Η Crypto Market Daily (2,19) ​​| 10.200 $ έχει καταστεί βασική θέση για το BTC να δοκιμάσει το προηγούμενο υψηλό του, η τάση μπορεί να συνεχίσει να ενοποιείται εάν πέσει κάτω από τα 10.050 $.

Διαρκές συμβόλαιο BTC:

Επίπεδο χαρακτήρα:1Η-ενοποίηση

Αυτό είναι το διάγραμμα 1 ώρας του BTC. Το BTC αντλήθηκε κοντά στα 9.700 $ με ελαφρώς αυξημένο όγκο χθες το βράδυ και αποκλείστηκε από 10.200 $ και έπειτα εισήλθε στην ενοποίηση. Ο αναλυτής της OKEx Neo πιστεύει ότι η περιοχή μεταξύ 9.500 και 9.700 $ έχει για άλλη μια φορά επαληθευτεί ως αποτελεσματική υποστήριξη αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, το μέγεθος του όγκου ανάκαμψης δεν είναι αρκετό για να προωθήσει την άνοδο της τάσης μεγάλης κλίμακας. Επομένως, το να ξεπεράσετε το επίπεδο σκληρής αντίστασης των 10.200 $ χρειάζεται ακόμη τη διαδικασία απορρόφησης μετρητών. Εάν η τιμή μπορεί να ξεπεράσει τα 10.050 $ μέσα στην ημέρα, η πιθανότητα ανακάλυψης με αυξημένο όγκο είναι υψηλή βραχυπρόθεσμα. Αντίθετα, εάν πέσει κάτω από τα 10.000 $ ξανά, το επόμενο μισό αυτής της εβδομάδας μπορεί να συνεχίσει να μοιάζει. Οι επενδυτές μπορούν να συνεχίσουν να δίνουν προσοχή στη δύναμη στήριξης των 10050 $. Εάν αυτό το σημείο είναι δύσκολο να σπάσει μέσα σε λίγες ώρες, μπορεί να γίνει κατάλληλο σημείο εισόδου.

Επίπεδο χαρακτήρα:1D – bullish

Αυτό είναι το ημερήσιο διάγραμμα του BTC, αφού αγγίξει το κάτω μέρος του σταδίου που είναι περίπου 9500 $, η τάση φαίνεται να έχει σήμα να ανακάμψει στο προηγούμενο υψηλό. Ωστόσο, ο τρέχων όγκος ανάκαμψης δείχνει ένα σχετικά αδύναμο επίπεδο και δεν είναι εύκολο να σπάσει τα 10200 $, για να μην αναφέρουμε την κορυφή γύρω στα 10500 $.

Αναλύοντας από την καθημερινή τάση, ο ανοδικός χώρος είναι πιθανός να σταματήσει μεταξύ 10200 $ και 10500 $ εάν αυτό το ανοδικό στάδιο δεν μπορεί να διατηρηθεί. Σε αυτήν την κατάσταση, μπορεί να σχηματιστεί ένα μοτίβο διπλής κορυφής και θα έρθει ένα μεσοπρόθεσμο callback.

Οι επενδυτές απλώς σημειώνουν ότι η σταθεροποίηση των τιμών στα 10.200 δολάρια είναι μια ανοδική προϋπόθεση και το αν μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο υψηλό εξαρτάται από την ισχύ των bulls. Πιστεύω ότι το σπάσιμο δεν πρέπει να συμβεί βραχυπρόθεσμα, καθώς οι ταύροι χρειάζονται χρόνο για να ενοποιήσουν και να απορροφήσουν μετρητές μεταξύ 10200 $ και 10500 $.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:10200 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:10500 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:10050 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:9850 $

ETH διαρκής σύμβαση

Επίπεδο χαρακτήρα: 1Η-συνένωση


Αυτό είναι το διάγραμμα 1 ώρας της ETH, όπως αναμενόταν χθες, υποστηρίχθηκε στο ντεκολτέ πάνω από τα $ 260 και συνέχισε να ανακάμπτει για αρκετές ώρες. Μπήκε σε ενοποίηση κοντά στο προηγούμενο υψηλό των 287 $ και η σταθεροποίηση πάνω από τα 275 $ αντικατοπτρίζει επίσης την ισχυρή αποδοχή των bulls. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο, το μέγεθος των bullish κεφαλαίων είναι σημαντικά ασθενέστερο από αυτό κατά την προηγούμενη bullish. Ακόμα κι αν μπορεί να ξεπεράσει την τελευταία κορυφή βραχυπρόθεσμα, είναι δύσκολο να ξεπεράσει τα $ 300. Επομένως, το επίπεδο του όγκου συναλλαγών θα καθορίσει τις προοπτικές της αγοράς.

Το απόγευμα, οι επενδυτές θα πρέπει να σημειώσουν ότι εάν η τιμή πέσει κάτω από τα 275 $, είναι ένα μήνυμα ότι η τάση μπορεί να έρθει σε ενοποίηση και να συνοδευτεί με την πτώση.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:284 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:287 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:275 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:260 $

Διαρκές συμβόλαιο XRP

Επίπεδο χαρακτήρα:1Η-ενοποίηση

Διαρκές συμβόλαιο OKEx: Το XRP σταθεροποιείται στην περιοχή των 0,2930 δολαρίων που είναι το ντεκολτέ του κάτω μέρους και αυτό σημαίνει ότι αυτό το κάτω μέρος αντιστροφής είναι έγκυρο και η βραχυπρόθεσμη τάση θα είναι ανοδική. Ωστόσο, αν δούμε τη μέση του γραφήματος, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι η αντίσταση γύρω στα 0,3030 $ είναι επίσης μια άλλη λαιμόκοψη της κορυφής περίπου πριν από δύο εβδομάδες, η αντοχή αντίστασης είναι ισχυρότερη από τη δύναμη στήριξης στα 0,2930 $, επομένως πιστεύω ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη ενοποίηση πριν αρχίσει μια άλλη ανοδική πορεία.

Συγκρίνετε με την περίοδο τάσης επιστροφής κλήσης πριν από 2 εβδομάδες, ο όγκος συναλλαγών μειώνεται απολύτως και αυτό σημαίνει ότι είναι μια διαδικασία απορρόφησης μετρητών σε ορισμένες μεγάλες φάλαινες, εάν ο όγκος αυξάνεται σταδιακά, είναι ένα σήμα διακοπής.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,2980 $ Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,3030 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: $0.2930 Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:$0,2885

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων συνεπάγεται σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map