Οι Crypto Markets αναποφάσιστοι ως Bitcoin Bulls επιβραδύνονται: Τεχνική Τρίτη

Εν συντομία

  • Οι αγορές κρυπτονομισμάτων παραμένουν αναποφάσιστες ως Bitcoin (BTC) η τιμή κυμαίνεται εντός στενού εύρους.
  • Τα δεδομένα δείχνουν ότι η τρέχουσα βραχυπρόθεσμη ενοποίηση θα μπορούσε να είναι μια καλή ρύθμιση για περαιτέρω αύξηση των τιμών BTC.
  • Αιθέρας (ETH) οι ταύροι φαίνονται κουρασμένοι καθώς 250 $ παραμένουν ένα σημαντικό επίπεδο αντίστασης, ενώ το Litecoin (LTC), Tron (TRX) και Kyber Network (KNCεγγραφείτε στο προσκήνιο.

Επισκόπηση της αγοράς

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων ήταν αναποφάσιστοι την Τρίτη το πρωί στην Ασία, καθώς οι τιμές BTC συνέχισαν να διαπραγματεύονται στο πλάι, αλλάζοντας χέρια κοντά στις λαβές 9.700 δολαρίων, ενώ το Bitcoin Cash (BCH) και κυματισμός (XRP) ήταν ελαφρώς στο πράσινο.

Η βραχυπρόθεσμη αναποφασιστικότητα της BTC στο τρέχον εύρος μπορεί να υπαινίσσεται το ενδεχόμενο περαιτέρω ανατίμησης των τιμών. Μια έρευνα από το Sentix δείχνει ότι το Bitcoin Overconfidence Index έχει αυξηθεί στο +7, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί οι BTC bulls φαίνεται να έχουν επιβραδυνθεί. Ωστόσο, ο Patrick Hussy, Διευθύνων Σύμβουλος της Sentix, είπε ότι η βασική πεποίθηση διατηρείται σταθερή και η ενοποίηση για 1-2 εβδομάδες μπορεί να βοηθήσει τις τιμές BTC να αυξηθούν ξανά.

Bitcoin συναίσθημαΔείκτης υπερβολικής εμπιστοσύνης του Sentix Bitcoin. Πηγή: Sentix

Το Sentix Overconfidence Index μετρά την πιθανότητα της υπόθεσης ότι οι διαδοχικές αυξήσεις ή πτώσεις των τιμών οδήγησαν σε αυξημένη εφησυχία μεταξύ των επενδυτών. Οι μετρήσεις κάτω από το -7 ή πέραν του +7 είναι συνήθως ένα σημάδι ότι επικείμενες συγκεντρώσεις ή διορθώσεις.

Μπορούμε να περιμένουμε ότι η κυριαρχία της BTC στην αγορά θα επιστρέψει στο επίκεντρο, καθώς ιστορικά έχει ξεπεράσει το 65%, όπου βρίσκεται σήμερα. Εάν ανακάμψει από εδώ, θα αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς για Bitcoin σε σχέση με τα altcoins.

Κυριαρχία BitcoinΚυριαρχία αγοράς BTC (%). Πηγή: Tradingview

Στον χώρο altcoin, πιστεύουμε ότι ο Tron (TRX) θα παραμείνει στο επίκεντρο, καθώς αναμένουμε ότι οι ειδήσεις σχετικά με την αναβάθμιση 4.0 θα παραμείνουν ο κύριος οδηγός τιμών. Διακριτικό βασικής προσοχής (ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ), από την άλλη πλευρά, συνέχισε το ράλι του σε σχεδόν 0,26 επίπεδα παρά τις ειδήσεις του προγράμματος περιήγησης Brave που ανακατευθύνουν τους χρήστες του στους συνδέσμους παραπομπής της εταιρείας κατά την πλοήγηση σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Ανάλυση τιμών

BTC / USDT – δοκιμάστε ξανά την υποστήριξη πριν ανεβείτε?

Το BTC / USDT παρέμεινε σε σχήμα τριγώνου καθώς η τιμή μετακινήθηκε κυρίως προς τα πλάγια την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, το BTC μπορεί να δοκιμάσει ξανά τη χαμηλότερη στήριξη του τριγώνου προτού δημιουργήσει ένα breakout, ειδικά επειδή το RSI έχει παράγει χαμηλότερο υψηλό (σε σχέση με την τιμή) αυτή την εβδομάδα, το οποίο θεωρείται απόκλιση.

Το στοχαστικό επίσης κινείται χαμηλότερα, και παρά την πιθανότητα η γρήγορη γραμμή να υπερβαίνει την αργή γραμμή, οι δύο δείκτες, κατά τη στιγμή της γραφής, δείχνουν ότι η ανοδική ορμή ήταν κάπως εξασθενισμένη.

Ωστόσο, το Τελικός ταλαντωτής έχει σημειωθεί νωρίς αυτήν την εβδομάδα και μπορεί να υποδηλώνει ότι η αρνητική προκατάληψη είναι περιορισμένη.

Σε επίπεδο επίπεδο, η χαμηλότερη στήριξη του τριγώνου κυμαίνεται μεταξύ 9.300 $ και 9.200 $ – οτιδήποτε κάτω από αυτό θα μπορούσε να αυξήσει την καθοδική δυναμική. Ενώ στο ανοδικό, το υψηλό της περασμένης εβδομάδας περίπου 10.400 $ παραμένει το ανώτατο όριο.

