Crypto Market Daily (2,12) | Επικεντρωθείτε σε 10200 $ και 10500 $ BTC, η τάση μπορεί να έρθει σε μεγάλο επίπεδο επανάκλησης ή ανοδικής

Διαρκές συμβόλαιο BTC:

Επίπεδο χαρακτήρα:1H-bullish

Αυτό είναι το διάγραμμα 1 ώρας του BTC, όπως δείχνει το διάγραμμα, τα 9700 $ έγιναν το πραγματικό επίπεδο υποστήριξης και η τιμή τερμάτισε την επιστροφή εκεί και στη συνέχεια ξεκίνησε το επόμενο bullish στάδιο.

Εντός της ημέρας, το BTC αυξήθηκε σχεδόν στα 10500 $ και έπειτα έπεσε, τώρα συνεχίζει να κινείται στην περιοχή σοκ μεταξύ 10200 και 10500 $.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν σχεδόν δύο προϋποθέσεις για το μέλλον, όπως σημείωσα στην εικόνα, κατεύθυνση 1 και 2. Η κατεύθυνση 1 σημαίνει ότι η ανοδική τάση και το συναίσθημα της αγοράς θα διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο και μετά από μια βραχυπρόθεσμη ενοποίηση, η τιμή μπορεί να σπάσει 10500 $ στην επόμενη αντίσταση περίπου 10930 $. Η κατεύθυνση 2 σημαίνει ότι η αντλία χθες το βράδυ και σήμερα είναι η τελευταία δύναμη των ταύρων, μπορεί να επανέλθει αμέσως στην επανάκληση στο μέλλον. Οι επενδυτές πρέπει να δώσουν προσοχή στο επίπεδο στήριξης των 10200 $ και στην αντίσταση των 10500 $. Θυμηθείτε ότι παρόλο που το διάλειμμα 10500 $ δεν σημαίνει ότι είναι ένα έγκυρο διάλειμμα, περιμένετε να σταθεροποιηθεί η επιστροφή χρημάτων στα 10500 $ και μετά μπορείτε να εισέλθετε.

Επίπεδο χαρακτήρα:4Η – bullish

Από το γράφημα 4-Η, μπορούμε να δούμε ότι είναι πιθανό η τάση να φτάσει στο τέλος του 5ου κύματος σε αυτό το bullish στάδιο, καθώς το bullish συναίσθημα και η δύναμη είναι ισχυρά, αυτό οδήγησε το 5ο κύμα έγινε ένα κύμα επέκτασης. Επομένως, χωρίζω αυτό το κύμα σε 5 δευτερεύοντα κύματα, τώρα το τελευταίο από τα υπο κύματα πλησιάζει στο τέλος, αυτό σημαίνει ότι η δυνατότητα επανάκλησης εάν είναι μεγάλη από πριν.

Ωστόσο, εάν η τιμή εξακολουθεί να σταθεροποιείται στα 10200 $, σημαίνει ότι το συναίσθημα της αγοράς είναι πολύ υψηλό και ενδέχεται να μην υπάρξει επιστροφή αν ο ανοδικός όγκος είναι σε καλό επίπεδο.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:10050 $ Μεσοπρόθεσμη αντίσταση:10930 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:10200 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:9700 $

Μόνιμη σύμβαση ETH

Επίπεδο χαρακτήρα: 1D-bullish


Αυτό είναι το διάγραμμα 1-ΗΜΕΡΑ του ETH, από την πρόσφατη τάση, το ETH είναι ένα από τα ισχυρότερα νομίσματα κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, διαφορετικό από το BTC, ο ανοδικός όγκος σε αυτό το ανοδικό στάδιο είναι ακόμα σε σχετικά καλό επίπεδο, αυτό το είδος bullish μπορεί η μέλισσα θεωρείται ως μια υγιής ανοδική τάση.

Η ισχυρή ανοδική ενέργεια σημαίνει ότι είναι δύσκολο να συμβεί ξαφνική πτώση ή μεγάλο επίπεδο επανάκλησης την τελευταία στιγμή, οπότε οι επενδυτές θα μπορούσαν να παρατηρήσουν το επίπεδο στήριξης των 230 δολαρίων βραχυπρόθεσμα, καθώς είναι το πρώτο αποτελεσματικό. Η ανώτερη αντίσταση είναι περίπου 260 $ ~ 265 $, καθώς είναι το ντεκολτέ του μοτίβου κεφαλής και ώμου στα μέσα του 2019. Πιστεύω ότι η τιμή δεν θα σπάσει εκεί άμεσα σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, καθώς η αγορά θα επανέλθει πάντα σε λογικά και μοτίβα θα διορθώσει εκείνη τη στιγμή.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:260 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:265 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:230 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:225 $

Τριμηνιαίο συμβόλαιο BSV

Επίπεδο χαρακτήρα:4H-bullish

Τριμηνιαίο συμβόλαιο OKEx BSV: Παρόλο που η BSV έσπασε 400 $ από χθες το βράδυ, τότε έπεσε από την κορυφή αμέσως εντός της ημέρας και τώρα η τιμή καταστέλλεται ξανά από 395 $.

Πιστεύω ότι χωρίς την αντλία της αγοράς χθες το βράδυ, η BSV δεν έχει σχεδόν καμία πιθανότητα να σπάσει τα 395 $, καθώς ο ανοδικός όγκος φτάνει στο χαμηλότερο επίπεδο και ένα γεγονός που αποδεικνύει τη γνώμη μου είναι ότι το εύρος αντλιών του BSV είναι σχεδόν το χειρότερο μεταξύ των altcoins , και μόνο το BSV έπεσε κάτω από το διαπερατό επίπεδο αντίστασης, αυτό δείχνει την αδυναμία των ταύρων.

Ωστόσο, στο συναίσθημα της παράλογης αγοράς, τα περισσότερα νομίσματα μπορούν να συνεχίσουν να αυξάνονται αλλά μόνο η διαφορά της δύναμης. Μόλις η αγορά επιστρέψει στην ενοποίηση, η BSV μπορεί να αρχίσει να πέφτει και να εισέλθει σε μια τάση μεσοπρόθεσμης επιστροφής χρημάτων, οι επενδυτές που εστιάζουν καλύτερα στα 350 $ θα μπορούσαν να είναι μια αποτελεσματική υποστήριξη ή όχι σε αυτήν την κατάσταση.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 395 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση: $406

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: $375 Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:$360

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων συνεπάγεται σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map