Crypto Market Daily (1,21) | Δώστε προσοχή στον κίνδυνο απόρριψης μετά από ωριαία ενοποίηση του BTC εντός μίας ή δύο ημερών

Διαρκές συμβόλαιο BTC:

Επίπεδο χαρακτήρα:1H-bullish

Σήμερα, η BTC μπήκε σε τάση ενοποίησης μετά από βραχυπρόθεσμη πτώση. Από την ανάλυση του διαγράμματος 1 ώρας, η τελευταία πτώση αφορούσε μόνο μερικά από τα προηγούμενα κέρδη και η αγορά χρειάζεται ακόμη χρόνο για ενοποίηση. Επομένως, υπάρχουν δύο σημαντικές καταστάσεις αυτήν τη στιγμή. Το πρώτο είναι ότι διαπερνά την άνω άκρη του καναλιού ενοποίησης και έπειτα αγγίζει την εγγύτητα των 8.800 $ για σύντομο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια πέφτει πίσω στην υποστήριξη των 8.450 $ ή ακόμη και 8.200 $. Υπάρχει μια συγκεκριμένη πιθανότητα ότι η τιμή θα λάβει ορμή ανάκαμψης κοντά σε αυτήν τη θέση. Με την ευκαιρία, αν η ισχύς της ανάκαμψης είναι αδύναμη, 8.000 $ μπορεί να γίνει η τελευταία περιοχή που κέρδισε τη διόρθωση. Το δεύτερο σενάριο είναι ότι σπάστε άμεσα το κάτω άκρο του καναλιού και δοκιμάστε άμεσα 8.450 $ ή ακόμη και 8.200 $ υποστήριξη. Η εμφάνιση αυτής της κατάστασης σημαίνει ότι η αγορά δεν είναι πρόθυμη να ανακάμψει και δεν διαθέτει επαρκή χρηματοδότηση στα κρίσιμα σημεία. Οι επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν ότι η κατάσταση της αγοράς από το δεύτερο σενάριο μπορεί να σημαίνει ότι η υποστήριξη των 8.000 δολαρίων θα δοκιμαστεί γρηγορότερα από το πρώτο σενάριο.

Επίπεδο χαρακτήρα:1D – bullish

Αυτό είναι το ημερήσιο διάγραμμα επιπέδων του BTC, ο αναλυτής της OKEx Neo πιστεύει ότι τις επόμενες ημέρες, η τάση μπορεί να κινηθεί μεταξύ 8000 $ 9000 $ καθώς η αγορά χρειάζεται μια άλλη περίοδο για να ενοποιηθεί, προκειμένου να αφομοιώσει την προηγούμενη ανοδική πορεία. Το κάτω μέρος αυτής της επαναφοράς δεν θα σταματήσει πάνω από 8600 $, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί κερδοφόροι επενδυτές που δεν έκλεισαν και έφυγαν. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να περιμένουν την κορυφή του επόμενου ριμπάουντ κατά τη διάρκεια αυτού του pullback και στη συνέχεια να φύγουν, καθώς θα μπορούσαμε να δούμε ότι οι θέσεις long κάτω των 8000 $ έχουν ακόμα μεγάλο ποσό. Έτσι, 8000 $ ~ 8200 $ θα είναι μια ισχυρή περιοχή υποστήριξης και η τιμή μπορεί να ανακάμψει με μεγάλη πιθανότητα.

Οι επενδυτές θα μπορούσαν να δώσουν προσοχή σε πολλές κρίσιμες θέσεις υποστήριξης που είναι κοντά στα 8450 $, 8200 $ και 8000 $. Εάν η τιμή δεν μπορεί να σπάσει τα 8.000 $, η περιοχή αντίστασης των 9200 $ θα δοκιμαστεί ξανά σύντομα και είναι πιθανό να ξεπεράσει την επόμενη φορά.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:8750 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:8980 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:8450 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:8200 $

ETH διαρκής σύμβαση

Επίπεδο χαρακτήρα: 4Η-συνένωση

Αυτό είναι το 4ωρο διάγραμμα του ETH, είναι εύκολο να δούμε ότι η τιμή έχει δοκιμαστεί πολλές φορές για να σπάσει το MA (30), αλλά απέτυχε, αυτό σημαίνει ότι το MA (30) γίνεται μια αποτελεσματική αντίσταση πρόσφατα. Η ενοποίηση πάρα πολύ καιρό και δεν μπορεί να σπάσει την αντίσταση σημαίνει ότι η πτώση έρχεται και οι επενδυτές μπορούν να αντιμετωπίσουν τη μορφή 4 ωρών στο κεφάλι και τους ώμους, τώρα ο δεξί ώμος παίρνει σχήμα, μετά από αυτό είναι μια άλλη πτώση που μπορεί να κερδίσει υποστήριξη κοντά στα 158 $ πρώτα, και η πραγματική περίοδος μπορεί να εξαρτάται από ολόκληρη την αγορά, είναι δύσκολο να προβλεφθεί πρόσφατα, καθώς η αγορά θερμαίνεται, μια νέα ανοδική πιθανότητα είναι μεγαλύτερη.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:167 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:173,5 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:164 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:158 $

XRP διαρκής σύμβαση

Επίπεδο χαρακτήρα:4Η-ενοποίηση

Το διαρκές συμβόλαιο του OKEx XRP: Το επίπεδο του γραφήματος 4 ωρών δείχνει ότι η αντίσταση 1 που είναι κοντά στα 0,2365 δολάρια έχει σπάσει το πρωί και η τιμή ώθησε σχεδόν την αντίσταση 2, αλλά οι αρκούδες την ώθησαν γρήγορα κάτω από τα 0.2365 $. Τώρα γίνεται πάλι η αντίσταση, καθώς τα καλά νέα είναι ότι το MA (30) μπορεί να μην είναι αποτελεσματικό να καταστέλλει την τιμή αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, η ανάκαμψη πρέπει να συνεχιστεί, αλλά ο χώρος μείωσης δεν είναι μεγάλος, καθώς οι κινητοί μέσοι όροι έχουν σήματα να πάνε σταθερά.

Οι επενδυτές απλώς προσέχουν την αποτελεσματικότητα των 0,2300 $ και 0,2230 $ τις επόμενες ημέρες.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,2360 $ Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: $0,2430

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: $0.2300 Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:$0,2230

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων συνεπάγεται σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts