Το BTC είναι πιθανό να σπάσει αποτελεσματικά την Bearish Wedge, η τάση μπορεί να χτιστεί πάλι κοντά στα 6K $: Crypto Market Daily

Παρασκευή, 10 Απριλίου: Οι περισσότερες κορυφαίες αγορές κρυπτονομισμάτων βλέπουν διορθώσεις, οι τιμές μειώθηκαν μεταξύ 5 και 10 τοις εκατό τις τελευταίες 24 ώρες.

Το Bitcoin (BTC) έχει υποχωρήσει λίγο κάτω από το επίπεδο των 7.000 δολαρίων για να διαπραγματευτεί περίπου 6.900 $ την ώρα του Τύπου, περίπου 5 τοις εκατό.

Το Bitcoin Cash (BCH) και το Bitcoin SV (BSV) έχουν χάσει 9 και 11 τοις εκατό αντίστοιχα την ημέρα, και οι δύο επαναπορροφούν τυχόν βραχυπρόθεσμα κέρδη από τα πρόσφατα μισά τους.

Καθώς το BTC υποχωρεί κάτω από τα 7K $, οι έμποροι κοιτάζουν τα επίπεδα βραχυπρόθεσμης υποστήριξης

Διάγραμμα 1H BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Πριν από σήμερα, το BTC ήταν σε ενοποιητικό μοτίβο μετά την καταστολή του από 7.500 $. Καθώς τα υψηλά συνέχισαν να κινούνται προς τα κάτω, ο αρνητικός κίνδυνος αυξήθηκε σταδιακά και χθες η τάση έπεσε στα 7.100 δολάρια για βραχυπρόθεσμο ορίζοντα. Αν και η τάση διορθώθηκε γρήγορα τις επόμενες ώρες, η τιμή έχει ήδη δείξει πτωτική ένδειξη. Από τώρα, η τιμή έχει μειωθεί εν συντομία κάτω από τα 7.000 $.

Η ομάδα ανάλυσης αγοράς της OKEx πιστεύει ότι η δοκιμή του κάτω άκρου της bearish σφήνας χθες έχει δείξει σημάδια σπάσιμο και η αγορά απελευθερώνει σταδιακά αδύναμα σήματα. Λόγω της σταδιακής αύξησης του ωριαίου όγκου πωλήσεων, αυξάνεται επίσης η πιθανότητα λογικής διακοπής.

Εάν η τάση δεν μπορεί να επιστρέψει στα 7.000 $ στις επόμενες 8-12 ώρες, μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το προηγούμενο στάδιο ανάκαμψης τελειώνει σε κάποιο βαθμό και μπορεί να ξεκινήσει ένα νέο στάδιο.

Οι επενδυτές Bitcoin πρέπει να δώσουν προσοχή στη θέση όπου η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί στο εγγύς μέλλον. Σημειώστε 6.600 $, 6.150 $ και 6.000 $, τα οποία είναι πιθανά επίπεδα υποστήριξης.

Το BTC θα μπορούσε να δοκιμάσει το προηγούμενο κατώτατο όριο περίπου 4 $

1D γράφημα BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Το παραπάνω ημερήσιο διάγραμμα του Bitcoin δείχνει ένα σαφές σπάσιμο του κάτω άκρου. Ωστόσο, ο bearish όγκος δεν φαίνεται να βρίσκεται σε αρκετά υψηλό επίπεδο, επομένως, είναι επίσης πιθανό το σπάσιμο να είναι παγίδα. Επικεντρωθείτε στην κατάσταση μεταβολής του όγκου απόψε – εάν το επίπεδο εξακολουθεί να είναι χαμηλό και η τιμή επιστρέφει στα 7.050 $, οι επενδυτές θα πρέπει να προσέχουν να ανοίξουν θέσεις πώλησης.

Ωστόσο, καθώς η αποδυνάμωση των ταύρων έχει ήδη αποδειχθεί κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η περιοχή αντίστασης μεταξύ 7.500 και 7.700 $ είναι δύσκολο να σπάσει αυτή τη στιγμή. Η τάση πιθανότατα θα κινηθεί όπως φαίνεται στην κατάσταση 1 ή 2 στο γράφημα 1 ημέρας παραπάνω.

