Crypto Market Daily (2,11) | Παρόλο που η BTC έλαβε βραχυπρόθεσμη υποστήριξη στα 9.700 $, η περιοχή υποστήριξης των 9.500 $ μπορεί να γίνει σημείο καμπής.

Διαρκές συμβόλαιο BTC:

Επίπεδο χαρακτήρα:1Η-ενοποίηση

Αυτό είναι το γράφημα 1 ώρας του BTC, η χθεσινή ανάκαμψη του BTC επηρεάστηκε από την αντίσταση των 10.000 $ και απέτυχε να ανακτήσει και υποστηρίχθηκε προσωρινά από 9.700 $. Ο αναλυτής της OKEx Neo πιστεύει ότι η υποστήριξη των 9.700 δολαρίων έχει συγκεκριμένη σημασία για την εκτίμηση των βραχυπρόθεσμων τάσεων. Εάν συνεχίσετε να ενοποιείτε πάνω από αυτήν τη θέση, η επόμενη ανοδική αγορά μπορεί να ξεκινήσει ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα, διαφορετικά θα πρέπει να μεγεθύνετε σχετικά τον κύκλο αυτής της επιστροφής αν πέσει κάτω από αυτό το σημείο, δεδομένου ότι τα 9.500 $ είναι το ανώτερο άκρο του πλαισίου ενοποίησης του BTC από τον Ιανουάριο Από τις 30 έως τις 5 Φεβρουαρίου, η πιθανότητα διακοπής και ανάκαμψης γύρω από αυτό το σημείο είναι υψηλή, επομένως αν η τιμή μπορεί να υποστηριχθεί στα δύο παραπάνω κρίσιμα σημεία θα θέσει τον τόνο για την τάση αυτής της εβδομάδας. Υπενθυμίστε στους επενδυτές ότι ολόκληρη η περιοχή από 9.000 έως 9.500 $ μπορεί επίσης να είναι η περιοχή ανάκαμψης και η πτώση κάτω από τα 9.000 $ θα μπορούσε να είναι ένδειξη μεγαλύτερης διόρθωσης του κύκλου.

Επίπεδο χαρακτήρα:1D – bullish

Το BTC έχει μειωθεί για δύο ημέρες, αυτό είναι ένα πιθανό σήμα εισόδου σε μια τάση επιστροφής κλήσης, αλλά τώρα το επίπεδο υποστήριξης είναι περίπου 9700 $, εάν η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί εδώ πριν από αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να σημαίνει ότι η επιστροφή βραχυπρόθεσμης περιόδου τελειώνει και 9700 $ είναι το κάτω μέρος.

Καθώς το πρώτο bearish candlestick είναι σχεδόν ένα μοτίβο καταπίεσης, ως εκ τούτου η bearish δύναμη δεν θα είναι τόσο αδύναμη όσο πριν, σε αυτήν την περίπτωση, τα 9700 $ μπορεί να μην είναι το αποτελεσματικό επίπεδο στήριξης και αυτό σημαίνει ότι η τιμή μπορεί να δοκιμάσει τα 9500 $, σε σύγκριση με το Επίπεδο 9700 $, αυτή η ισχύς υποστήριξης θα είναι πράγματι ισχυρότερη. Επομένως, η πιθανότητα ανάκαμψης είναι μεγαλύτερη εδώ αλλά όχι 9700 $. Οι επενδυτές θα πρέπει να υπενθυμίσουν ότι αν πέσει κάτω από τα 9500 $, αυτό σημαίνει ότι τα $ 9000 θα είναι δοκιμαστικά.

Ο όγκος δείχνει ότι ο τελευταίος όγκος αντλίας είναι απολύτως μικρότερος από τον προηγούμενο, μπορεί επίσης να είναι ένα σήμα για να κρίνουμε το μέλλον.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:10050 $ Μεσοπρόθεσμη αντίσταση:10200 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:9700 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:9600 $

Μόνιμη σύμβαση ETH

Επίπεδο χαρακτήρα: 1Η-ενοποίηση


Αυτό είναι το διάγραμμα 1 ώρας της ETH, εάν ορισμένοι επενδυτές έχουν διαβάσει την ανάλυσή μου χθες, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η πρόσφατη τάση κίνησης είναι σχεδόν η ίδια με την πρόβλεψή μου, αυτό σημαίνει ότι το μικρό επίπεδο μοτίβου κεφαλής και ώμου έχει διαμορφωθεί με επιτυχία , και τώρα, το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το μοτίβο είναι πιθανό να φτάσει στο τέλος, εάν τα 215 $ είναι ένα ισχυρό επίπεδο υποστήριξης, αλλά αν πέσει κάτω μπορεί να σημαίνει ότι το μοτίβο μπορεί να οδηγήσει σε μια βαθιά επανάκληση. Το επόμενο επίπεδο υποστήριξης είναι περίπου 210 $ σε αυτήν την κατάσταση.

Υπενθυμίστε στους επενδυτές ότι δεν είναι καλή στιγμή να χτίσετε αποθήκη πρόσφατα, καθώς η κατεύθυνση βραχυπρόθεσμα δεν είναι σαφής. Η αναμονή για διάλειμμα και μετά η είσοδος είναι καλή επιλογή.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:225 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:230 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:215 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:210 $

Τριμηνιαίο συμβόλαιο BSV

Επίπεδο χαρακτήρα:1Η-ενοποίηση

Τριμηνιαίο συμβόλαιο OKEx BSV: Αφού υποχώρησε από 394 $, η BSV δεν μπόρεσε να δοκιμάσει ξανά αυτό το υψηλό σημείο, λόγω της επανάκλησης ολόκληρης της αγοράς, είναι λογικό ότι ο ανοδικός όγκος μειώνεται.

Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι σχεδόν τρεις φορές η τιμή δοκιμάστηκε με επιτυχία το επίπεδο υποστήριξης των 350 $ μετά το σπάσιμο του ανώτερου ορίου του προηγούμενου καναλιού ενοποίησης. Αυτό έχει το πιο σημαντικό νόημα για την τάση που μπορεί να αφήσει τους επενδυτές να κρίνουν ότι το σπάσιμο είναι αλήθεια ή ψευδές. Η αποτελεσματικότητα του επιπέδου υποστήριξης 350 $ δίνει την απάντηση ότι είναι αλήθεια.

Οι επενδυτές μπορούν να παρατηρήσουν το επίπεδο υποστήριξης των δύο που είναι στα $ 360 και $ 350, σταθεροποίηση κοντά σε αυτές τις δύο περιοχές μπορεί να έχει μια καλή επιλογή εισόδου. Θυμηθείτε ότι η περιοχή αντίστασης των $ 376 δεν σημαίνει ότι έρχεται ανοδική πορεία, στην πρόσφατη κατάσταση της αγοράς, η πιθανότητα ψευδούς σπασίματος είναι μεγάλη.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 376 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση: $394

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: $360 Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:$350

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων συνεπάγεται σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map