Ο Crypto Trader που προέβλεψε το March Bear Market μοιράζεται τρία μαθήματα για τους αρχάριους

Την περασμένη εβδομάδα, η OKEx ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Ανατροφοδότησης Παραγώγων, συνεργαζόμενη με εμπόρους κρυπτογράφησης για να λάβει άμεσα, πολύτιμα σχόλια για μερικά από τα νεότερα προϊόντα μας.

Τέφ Ντέιβιντσον – ένας από τους εμπόρους που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα – κάθισε (σχεδόν, φυσικά!) Μαζί μας για να μιλήσουμε για την καθημερινή ζωή ενός εμπόρου κρυπτογράφησης και τι πρέπει να γνωρίζουν οι νεοεισερχόμενοι στο χώρο.

12-13 Μαρτίου ήταν πολύ βάναυση για το crypto και έκτοτε οι αγορές είναι ασταθείς. Ποια είναι η προοπτική σας για αυτό το συγκεκριμένο σφάλμα?

Ash Davidson: Στην πραγματικότητα προέβλεψα πτώση στα επίπεδα των 4.400 δολαρίων την 1η Μαρτίου. Είναι κάπου στο Twitter μου [εδώ – ΟΚEx]. Ήμουν κάτι παραπάνω από έτοιμο, απελευθέρωσα περισσότερα ίδια κεφάλαια από κάποια παλιά κέρδη για να ετοιμαστώ για περισσότερες επενδύσεις.

Είχα ένα έντερο με το COVID-19 ότι οι άνθρωποι θα μετακινούσαν την κρυπτογράφηση για να είναι ασφαλείς ή για να καλύψουν κάποιες απώλειες στο χρηματιστήριο και συνέβη.

Ήταν μάλλον βίαιο και νομίζω ότι έκανε μερικούς ανθρώπους άρρωστους να κοιτάζουν πίσω στο Twitter εκείνη την εποχή. Νομίζω ότι η νοοτροπία μου είναι διαφορετική από τις περισσότερες, καθώς το μόνο που χρησιμοποιώ είναι το κέρδος και τα κέρδη που χρησιμοποιώ στις αγορές. Αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ πώς θα είχα αντιδράσει αν ήμουν νέος και ήταν φρέσκο ​​κεφάλαιο στην αγορά … δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο.

Μπορείτε να αναφέρετε 1-3 σημαντικά πράγματα που έχετε μάθει να κάνετε συναλλαγές που θα μπορούσατε να μοιραστείτε με τους νεοφερμένους κρυπτογράφησης?

ΕΝΑ Δ: Τρία πράγματα, erm. Θα μπορούσα εύκολα να ονομάσω 30 αλλά ας πάμε με τα πιο σημαντικά.

  1. Αφήστε τα συναισθήματά σας στην πόρτα. Προγραμματίστε οποιαδήποτε επένδυση ή εμπόριο κάνετε. Τόσο απλό. Τότε αφήστε το να παίξει. Από το ποσό που επενδύετε ή τοποθετείτε σε μια συναλλαγή, πόσο είστε διατεθειμένοι να χάσετε αν πάει στραβά και πόσο είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε. Τα σχέδια αφαιρούν λίγο το συναίσθημα.
  1. Μάθετε και ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ όσο μπορείτε πριν ξεκινήσετε τη μετάδοση. Εάν έχετε μια μέθοδο που σας αρέσει η εμφάνιση που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, χρησιμοποιήστε την αλλά δοκιμάστε την. Μου αρέσει να κάνω πρώτα επίδειξη, μετά να μου αρέσει να κάνω συναλλαγές με 10 $ για να δω πώς είναι ζωντανή και μετά πηγαίνω από εκεί για μια περίοδο 6-12 εβδομάδων. Περνάω περίπου 3 εβδομάδες κοιτάζοντας μόνο τα διαγράμματα.
  1. Εμπιστευτείτε τη δική σας ανάλυση έναντι των άλλων. Ο καθένας κοιτάζει το ίδιο πράγμα ή διαφορετικά πράγματα, έχει το πλεονέκτημα και κοιτάζει μόνο τα δικά σας γραφήματα και όχι άλλα.

Πότε ξεκινήσατε να κάνετε συναλλαγές κρυπτογράφησης και γιατί?

ΕΝΑ Δ: Άρχισα να επενδύω σε κρυπτονομίσματα το 2016. Είχα κάποια προηγούμενη εμπειρία συναλλαγών το 2015 με μετοχές ποδοσφαίρου και πενών. Το 2017, άρχισα να διαπραγματεύομαι κρυπτονομίσματα. Μου άρεσε η φήμη, το γεγονός ότι μπορείτε να κάνετε πολλά κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με το χρηματιστήριο. Δεν έχω ξανακοιτάξει.

Μόνο Bitcoin ή επίσης altcoins; Γενικά, προτιμάτε να διαπραγματεύεστε παράγωγα κρυπτογράφησης ή spot market και γιατί?

ΕΝΑ Δ: Εμπορεύομαι κυρίως παράγωγα. Τα Bitcoin, Ethereum και XRP είναι αυτά που διαπραγματεύομαι – εμπορεύομαι για να τα συσσωρεύσω. Νομίζω ότι αυτά είναι τα καλύτερα που πρέπει να το κρατήσω στα μάτια μου, το να κάνω περισσότερα μέσω του εμπορίου δεν είναι κακή ιδέα μακροπρόθεσμα.

Συνήθιζα να ανταλλάσσω altcoin, αλλά αρρώστησα ότι έπρεπε να ζυγίζω πάντα το Bitcoin και την κυριαρχία, καθώς και τον πονοκέφαλο ενός ζευγαριού BTC ή USDT. Έτσι το κρατάω απλό τώρα.

Πώς μοιάζει η τυπική μέρα σας; Πόσες ώρες την ημέρα κάνετε συναλλαγές; Έχετε μια ημερήσια δουλειά?

ΕΝΑ Δ: Έχω μια πολύ εύκολη μέρα συναλλαγών. Δεν κάνω συναλλαγές πολύ συχνά, καθώς χρησιμοποιώ τα υψηλότερα χρονικά διαστήματα για να πιάσω τις συναλλαγές swing και την περιστασιακή αναμονή θέσης σε έναν πολύ μεγαλύτερο στόχο. Συνήθως, κοιτάζω το καθημερινό κλείσιμο και μετά πηγαίνω από εκεί.

Έχω χαρτογραφήσει όλα τα γραφήματά μου και μόλις έπρεπε να παρακολουθώ λίγο τα βασικά εύρη. Τότε, αν έρθουν στο εύρος, μπορώ να δράσω. Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που τριγυρίζουν, πάρα πολύ προσπάθεια. Μου αρέσει να διατηρώ ωραία και παγωμένη. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας εάν περιμένω ή φροντίζω μια θέση, κάνω περιεχόμενο για τη δική μου YouTube ή μόνο για την παρέα μου, για τους μαθητές μου.

Ο Ash Davidson είναι έμπορος και εκπαιδευτικός κρυπτογράφησης με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Βρίσκεται στο παιχνίδι από το 2017. Μπορείτε να τον ακολουθήσετε στο Twitter @CryptoMobsterYT.

Αυτή η συνέντευξη έχει επεξεργαστεί για λόγους σαφήνειας.

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner