Crypto Market Καθημερινά (1,17) | Το επίπεδο 1 ώρας του BTC έσπασε ελαφρώς το άνω άκρο του καναλιού ενοποίησης και προσέξτε εάν η ανακάλυψη είναι αποτελεσματική εντός της ημέρας.

Διαρκές συμβόλαιο BTC:

Επίπεδο χαρακτήρα:1H-bullish

Αυτό είναι το διάγραμμα 1 ώρας του BTC, δείχνει ότι, παρόλο που πριν από 2 ώρες, η τιμή έχει μειωθεί από τα 9000 $, φαίνεται σαν ένα σημάδι ότι η δύναμη αγοράς εξασθενεί, ωστόσο, τις επόμενες 2 ώρες, το άνω άκρο του καναλιού έχει τελικά σπάσει. Υπενθυμίστε στους επενδυτές ότι το σπάσιμο δεν συνοδεύτηκε από αύξηση του όγκου. 9000 $ δίνει ακόμα μια σκληρή αντίσταση αυτή τη στιγμή. Ο όγκος πωλήσεων που εμφανίστηκε στον κύκλο του όγκου σημαίνει ότι η ισχύς πώλησης εδώ είναι σχετικά ισχυρή, επομένως, παρόλο που η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί στο πάνω άκρο του καναλιού, δεν σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί σύντομα μια νέα υψηλή όρος, είναι πιθανό να επιστρέψετε στο κανάλι ή να συνεχίσετε να ενοποιείτε κοντά στο άνω άκρο.

Οι επενδυτές θα μπορούσαν να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στη δύναμη στήριξης του άνω άκρου του καναλιού ενοποίησης.

Επίπεδο χαρακτήρα:1D – ενοποίηση

Η BTC έχει σπάσει το ανώτερο άκρο του καναλιού ενοποίησης μόνο μετά από βραχυπρόθεσμη περίοδο σήμερα. Η τρέχουσα τιμή είναι κάτω από 9.000 $. Ο αναλυτής της OKEx Neo πιστεύει ότι αυτή η ανακάλυψη είναι νωρίτερα από το αναμενόμενο και ότι η αγορά θα ξεκινήσει ξανά αφού η αγορά δεν έχει αφομοιώσει πλήρως τα κέρδη της προηγούμενης περιόδου, γεγονός που αντικατοπτρίζει την υπερθέρμανση των αισθήσεων σε κάποιο βαθμό. Ωστόσο, η πρόσφατη αναταραχή σε ολόκληρη την αγορά κρυπτογράφησης είναι παράλογη. Από τη μία πλευρά, η ξαφνική έναρξη του BSV οδήγησε σε αυτόν τον γύρο "παράλογος" αύξηση. Από την άλλη πλευρά, η υπερβολική ερμηνεία του μισού αποτελέσματος οδήγησε στην κυκλοφορία πολλών νέων κερδοσκοπικών κεφαλαίων στην αγορά κρυπτογράφησης. Αυτό το είδος της τάσης θα συνεχίσει να συμβαίνει στο μέλλον, αλλά είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι πρέπει να υπάρξει πτώση μετά την αύξηση των τιμών. Ως εκ τούτου, υπενθυμίζεται στους επενδυτές να μην είναι πολύ αισιόδοξοι σχετικά με τις προβλέψεις της αγοράς βραχυπρόθεσμα. Για το BTC, 8900 $ ~ 9000 $ είναι δύσκολο να διαπεραστεί εύκολα, καθώς το γράφημα δείχνει ότι η περιοχή ήταν το κατώτατο σημείο της απόσυρσης και της αντίστασης της πρώτης bullish στην αρχή της bullish αγοράς το 2019 και μετά από μια περίοδο ενοποίησης , μπορεί να έχει ευκαιρίες να προσπαθήσει να διαπεράσει.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:8900 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:9000 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:8850 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:8560 $

Μόνιμη σύμβαση ETH

Επίπεδο χαρακτήρα: 4H-bullish

Αυτό είναι το γράφημα 4 ωρών της ETH, αφού η τιμή έσπασε το άνω άκρο της bullish σφήνας που είναι μεταξύ $ 160 ~ $ 167, η ETH αντιμετώπισε μια σκληρή αντίσταση γύρω στα 172 $ ~ 177 $ καθώς αυτή η περιοχή είναι η ζώνη εντατικών μετρητών τον Οκτώβριο έως το Νοέμβριο του 2019. Το σπάσιμο αυτής της περιοχής μπορεί να σημαίνει ότι μια μεγάλη ανοδική τάση θα έρθει στο ETH, πριν από αυτό, οι επενδυτές θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην τάση απόσυρσης του Σαββατοκύριακου και ακόμη και να διαρκέσουν περισσότερο. Η πρώτη υποστήριξη είναι κοντά στα 167 $, αν η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί κοντά εδώ σημαίνει ότι η ισχύς των ταύρων είναι ακόμα ισχυρή και εάν η υποστήριξη αφής 2 ακόμη και η υποστήριξη 3, σημαίνει ότι η ισχύς των ταύρων εξασθενεί, η περίοδος ανακύκλωσης θα είναι μεγαλύτερη. Οι δείκτες έντασης δείχνουν επίσης ότι σε σύγκριση με την προηγούμενη αντλία, η τελευταία ισχύς της αντλίας είναι ασθενέστερη.

Οι επενδυτές το σαββατοκύριακο θα πρέπει να παρατηρήσουν την αποτελεσματικότητα αντίστασης των 172 $ ~ 177 $.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:172 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:177 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:167 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:159 $

Διαρκές συμβόλαιο XRP

Επίπεδο χαρακτήρα:1D-bullish

OKEx XRP διαρκές συμβόλαιο: Σε επίπεδο 1 ημέρας, το XRP έχει υποστηριχθεί από το ντεκολτέ του προηγούμενου πυθμένα που είναι στα 0,2240 $, αυτό σημαίνει ότι η ισχύς pullback δεν είναι αρκετά ισχυρή και το bullish συγκίνηση είναι ακόμα υψηλό, καθώς η τιμή έχει φτάσει σε κρίσιμη θέση κοντά στα 0,2360 $, μπορούμε να δούμε ότι αυτή η θέση ήταν μια αποτελεσματική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του Σεπ και σκληρή αντίσταση κατά το Δεκέμβριο του 2019. Απαιτείται περισσότερη περίοδος ενοποίησης εάν αυτή η αντίσταση μπορεί να σπάσει καθώς η επόμενη αντίσταση θα πλησιάσει τα 0,2507 $, σπάζοντας αυτά τα δύο σημαντικά Η αντίσταση μπορεί να έχει την επόμενη μεγάλη ανοδική περίοδο.

Αντίθετα, εάν η τιμή κατασταλεί πολλές φορές εδώ, οι επενδυτές θα πρέπει να παρατηρήσουν ότι μια τάση απόσυρσης μπορεί να έρθει στο μέλλον. Αυτή τη φορά θα δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητα της υποστήριξης 1 και της υποστήριξης 2. Καθώς η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί με την υποστήριξη 2, το aftermarket θα έχει την ευκαιρία να αντλήσει περισσότερα, τουλάχιστον πίσω στην προηγούμενη κορυφή πρώτα.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,2360 $ Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: $0,2507

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: $0.2240 Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:$0,2100

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων συνεπάγεται σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts