Το BTC αποτυγχάνει να σταθεροποιηθεί στα $ 7K, η ενοποίηση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο: Crypto Market Daily

Παρασκευή, 3 Απριλίου: Οι αγορές κρυπτονομισμάτων συνεχίζουν να ανακάμπτουν σήμερα, με την κορυφή να κερδίζει έως και 10 τοις εκατό την ημέρα για να πιέσει το χρόνο.

Το Bitcoin (BTC) σημείωσε άνοδο περίπου 5 τοις εκατό, αιωρείται ακριβώς κάτω από την αγορά των 7.000 δολαρίων αφού το διαπέρασε σήμερα το πρωί.

Ο Ether (ETH) σημείωσε αύξηση 6% τις τελευταίες 24 ώρες, σπάζοντας την προηγούμενη σκληρή αντίσταση στα 135 $ για διαπραγμάτευση περίπου 145 $ κατά τον χρόνο Τύπου.

Το XRP του Ripple έχει επίσης σημειώσει σταθερή, αν και ελαφρώς πιο μέτρια, ανάπτυξη την ημέρα, σπάζοντας τη βραχυπρόθεσμη αντίστασή του στα 0,175 δολάρια για διαπραγμάτευση περίπου 0,801 $.

Το BTC αντιμετωπίζει την περιοχή αντίστασης στα 7.000 $ – 3.300 $

Διάγραμμα 1H BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Souce: OKEx.com

Σήμερα το πρωί, το BTC έσπασε το κρίσιμο σημείο αντίστασης στα 7.000 $, αλλά απέτυχε να σταθεροποιηθεί εκεί. Η τιμή μπόρεσε να φτάσει τα $ 7,300, αλλά υποχώρησε γρήγορα.

Η ομάδα ανάλυσης αγοράς της OKEx πιστεύει ότι τα 7.000 έως 7.300 $ είναι μια περιοχή αντίστασης. Ωστόσο, αυτά δεν είναι δύο ξεχωριστά σημεία αντίστασης, αλλά σχηματίζουν τα κάτω και τα άνω άκρα του πυθμένα στο τέλος του 2019, επομένως αναμένεται πτώση.

Το γεγονός ότι η τάση δεν μπόρεσε να σταθεροποιηθεί στα 7.000 $ μπορεί να αντικατοπτρίζει ότι οι θετικές θέσεις που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της πτώσης τον Μάρτιο εξακολουθούν να υπάρχουν και προσπαθούν να ανακτήσουν το κεφάλαιο ή το κέρδος τους. Επομένως, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι το σπάσιμο της παγίδας ταύρων μπορεί να συμβεί ξανά στο μέλλον.

Οι επενδυτές πρέπει να σημειώσουν ότι αν η τιμή μπορεί να συνεχίσει να λαμβάνει υποστήριξη περίπου 6.700 $, είναι δυνατόν να δοκιμάσετε 7.000 $ το σαββατοκύριακο. Αλλά θα είναι δύσκολο να σταθεροποιηθεί εκεί, εκτός εάν το σπάσιμο συνοδεύεται από βαριά bullish όγκους.

Η αγορά χρειάζεται χρόνο για ενοποίηση

1D γράφημα BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Souce: OKEx.com

Το παραπάνω διάγραμμα 1 ημέρας του Bitcoin δείχνει ότι, παρόλο που η τάση έχει σπάσει τον κινούμενο μέσο όρο των 30 ημερών (MA (30)) σήμερα, η θέση γύρω στα 7.300 $ παρέχει σκληρή αντίσταση. Προς το παρόν είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί ότι η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί στο MA (30) ή όχι.

Ωστόσο, ένα πράγμα για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι τα 7.000 $ είναι δυνατόν να δοκιμαστούν επανειλημμένα έως ότου οι ταύροι μπορούν να διατηρήσουν την τιμή σε αυτό και οι προηγούμενες χαμένες θέσεις πάρουν το κεφάλαιο τους πίσω. Η αγορά χρειάζεται περισσότερο χρόνο για ενοποίηση.

Λόγω πολλών αποτυχιών ξεμπλοκαρίσματος πρόσφατα, ορισμένοι ταύροι ενδέχεται να αλλάξουν τις θέσεις τους σε κοντές. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα μικρό εύρος επαναφοράς βραχυπρόθεσμα, αλλά θα είναι δύσκολο να πέσει κάτω από τα 6.000 $ αυτή τη φορά.

Οι επενδυτές θα πρέπει να σημειώσουν ότι όσο το επίπεδο των $ 5.650 μπορεί να είναι αποτελεσματικό, δεν θα εμφανιστεί ξανά σημαντική πτώση.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 7.000 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 7,300 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 6.700 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 6.500 $

Η ETH βλέπει ασθενέστερη ανάκαμψη

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 4H ETH / USD. Πηγή: OKEx.com

Η ανάκαμψη του ETH σήμερα το πρωί δεν ήταν τόσο ισχυρή όσο η BTC. Οι ταύροι μπορούν μόνο να αυξήσουν την τιμή στα 150 $ περίπου αλλά δεν είναι σε θέση να σπάσουν το προηγούμενο υψηλό γύρω στα 153 $. Τώρα η τιμή λαμβάνει προσωρινά υποστήριξη στα 140 $.

Παρόλο που το γράφημα έντασης δείχνει ότι τις τελευταίες 36 ώρες, οι ταύροι ήταν ενεργοί, το επίπεδο έντασης δεν είχε σαφώς αυξανόμενο σήμα. Το ανεστραμμένο σφυρί δείχνει ότι η πίεση πώλησης είναι τεράστια στην περιοχή των $ 146- $ 150.

Οι επενδυτές πρέπει να σημειώσουν ότι η συνεχής αποτυχία άντλησης θα επηρεάσει την εμπιστοσύνη των ταύρων και είναι εύκολο να συμβεί μια μεγάλη πτώση. Επομένως, η περιοχή υποστήριξης περίπου 140 $ και 130 $ θα είναι οι δύο σχετικά σημαντικές. Εάν η τιμή μπορεί να σταματήσει να πέφτει περίπου στα 130 $, αυτό σημαίνει ότι αναμένεται ανάκαμψη.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 146 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 150 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 138 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 128 $

Το XRP αντιμετωπίζει νέα βραχυπρόθεσμη αντίσταση στα 0,1830 $

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1H XRP / USD. Πηγή: OKEx.com

Αν και η ανάκαμψη του XRP δημιούργησε ένα νέο υψηλό περίπου 0,1880 $, η τεράστια πίεση πώλησης έκανε την τιμή να πέσει πίσω γρήγορα. Κάποτε σήμερα μέχρι στιγμής έσπασε κάτω από το πρώτο επίπεδο υποστήριξης περίπου 0,1780 $, αλλά τώρα η τιμή κινείται προσωρινά περίπου 0,1800 $.

Είναι προφανές ότι η ισχύς της ανάκαμψης αυτή τη φορά είναι πιο αδύναμη από ό, τι στις 28 Μαρτίου, όπως αντικατοπτρίζεται σαφώς στο διάγραμμα τόμων.

Επομένως, είναι σχεδόν αδύνατο να δημιουργήσετε ένα νέο υψηλό και να σπάσετε αυτήν την ενοποιητική περιοχή βραχυπρόθεσμα. Ωστόσο, εάν η τάση πέσει κάτω από 0,1780 $, μπορεί να αποδείξει ότι η αγορά πρέπει να υποχωρήσει περισσότερο για να διορθώσει. 0,1650 $ θα είναι το ισχυρότερο επίπεδο υποστήριξης εάν ξεκινήσει μια μεγαλύτερη τάση ανάκαμψης.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,1830 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,188 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1750 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1660 $

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας σας, τους επενδυτικούς στόχους και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner
Related Posts