Crypto Market Καθημερινά (2,4) | Η τάση ενοποίησης συνοδεύεται από πτώση κινδύνου, 8.920 $ και 8.650 $ μπορεί να είναι πρόσφατα κρίσιμα επίπεδα υποστήριξης.

Διαρκές συμβόλαιο BTC:

Επίπεδο χαρακτήρα:1Η-ενοποίηση

Η BTC συνέχισε να διατηρεί την τάση ενοποίησης χθες. Ο αναλυτής της OKEx Neo πιστεύει ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν ξεκίνησε η ανακάλυψη. Ένα από αυτά είναι ότι τα κύρια κεφάλαια εξακολουθούν να απορροφούν μετρητές. Οι έμποροι λιανικής εκμεταλλεύονται αυτήν την ευκαιρία για τη διεξαγωγή λειτουργιών μικρού κύματος με κορυφαίες πωλήσεις και απορρόφηση πυθμένα, ενισχύοντας έτσι τη δύναμη των άνω και κάτω άκρων του κουτιού ενοποίησης. Πριν αναλάβουν δράση τα κύρια κεφάλαια, η τάση ενοποίησης είναι συχνά δύσκολο να καταστραφεί, και το λανθασμένο μοτίβο ξεμπλοκαρίσματος που εμφανίζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι προφανώς μια απόπειρα. Η μεγάλη σκιά και ο συρρικνωμένος όγκος συναλλαγών στη συνέχεια το αποδεικνύουν, και δεν υπάρχει συνεχής τάση χωρίς αύξηση του όγκου. Ωστόσο, από την τρέχουσα τάση, παρόλο που η υποστήριξη των 9.200 $ έχει επαληθευτεί επανειλημμένα, η βραχυπρόθεσμη ανοδική πρόβλεψη είναι ανεπαρκής όταν οι προηγούμενες θέσεις κέρδους δεν είναι τελείως κλειστές. Επομένως, οι επενδυτές μπορούν να δώσουν προσοχή στα 8.920 $ και στην περιοχή των 8.650 $, όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα οπισθοδρόμια να λάβουν υποστήριξη και ανάκαμψη κοντά σε αυτές τις δύο περιοχές.

Επίπεδο χαρακτήρα:1D – bullish

Αυτό είναι το γράφημα ημερήσιων επιπέδων του BTC, από την πρόσφατη ισχύ των bulls και bear, οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες τάσεις εξακολουθούν να είναι ανοδικές καθώς ο συνολικός όγκος αγορών κατέχει ισχυρότερη θέση σε σύγκριση με τις πωλήσεις. Ωστόσο, βραχυπρόθεσμα, η αγορά πρέπει να υποχωρήσει για να διορθώσει το προηγούμενο κέρδος και, θεωρητικά, η ανάκαμψη θα σταματήσει πάνω από τα 8650 $, εάν η ανοδική συγκίνηση δεν αλλάξει εκείνη τη στιγμή. Είναι μια καλή ευκαιρία να δημιουργήσετε θέσεις κοντά σε αυτήν την περιοχή υποστήριξης. Εάν η ανάκαμψη σπάσει εύκολα τα 9600 $ στη μελλοντική ανάκαμψη, σημαίνει ότι η πραγματική ανοδική αγορά ξεκινά και η επόμενη περιοχή αντίστασης ίσως περίπου 9900 $ και ακόμη και 10500 $.

