Crypto Market Καθημερινά (1,13) | Η ωριαία ανάκαμψη του BTC εξασθενεί σταδιακά, οι επενδυτές πρέπει να είναι σε εγρήγορση για τον μειωμένο κίνδυνο βραχυπρόθεσμης διακύμανσης.

Διαρκές συμβόλαιο BTC:

Επίπεδο χαρακτήρα:4Η-ενοποίηση

Αυτό είναι το 4ωρο διάγραμμα του BTC, μπορούμε να δούμε ότι η τιμή κινείται σε ένα συγκλίνον τρίγωνο και πρόσφατα στο τέλος του. Το σπάσιμο θα συμβεί ανά πάσα στιγμή, αλλά το εύρος κίνησης δεν θα είναι μεγάλο καθώς τα $ 7700 ~ $ 7800 θα είναι αποτελεσματικά και το MA (60), το MA (90) θα είναι επίσης η υποστήριξη εάν μειωθεί η τιμή.

Πρόσφατα, η τιμή κινείται με MA (30) αλλά ο βραχυπρόθεσμος μέσος όρος κίνησης θα είναι πάντα εύκολα σπασμένος. Οι επενδυτές θα μπορούσαν να επικεντρωθούν άμεσα στο MA (60) εντός της ημέρας. Ο λόγος που πιστεύω ότι ο κίνδυνος πτώσης είναι υψηλότερος, αλλά όχι η άντληση είναι ο όγκος, από την αρχή της ανάκαμψης από 6400 $, έως το τελευταίο στα 8460 $, ο όγκος αγοράς μειώνεται σταδιακά, είναι το τέλος του σήματος ανάκαμψης. Ακόμα κι αν η τιμή θα διαπεράσει το άνω άκρο του τριγώνου, η τάση δεν θα συνεχιστεί εάν τα $ 8460 δεν μπορούν να σπάσουν.

Επίπεδο χαρακτήρα:1D – ενοποίηση

Αυτό είναι το διάγραμμα 1-ΗΜΕΡΑ του BTC, ο αναλυτής του OKEx Neo πιστεύει ότι το μοτίβο του τριγώνου σχηματίζεται από το συνεχές υψηλό σημείο της ανάκαμψης και τη σταδιακή ανοδική κίνηση του πυθμένα, που ουσιαστικά σημαίνει ότι οι μεγάλες και βραχείες δυνάμεις αυτής της περιόδου είναι μικρές και η διαπραγμάτευση δεν είναι ενεργή. Ακόμα κι αν το μοτίβο είναι σπασμένο, η αντίσταση άνω των 8.200 $ ~ 8.500 $ και η ισχύς στήριξης μεταξύ 7.600 $ ~ 7.900 $ μπορεί να διατηρήσει τη βραχυπρόθεσμη τάση σε στενό χώρο. Δεδομένου ότι η τρέχουσα τιμή είναι κοντά στο άνω άκρο του καθημερινού καναλιού προς τα κάτω, η ιστορική τάση δείχνει καθαρά την ισχυρή αντίσταση σε αυτήν τη θέση. Πριν να αποτυπωθεί το φαινόμενο κατά το ήμισυ στην αγορά, είναι πολύ απίθανο να σπάσει το ανώτερο άκρο.

Οι επενδυτές θα πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στην περιοχή υποστήριξης μεταξύ 7600 $ ~ 7900 $, η τάση κατανομής θα επανέλθει προς τα κάτω και μπορεί να δοκιμάσει ξανά $ 7000.

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:8200 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:8400 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:7950 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:7850 $

Μόνιμη σύμβαση ETH

Επίπεδο χαρακτήρα: 4Η-ενοποίηση

Αυτό είναι το 4ωρο διάγραμμα της ETH, η τιμή έχει σταματήσει ντάμπινγκ το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς η MA (60) δίνει την αποτελεσματική υποστήριξη. Μπορούμε επίσης να δούμε ότι η κορυφή αυτής της ανάκαμψης δεν ήταν υψηλότερη από την τελευταία που είναι κοντά στα $ 150, αυτό σημαίνει ότι η αντίσταση εδώ είναι ισχυρότερη από την αναμενόμενη bulls. Η ανάκαμψη εντός της ημέρας μόλις έφτασε τα 147 $ και έπεσε πίσω. Ο δείκτης έντασης δείχνει επίσης ότι η δύναμη των ταύρων εξασθενεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ανάκαμψης. Είναι δύσκολο να δημιουργήσετε ένα νέο υψηλό σύμφωνα με την κατάσταση τώρα. Παρόλο που η MA (30) υποστηρίζει προσωρινά την τιμή, είναι ακόμα εύκολο να σπάσει.


Οι επενδυτές πρέπει να παρατηρήσουν την υποστήριξη γύρω στο MA (60) καθώς αυτός ο κινητός μέσος όρος ήταν κάποτε αποτελεσματικός. Δοκιμή διάσπασης μπορεί MA (90).

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση:145 $ μεσοπρόθεσμη αντίσταση:147 $

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη:142 $ μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:139 $

Διαρκές συμβόλαιο XRP

Επίπεδο χαρακτήρα:4Η-ενοποίηση

OKEx XRP διαρκές συμβόλαιο: Σε επίπεδο 4 ωρών, το XRP υποστηρίχθηκε από το MA (180) όπως αναμενόταν την περασμένη Παρασκευή, αυτό σημαίνει ότι το άνω άκρο του τελευταίου κάτω κουτιού είναι σχετικά ισχυρό αυτή τη στιγμή και συν την υποστήριξη του κινητές μέσες τιμές, η τιμή δεν θα είναι εύκολο να σπάσει κάτω από 0,2 $.

Από το γράφημα, μπορούμε να δούμε ότι η πρόσφατη ανάκαμψη είναι στα 0,2198 $, η οποία είναι χαμηλότερη από την προηγούμενη κορυφή στα 0,2255 $ και το XRP ακόμη και δεν έσπασε τα 0,2150 $ μέσα στην ημέρα. Η τιμή σταθεροποιείται τώρα στο χαμηλότερο άκρο του κουτιού εντατικής διαπραγμάτευσης στο τέλος του περασμένου έτους. Εάν η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί αυτήν την εβδομάδα, έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει το νέο υψηλό αλλά ο ανώτερος χώρος είναι περιορισμένος καθώς τα 0,2325 $ θα είναι η ισχυρότερη αντίσταση πρόσφατα. Εάν σπάσει 0,2110 $, η περιοχή υποστήριξης 0,2 $ θα δοκιμαστεί ξανά εάν η αντοχή της αρκούδας είναι ισχυρή.

Επίπεδο αντίστασης και υποστήριξης:

Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,2170 $ Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: $0,2200

Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: $0.2110 Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη:$0,2000

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων συνεπάγεται σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας σας, τους επενδυτικούς στόχους και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές εάν είναι απαραίτητο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map