Οι αγορές Crypto απορρίπτονται σε πανικό, αυξάνονται οι πιθανότητες διόρθωσης: Crypto Market καθημερινά

Οι αγορές κρυπτογράφησης σημείωσαν καταστροφικές πτώσεις από την Πέμπτη 12 Μαρτίου και συνέχισαν να βυθίζονται όλη τη νύχτα.

Η τιμή του Bitcoin (BTC) μειώθηκε από περίπου 7.300 $ σε λιγότερο από 6.000 $ σε διάστημα περίπου μιας ώρας την Πέμπτη, υποχωρώντας σε κάτω από 4.000 $ τις πρώτες ώρες της 13ης Μαρτίου.

Από το πρωί της Παρασκευής, το BTC έχει σταθεροποιηθεί κάπως στο εύρος των $ 5.000, παραμένοντας σχεδόν 15% τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο Ether (ETH) σημείωσε επίσης μια ξαφνική πτώση χθες, χάνοντας τη δέσμευσή του στα $ 200 και πέφτοντας κάτω από τα $ 100 τη νύχτα. Τη στιγμή του Τύπου, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονομίσμα έχει ανακάμψει κάπως και είναι σχετικά χαμηλό 6 τοις εκατό για να διαπραγματευτεί περίπου 130 $. 

Διαρκής ανταλλαγή BTC / USD

Διάγραμμα 1H BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Souce: okex.com

Μετά το ντάμπινγκ στα 3.800 $ – πτώση της αξίας 50 τοις εκατό από την αρχή της εβδομάδας – χθες το βράδυ, η τιμή του Bitcoin τελικά σταθεροποιήθηκε και ανέκαμψε πίσω στο εύρος των 5.000 $. Τώρα, οι βραχυπρόθεσμες θέσεις αντίστασης είναι 5,570 $ και 6,680 $.

Θεωρητικά, η τάση πρέπει να διορθωθεί μετά από μια σημαντική βραχυπρόθεσμη πτώση. Αν και η τρέχουσα κατάσταση είναι υπερπώλη, μπορεί να διατηρηθεί εάν ο πανικός της αγοράς δεν χωνευτεί το σαββατοκύριακο.

Το διάγραμμα όγκου του Bitcoin δείχνει μείωση των πωλήσεων. Ωστόσο, η τάση μπορεί να αντιστραφεί απροσδόκητα – όπως με την χωματερή χθες το βράδυ. Τώρα είναι σημαντικό να περιμένουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να κρίνουμε αν η τάση θα σταθεροποιηθεί ή όχι.

Προτού οι δύο γραμμές του MACD (Moving Average Convergence Divergence) διασχίσουν τη μηδενική γραμμή, ο κίνδυνος πτώσης της τιμής θα υπάρχει πάντα. 

Οι έμποροι δείχνουν απαισιοδοξία, η χαμηλότερη τιμή θα μπορούσε να είναι ακόμη χαμηλότερη

1D γράφημα BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Souce: okex.com

Το BTC επηρεάστηκε από τη συνεχιζόμενη αποδυνάμωση των βασικών χθες. Μόλις το κέρμα έπεσε κάτω από το επίπεδο υποστήριξης των $ 7.000, δεν σταμάτησε και συνέχισε να απελευθερώνει τον όγκο πωλήσεων. Μέσα σε λίγες ώρες, η τιμή μειώθηκε περίπου στα 4.000 $ και τώρα σταθεροποιήθηκε για λίγο στα 5.000 $.

Οι αναλυτές της OKEx πιστεύουν ότι παρόλο που η τιμή αυτή την εβδομάδα παρουσίασε ένα αδύναμο μοτίβο μετά την αποτυχία να δοκιμάσει την αντίσταση των 8.000 δολαρίων, είναι ακόμη σπάνιο να παρατηρηθεί πτώση σχεδόν 40% μέσα σε μια μέρα.

Αυτή η βραχυπρόθεσμη μείωση του καταρράκτη οφείλεται συχνά στον πανικό ως αποτέλεσμα της επιδημίας. Όσον αφορά την τρέχουσα κατάσταση, το σημάδι ότι η πτώση θα σταματήσει δεν είναι ακόμη προφανές. Τα αμοιβαία κεφάλαια «κατώτατου επιπέδου» είναι περιορισμένα, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι περισσότεροι επενδυτές αναμένουν ακόμη χειρότερα στο μέλλον και η προθυμία τους να αγοράσουν δεν είναι ισχυρή.

