Τεχνική Εβδομάδα OKEx: 30 Μαρ 2020

Έχουν τον έλεγχο, το συναίσθημα επιδεινώθηκε.

Βασικές επιλογές

 • – Οι ενέργειες των τιμών της BTC το σαββατοκύριακο έχουν αποδυναμώσει την εμπιστοσύνη της αγοράς κρυπτογράφησης καθώς οι παγκόσμιες μετοχές και το πετρέλαιο συνέχισαν να μειώνονται.
 • – Τα δεδομένα δείχνουν ότι το μεσοπρόθεσμο συναίσθημα έχει μετατοπιστεί προς τα κάτω.
 • – Οι τεχνικοί δείκτες δείχνουν ότι η μεταβλητότητα των τιμών των σημαντικών altcoins οφείλεται σε αύξηση.

Στήριγμα για κρούση

Οι αρκούδες Crypto διατηρούν και πάλι σταθερό κράτημα στις αγορές κρυπτογράφησης τη Δευτέρα Ασία, καθώς οι παγκόσμιες περιπτώσεις κοροναϊού έχουν ξεπεράσει τα 720.000. Οι επενδυτές έχουν επικεντρωθεί εκ νέου στη μακροοικονομική επιρροή της πανδημίας και το συνεχιζόμενο κλείσιμο των μεγάλων οικονομιών έχει σκιάσει τις προοπτικές της παγκόσμιας ανάπτυξης. Στην προηγούμενη δημοσίευσή μας, υπογραμμίσαμε ότι το bitcoin θα μπορούσε να είναι μια καλή αντιστάθμιση έναντι των υποτιμήσεων του νομίσματος, αλλά όχι ενάντια σε μια παγκόσμια ύφεση. Αν και οι κεντρικές τράπεζες και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής έχουν κάνει επιθετικές κινήσεις για να προσπαθήσουν να περιορίσουν τη ζημιά, η αφήγηση της ύφεσης φαίνεται όλο και πιο αισθητή και κερδίζει έλξη. Οι επενδυτές και οι έμποροι πιθανότατα δεν θα θέλουν να χάσουν πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό.

Οι τιμές των BTC έχουν αγγίξει την περιοχή 5800 πριν ανακάμψει ελαφρώς σε περίπου 6000. Τα μεγάλα altcoins ήταν κυρίως στο κόκκινο, με BSV εγκατέλειψε περισσότερο από το 4% της αξίας, και ενώ ETH, XRP, και TRX έχουν διαπραγματευτεί 2% έως 4% χαμηλότερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι BTC και SPX παρέμεινε σε υψηλή συσχέτιση, ενώ χρυσός υπερέχει των κρυπτογράφησης και των μετοχών. Πιστεύουμε ότι η συσχέτιση θα παραμείνει ως επί το πλείστον αδιάσπαστη εάν συνεχιστεί η μαζική πώληση στις μετοχές και τις αγορές πετρελαίου, καθώς ο κίνδυνος ρευστότητας θα μπορούσε να συνεχίσει να αναγκάζει τους επενδυτές να πουλήσουν τα bitcoin τους για να αντισταθμίσουν τις απώλειές τους σε άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Εικόνα 1: BTC / SPX / GOLD από τον Φεβρουάριο – Ημερήσιο γράφημα (Πηγή: Tradingview) Σχήμα 2: Στρατηγική προκατάληψη Bitcoin του Sentix (Πηγή: Sentix)

Επιπλέον, το μεσοπρόθεσμο κλίμα φαίνεται επίσης επιδεινούμενο. Η στρατηγική μεροληψία Bitcoin της Sentix, η οποία υπολογίζει τις 6μηνες προσδοκίες του κρυπτονομικού περιουσιακού στοιχείου από τους γενικούς επενδυτές, και θεωρείται ως κορυφαίος δείκτης της αγοράς, έπεσε κατά 12 ποσοστιαίες μονάδες αυτήν την εβδομάδα. Ο Patrick Hussy, Διευθύνων Σύμβουλος της Sentix είπε: «υπάρχουν πολλά που υποδηλώνουν ότι το επόμενο κύμα πωλήσεων bitcoin είναι επικείμενο».

Ανάλυση τιμών

BTCUSDT – Μεταβλητότητα της τιμής που θα αυξηθεί?

 • Ένα σπάσιμο προς τα κάτω σημειώθηκε το σαββατοκύριακο μετά την πώληση των μετοχών την Παρασκευή. BTCUSDT πλησιάζει το 12ωρο χαμηλότερο Bollinger Band, και τα συγκροτήματα βρίσκονται σε συμπίεση, υποδηλώνοντας ότι η αστάθεια των τιμών μπορεί να αυξηθεί.
 • Το MACD δημιούργησε ένα 12ωρο bearish crossover. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει μετατόπιση της ορμής προς τα κάτω.
 • Οι τιμές παράγουν χαμηλότερα χαμηλά, το RSI ακολούθησε αρχικά, αλλά το UO δεν έχει ακόμη δημιουργήσει χαμηλότερο χαμηλό. Εάν παρατηρηθεί, θα μπορούσαν να υλοποιηθούν περισσότερα χαμηλά της τιμής.