Οι επενδυτές θα πρέπει επίσης να παρατηρήσουν ότι εάν η ανακύκλωση δεν σταματήσει στα 8650 $ και συνεχίσει να πέφτει, μπορεί να σημαίνει ότι η διόρθωση χρειάζεται περισσότερο χρόνο και η ανοδική πορεία θα καθυστερήσει, αν και είναι λίγο πιθανό γεγονός, οι επενδυτές δεν πρέπει να αγνοήσουν.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:9600 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:9900 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:9200 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:8950 $

Μόνιμη σύμβαση ETH

Επίπεδο χαρακτήρα: 4H-bullish

Αυτό είναι το 4ωρο διάγραμμα του ETH, είναι σαφές ότι η τιμή είναι δύσκολο να δοκιμάσετε ξανά 195 $ βραχυπρόθεσμα, το ίδιο με το BTC, το ETH ακολουθεί επίσης την ίδια τάση κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών και απαιτείται επαναφορά. Η σημερινή κινούμενη τάση δείχνει ότι τα 187 $ γίνονται μια ωριαία αποτελεσματική θέση υποστήριξης και φαίνεται ότι είναι πιθανό να σχηματιστεί ένα μοτίβο διπλής κορυφής μέσα στις επόμενες μία ή δύο ημέρες. Το αν θα σχηματιστεί εξαρτάται από τη δύναμη στήριξης των 187 $ μέσα στην ημέρα, εάν η τιμή πέσει κάτω από αυτήν την υπόλοιπη μέρα, το μοτίβο δεν έχει σχηματιστεί, το μοτίβο της κορυφαίας μορφής παίρνει σχήμα σε αυτήν την κατάσταση, αυτό σημαίνει περιοχή περίπου 178 $ και 183 $ θα γίνει ο σωστός ώμος αν είναι δυνατόν. Η ανοδική τάση μπορεί να ξεκινήσει από εδώ εάν η ανάκαμψη μπορεί να σταματήσει και να σταθεροποιηθεί κοντά σε αυτήν την περιοχή. Καθώς υπέγραψα στο γράφημα, το λάθος σπάσιμο μπορεί να συμβεί κατά την ενοποίηση εκεί. Οι επενδυτές πρέπει να είναι υπομονετικοί για να χτίσουν τη θέση σας και να μην επηρεαστούν από το σπάσιμο της παγίδας.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:Μεσοπρόθεσμη αντίσταση 195 $:205 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη 187 $:178 $

Διαρκές συμβόλαιο XRP

Επίπεδο χαρακτήρα:4Η-ενοποίηση

Μόνιμο συμβόλαιο OKEx XRP: Το επίπεδο γραφήματος 4 ωρών δείχνει ότι το επίπεδο υποστήριξης 0,2500 $ έχει σπάσει εύκολα σήμερα το πρωί και μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε ως μη έγκυρη υποστήριξη και να αγνοήσουμε αυτό το επίπεδο. Η τιμή σταμάτησε να πέφτει περίπου στα 0,2465 $, αυτή η θέση ήταν άλλο ένα κεφάλι στα προηγούμενα μοτίβα κεφαλής και ώμου. Μέσα από ολόκληρη την τάση της αγοράς, τα περισσότερα altcoins περιλαμβάνουν BTC πρέπει να υποχωρήσουν περισσότερο από ό, τι πρόσφατα. Το XRP διαπραγματεύεται ειδικά την αδυναμία μεταξύ αλτών. Αυτό σημαίνει ότι η ανάκαμψη του μπορεί να είναι αργότερα από κάποια ισχυρά νομίσματα.

Κατά τη γνώμη μου, 0,2365 $ θα είναι η πιο δυνατή σταθερή περιοχή υποστήριξης, καθώς έχει δοκιμαστεί πολλές φορές στην ιστορία. Το σπάσιμο αυτού του επιπέδου ή όχι θα είναι το σήμα της επόμενης τάσης. Οι επενδυτές μπορούν να παρατηρήσουν άμεσα 0,2365 $ εάν τα 0,2465 $ είναι βραχυπρόθεσμα. Εάν το συναίσθημα της αγοράς είναι αρκετά θετικό στο μέλλον σημαίνει ότι τα 0,2465 $ θα μπορούσαν να είναι ισχυρά και είναι δυνατό να δημιουργήσετε ένα νέο υψηλό.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,2630 $ Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: $0,2640

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: $0.2465 Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:$0,2365

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων συνεπάγεται σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts