Crypto Market Daily (2,20) | Δώστε προσοχή στην αποτελεσματικότητα της υποστήριξης μεταξύ 9100 $ ~ 9500 $ BTC, είναι δυνατή η ανάκαμψη σε αυτήν την περιοχή.

Διαρκές συμβόλαιο BTC:

Επίπεδο χαρακτήρα:1Η-ενοποίηση

Αυτό είναι το διάγραμμα 1 ώρας του BTC. Η BTC δημιούργησε μια μεγάλη πτώση από 10200 $ σε 9500 $ αφού απέτυχε να σπάσει την περιοχή αντίστασης των 10200 $ στις αρχές του πρωινού σήμερα. Από την ανάλυση χθες, είπα ότι εάν τα 10050 $ σπάσουν, η βραχυπρόθεσμη τάση μπορεί να συνεχίσει να ενοποιείται και η πτώση χθες το βράδυ σημαίνει ότι τα κερδοφόρα κεφάλαια έκλεισαν και εγκαταλείψουν την αγορά, είναι καλό για τους ταύρους να απορροφήσουν αυτούς τους μετρητές πώλησης για να οργανώσουν την επόμενη ανοδική πορεία..

Ωστόσο, ο όγκος πωλήσεων αυξάνεται σε υψηλό επίπεδο, η τιμή είναι πιθανό να μειωθεί περισσότερο στην περιοχή περίπου 9100 έως 9500 $ και αυτή η περιοχή θα είναι ένας κρίσιμος τομέας για να κρίνουμε ότι η μελλοντική τάση θα αλλάξει γρήγορα ή όχι καθώς είναι η μεγαλύτερη ένταση περιοχή. Η σταθεροποίηση σε αυτήν την περιοχή μπορεί να σημαίνει ότι η ανάκαμψη μπορεί να συμβεί και μπορεί να σημειώσει την περιοχή αντίστασης μεταξύ 9700 και 9850 $.

Επίπεδο χαρακτήρα:4Η – ενοποίηση

Αυτό είναι το γράφημα 4 ωρών του BTC, που απέτυχε να σπάσει τα 10200 $ και η πτώση σημαίνει ότι τα 5α bullish κύματα τελειώνουν απολύτως όπως δείχνει το γράφημα, και η τάση μπαίνει στα bearish κύματα και τα μαύρα βέλη που σημείωσα είναι απλά ένα δική μου πρόβλεψη.

Τώρα η bearish τάση έχει μετακινηθεί για 2 κύματα, και βρίσκεται στο 3 bearish wave αυτή τη στιγμή, πιστεύω ότι η τιμή μπορεί να πάρει υποστήριξη γύρω από την περιοχή εντατικών μετρητών μεταξύ 9100 και 9500 $, και η αποτελεσματικότητα υποστήριξης του κάτω είναι οι πρώτες βασικές θέσεις σαν εάν η ανάκαμψη δεν μπορεί να σπάσει τα 9500 $, η bearish τάση θα συνεχίσει να κινείται στο 5ο bearish wave, αυτό σημαίνει ότι το BTC μπορεί να πέσει κάτω από τα 9000 $ σε αυτήν την κατάσταση.

Οι επενδυτές θα πρέπει να υπενθυμίσουν ότι αν τα $ 8700 δεν μπορούν να είναι έγκυρα επίπεδα στήριξης, αυτό σημαίνει ότι έρχεται ένα μεγάλο επίπεδο bearish, αντίθετα, το επόμενο bullish μπορεί να ξεκινήσει από εκεί. 9500 $ είναι η πρώτη θέση στήριξης που πρέπει να παρατηρηθεί εντός της ημέρας, σταθεροποιημένη και στη συνέχεια μπορεί να περιμένει έως ότου η ανάκαμψη μπορεί να σπάσει τα 9700 $ ή όχι.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:9700 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:9850 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:9550 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:9150 $

Μόνιμη σύμβαση ETH

Επίπεδο χαρακτήρα: 4Η-συνένωση


Αυτό είναι το 4ωρο διάγραμμα της ETH, οι ταύροι απέτυχαν να δοκιμάσουν την προηγούμενη κορυφή γύρω στα 290 $ χθες το βράδυ και οδήγησαν το μεγάλο επίπεδο του όγκου πωλήσεων και τώρα η τιμή κινείται κάτω από τα 260 $. Διαφορετικά από το BTC, τα 5 bullish κύματα δεν κινούνται προς το τέλος και αυτό είναι πιθανό να είναι το 4ο κύμα ενοποίησης, εάν αυτό γίνει πραγματικότητα, σημαίνει ότι τα άκρα πτώσης θα πρέπει να είναι στην περιοχή των 245 $ ή στα 230 $. Η τάση μπορεί να θεωρηθεί ως ενοποίηση μεταξύ $ 287 και 245 $, σίγουρα αν η τιμή πέσει κάτω από τα 245 $ και έχει σήμα για δοκιμή περιοχής μεταξύ 210 $ 230 $, μπορεί να σημαίνει ότι η τάση ενοποίησης απέτυχε να σχηματιστεί και ένα κορυφαίο μοτίβο M έχει διαμορφωθεί επιτυχώς, Σε αυτήν την κατάσταση η τάση δεν θα ανακάμψει βραχυπρόθεσμα.

Οι επενδυτές θα πρέπει να παρατηρήσουν την αποτελεσματικότητα υποστήριξης των 245 $ και την αποτελεσματικότητα αντίστασης των $ 260, να σπάσουν οποιοδήποτε από αυτά έχει σημαντική σημασία για να κρίνει το μέλλον. Κατά τη γνώμη μου, η πτώση θα συνεχιστεί και οι αρκούδες ενδέχεται να προσπαθήσουν να σπάσουν τα 245 $ ως το βαρύ επίπεδο του όγκου πωλήσεων προς το παρόν.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:262 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:272 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:254 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:245 $

Διαρκές συμβόλαιο XRP

Επίπεδο χαρακτήρα:1Η-ενοποίηση

Διαρκές συμβόλαιο OKEx XRP: Όχι το ίδιο με το ETH ή το BTC, το XRP παρόλο που χάνεται κάτω από τη σημαντική υποστήριξη περίπου 0,2885 $ χθες το βράδυ, ο όγκος των πωλήσεων είναι σε χαμηλό επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι οι θετικές πωλήσεις και τα κεφάλαια δεν είναι τόσο πολύ όσο περιμέναμε, και η τιμή υποστηρίζεται από το κάτω μέρος της περιοχής εντατικών μετρητών μεταξύ 02664 $ ~ 0,2885 $, η οποία ήταν μια ισχυρή υποστήριξη αυτόν τον μήνα, η τάση μπορεί να σταθεροποιηθεί εδώ και να ανακάμψει.

Οι επενδυτές θα πρέπει να σημειώσουν ότι εάν ολόκληρη η αγορά συνεχίσει να μειώνεται βραχυπρόθεσμα, το XRP δεν μπορεί να παραμείνει ζωντανό καθώς στην bearish αγορά σχεδόν όλα τα νομίσματα κινούνται μαζί με την ίδια κατεύθυνση. Η επόμενη θέση στήριξης είναι κοντά στα 0,2450 $, η αντίσταση ανάκαμψης εξακολουθεί να είναι 0,2885 $.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,2885 $ Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,3090 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: $0.2670 Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:$0,2450

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων συνεπάγεται σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map