Crypto Market Καθημερινά (2,28) | Εάν η περιοχή υποστήριξης κοντά στα 8.500 $ είναι αποτελεσματική βραχυπρόθεσμα, το BTC μπορεί να δώσει την ευκαιρία ανάκαμψης ανά ώρα.

Διαρκές συμβόλαιο BTC:

Επίπεδο χαρακτήρα:4Η-ενοποίηση

Αυτό είναι ένα γράφημα 4 ωρών του BTC, μας δείχνει ότι μετά την πτώση στα 8500 $, η τιμή ανέκαμψε λίγο κάτω από τα 9000 $ και στη συνέχεια συναντήθηκε αντίσταση, σε συνδυασμό με το χαμηλό επίπεδο όγκου αγορών, δεν είναι εύκολο να αντισταθούμε στα 9100 $ βραχυπρόθεσμα.

Αν και τα 8500 δολάρια έγιναν η αποτελεσματική υποστήριξη αυτή τη στιγμή, η τάση μπορεί να πέσει κάτω από αυτήν καθώς η ισχυρότερη είναι περίπου 8250 $. Μετακινήστε το βλέμμα μας πίσω στον Δεκέμβριο του 2019, το BTC δημιούργησε ένα μεγάλο μοτίβο από τα 6500 $ και το πρώτο κάτω μέρος της επανάκλησης ήταν περίπου 8250 $, αυτό είναι το ντεκολτέ του κάτω μέρους, το οποίο έχει πάντα μια σκληρή δύναμη στήριξης στην τιμή.

Είναι επίσης εύκολο να φανταστεί κανείς ότι εάν αυτό το επίπεδο υποστήριξης σπάσει επίσης, είναι πιθανό η τιμή να επανέλθει στα 7K. Οι επενδυτές θα πρέπει να παρατηρήσουν ότι εάν ο όγκος πωλήσεων δεν έχει σήμα μείωσης το σαββατοκύριακο, ο κίνδυνος πτώσης αυξάνεται, 8250 $ θα δοκιμαστούν εκείνη τη στιγμή.

Επίπεδο χαρακτήρα:1D – ενοποίηση

Χθες, η BTC απέτυχε να λάβει αρκετή υποστήριξη κοντά στο κρίσιμο κατώτατο σημείο των 9.100 δολαρίων και έπεσε στα 8.500 $ σε λίγες ώρες entering τώρα μπήκε προσωρινά σε τάση ενοποίησης. Ο αναλυτής της OKEx Neo πιστεύει ότι η πτώση των 9.000 δολαρίων σημαίνει ότι ο τρέχων γύρος των bullish έχει λήξει σε κάποιο βαθμό, αλλά η πολύ χαμηλότερη σκιά που σχηματίστηκε μετά το κλείσιμο χθες αντικατοπτρίζει επίσης ότι οι bulls εξακολουθούν να έχουν μια ορισμένη ικανότητα να αναλάβουν πάνω από 8.500 $. Λόγω του γεγονότος ότι το σπάσιμο του κρίσιμου σημείου έχει μεγάλο αρνητικό αντίκτυπο στο αισιόδοξο κλίμα, η δύναμη στήριξης αυτής της θέσης δεν έχει ακόμη δοκιμαστεί. Από την προοπτική της ωριαίας τάσης, ένας ορισμένος βαθμός ανάκαμψης μπορεί να συμβεί την επόμενη εβδομάδα εάν η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί στα 8.500 $ το σαββατοκύριακο. Ωστόσο, η τρέχουσα αγορά δεν είναι πρόθυμη να ανακάμψει, και είναι πιθανό να πέσει κάτω βραχυπρόθεσμα και έλαβε ισχυρή υποστήριξη περίπου 8.250 $ (Η κατώτατη γραμμή στο τέλος του περασμένου έτους). Δεδομένου ότι αυτή η θέση ήταν το σημείο εκκίνησης της προηγούμενης ανοδικής, η τιμή μπορεί να επιστρέψει στα 7.000 $ εάν δεν μπορεί να σταματήσει να μειώνεται.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:8850 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:9100 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:8500 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:8200 $

Μόνιμη σύμβαση ETH

Επίπεδο χαρακτήρα: 1H-bearish


Αυτό είναι το διάγραμμα 1 ώρας της ETH, το ETH ανέκαμψε ισχυρότερο από το BTC χθες. Αφού σπάσει προς τα πάνω MA (30) σε επίπεδο 1 ώρας, η τιμή καταστέλλεται τώρα από MA (60). Καθώς ο χώρος ενοποίησης σταδιακά μειώνεται, μπορεί να συμβούν ανάκαμψη ανά πάσα στιγμή. Οι επενδυτές μπορούν να συνεχίσουν να δίνουν προσοχή στην αποτελεσματικότητα υποστήριξης των 215 $, θα σχηματίσει βραχυπρόθεσμο μοτίβο ανάκαμψης διπλού πυθμένα εάν είναι αποτελεσματικό αυτό το Σαββατοκύριακο. Διαφορετικά, θα έχει κάποια πιθανότητα να δοκιμάσει 200 ​​$.

Ο bearish volume μειώνεται αφού φτάσει στο υψηλότερο σημείο, αυτό πιθανώς σημαίνει ότι φέρει προσωρινό σήμα ανάπαυσης.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:230 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:245 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:215 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:200 $

Διαρκές συμβόλαιο XRP

Επίπεδο χαρακτήρα:1H-bearish

OKEx XRP διαρκές συμβόλαιο: Το XRP έπεσε κάτω από το MA (60) και το MA (30) ξανά μετά το σπάσιμο και των δύο σύντομα, αυτό είναι μια αδυναμία της ανάκαμψης των ταύρων, δεν επαρκεί η ροή κεφαλαίων για να κάνει το ριμπάουντ να μην κρατήσει περισσότερο.

Τα καλά νέα για τους bulls είναι ότι το επίπεδο του όγκου πωλήσεων στο πρόσφατο στάδιο πτώσης είναι χαμηλότερο από το προηγούμενο όταν πέφτει από την κορυφή, εάν ο όγκος δεν μπορεί να επεκταθεί, το XRP έχει την ευκαιρία να σχηματίσει το δεύτερο κατώτατο σημείο περίπου 0,2240 $, αυτό σημαίνει ότι η ανάκαμψη μπορεί ελάτε την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, εάν η αύξηση του όγκου των πωλήσεων βραχυπρόθεσμα, τα 0,2240 $ δεν θα είναι αποτελεσματικά και τα 0,2130 $ θα πρέπει να είναι το επόμενο επίπεδο υποστήριξης, καθώς είναι το κατώτατο σημείο της επιστροφής κλήσεων τον Ιανουάριο.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,2470 $ Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,2670 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: $0.2240 Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:$0,2130

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων συνεπάγεται σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map