Crypto Market Daily (1,20) | Το αν η ωριαία ανάκαμψη του BTC μπορεί να παραμείνει σταθερή στα 8.800 $ ίσως να είναι ζωτικής σημασίας για τις βραχυπρόθεσμες τάσεις.

Διαρκές συμβόλαιο BTC:

Επίπεδο χαρακτήρα:1H-bullish

Αυτό είναι το διάγραμμα 1 ώρας του BTC, μας δείχνει ότι μια μεγάλη πτώση από τις 7 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. χθες το βράδυ έσπασε την ανοδική τάση για αυτές τις μέρες. Η χαμηλότερη σκιά του κηροπηγίου άγγιξε κάποτε 8400 $ και στη συνέχεια επέστρεψε πάνω από 8600 $. Σύντομα μια άλλη χαμηλότερη σκιά άγγιξε πάλι τα 8450 $ και επίσης επέστρεψε, οι δύο μεγάλες χαμηλότερες σκιές σημαίνουν ότι οι αρκούδες είναι πρόθυμες να μειώσουν την τιμή, αλλά υποστηρίχθηκαν από τους ταύρους που έφτασαν τα $ 8600. Ωστόσο, οι ταύροι κοντά σε αυτήν τη θέση είναι πολύ λιγότεροι από τους κερδοφόρους ταύρους που έχουν εισαχθεί σε χαμηλότερη τιμή και είναι πρόθυμοι να πουλήσουν, αυτό σημαίνει ότι η υποστήριξη κοντά στα 8600 $ ενδέχεται να μην είναι αρκετά αποτελεσματική σε αρκετές ώρες. Καθώς το διάγραμμα δείχνει ότι εάν η υποστήριξη 1 σπάσει, τότε οι επενδυτές μπορούν να δώσουν περισσότερη προσοχή στην υποστήριξη 2 που είναι κοντά στα 8400 $ ~ 8450 $. Προσωπικά, η περιοχή υποστήριξης 8200 $ θα μπορούσε να είναι η ισχυρότερη υποστήριξη εντός της ημέρας καθώς ο χρόνος ενοποίησης κοντά εδώ είναι μεγαλύτερος.

Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα σπασίματος 8750 $ ~ 8800 $, αλλά ο όγκος δείχνει στους επενδυτές να ενδιαφέρονται για τον κίνδυνο ψευδούς σπασίματος.

Επίπεδο χαρακτήρα:1D – bullish

Αυτό είναι το ημερήσιο διάγραμμα επιπέδων του BTC, ο αναλυτής της OKEx Neo πιστεύει ότι από τότε που η τιμή άρχισε να αυξάνεται από 6.800 $, μόλις βίωσε μια επίσημη ανακύκλωση που είναι κατά την περίοδο από τις 8 έως τις 10 Ιανουαρίου. Αν και η επακόλουθη τάση αυξήθηκε με την ενοποίηση, μπορεί να παρατηρηθεί ότι το κάτω μέρος κάθε ενοποίησης στο επίπεδο της 1 ώρας είναι πολύ υψηλότερο από την αρχή του προηγούμενου κύματος. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό bullish κεφαλαίων και λιγότερο ενεργά πώληση κεφαλαίων. Ωστόσο, καθώς η υπερβολική επέκταση της αισιοδοξίας, το μέγεθος των bullish κεφαλαίων στην αγορά μειώνεται σταδιακά. Σε αυτήν την περίπτωση, όταν η τάση αγγίξει ένα ορισμένο εύρος ισχυρής αντίστασης, το συναίσθημα θα αντιστραφεί γρήγορα και τα αρχικά bullish κεφάλαια αισθάνονται ότι ο χώρος κέρδους είναι επαρκής και στη συνέχεια αρχίζει να πωλεί και να εγκαταλείπει την αγορά, γεγονός που με τη σειρά του προκαλεί μεγάλο αριθμό συμπεριφορά πώλησης αλυσίδων και με αποτέλεσμα μεγάλη πτώση.

Εάν αυτή η τάση απόσυρσης μπορεί να σταθεροποιηθεί και να ανακάμψει από τη θέση που είναι υψηλότερη από την κορυφή του κύματος 1, η επόμενη τάση αντλίας ενδέχεται να έχει ακόμη πιθανότητα να συμβεί στο μέλλον, διαφορετικά σημαίνει ότι η καθημερινή ανάκαμψη τελειώνει.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:8750 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:9200 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:8600 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:8450 $

Μόνιμη σύμβαση ETH

Επίπεδο χαρακτήρα: 4Η-συνένωση

Αυτό είναι το γράφημα των 4 ωρών της ETH, είναι σαφές ότι καταλαβαίνουμε ότι η αντίσταση γύρω στα 177 $ είναι ζωτικής σημασίας για μια περαιτέρω ανοδική πορεία, το εύρος ντάμπινγκ του ETH είναι υψηλότερο από το BTC καθώς μπορούμε να δούμε ότι η τιμή έχει σπάσει MA (30) και καταστέλλεται από τώρα, σε σύγκριση με το BTC, το ETH χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αφομοιώσει την προηγούμενη αντλία και τα 158 $ είναι μια σχετικά ισχυρή υποστήριξη βραχυπρόθεσμα, καθώς είναι το κάτω μέρος του τελευταίου καναλιού ενοποίησης. Οι επενδυτές θα πρέπει να παρατηρήσουν ότι παρόλο που η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί μεταξύ 158 $ και 167 $, δεν σημαίνει ότι η ανοδική πορεία μπορεί να συνεχιστεί, μόνο αν σταματήσει στα 167 $ ~ 170 $ μπορεί να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ξανά 177 $. Η επιστροφή στην υποστήριξη του λαιμού που δείχνει το διάγραμμα σημαίνει ότι η τάση ίσως επιστρέψει στην ανοδική πορεία.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:167 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:173,5 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:164 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:158 $

XRP αέναο σύμβαση

Επίπεδο χαρακτήρα:4Η-ενοποίηση

Διαρκές συμβόλαιο OKEx XRP: Το επίπεδο γραφήματος 4 ωρών δείχνει ότι το ανοδικό κανάλι σε αυτές τις μέρες έχει σπάσει και η τάση φαίνεται να μπαίνει σε μια επαναφορά, η θέση στήριξης που σημείωσα χθες έχει σπάσει και τώρα έχει αλλάξει σε αντίσταση που είναι κοντά στα 0,2360 $, και η πρόσφατη θέση στήριξης είναι κοντά στα 0,2300 $, αλλά μπορεί να μην είναι αποτελεσματική για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς ο όγκος των αγορών εξασθενεί, οι επενδυτές θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερη προσοχή στην περιοχή στήριξης των 0,2230 δολαρίων, καθώς αυτή η θέση είναι κοντά στην προηγούμενη εντατική ζώνη συναλλαγών, τη ζώνη πάντα μπορεί να δώσει αρκετή δύναμη στήριξης. Η τάση μπορεί να έχει την ευκαιρία να ανακάμψει εάν μπορεί να σταθεροποιηθεί εδώ, διαφορετικά, η τιμή μπορεί να δοκιμάσει το ντεκολτέ του κάτω μέρους που είναι στα 0,2165 $.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,2360 $ Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: $0,2430

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: $0.2300 Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:$0,2230

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων συνεπάγεται σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts