Το BTC Pullback Bottom συνεχίζει να κινείται προς τα πάνω, αλλά οι Bulls εξακολουθούν να έχουν έλλειψη ενέργειας για να σπάσουν το μοτίβο ενοποίησης: Crypto Market Daily

Σήμερα, 2 Απριλίου, οι αγορές κρυπτονομισμάτων σημείωσαν μια μέτρια ανάκαμψη, με τα κορυφαία νομίσματα να κερδίζουν μεταξύ 2-5 τοις εκατό την ημέρα για να πιέσουν το χρόνο.

Το Bitcoin (BTC) σημείωσε την πιο καθημερινή αύξηση μεταξύ των κορυφαίων είκοσι νομισμάτων, πάνω από 5% τις τελευταίες 24 ώρες. Το νόμισμα κατάφερε τελικά να ξεφύγει από το εύρος των 6,300 δολαρίων όπου ήταν κολλημένο, ωθώντας πάνω από 6.600 $ σήμερα.

Ο Ether (ETH) κέρδισε σχεδόν 4 τοις εκατό την ημέρα, σπάζοντας το επίπεδο σκληρής αντίστασης των 134 $ – 135 $. Το νόμισμα διαπραγματεύεται περίπου 138 $ την ώρα του Τύπου.

Το XRP της Ripple έχει σημειώσει σχετικά μικρότερη ανάπτυξη – μόλις κάτω από το 2% σήμερα – αλλά κατάφερε επίσης να ξεπεράσει το επίπεδο αντίστασης του στα 0,175 $.

Το BTC pullback bottom κινείται πάνω από 6.000 $

Διάγραμμα 1H BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Souce: OKEx.com

Σήμερα το πρωί, η BTC ξεκίνησε μια ισχυρή ανάκαμψη στο επίπεδο της ώρας πάνω από τα 6.150 $. Η τάση αποκλείστηκε όταν άγγιξε τα 6.800 δολάρια, που ήταν η περιοχή εντατικής διαπραγμάτευσης την περασμένη εβδομάδα. Καθώς η αναδρομή ήταν περιορισμένη, η τιμή έχει σταθεροποιηθεί πάνω από 6.600 δολάρια σήμερα.

Η ομάδα ανάλυσης αγοράς της OKEx πιστεύει ότι καθώς η τάση των τελευταίων τριών εβδομάδων έχει εισέλθει σε μια περίοδο σταθερότητας, το οπισθοδρομικό κατώτατο σημείο του επιπέδου της ώρας σταδιακά μεταφέρθηκε από 5.650 $ σε περίπου 5.850 $ και έπειτα χθες στα 6.150 $.

Ωστόσο, η αποτυχία δοκιμής 6.800 δολαρίων σημαίνει ότι υπάρχει περιορισμένη ανοδική ενέργεια και είναι δύσκολο να συνεχιστεί η δυναμική. Επομένως, εάν η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί πάνω από 6.500 $ – 6.600 $ σήμερα, είναι δυνατό να δοκιμάσετε ξανά την κορυφαία περιοχή.

Διαφορετικά, οι επενδυτές πρέπει να δώσουν προσοχή στο κατά πόσον το κάτω μέρος μετά την υποχώρηση μπορεί στην πραγματικότητα να συνεχίσει να ανεβαίνει. Η ενοποίηση ενδέχεται να επεκταθεί εάν η τιμή πέσει κάτω από τα 6.150 $.

Το Bitcoin δοκιμάζει την αντίσταση MA (30)

Το παραπάνω διάγραμμα 1 ημέρας του Bitcoin δείχνει ότι η ανάκαμψη σήμερα είναι σχεδόν η ισχυρότερη αυτή την εβδομάδα και τώρα η τιμή δοκιμάζει την αντίσταση του κινητού μέσου όρου των 30 ημερών (MA (30)).