Η συνθήκη 1 δείχνει ότι η τιμή ενδέχεται να σταματήσει να πέφτει περίπου 6.000 $, καθώς ήταν μια ισχυρή θέση στήριξης. Εάν η τάση ανακάμψει εδώ, αυτό σημαίνει ότι ο δεύτερος πυθμένας είναι πολύ υψηλότερος από τον πρώτο και η ισχύς αναπήδησης θα είναι ισχυρή.

Η συνθήκη 2 δείχνει ένα χειρότερο συναίσθημα στην αγορά από το 1, καθώς οι ταύροι θα είναι απαισιόδοξοι και θα εισέλθουν περισσότερα bearish κεφάλαια. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι πιθανό η τιμή να δοκιμάσει τον προηγούμενο πυθμένα, που είναι περίπου 4.000 $. Αυτό σημαίνει ότι μια ανάκαμψη θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να επιστρέψει σε μια ανοδική τάση.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 7.050 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 7.250 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 6.850 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 6.700 $

Η BCH Bulls ανέρχεται στα 198 $ ως τελευταία γραμμή άμυνας

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής BH / USD 1H Πηγή: OKEx.com

Το μισό αποτέλεσμα του BCH έχει υποστεί πέψη για μικρό χρονικό διάστημα και η τιμή συνέχισε να εξασθενεί.


Αφού έσπασε κάτω από την υποστήριξη των $ 250, η BCH έχει πλέον πέσει στην περιοχή ενοποίησης τριγώνων στο κάτω μέρος της προηγούμενης περιόδου και υποστηρίζεται προσωρινά από $ 232.

Παρατηρήστε την κατάσταση όγκου πωλήσεων – εάν το επίπεδο μπορεί να διατηρηθεί ή ακόμη και να αυξηθεί, τα $ 232 δεν θα είναι αποτελεσματική υποστήριξη αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, καθώς η τάση συνεχίζεται, αυτή η θέση είναι λιγότερο πιθανό να σταθεροποιηθεί, καθώς 224 $ και 215 $ είναι πιθανό να είναι ισχυρές υποστηρίξεις. 198 $ θα είναι η τελευταία γραμμή άμυνας των ταύρων. Εάν η τιμή σταθεροποιηθεί, αυτό σημαίνει ότι οι ταύροι δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να προετοιμαστούν για την επόμενη ανάκαμψη. Η πτώση κάτω από τα 198 $ σημαίνει ότι το προηγούμενο κατώτατο σημείο είναι πιθανό να δοκιμαστεί.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 243 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 250 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 232 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 215 $

Αμέσως μετά το μισό, το BSV μπαίνει σε πτωτικό μοτίβο

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής BSH / USD 1H Πηγή: OKEx.com

Η BSV έχει χάσει σχεδόν όλα τα κέρδη της κατασκευής μέχρι το μισό της, που συνέβη νωρίτερα σήμερα. Η τιμή υποστηρίζεται προσωρινά από 195 $, αλλά το bearish μοτίβο είναι προφανές. Μια πτώση κάτω από τα 188 $ μπορεί να γίνει ένα υψηλό πιθανό γεγονός στο μέλλον.

Το διάγραμμα όγκου της BSV δείχνει ότι τα bearish κεφάλαια αυξάνονται και δεν βλέπουν σήμα μείωσης, επομένως η υποστήριξη $ 188 ενδέχεται να μην είναι αποτελεσματική προς το παρόν. Το σπάσιμο των 188 $ σημαίνει ότι η τάση θα επιστρέψει στην κάτω περιοχή, καθώς αυτή η θέση μπορεί να θεωρηθεί ως το λαιμόκοψη του κάτω μέρους τον Μάρτιο. Η πτώση κάτω από τα 170 $ μπορεί να σημαίνει ότι η τάση προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ακόμη κατώτατο σημείο περίπου 130 $.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 202 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 228 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 188 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 170 $

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map