Το BTC Rise Lacks Σημαντικό όγκο, η περαιτέρω ανάκαμψη χρειάζεται σταθερό κράτημα στα 6,3 $ – 6,4 $ $: Crypto Market Daily

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων σημειώνουν μικρή αστάθεια σήμερα το πρωί, Τρίτη 31 Μαρτίου. Το κορυφαίο Bitcoin κρυπτονομίσματος (BTC) σημείωσε άνοδο περίπου 3% την ημέρα, διατηρώντας τα χθεσινά κέρδη μετά την παρακμή του Σαββατοκύριακου. Το νόμισμα διαπραγματεύεται περίπου 6.500 $.

Η Ether (ETH) διαπραγματεύεται πλαγίως τις τελευταίες 24 ώρες, βλέποντας μόλις 1 τοις εκατό αύξηση να διαπραγματεύεται περίπου 130 $ κατά τον χρόνο Τύπου.

XRP του Ripple έχει δει ακόμη λιγότερη αλλαγή την ημέρα, μόλις ένα κλάσμα του ποσοστού, διαπραγματεύοντας περίπου 0,173 $.

Το BTC σταματά με αδύναμους όγκους

Διάγραμμα 1H BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Souce: OKEx.com

Χθες, 30 Μαρτίου, η BTC ξεκίνησε μια ανάκαμψη σε επίπεδο ώρας μετά από μια βραχυπρόθεσμη ενοποίηση πάνω από 5.800 $. Καθώς η τιμή άγγιξε τα 6.600 $, υπήρχε ένα σαφές σήμα στασιμότητας και τώρα η τιμή κινείται γύρω από το εύρος των 6.500 $.

Η ομάδα ανάλυσης αγοράς της OKEx πιστεύει ότι η ανάκαμψη από χθες το βράδυ έως σήμερα το πρωί δεν συνοδεύτηκε από σημαντικά αυξημένο όγκο. η ανοδική τάση συνεχίστηκε για αρκετές ώρες μέχρι να υπάρξει μια σαφής αντίσταση στα 6.500 $. Αυτό απέδειξε ότι η περιοχή των 6.000 $ 6.400 $ έχει λιγότερες θέσεις κλειδώματος και ένα μικρό ποσό ενεργών κεφαλαίων αγοράς μπορεί να αυξήσει την τιμή.

Ωστόσο, το μοτίβο ανεστραμμένου σφυριού μίας ώρας στις 4 π.μ. HKT υποδηλώνει ότι η ισχύς αντίστασης της εντατικής περιοχής συναλλαγών περίπου 6.500 $ – 6.900 $ είναι ακόμα ισχυρή.

5.8K $ αποδεικνύεται βραχυπρόθεσμα χαμηλότερα

Το παραπάνω διάγραμμα 1 ημέρας του Bitcoin δείχνει ότι τα 5.800 $ αποδείχθηκαν βραχυπρόθεσμα. Παρόλο που οι ταύροι προσπαθούν να αυξήσουν την τιμή στο σημείο MA (30), που είναι περίπου 7.000 $, δεν υπάρχει αρκετός όγκος για να ξεπεράσει το τρέχον επίπεδο.

Οι δύο συνθήκες που εμφανίζονται στο παραπάνω διάγραμμα είναι οι πιο δυνατές κινούμενες διαδρομές για την τιμή στο μέλλον. Ωστόσο, η ομάδα του OKEx πιστεύει ότι δεν είναι εύκολο να σπάσετε άμεσα $ 7.000, καθώς η αγορά χρειάζεται περισσότερα νέα κεφάλαια. Τούτου λεχθέντος, το μόνο πράγμα που δεν αλλάζει ποτέ σε αυτήν την αγορά είναι ότι αλλάζει συνεχώς.

Η συνθήκη δύο στο γράφημα είναι μια μεγάλη πιθανότητα καθώς δίνει περισσότερο χρόνο για ενοποίηση, που σημαίνει ότι η δύναμη θραύσης θα είναι πιο ισχυρή.

Υπενθυμίζεται στους επενδυτές ότι εάν η τάση δεν μπορεί να ξεπεράσει και να παραμείνει σταθερή στα 6.500 $, θα πρέπει να προφυλάξει από τον κίνδυνο να επιστρέψει. Δεδομένου ότι οι τρέχουσες δραστηριότητες πώλησης είναι επίσης σχετικά αδύναμες, η παρακάτω υποστήριξη μπορεί προσωρινά να εστιαστεί στα 5.850 $.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 6.500 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 6,650 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 6.400 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 6.000 $

Το ETH έμεινε κάτω από τα 134 $, αλλά ο όγκος των bear είναι αδύναμος

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1Η ETH / USD. Πηγή: OKEx.com


Το ETH έχει δείξει ένα συγκεκριμένο μοτίβο έντασης πριν φτάσει στη σκληρή αντίσταση των 134 $. Ωστόσο, αφού η τιμή σταματήσει κάτω από τα 134 $, ο όγκος συναλλαγών συρρικνώνεται γρήγορα. Η τιμή έχει πλέον πέσει ελαφρώς πάνω από τα 130 $.

Δεδομένου ότι οι όγκοι πωλήσεων δεν είναι προς το παρόν ενεργά, οι ταύροι μπορούν να αυξήσουν την τιμή πάνω από τα 134 $ μόνο με σχετικά μεγάλο όγκο. Είναι πιθανό ότι μετά το σπάσιμο και τη σταθεροποίηση στα 134 $, η τιμή του ETH είναι πιθανό να δοκιμάσει τα 145 $.

Διαφορετικά, οι επενδυτές θα πρέπει να επικεντρωθούν στο πρώτο επίπεδο στήριξης γύρω στα 130 $ και, εάν πέσει κάτω, η τάση θα συνεχίσει να δοκιμάζει τα 123 $.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 134 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 145 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 130 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 123 $

Το XRP συνεχίζει να αντιμετωπίζει πίεση στα 0,1750 $

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1H XRP / USD. Πηγή: OKEx.com

Η ενέργεια ανάκαμψης του XRP εξασθενεί σταδιακά όταν δεν άγγιξε το ισχυρό επίπεδο αντίστασης περίπου 0,1811 $. Επομένως, η πίεση στην αντίσταση των 0,1750 δολαρίων ήταν σύμφωνη με τις προσδοκίες. Η πρώτη υποστήριξη παρακάτω είναι στα 0,1700 $, εάν πέσει κάτω από αυτό. Διαφορετικά, το XRP θα συνεχίσει να βρίσκει υποστήριξη στα 0,1650 $.

Ωστόσο, όπως δείχνει το παραπάνω διάγραμμα, ο όγκος πώλησης κάθε χωματερή μετά από μια ανάκαμψη είναι πολύ υψηλότερος από τον όγκο της ανάκαμψης. Αυτό σημαίνει ότι εάν η τιμή δεν μπορεί να σπάσει την τρέχουσα σκληρή αντίσταση, είναι εύκολο να υπάρξει μια γρήγορη πτώση. Στη συνέχεια, μπορείτε να δοκιμάσετε την υποστήριξη περίπου 0,1610 $.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,1750 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,1820 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1650 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1610 $

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map