Ωστόσο, οι επενδυτές θα πρέπει να παρατηρήσουν ότι ο όγκος αγορών για σήμερα δεν έχει δείξει προφανές σημάδι αύξησης, αλλά γενικά μια μεγάλη διακύμανση συμβαίνει τη νύχτα (HKT). Επομένως, εάν ο τόμος εξακολουθεί να μην έχει σήμα αύξησης αργότερα σήμερα, θα είναι πράγματι δύσκολο να σπάσει το MA (30).

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να σημειώσουν οι επενδυτές είναι ότι ακόμη και αν η τάση σπάσει το MA (30), είναι πιθανό να είναι ένα ψευδές σπάσιμο, εάν η τιμή παραμείνει καταπιεσμένη κατά 7.000 $.

Η καθημερινή τάση κινείται τώρα σε ενοποίηση, καθώς τα 6.000 $ φαίνεται να είναι ισχυρό επίπεδο υποστήριξης αυτήν τη στιγμή. Είναι πιθανό η τάση να κινηθεί μαζί με το MA (30) και, αφού η πλειοψηφία των κεφαλαίων διαπραγμάτευσης είναι έτοιμη, ήρθε η ώρα να επιλέξετε μια κατεύθυνση.


Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 6.800 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 6.900 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 6.500 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 6.300 $

Το ETH δοκιμάζει 135 $ ως αποτελεσματικό επίπεδο υποστήριξης

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1Η ETH / USD. Πηγή: OKEx.com

Αφού καταπιέστηκε συνεχώς από $ 135, η ETH τελικά διέσχισε αυτό το σημείο τιμών σήμερα το πρωί και έδειξε σημάδια σταθεροποίησης. Εάν η τιμή μπορεί να συνεχίσει να υποστηρίζεται από 135 $, υπάρχει κάποια πιθανότητα ότι η αγορά θα συνεχίσει να διαπερνά τα 140 $ και ακόμη και να δοκιμάσει τη σκληρή αντίσταση των 145 $. Διαφορετικά, το ETH μπορεί να αναζητήσει υποστήριξη κοντά στα 130 $.

Από την προοπτική της δύναμης υποστήριξης, τα 135 $ ήταν ένα επίπεδο σκληρής αντίστασης και υποστήριξη κατά τις τελευταίες ημέρες. Εάν αυτό το επίπεδο δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικό, αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος πτώσης της τιμής κάτω από αυτό αυξάνεται και 130 $ και 123 $ θα είναι οι επόμενες δύο αμυντικές θέσεις. Είναι σχεδόν αδύνατο να δημιουργήσετε ένα νέο χαμηλό αμέσως.

Ο όγκος αυτής της ανάκαμψης είναι λίγο βαρύτερος από τον τελευταίο, είναι λογικό να αναμένεται μεγαλύτερη ανάκαμψη.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 139 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 144 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 135 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 129 $

Το XRP μπορούσε να δει συνεχιζόμενη ανάκαμψη

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1H XRP / USD. Πηγή: OKEx.com

Η δυναμική της ανάκαμψης του XRP δεν έχει μειωθεί μετά τη διάσπαση των 0,1750 $. Αν και είναι προσωρινά υπό πίεση στα 0,1785 δολάρια, οι επενδυτές πρέπει να δώσουν προσοχή στο κατά πόσον η ανάκαμψη μπορεί να συνεχίσει να υποστηρίζεται από 0,1785 δολάρια. Η τάση αναμένεται να κάνει μια περαιτέρω ανάκαμψη εάν μπορεί να σταθεροποιηθεί.

Οι επενδυτές θα πρέπει επίσης να σημειώσουν ότι ο όγκος άντλησης σήμερα είναι λίγο χαμηλότερος από ό, τι στο παρελθόν. Επιπλέον, η τιμή σταμάτησε να αυξάνεται δύο φορές αφού αγγίξει 0,1785 $. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγετε από την τρέχουσα περιοχή με τα επίπεδα έντασης που βλέπουμε τώρα.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,1785 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,1820 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1750 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1710 $

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας σας, τους επενδυτικούς στόχους και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map