Το Crypto Market Daily (2.17) | Το BTC σχηματίζει και πάλι ένα μοτίβο κεφαλής και ώμου σε επίπεδο ώρας και ανησυχεί εάν η τιμή μπορεί να ανακάμψει στο ντεκολτέ.

Διαρκές συμβόλαιο BTC:

Επίπεδο χαρακτήρα:1Η-ενοποίηση

Αυτό είναι το διάγραμμα 1 ώρας του BTC. Η BTC μπήκε σε μια αγορά επανάκλησης το περασμένο Σαββατοκύριακο και η τιμή έπεσε γρήγορα κάτω από τα 10.000 $, αυτή τη στιγμή διατηρεί πάνω από 9.700 $. Ο αναλυτής της OKEx Neo πιστεύει ότι ο όγκος συναλλαγών συνέχισε να συρρικνώνεται μετά από διάρρηξη των 10.000 δολαρίων πρόσφατα και η άνοδος έχει επίσης επιβραδυνθεί σε σύγκριση με πριν. Με την ισχυρή περιοχή αντίστασης κοντά στα 10.000 $, ο κίνδυνος αντιστροφής θα υπάρχει πάντα, επομένως, η φάση επιστροφής μετά την αποτυχία της συνεχούς δοκιμής των 10.500 $ είναι σύμφωνη με τις προσδοκίες. Προς το παρόν, το ωριαίο επίπεδο διαμορφώνει το μοτίβο της κεφαλής και των ώμων. Το ντεκολτέ στο κάτω μέρος των ώμων είναι κοντά στα 9700 $. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η τιμή θα σταματήσει να πέφτει σε αυτήν τη θέση. Ωστόσο, η ανάκαμψη τις τελευταίες ώρες είναι αδύναμη, και συνεχίζονται να σχηματίζονται πολλές μεγάλες άνω σκιές των κηροπηγίων. Η πιθανότητα βραχυπρόθεσμου κέρδους πάνω από 10.000 $ είναι μικρή και οι ταύροι χρειάζονται ακόμη χρόνο για να συσσωρεύσουν ενέργεια. Υπενθυμίστε στους επενδυτές ότι η πρόσφατη τάση είναι πιθανό να σπάσει τα 9700 $ στο μέλλον και να συνεχίσει να δοκιμάζει την περιοχή πάνω από 9.500 $.

Επίπεδο χαρακτήρα:1D – bullish

Αυτό είναι το καθημερινό διάγραμμα του BTC, είναι σαφές ότι υπάρχει μια μπλε γραμμή που πρόσθεσα στο γράφημα και αυτός είναι ο κινητός μέσος όρος των 30 ημερών που μπορεί να κριθεί ότι η ανοδική τάση έχει σπάσει ή όχι.

Σε γενικές γραμμές, το callback μετά από κάθε ανοδική φάση θα πρέπει να υποστηρίζεται από το MA (30) εάν το μεγάλο επίπεδο bullish μπορεί να συνεχίσει. Ως εκ τούτου, οι επενδυτές θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερη προσοχή στην περιοχή κοντά στα 9500 $ σαν να έχει σπάσει τα 9700 $, αν η τιμή μπορεί να πάρει υποστήριξη μπορεί να σημαίνει ότι η αγορά μετά την αγορά ενδέχεται να ανακάμψει, αλλά εάν σπάσει το MA (30), μια μεγαλύτερη επανάκληση που βρίσκεται στα περίπου 9000 $ μπορεί συμβαίνει σε αυτήν την κατάσταση.

Το Bullish μπορεί να διατηρηθεί περισσότερο αν η ενέργεια είναι αρκετά ισχυρή καθώς το τρέχον 5ο κύμα πρέπει να είναι η επέκταση, διαφορετικά μπορεί να σημαίνει ότι το τρέχον καθημερινό στάδιο 5 bullish wave έχει τελειώσει, η τάση χρειάζεται περισσότερη επιστροφή.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:9850 $ Μεσοπρόθεσμη αντίσταση:10050 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:9700 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:9550 $

Μόνιμη σύμβαση ETH

Επίπεδο χαρακτήρα: 1Η-συνένωση


Αυτό είναι το γράφημα 1 ώρας της ETH, κατά τη γνώμη μου, η ανάκαμψη είναι πιθανό να συμβεί πάνω από τα 235 $ στην τρέχουσα κατάσταση, όπως δείχνει το γράφημα, στην πραγματικότητα η επιστροφή κλήσης κατά το περασμένο Σαββατοκύριακο έχει σχεδόν αφομοιώσει το ποσό των μετρητών που περίπου 260 $ ~ 275 $ απορροφήθηκε προηγουμένως.

Το διάγραμμα δείχνει επίσης ότι στο μέλλον, η τάση πρέπει να αφομοιώσει την αντλία μεταξύ $ 235 ~ $ 260, επομένως, η περιοχή κοντά στα 235 $ μπορεί να είναι ένα σκληρό κατώτατο σημείο και μια άλλη ανοδική μπορεί να ξεκινήσει.

Υπενθυμίστε στους επενδυτές ότι η τρέχουσα τάση εξακολουθεί να βρίσκεται σε ενοποίηση, η MA (30) γίνεται σκληρή αντίσταση όταν βρίσκεται σε παρακμή, εάν η ανάκαμψη δεν μπορεί να το ξεπεράσει, χρειάζεται περισσότερη προσοχή για τον κίνδυνο πτώσης.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:252 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:260 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:245 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:235 $

Διαρκές συμβόλαιο XRP

Επίπεδο χαρακτήρα:1Η-ενοποίηση

Διαρκές συμβόλαιο OKEx: Το XRP έχασε πολλά κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, πήρε σχεδόν τις περισσότερες αυξήσεις για την τελευταία ολόκληρη εβδομάδα, και η τρέχουσα κατάσταση του XRP είναι στην κατάληξή μου, καθώς είναι ένα νόμισμα που μπορεί να αντλήσει περισσότερο όταν η αγορά είναι σταθερή και να πετάξει περισσότερο όταν η αγορά είναι πέφτει.

Λόγω της σκληρής υποστήριξης στα 0,2670 $, η τάση μπορεί να σταματήσει να μειώνεται, αλλά είναι δύσκολο να ανακάμψει περισσότερο βραχυπρόθεσμα, καθώς ο όγκος αγοράς είναι χαμηλός στην ανάκαμψη, τα 0,2884 $ και το MA (30) θα γίνουν αποτελεσματικές αντιστάσεις ταυτόχρονα. Η τάση χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ενοποιηθεί και να ακολουθήσει περισσότερους μετρητές για να προετοιμαστεί για το σπάσιμο, επομένως ένα μοτίβο δεξιού ώμου μπορεί να σχηματιστεί εάν μπορεί να σταθεροποιηθεί στα 0,2670 $.

Οι επενδυτές θα πρέπει να υπενθυμίσουν ότι η διάσπαση του MA (30) μπορεί απλώς να σημαίνει ότι η τιμή δεν θα μειωθεί περισσότερο βραχυπρόθεσμα, αλλά δεν σημαίνει ότι έρχεται μια άλλη ανοδική τάση, το ονομάζω ριμπάουντ πριν σπάσει την κορυφή.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,2840 $ Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,2884

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: $0.2770 Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:$0,2670

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων συνεπάγεται σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map