Κοιτώντας μπροστά, μια δοκιμή του 61,8% Fibonacci Retracement φαίνεται αναπόφευκτη. Εάν επιταχυνθεί η πώληση, θα ήταν δυνατή η δοκιμή των επιπέδων FR 38,2%.

Εικόνα 3: BTCUSDT – Διάγραμμα 12 ωρών (Πηγή: OKEx; Tradingview)

ETHUSDT – Οι αρκούδες μπορούσαν να στείλουν την τιμή στα 117?

 • ETHUSDT δεν μπόρεσε να προχωρήσει πέρα ​​από την αντίστασή του 12 ωρών, η οποία παραμένει αδιάσπαστη για περίπου τρεις εβδομάδες.
 • Η συμπίεση των συγκροτημάτων Bollinger υποδηλώνει ότι η αστάθεια των τιμών μπορεί να οφείλεται σε αύξηση. Εάν η αντίσταση παρέμενε έγκυρη, κάτι που πιθανότατα λαμβάνεται υπόψη το τρέχον συναίσθημα, θα μπορούσε να ενισχύσει την περίπτωση περαιτέρω διορθώσεων στην τιμή.
 • 117 έως 120 θα μπορούσαν να είναι η πρώτη περιοχή που θα παρακολουθήσει, που είναι τα χαμηλότερα επίπεδα της προηγούμενης εβδομάδας. Εάν τα επίπεδα αυτά διακυβεύονταν, μια περαιτέρω ολίσθηση προς την περιοχή 105 θα μπορούσε να είναι όλο και πιο πιθανή.

Εικόνα 4: Διάγραμμα 12 ωρών ETHUSDT (Πηγή: OKEx; Tradingview)

TRXUSDT


 • ΤΡΟΝ προκάλεσε και πάλι απόκλιση μεταξύ της τιμής και της ορμής, με την τιμή να παράγει μερικά χαμηλότερα επίπεδα και το RSI να διαφωνεί.
 • Παρόλο που μια τέτοια απόκλιση θα μπορούσε να θεωρηθεί θετική υπό κανονικές συνθήκες της αγοράς, ωστόσο, δεδομένου του σημερινού απαισιόδοξου περιβάλλοντος, δεν πρέπει να αποκλειστεί εδώ η πιθανότητα ψεύτικης κεφαλής.
 • Ανεξάρτητα από την κατεύθυνση του αναμενόμενου ξεμπλοκαρίσματος, η πιθανότητα αύξησης της μεταβλητότητας των τιμών είναι σχετικά υψηλή καθώς οι μπάντες Bollinger έχουν πιέσει.
 • Το πρώτο επίπεδο παρακολούθησης θα μπορούσε να είναι 0,01007, το οποίο είναι το χαμηλότερο της προηγούμενης εβδομάδας. Εάν το ζεύγος μπορεί να σπάσει πάνω από την περιοχή 0,01209, μπορεί να επιβεβαιωθεί μια βραχυπρόθεσμη αντιστροφή.

Εικόνα 5: Διάγραμμα 12 ωρών TRXUSDT (Πηγή: OKEx; Tradingview)

Εντάξει

 • ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΤΙΟ διαπραγματεύεται κοντά στο 38,2% Fibonacci Retracement και πλησιάζει την 2μηνη αντίσταση γραμμής τάσεων.
 • Δεδομένου ότι το διακριτικό ανταλλαγής θα μπορούσε να είναι σχετικά μη συσχετισμένο με τη γενική αγορά κρυπτογράφησης, οι δείκτες έδειξαν ότι η ανοδική ώθηση παρέμεινε ανέπαφη, αυξάνοντας την πιθανότητα θετικής αντιστροφής και η εβδομάδα θα μπορούσε να είναι κρίσιμη όσον αφορά την ανάπτυξη των μελλοντικών ενεργειών τιμών.
 • Το υψηλό στις 20 Μαρτίου του 4,83 θα μπορούσε να είναι το πρώτο επίπεδο που θα παρακολουθήσει. Εάν παρατηρηθεί, η πιθανότητα να φτάσει το 61,8% FR θα μπορούσε να αυξηθεί. Το 20-MA στο 3,9 θα μπορούσε να είναι το χαμηλότερο επίπεδο για παρακολούθηση.

200-MA και 23,6% FR βρίσκονται κοντά στην περιοχή 3,32.

Εικόνα 6: Ημερήσιο διάγραμμα OKBUSDT (Πηγή: OKEx; Tradingview)

Ακολουθήστε το OKEx στο:

 https://twitter.com/OKEx

 

https://www.facebook.com/okexofficial/

 

https://www.linkedin.com/company/okex/

 

https://t.me/OKExOfficial_Αγγλικά

 

https://www.reddit.com/r/OKEx/

 

https://www.instagram.com/okex_exchange

Ιστότοπος: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map