Τεχνική Εβδομάδα OKEx: 14 Απριλίου 2020

Δεν πηγαίνω πουθενά

Βασικά προϊόντα

 • —Το συναίσθημα της αγοράς Crypto έχει μικρή ή καθόλου αλλαγή παρά τις πρόσφατες αποτυχημένες προσπάθειες ανάκτησης των επιπέδων 7000-7200 USD.
 • – Η μεγαλύτερη εικόνα του Altcoin φαίνεται ζοφερή καθώς το ανώτατο όριο αγοράς του BTC δείχνει πτωτική απόκλιση.
 • – Το Bitcoin Gold στο επίκεντρο αναμένεται να μειωθεί κατά το ήμισυ αυτήν την εβδομάδα.

Επισκόπηση της αγοράς

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων ανταποκρίθηκαν με έναν χλιαρό ενθουσιασμό μετά το BTC Οι τιμές έλαβαν πολλαπλές απορρίψεις στα επίπεδα των 7200 USD. Το κορυφαίο κρυπτονόμισμα έχει αλλάξει χέρια κοντά στην περιοχή των 6800 δολαρίων την Τρίτη στην Ασία, αφού άγγιξε για λίγο τα επίπεδα των 6500 δολαρίων το μεγάλο Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Στην τελευταία μας έκδοση του Technical Weekly, αναφέραμε ότι η αντίσταση κοντά στο προηγούμενο ντεκολτέ παρέμεινε ισχυρή και προφανώς παραμένει άθικτη.

Από άποψη συναισθημάτων, τα δεδομένα δείχνουν ότι μεσοπρόθεσμα BTC Οι επενδυτές έχουν ελάχιστη ή καθόλου αλλαγή προσδοκιών BTC τιμές, αν και ορισμένοι βραχυπρόθεσμοι έμποροι έχουν εκφράσει μια ελαφρώς θετική άποψη. Το Sentix Bitcoin Sentiment Index ανέκαμψε και σχεδόν άγγιξε το ουδέτερο επίπεδο. Ακόμα, ο Manfred Hubner, Διευθύνων Σύμβουλος στο Sentix, πιστεύει ότι «το bitcoin χρειάζεται ένα σημαντικό κέρδος από τη στρατηγική προκατάληψη για να ωθήσει τις τιμές προς τα πάνω. Αν και αυτή η προκατάληψη είναι επί του παρόντος μεγαλύτερη από το συναίσθημα, δεν έχει αυξηθεί περαιτέρω. Επομένως, δεν έχει προκύψει ουσιαστικά νέα κατάσταση.

Σχήμα 1: Sentix Bitcoin Sentiment Index Πηγή: Sentix

Εικόνα 2: Συνολική πηγή Crypto: Tradingview

Αλλού, τα μεγάλα altcoins ήταν κυρίως στο πράσινο μετά BTCΡιμπάουντ. Οι τιμές των BCH και BSV αρχικά σταθεροποιήθηκαν μετά το σκληρό πιρούνι της προηγούμενης εβδομάδας. Έχουν αποσταλεί οι προ-σκληρές τιμές των πιρουνιών BCH στα επίπεδα των 280 USD, ενώ BSV χτυπήστε την περιοχή των 220 δολαρίων.

Σε μια ευρύτερη προοπτική, ωστόσο, altcoin παρατηρητές θα μπορούσαν να βρουν λόγους να ανησυχούν για τις αγορές. Ο δείκτης ορμής του συνολικού ανώτατου ορίου αγοράς κρυπτογράφησης BTC ήταν σε μια πτωτική απόκλιση με την τιμή, η οποία μπορεί να υποδηλώνει ότι η ευρύτερη ανάκαμψη του altcoin θα μπορούσε να είναι βραχύβια. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει την έναρξη μιας πώλησης altcoin βραχυπρόθεσμα. Ωστόσο, η μεγαλύτερη εικόνα εδώ θα μπορούσε να είναι ζοφερή.

Ανάλυση τιμών

BTCUSDT – Υποστήριξη και αντίσταση που πλησιάζουν ο ένας στον άλλο

 • Το προηγούμενο ντεκολτέ κεφαλής και ώμων παρέμεινε μια ισχυρή αντίσταση για το ζευγάρι που ήρθε μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειες φρεναρίσματος πάνω από το ντεκολτέ την περασμένη εβδομάδα και άφησε ένα μοτίβο με αστέρι, που θεωρούσε ένα bearish σημάδι.
 • Επιπλέον, ο κινητός μέσος όρος των 50 ημερών φαίνεται μια άλλη σημαντική αντίσταση.
 • Στιγμιότυπο, έδειξε ένα μικτό σήμα, με το MACD να έχει συρρικνωθεί, ενώ το OBV παρέμεινε σε πλαϊνό μοτίβο και μια αντιστροφή δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.
 • Θεωρούμε το ευρύτερο χλιαρό συναίσθημα, πιστεύουμε ότι η πιθανότητα πτώσης των τιμών πάνω από το λαιμόκοψη παρέμεινε υποτονική, τουλάχιστον για βραχυπρόθεσμα. Ωστόσο, η πιθανότητα σημαντικής διόρθωσης είναι επίσης χαμηλή.
 • Η επανάληψη των 7100 έως 7200 δεν πρέπει να αποκλειστεί βραχυπρόθεσμα. Η χαμηλότερη περιοχή που θα παρακολουθήσετε θα μπορούσε να είναι 6700 έως 6500, εάν δει, η δοκιμή του 61,8% Fibonacci Retracement κοντά στο 6300 θα είναι πιο πιθανή.