Βραχυπρόθεσμα, συνιστούμε να προσέξετε εάν η τιμή μπορεί να φτάσει σε ένα νέο χαμηλό. Εάν πέσει κάτω από τα 3.800 $, ενδέχεται να συνεχίσει να δοκιμάζει την κάτω περιοχή στις αρχές του 2019. Η σταθερή πλευρά που εμφανίζεται σε καθημερινό επίπεδο μπορεί να σχηματίσει κάτω και στη συνέχεια να ανακάμψει. Καθώς το κλίμα της αγοράς δεν έχει ακόμη σταθεροποιηθεί, εξακολουθεί να υπάρχει σημαντικός κίνδυνος.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 5.570 $       
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 6.680 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 4.590 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 3.800 $

Διαρκής ανταλλαγή ETH / USD

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1Η ETH / USD. Πηγή: okex.com


Το ETH έπεσε κάτω από τα 100 $ χθες και ήταν κοντά στο ιστορικό χαμηλό των 80 $. Οι ταύροι αναπληρώθηκαν γρήγορα και τράβηξαν την τιμή πίσω από τα 120 $. Την ώρα του Τύπου, το νόμισμα ακολουθεί ανοδική τάση, διαπραγματεύοντας λίγο πάνω από 130 $.

Υπάρχει ισχυρή αντίσταση περίπου 145 $. Η ενεργή πώληση έδειξε μια προφανή συρρίκνωση. Εάν η τιμή δεν σπάσει κάτω από τα 100 $, η πιθανότητα εισαγωγής μιας τάσης ενοποίησης είναι υψηλή.

Οι αναλυτές της OKEx υπενθυμίζουν στους επενδυτές ότι εάν οι εμπορικές δραστηριότητες μπορούν να διατηρηθούν σε χαμηλό επίπεδο τις επόμενες ημέρες, αυτό είναι ένα σήμα της διακοπής της χρέωσης – η σταθεροποίηση για λίγες μόνο ώρες ή ακόμη και μια μέρα δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι η περίοδος bearish έχει τελειώσει.

Είναι μια καλή ευκαιρία να εισαγάγετε μια μικρή αρνητική θέση εάν η τιμή συνεχίσει να αποτύχει να δοκιμάσει τα 145 $, ενώ ορίζοντας μια ασφαλή στάση-απώλεια περίπου 150 $. Το σπάσιμο των 145 $ θα μπορούσε να σημαίνει την είσοδο μιας θετικής θέσης εάν σταθεροποιηθεί η πρώτη επιστροφή κλήσης.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 150 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 145 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 94 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 86 $

Επιλογή του Trader: TRX / USD Perpetual Swap

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 4H TRX / USD. Πηγή: okex.com

Το TRX δημιούργησε ένα νέο χαμηλό περίπου 0,006 $ και τώρα ανακάμπτει στα 0,01 $ προσωρινά.

Το πρώτο αποτελεσματικό επίπεδο αντίστασης είναι κοντά στα 0,01080 $, καθώς είναι σχετικά αδύναμο. Η παραβίαση αυτής της θέσης δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα, αλλά η άνοδος πίσω στα 0,01200 $ είναι ένα σήμα σταθεροποίησης.

Με τη μείωση του όγκου συναλλαγών, είναι δύσκολο να πέσει κάτω από το προηγούμενο κατώτατο σημείο. Περισσότερα κεφάλαια είναι πιθανό να δημιουργήσουν θέσεις εδώ, καθώς το νέο χαμηλό θα είναι μια κατάλληλη τιμή νοοτροπίας.

Το MACD δηλώνει ότι a χρυσός σταυρός πρόκειται να σχηματιστεί τις επόμενες ώρες. Αυτό είναι ένα καλό μήνυμα για τους ταύρους, ωστόσο οι επενδυτές θα πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο στην αντίσταση προς τα πάνω – ο κίνδυνος πτώσης θα εξακολουθεί να υπάρχει εάν η κρίσιμη τιμή είναι άθραυστη.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,01080 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,01200 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 0,0081 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 0,068 $

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map