Crypto Market Daily (1,9) | Ο ανώτερος χώρος είναι περιορισμένος πρόσφατα, σταθεροποιείται στα 7750 $ ~ 7850 $ μπορεί να έχει την τελευταία ανάκαμψη

Διαρκές συμβόλαιο BTC:

Επίπεδο χαρακτήρα:1Η-ενοποίηση

Αυτό είναι το διάγραμμα 1 ώρας του BTC, αφού δημιουργήθηκε ένα νέο υψηλό στα 8460 $, η τιμή έχει πέσει πίσω κάτω από τα 8000 $ αυτή τη στιγμή.

Από το γράφημα, μπορούμε να δούμε ότι η τάση κίνησης 1 ώρας διαμορφώνεται σε σχήμα κεφαλής και ώμου. Αυτή η φόρμα σημαίνει πάντοτε ότι ένα στάδιο αναπήδησης ή αντλία φτάνει στο τέλος. Όπως σημείωσα στο γράφημα, η ανάκαμψη της επανάκλησης (ώμος 2) είναι χαμηλότερη από την πρώτη (ώμος 1). Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο ριμπάουντ θα είναι πιο αδύναμο από το δεύτερο. Αφού η τιμή σπάσει κάτω από το MA (60), αυτός ο κινητός μέσος όρος θα γίνει αντίσταση όταν συμβεί ανάκαμψη.

Οι επενδυτές δεν πρέπει να είναι πολύ αισιόδοξοι για την επόμενη ανάκαμψη, καθώς ο όγκος αγορών δεν είναι τόσο ισχυρός όσο προηγουμένως. Πολλές κερδοφόρες θέσεις άρχισαν να πωλούν εκεί μετρητές σταδιακά. Οι επενδυτές πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στον κίνδυνο πτώσης.

Επίπεδο χαρακτήρα:1D – ενοποίηση

Από το ημερήσιο γράφημα, μπορούμε να δούμε ότι το BTC έχει επανάκληση για σχεδόν το 70% της ανάκαμψης και αυτό είναι σε κάποιο βαθμό που αυτή η καθημερινή δύναμη ανάκαμψης εξασθενεί και καλά νέα για τους ταύρους είναι ότι το MA (90) μπορεί να είναι αποτελεσματικό υποστήριξη βραχυπρόθεσμα, εάν η τιμή σταθεροποιηθεί σε αυτό για το σαββατοκύριακο. Η τάση εξακολουθεί να έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει το επόμενο ριμπάουντ, αλλά ο ανώτερος χώρος θα είναι περιορισμένος γύρω στα 8500 $ ~ 8600 $.

Υπενθυμίστε στους επενδυτές ότι μετά από αυτήν την ανάκαμψη, η αγορά χρειάζεται χρόνο για να ενοποιήσει την ανάκαμψη και την επιστροφή. Επομένως, δεν είναι καλή επιλογή να εισαγάγετε εάν η τάση ενοποιηθεί. Περιμένετε μέχρι το κάτω μέρος ή την κορυφή να είναι καλή ιδέα να μπείτε.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:8020 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:8130 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη 7850 $:7750 $

Μόνιμη σύμβαση ETH

Επίπεδο χαρακτήρα: 4Η-ενοποίηση


Αυτό είναι το 4ωρο διάγραμμα του ETH, η τιμή δεν μπόρεσε να σταθεροποιηθεί με MA (30) και έσπασε κάτω μέσα στην ημέρα. Τώρα τα 138 $ είναι προσωρινά, είναι μια αποτελεσματική υποστήριξη. Η τάση θα φτάσει στο τέλος της ανάκαμψης, όπως μπορούμε να δούμε από τον όγκο αγοράς, πριν από αυτό το στάδιο ανάκαμψης, η ETH ήταν σε αδύναμη τάση και αφού τα χρήματα αγοράς είναι περιορισμένα και τα κέρδη από την αγορά, τα $ 138 δεν θα ισχυρή υποστήριξη εκείνη τη στιγμή. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η ETH θα βρει τους κινητούς μέσους όρους για να ζητήσει υποστήριξη που περιλαμβάνουν MA (60), MA (90) και ακόμη MA (180).

Οι επενδυτές πρέπει να θυμούνται ότι εάν η ανώτερη γραμμή τάσης δεν μπορεί να σπάσει, το ETH θα έχει την ευκαιρία να σπάσει ξανά $ 138 ~ $ 140 και να δοκιμάσει 150 $. Βραχυπρόθεσμα, εάν η τιμή σταθεροποιηθεί στα 138 $, η τιμή μπορεί να δοκιμάσει πρώτα τα 145 $.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:141,6 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:145,3 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:138 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:135 $

Διαρκές συμβόλαιο XRP

Επίπεδο χαρακτήρα:4Η-ενοποίηση

Διαρκές συμβόλαιο OKEx XRP: Σε επίπεδο 4 ωρών, το XRP έχει πέσει κάτω από την περιοχή στήριξης των 0,2105 $, που είναι το κάτω άκρο της προηγούμενης ζώνης αντίθετης έντασης. Αυτό σημαίνει ότι ο όγκος πωλήσεων γίνεται ισχυρότερος και ο δείκτης όγκου δείχνει ότι, και τώρα το MA (30) έχει επίσης σπάσει χωρίς καμία υποστήριξη, οι επενδυτές θα πρέπει να δώσουν προσοχή στους μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους κύκλους των κινητών μέσων όρων. Μεταξύ αυτών, το MA (180) θα είναι η πρώτη αποτελεσματική υποστήριξη, καθώς το πρόσφατο άνω άκρο της ζώνης σοκ είναι επίσης κοντά εδώ, περιοχή μεταξύ 0,1975 $ ~ 0,2000 $ θα είναι η πιο ισχυρή περιοχή υποστήριξης πρόσφατα.

Οι επενδυτές θα πρέπει να παρατηρήσουν ότι εάν η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί κοντά στα 0,2000 $, μπορεί να έχει μια καλή πιθανότητα να κερδίσει ένα κέρδος ανάκαμψης, αλλά το ανώτερο διάστημα θα είναι περίπου 0,2100 $, μην είστε τόσο άπληστοι αυτή τη στιγμή, η τάση ενοποίησης πιθανότατα θα εμφανιστεί μετά από μεγάλο όγκο πάνω από.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,2075 $ Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: $0,2107

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: $0.1990 Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:$0.1974

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων συνεπάγεται σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map