Σχήμα 3: BTCUSDT Καθημερινή πηγή γραφήματος: OKEx; Tradingview

ETHUSDT – Βασική υποστήριξη γραμμής τάσης που θα δοκιμαστεί

 • Τονίσαμε τον καθημερινό σχηματισμό ανοδικού τριγώνου στο τελευταίο μας <Τεχνική Εβδομαδιαία>, και επιβεβαιώνεται ένα θετικό ξεμπλοκάρισμα. Το ερώτημα τώρα είναι εάν η ανοδική τάση των τιμών μπορεί να συνεχιστεί.
 • Η μεροληψία θα μπορούσε να κλίνει ελαφρά προς τα κάτω, καθώς το MACD υποδηλώνει ότι η ορμή έχει εξασθενίσει, ενώ ο απόλυτος ταλαντωτής έπεσε στα επίπεδα στήριξης της γραμμής τάσης.
 • Ωστόσο, ένα καθημερινό bullish crossover φαίνεται να δημιουργείται στο στοχαστικό ταλαντωτή, υποδηλώνοντας ότι οι εισροές στο ζεύγος έχουν αυξηθεί βραχυπρόθεσμα.
 • Το κρίσιμο επίπεδο που πρέπει να παρακολουθήσετε θα μπορούσε να είναι κοντά στο 150, το οποίο είναι τα επίπεδα αντίστασης που στράφηκαν από το προηγούμενο ανερχόμενο τρίγωνο. Το 164 είναι ένα άλλο βασικό επίπεδο παρακολούθησης, το οποίο είναι κοντά στο 38,2% FR.

Εικόνα 4: Ημερήσιο γράφημα ETHUSDT Πηγή: OKEx; Tradingview

LTCUSDT – προκατάληψη προς τα κάτω?

 • LTCUSDT είναι ένα άλλο ενδιαφέρον ζευγάρι για να το παρακολουθήσετε, καθώς έχει δημιουργήσει περίπου 3 ώρες χαμηλότερα επίπεδα, φαίνεται ότι έχει σχηματιστεί ένα μοτίβο φθίνουσας τρίγωνης.
 • Αν και έχει αναπτυχθεί ένα βραχυπρόθεσμο καθοδικό κανάλι, ο απόλυτος ταλαντωτής έχει προκαλέσει μια ανοδική απόκλιση με κάποια υψηλότερα υψηλά. Ο δείκτης ορμής αναμένεται να δοκιμάσει την υποστήριξη της γραμμής τάσεων τις επόμενες ημέρες και αυτό θα μπορούσε να είναι κρίσιμο για την εξέλιξη της δράσης των τιμών βραχυπρόθεσμα.
 • Το MACD υποδεικνύει ότι η ορμή έχει μειωθεί κάπως.
 • Συμπερασματικά, το ζεύγος θα μπορούσε πρώτα να ελέγξει το τρίωρο στήριγμα τριγώνου κοντά στο 250-MA στα 39,5, προτού προσπαθήσει να ανακτήσει την άνω αντίσταση κοντά στο 41.3.
 • Παρόλο που αναμένεται να ξεφύγει, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να καθοριστεί ο χρόνος της ξεμπλοκάρισμα.

Εικόνα 5: Διάγραμμα 3 ωρών LTCUSDT Πηγή: OKEx, Tradingview


BTGUSDT – Μια στροφή πριν από το μισό?

 • Bitcoin χρυσό είναι ένα άλλο επίκεντρο της αγοράς αυτήν την εβδομάδα, καθώς το μισό του μπλοκ αναμένεται να γίνει την Πέμπτη.
 • Παρά το μισό μπορεί γενικά να έχει θετικό αντίκτυπο στην τιμή. το πρόσφατο ράλι φαίνεται κουρασμένο και θα μπορούσε να εξαντληθεί.
 • Το αργό στοχαστικό έφτασε και πάλι κοντά στην υπεραγορασμένη περιοχή. Ήταν ένα ισχυρό σήμα της τιμής που ίσως χρειαστεί να ακολουθήσει μια σειρά όπως προτάθηκαν προηγούμενες περιπτώσεις.
 • Ο κινητός μέσος όρος των 250 ημερών κοντά στο 8,90 θα μπορούσε να είναι το πρώτο επίπεδο παρακολούθησης, που είναι η περιοχή κοντά στην προηγούμενη κορυφή καναλιού, εάν τα επίπεδα αυτά σταματήσουν, θα πρέπει να αποκλειστεί η επανάληψη της πρόσφατης υποστήριξης καναλιού κοντά στις 8.30..

Σχήμα 6: BTGUSDT Ημερήσιο γράφημα Πηγή: OKEx; Tradingview

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map