Διάγραμμα BTC USDTΗμερήσιο γράφημα BTC / USDT. Πηγή: OKEx; Tradingview


ETH / USDT – οι ταύροι κουράζονται

Μια διόρθωση θα μπορούσε να είναι στο δρόμο για ETH / USDT καθώς οι ταύροι φαίνεται να κουράζονται και οι αρκούδες ενδέχεται σύντομα να εξαγοράσουν. Παρά τις πολλαπλές προσπάθειες να υπερβεί τα 250 $, παραμένει μια ισχυρή αντίσταση για το ETH και πολλοί δείκτες ορμής υπονοούν επίσης μια βραχυπρόθεσμη διόρθωση. Ο δείκτης MOM έχει προκαλέσει μια πτωτική απόκλιση, ενώ το MACD περιορίζεται.

Στο μειονέκτημα, το 78,6% Fibonacci retracement κοντά στα 223 $ θα μπορούσε να είναι το πρώτο επίπεδο που θα παρακολουθήσει. Μετά από αυτό, ενδέχεται να δούμε περαιτέρω διόρθωση στα 210 $. Από την άλλη πλευρά, εάν επιβεβαιωθεί η υποστήριξη στα 250 $, θα μπορούσε να θέσει τα θεμέλια για τον έλεγχο του υψηλού Φεβρουαρίου των 288 $, αν και φαίνεται απίθανο βραχυπρόθεσμα.

ETH USDT καθημερινάΗμερήσιο γράφημα ETHUSDT. Πηγή: OKEx; Tradingview

LTC / USDT – κάντε ένα ή σπάστε τη στιγμή?

Η LTC / USDT διαπραγματεύεται στο πλάι μετά από μια άλλη αποτυχημένη προσπάθεια να σπάσει το επίπεδο των 50 $ την περασμένη εβδομάδα. Η έβδομη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση μπορεί να χρειαστεί μια άμεση ανάκαμψη πριν από την ανάληψη των αρκούδων.

Η τιμή βρίσκεται επί του παρόντος στη μεσαία γραμμή των Bollinger Bands και μια διέλευση προς τα κάτω μπορεί να υποστηρίξει την υπόθεση για αντιστροφή. Το RSI στηρίζεται επίσης στην υποστήριξη του πρόσφατου καναλιού και μια ανάλυση μπορεί να διαβρώσει τη θετική δυναμική.

Στο μειονέκτημα, τα $ 44 θα μπορούσαν να είναι το πρώτο επίπεδο παρακολούθησης, ακολουθούμενο από 41 $.

LTC USDT καθημερινάΗμερήσιο γράφημα LTC / USDT. Πηγή: OKEx; Tradingview

TRX / USDT – ενδέχεται να απαιτηθεί διόρθωση

Οι τεχνικοί δείκτες δείχνουν ότι το TRX / USDT θα μπορούσε να παραμείνει υπεραγορασμένο και μια διόρθωση θα μπορούσε να ωθήσει την τιμή πίσω στην χαμηλότερη υποστήριξη του καναλιού.

Το RSI φλερτάρει με τη ζώνη υπεραγοράς τις τελευταίες ημέρες, ενώ το Williams% R παρέμεινε πάνω από -20 τοις εκατό. Και οι δύο μετρήσεις δείχνουν ότι το ζεύγος έχει υπερβεί και το Stochastic bearish crossover επιβεβαιώνει το σήμα. 0,01620 $ παραμένει ένα επίπεδο παρακολούθησης.

TRX USDT καθημερινάTRXUSDT ημερήσιο γράφημα. Πηγή: OKEx; Tradingview

KNC / USDT – πιθανό να δοκιμάσει την αντίσταση-στροφή-υποστήριξη μετά την έξοδο

Το KNC / USDT υπήρξε ένα από τα altcoins με την καλύτερη απόδοση στην πλατφόρμα συναλλαγών OKEx κατά τη συνεδρία της Τρίτης, σημειώνοντας αύξηση πάνω από 16 τοις εκατό.

Το άλμα δημιούργησε ένα ξεμπλοκάρισμα από το πρόσφατο τρίγωνο μοτίβο, και επίσης ώθησε την τιμή περαιτέρω στη ζώνη υπεραγοράς, καθώς επιβεβαιώνουν και οι δύο το RSI και το William% R.

Αν και το ζεύγος φαίνεται υπεραγορασμένο, ενδέχεται να μην υποστεί άμεση διόρθωση τιμών. Το KNC είναι πιθανό να δοκιμάσει πρώτα την περιοχή μεταξύ 0,775 $ έως 0,77 $, για να δει αν μπορεί να μετατραπεί από αντίσταση σε επίπεδο υποστήριξης.

Ωστόσο, ο όγκος συναλλαγών μπορεί να ανησυχεί τους bulls, καθώς αντικατοπτρίζει μια πτωτική απόκλιση από την τιμή.

KNC USDT καθημερινάΗμερήσιο γράφημα KNCUSDT. Πηγή: OKEx; Tradingview

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας σας, τους επενδυτικούς στόχους και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά και επιμελημένες ειδήσεις από επαγγελματίες κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map