνησε στις αρχές Ιανουαρίου μετά τη δυσκολία συμπίεσης κορδέλας στα τέλη Δεκεμβρίου.
 • Σε επίπεδο επίπεδο, εάν η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί πάνω από το ντεκολτέ, θα μπορούσε να θέσει τα θεμέλια για τη δοκιμή των επιπέδων 7700. Τα χαμηλότερα επίπεδα των 6500 είναι μια άλλη κρίσιμη περιοχή για παρακολούθηση.

Εικόνα 3: Ημερήσιο διάγραμμα BTCUSDT

Πηγή: OKEx; Tradingview


XRPUSD – Ξεμπλοκάρισμα στη δημιουργία?

 • XRPUSD διαπραγματεύεται κάτω από το καθημερινό 38,2% Fibonacci Retracement για περισσότερο από μία εβδομάδα. Καθώς το ζεύγος κινείται πλησιέστερα προς το άκρο του τριγώνου, αναμένεται να δημιουργήσει ένα breakout.
 • Η επιπλέον συμπίεση των ζωνών Bollinger δείχνει επίσης ότι η μεταβλητότητα των τιμών αναμένεται να αυξηθεί.
 • Ο δείκτης ορμής έχει προκαλέσει μια αντιστροφή από την πρόσφατη πτωτική τάση, υποδηλώνοντας ότι η δύναμη έχει αυξηθεί. Επιπλέον, αρχικά σχηματίστηκε ένα κάτω μέρος σε σχήμα u με το αργό στοχαστικό, που θα μπορούσε να είναι μια άλλη ένδειξη πιθανής ύπαρξης θετικής διάσπασης τιμών.
 • Το 38,2% FR στα 0,196 είναι το πρώτο επίπεδο παρακολούθησης. Εάν δει, θα μπορούσε να θέσει το στάδιο για επανεξέταση 0,213 έως 0,215. Εν τω μεταξύ, το 0,187 θα μπορούσε να είναι το χαμηλότερο επίπεδο παρακολούθησης.

Εικόνα 4: Ημερήσιο διάγραμμα XRPUSD

Πηγή: OKEx; Tradingview

ETHUSDT – Ο Bull χρειάζεται ένα διάλειμμα?

 • Στην τελευταία έκδοση του Τεχνική Εβδομάδα OKEx, έχουμε επιβεβαιώσει ETHUSDTΤο θετικό ξεμπλοκάρισμα μετά το σχηματισμό ενός ανερχόμενου τριγώνου μοτίβου.
 • Ωστόσο, ETH Οι ταύροι μπορεί να χρειαστεί να κάνουν ένα διάλειμμα, καθώς μια πτωτική διασταύρωση στο στοχαστικό ταλαντωτή φαίνεται στην παραγωγή, υποδηλώνοντας ότι η ορμή του ράλι φαίνεται ότι άρχισε να επιβραδύνεται. Εν τω μεταξύ, το αργό στοχαστικό φαίνεται να σχηματίζει διπλή κορυφή.
 • Αν και οι ταύροι ίσως χρειαστεί να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα, αυτό δεν σημαίνει ότι το μεσοπρόθεσμο ράλι τελειώνει. Καθώς ο απόλυτος ταλαντωτής παρέμεινε στην ανοδική τάση Μαρτίου-Απριλίου, μια βραχυπρόθεσμη διόρθωση μπορεί να αντιπροσωπεύει μια ευκαιρία αγοράς.
 • Το MA 100 ημερών γύρω από την περιοχή 184 θα μπορούσε να είναι το πρώτο επίπεδο παρακολούθησης και η υποστήριξη καναλιού να βρίσκεται κοντά στο 170. Εκτός αυτού, το 38,2% FR κοντά στο 163 θα μπορούσε να είναι μια άλλη εστίαση.

Εικόνα 5: Ημερήσιο γράφημα ETHUSDT

Πηγή: OKEx; Tradingview

ZECUSDT – Το ράλι κουράζεται?

 • ZEC ήταν ένα από τα κορυφαία altcoins κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δευτέρας Ασίας, διαπραγματεύτηκε σχεδόν 6% υψηλότερα έναντι USDT.
 • Ωστόσο, θα μπορούσε να υπάρξει μια στροφή για τους ταύρους εδώ, καθώς το RSI είναι σε επίπεδα συνεπή με τις δύο προηγούμενες περιόδους διόρθωσης πριν.
 • Μια στροφή τώρα, εάν δει, θα αύξανε την πιθανότητα της τιμής να δοκιμάσει το τρίγωνο ντεκολτέ, για να δει αν είναι σε θέση να μετατρέψει την προηγούμενη αντίσταση στην υποστήριξη.
 • Το πρώτο επίπεδο παρακολούθησης θα μπορούσε να είναι 42. Εάν συμβιβαστούν, θα μπορούσε να ενισχύσει την περίπτωση της επανεξέτασης 38.

Εικόνα 6: Ημερήσιο γράφημα ZECUSDT

Πηγή: OKEx; Tradingview

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map