Crypto Market Daily (2,26) | Το BTC αντιμετωπίζει κρίσιμο σημείο καμπής, 9.100 $ μπορεί να γίνει η τελευταία άμυνα των ταύρων.

Διαρκές συμβόλαιο BTC:

Επίπεδο χαρακτήρα:1Η-ενοποίηση

Αυτό είναι ένα γράφημα 1 ώρας του BTC, αφού πέσει στην περιοχή υποστήριξης μεταξύ 9100 $ και 9500 $, η τάση δεν είχε κανένα σήμα διακοπής της πτώσης. Η μελλοντική τάση θα είναι ξεκάθαρη αυτή την εβδομάδα, σαν εάν η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί στα 9100 $ μέσα σε μία ή δύο ημέρες, η ανάκαμψη μπορεί να ξεκινήσει εδώ, ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι ότι ο όγκος του bullish fund μπορεί να αυξηθεί σε μεγάλο επίπεδο ή όχι, θα καθορίστε ότι η τάση θα είναι μια νέα ανοδική ή απλώς ανάκαμψη.

Το MACD και ο δείκτης τιμών υποδηλώνουν ένα κατώτατο επίπεδο απόκλισης και ο όγκος πωλήσεων αυτού του σταδίου είναι προφανώς χαμηλότερος από τον προηγούμενο. Αυτό είναι επίσης ένα μήνυμα ότι το πτωτικό επίπεδο χρηματοδότησης εξασθενεί. Οι επενδυτές θα πρέπει να υπενθυμίσουν ότι είναι πιθανό να πέσει βαθύτερα από τα 9100 $ καθώς η αγορά αλλάζει ανά πάσα στιγμή, ωστόσο, η πιθανότητα ανάκαμψης είναι μεγαλύτερη από την πτώση.

Επίπεδο χαρακτήρα:1D – ενοποίηση

Χθες, το BTC δεν σταθεροποιήθηκε μετά από μια σύντομη ενοποίηση άνω των 9.500 $. Οι αρκούδες συνέχισαν να μειώνουν την τιμή στο κάτω μέρος της ισχυρής περιοχής στήριξης κοντά στα 9.100 $. Δεν υπάρχει ακόμα σήμα διακοπής πτώσης μέχρι τώρα. Ο αναλυτής της OKEx Neo πιστεύει ότι τα ενεργά κεφάλαια πώλησης της BTC τις τελευταίες δύο ημέρες δεν μπορούν να θεωρηθούν ως ένα σημάδι ότι έχει ξεκινήσει μια μεγάλη πτωτική τάση. Από την ανάλυση του ωριαίου όγκου, δεν είναι ότι ο όγκος πωλήσεων είναι πολύ υψηλός, αλλά ότι υπάρχουν πολύ λίγες ενεργές παραγγελίες αγοράς, η τιμή έχει πέσει σε ένα ορισμένο βασικό σημείο και δεν έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να αναλάβει. Ως αποτέλεσμα, ορισμένοι επενδυτές λιανικής που εξακολουθούν να βρίσκονται στην αγορά επέλεξαν το Κλείσιμο και την αποχώρηση, σχηματίζοντας στη συνέχεια ένα "αγγίξτε και συμπτύξτε" κατάσταση των ταύρων. Το BTC βρίσκεται σε βασική θέση αυτή τη στιγμή, η διόρθωση στα 9.100 $ έχει απορροφήσει την πρόσφατη άνοδο σε κάποιο βαθμό. Εάν πέσει κάτω από τα 9.100 $, μπορεί να σημαίνει ότι η πρόσφατη διόρθωση έχει λήξει και η ανοδική πορεία θα ξεκινήσει. Διαφορετικά, είναι ένα σήμα του τέλους της επανάκλησης και έρχεται η επόμενη ανοδική πορεία.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:9500 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:9700 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:9100 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:8900 $

Μόνιμη σύμβαση ETH

Επίπεδο χαρακτήρα: 1Η-συνένωση

Αυτό είναι το γράφημα 4 ωρών της ETH, μετά την ενοποίηση μεταξύ $ 290 και 235 $ για μια χρονική περίοδο, η τάση έχει ένα σήμα να σπάσει από αυτήν την περιοχή ενοποίησης, αλλά όχι το ίδιο με το BTC, η πτώση κάτω από τα 230 $ δεν σημαίνει ότι η τάση αλλάξτε σε bearish καθώς η ισχυρότερη περιοχή στήριξης κυμαίνεται μεταξύ 215 $ και 230 $ καθώς είναι η εντατική περιοχή συναλλαγών κατά τη διάρκεια της αντλίας. Μόνο σπάστε 215 $ που είναι το κάτω μέρος αυτής της περιοχής υποστήριξης σημαίνει ότι έρχεται μεγάλο επίπεδο bearish, ή μπορούμε ακόμα να ονομάσουμε την τρέχουσα τάση ως callback.

Κατά τη γνώμη μου, εάν η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί στα 230 $ μέσα στην ημέρα, η τάση μπορεί να έχει την ευκαιρία να ανακάμψει όπως το πράσινο βέλος. Διαφορετικά, η τιμή μπορεί να πέσει στην επόμενη περιοχή στήριξης και να σχηματίσει ένα σχέδιο δεξιού ώμου. Ο όγκος πωλήσεων είναι χαμηλότερος σε σχέση με τα δύο πρώτα στάδια πριν, η ανάκαμψη πάνω από τα 230 $ είναι ένα υψηλό πιθανό γεγονός.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:Μεσοπρόθεσμη αντίσταση 245 $:255 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:230 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:215 $

Διαρκές συμβόλαιο XRP

Επίπεδο χαρακτήρα:1H-bearish

OKEx XRP διαρκές συμβόλαιο: Αυτό το διάγραμμα 1 ώρας του XRP μας δείχνει ότι μετά το σπάσιμο του κάτω μέρους των δύο ώμων που είναι στα 0,2690 $, η πτωτική τάση συνεχίζεται και δεν έχει σήμα διακοπής.

Το MACD και ο δείκτης τιμών δείχνουν ότι η κάτω απόκλιση είναι μεγαλύτερη του XRP από τα άλλα altcoins που αναφέραμε.

Η επόμενη αποτελεσματική υποστήριξη είναι περίπου 0,2340 $ καθώς είναι το ντεκολτέ του διπλού πυθμένα στα τέλη Ιανουαρίου. Οι επενδυτές πρέπει να σημειώσουν ότι αυτή η υποστήριξη μπορεί να μην είναι ισχυρή σαν να μην μπορεί η αγορά να ζεσταθεί. 0,2130 $ είναι αδύνατο να ελεγχθεί εάν συμβεί αυτό, δώστε περισσότερη προσοχή στην αποτελεσματικότητα περίπου 0,2340 $ βραχυπρόθεσμα.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,2470 $ Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,2610 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: $0.2340 Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:$0,2130

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων συνεπάγεται σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας σας, τους επενδυτικούς στόχους και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές εάν είναι απαραίτητο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner