Η τιμή BTC ενισχύθηκε από τη SUSHI και το Renewed DeFi Surge

Εν μία νυκτί, η αγορά κρυπτογράφησης για άλλη μια φορά σημείωσε αύξηση της συνολικής κεφαλαιοποίησής της, καθώς η ζήτηση για αποκεντρωμένα χρηματοοικονομικά μάρκες αυξήθηκε. Η μέτρηση αυξήθηκε σημαντικά 3,2% για να κινηθεί πάνω από 400 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία από CoinGecko. Ταυτόχρονα, το μερίδιο του Bitcoin (BTC) στη συνολική αγορά μειώθηκε στο 54,8%.

Ενώ όλοι έσπευσαν σε διάφορα προγράμματα καλλιέργειας αποδόσεων, η ζήτηση για τον Ether (ETH) αυξήθηκε – αυξάνοντας το 8,85% τη νύχτα. Η Ether ήταν ο κύριος κινητήρας που οδήγησε την αγορά αυτή την εβδομάδα, ανεβάζοντας την τιμή του Bitcoin έως 2,02% σε περίπου 11.900 $. Ωστόσο, άλλα μεγάλα altcoins προφανώς δεν ευνοούνται από τους συμμετέχοντες στην αγορά και έχουν σημαντικά χαμηλή απόδοση έναντι του ETH, με το EOS και το Litecoin (LTC) να αυξάνονται μόνο 2,21% και 1,82%, αντίστοιχα.

Το OKEx Token Index Board είναι στο πράσινο από τις 7:00 π.μ. UTC την 1η Σεπτεμβρίου. Πηγή: OKEx

Σύμφωνα με DeBank, η συνολική τιμή που είναι κλειδωμένη στο DeFi έχει πλέον ξεπεράσει τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια – και το SushiSwap (SUSHI) είναι το πιο ζεστό μενού. Στις 28 Αυγούστου, το πιρούνι Uniswap κυκλοφόρησε και η συνολική τιμή κλειδώματος υπερέβη τα 270 εκατομμύρια δολάρια σε λιγότερο από 12 ώρες. Αυτή τη στιγμή, το SushiSwap έχει συγκεντρώσει μάρκες αξίας άνω των 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ή περίπου το 80% των συνολικών περιουσιακών στοιχείων της Uniswap, σύμφωνα με Σούσιμπορντ.

Η συνολική τιμή που είναι κλειδωμένη στο DeFi συνεχίζει να αυξάνεται. Πηγή: DeBank

Το Sushiswap προσθέτει ένα κίνητρο συμβολής στην Uniswap, εκχωρώντας ένα μέρος των τελών διαπραγμάτευσης σε κατόχους του διακριτικού SushiSwap SUSHI, το οποίο μπορεί να πωληθεί στη δευτερογενή αγορά. Λόγω της πλεονεκτικής οικονομίας των διακριτικών SUSHI και των υψηλών αποδόσεων, το SUSHI είναι το πιο ζεστό όνομα μεταξύ των διακριτικών DeFi αυτές τις μέρες. Επιπλέον, το ανταγωνισμός για τα οποία οι ομάδες ρευστότητας πρέπει να αναφέρονται στο SushiSwap είναι έντονη, η οποία αύξησε γρήγορα τη ζήτηση για SUSHI χθες. Βλέπουμε ακόμη και ορισμένα έργα να αγοράζουν ψήφους στο SushiSwap, προκειμένου τα έργα τους να έχουν περισσότερες πιθανότητες να περιληφθούν. Οι σημερινοί ηγέτες σε αυτόν τον διαγωνισμό περιλαμβάνουν YAMV2-ETH, SRM-ETH, REN-ETH, sUSD-BASED και άλλους.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οποιοδήποτε μικρό σφάλμα κώδικα μπορεί να έχει ανυπολόγιστες συνέπειες για αυτές τις αποκεντρωμένες πλατφόρμες και να γίνει ATM για χάκερ. Μέχρι στιγμής, το SushiSwap δεν έχει ολοκληρώσει επίσημο έλεγχο.

Ο Serum (SRM) ήταν επίσης σε ζήτηση χθες και σημείωσε άνοδο 27% εν μία νυκτί, λόγω της μεγάλης πιθανότητας να συμπεριληφθεί στον επόμενο γύρο στο SushiSwap. Άλλα διακριτικά DeFi άνω του 20% τη νύχτα είναι Compound (COMP), Curve (CRV) και UMA. Η TRON θα κυκλοφορήσει το έργο εξόρυξης ρευστότητας, SUN, στις 2 Σεπτεμβρίου και θα αυξηθεί κατά 15%.

SushiSwap / Pools και ποσοστό ρευστότητας Uniswap. Πηγή: Σούσιμπορντ

Νέες καταχωρήσεις

Η OKEx ανακοινώνει με χαρά ότι το SushiSwap (SUSHI), το YFValue (YFV) και το PowerPool Concentrate Voting Power (CVP) είναι πλέον καταχωρημένα στο OKEx.

Όλα τα προαναφερθέντα κουπόνια μπορούν να κατατεθούν σε λογαριασμούς OKEx αμέσως. Τα ζεύγη συναλλαγών SUSHI / USDT, YFV / USDT και CVP / USDT θα είναι διαθέσιμα σήμερα στις 10:00 π.μ. UTC. Τα SUSHI / ETH, YFV / ETH και CVP / ETH θα είναι διαθέσιμα σήμερα στις 11:00 π.μ. UTC.

Κορυφαίοι κερδισμένοι και χαμένοι altcoin

  • TCT / USDT + 87,09%
  • XUC / USDT + 36,63%
  • CRV / USDT + 31,21%
  • ORS / USDT -11,51%
  • YEE / USDT -12,10%
  • YFII / USDT -25,01%

Μικρά καπάκια altcoins συνεχίζουν να απογειώνονται Η Exchange Union (XUC) κατέκτησε τη λίστα με τους κορυφαίους κερδισμένους για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και σημείωσε άνοδο 36,63%. Ο σημερινός μεγάλος νικητής ήταν το TokenClub (TCT), το οποίο σημείωσε άνοδο 87,09% εν μία νυκτί.

Τεχνική ανάλυση BTC

Το BTC αυξήθηκε έντονα σήμερα το πρωί, αφού έκανε μια διόρθωση στο επίπεδο των 11.550 δολαρίων, σύμφωνα με χθες το ενδοημερήσιο όριο. Είναι σαφές ότι το BTC ενισχύεται από μεγάλα altcoins όπως το ETH και το TRX.


Το BTC εκτελείται επί του παρόντος στο κρίσιμο επίπεδο 11.900 $. Εάν αυτό το επίπεδο μπορεί να διατηρηθεί, θα μπορούσε να συνεχίσει να προκαλεί τα προηγούμενα υψηλά κοντά στα 12.200 $.

OKEx BTC Διάγραμμα διαρκούς ανταλλαγής 1 ώρας – 9/1. Πηγή: OKEx, TradingView

Τεχνική ανάλυση ETH

Η τιμή του Ether ήταν ισχυρή αφού επέστρεψε στην υποστήριξη 430 $ και έπειτα έθεσε αμέσως ένα νέο τοπικό υψηλό ύψους 467 $. Λόγω του γρήγορου ράλι, η υποστήριξη στα 445 $ είναι πλέον πιο μακριά.

Εάν η μανία που περιβάλλει το DeFi μπορεί να διατηρηθεί αυτήν την εβδομάδα, η ζήτηση για ETH πιθανότατα θα παραμείνει επίσης διατηρούμενη. Μια σημαντική διόρθωση θα ήταν λιγότερο πιθανή.

Διάγραμμα τιμών Ethereum - 9/1OKEx ETH Διάγραμμα αιώνιας ανταλλαγής – 9/1. Πηγή: OKEx, TradingView

Δεν είστε έμπορος OKEx; Μάθετε πώς να ξεκινήσετε τις συναλλαγές!

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά, πρωτότυπη έρευνα & επιμελημένα νέα από επαγγελματίες κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map