Το διάγραμμα BTC 1H εισέρχεται στο τρίγωνο σύγκλισης, το στενό εύρος προκαλεί ακραία αγορά: Crypto Market Daily

Πέμπτη 9 Απριλίου: Οι περισσότερες κορυφαίες αγορές κρυπτονομισμάτων παρατηρούν μικρή αστάθεια τις τελευταίες 24 ώρες.

Το Bitcoin δεν κατάφερε να δοκιμάσει 7.400 $

Διάγραμμα 1H BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Χθες, το BTC ανέκαμψε από 7.200 $ – αφού δεν κατάφερε να δοκιμάσει τα 7.450 $, καθώς η ανοδική ενέργεια ήταν πιο αδύναμη, η τιμή απέτυχε ακόμη και να ξεπεράσει τα 7.400 $ και τώρα κινείται πίσω στα 7.200 $.

Η ομάδα ανάλυσης αγοράς της OKEx πιστεύει ότι με την πρόσφατη ανάκαμψη να σταματά στα 7.500 $, η τάση έχει εισέλθει ξανά σε μια φάση ωριαίας ενοποίησης. Καθώς το τρέχον κατώτατο σημείο προς τα πίσω κινείται σταδιακά προς τα πάνω, το ωριαίο bullish μοτίβο δεν θα σπάσει έως ότου η τιμή πέσει κάτω από την ανοδική γραμμή τάσης.

Καθώς η περιφερειακή υποστήριξη άνω των 7.000 $ έχει επαληθευτεί πολλές φορές πρόσφατα, η πιθανότητα μείωσης κάτω από τα 7.000 $ είναι χαμηλή βραχυπρόθεσμα. Οι επενδυτές πρέπει να δώσουν προσοχή στο κατά πόσον η τάση 1 ώρας μπορεί αποτελεσματικά να διαπεράσει την περιοχή του τριγώνου σύγκλισης.

Το σπάσιμο του άνω άκρου σημαίνει ότι η τιμή μπορεί να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την αντίσταση των 7.500 $. Το BTC μπορεί να συνεχίσει να βρίσκει υποστήριξη άνω των 7.000 $, αν σπάσει κάτω από το κάτω άκρο.

Το BTC θα μπορούσε να υποχωρήσει στα 6K $ πριν από την ανάκαμψη

1D γράφημα BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Κρίνοντας από το παραπάνω ημερήσιο διάγραμμα, η τιμή κινείται σταδιακά προς το τέλος της bearish σφήνας. Σε συνδυασμό με τη σκληρή αντίσταση πάνω από 7.500 $, αυτό το μοτίβο έχει μεγάλη πιθανότητα σχηματισμού.

Εάν η τάση πέσει κάτω από το κατώτερο άκρο της σφήνας, σχηματίζεται πάλι ένα σταδιακό κάτω από 6.000 $. Διαφορετικά, εάν οι ταύροι μπορούν να διαπεράσουν το άνω άκρο, αυτό σημαίνει ότι το bearish μοτίβο είναι άκυρο και οι προοπτικές της αγοράς είναι ανοδικές.

Το διάγραμμα όγκου δείχνει ότι το μοτίβο bearish wedge μπορεί να σχηματιστεί με επιτυχία καθώς τα επίπεδα του bullish volume μειώνονται μετά την ενοποίηση της ημερήσιας τάσης. Επομένως, οι επενδυτές θα πρέπει να ενδιαφέρονται περισσότερο για το χαμηλότερο πλεονέκτημα. Είναι πιθανό ότι πριν από το μισό του Μαΐου, η τιμή του BTC θα βιώσει μια άλλη πτώση στα 6.000 $ και στη συνέχεια να ανακάμψει.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 7.400 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 7.500 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 7.250 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 7.050 $

Η BCH πέφτει μετά το χθεσινό μισό

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής BH / USD 1H Πηγή: OKEx.com

Η τιμή της BCH υποχώρησε ραγδαία μετά το χθες το κέρμα στο μισό και υποστηρίχθηκε προσωρινά από 260 $. Με τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση του όγκου συναλλαγών, η τιμή είναι απίθανο να φθάσει σε νέο υψηλό βραχυπρόθεσμα.

280 $ θα είναι η κρίσιμη τιμή που θα καθορίσει τη βραχυπρόθεσμη κατεύθυνση, καθώς είναι το άνω άκρο της τελευταίας περιοχής σοκ πριν από την πτώση του Μαρτίου. Εάν η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί εκεί, είναι πιθανό να επιστρέψει στα 300 $.

Η μεσοπρόθεσμη τάση μπορεί να επικεντρωθεί στο βασικό επίπεδο υποστήριξης των 250 $. Εάν η τάση μπορεί να συνεχίσει να σταθεροποιείται σε αυτό το σημείο ή ακόμα και στα 260 $, μετά από μια περίοδο ενοποίησης, υπάρχει πιθανότητα να σπάσει το προηγούμενο υψηλό. Διαφορετικά, μπορεί να συνεχίσει να πέφτει πίσω στην περιοχή σοκ κάτω από 246 $.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 280 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 300 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 260 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 245 $

Η BSV είδε μια ανάκαμψη αλλά παραμένει ασταθής

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής BSH / USD 1H Πηγή: OKEx.com


Αν και το Bitcoin SV (BSV) υποχώρησε επίσης μετά από σκληρή αντίσταση, στη συνέχεια ανέκαμψε έντονα αφού υποστηρίχθηκε από $ 204. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό πίεση στην περιοχή των 228 $ – 230 $.

Η κυκλική περιοχή στο παραπάνω γράφημα δείχνει την περιοχή σκληρής αντίστασης μεταξύ 208 $ και 250 $. Τα κεφάλαια πλειοψηφίας μπορεί να είναι σε θέση να ωθήσουν την τιμή σε αυτήν την περιοχή, αλλά μπορούν να επιστρέψουν γρήγορα χωρίς σαφές μήνυμα. Επομένως, είναι υψηλού κινδύνου να ανοίξετε μια θετική θέση γύρω από την τρέχουσα τιμή στα 250 $.

Δεδομένου ότι τα μισά του BSV θα συμβούν την Παρασκευή, εξακολουθεί να υπάρχει κάποια πιθανότητα ότι η τιμή θα δοκιμάσει τα 230 $. Ωστόσο, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στους επενδυτές ότι το BSV είναι ένα ασταθές νόμισμα μεταξύ των επικρατέστερων νομισμάτων και είναι πολύ πιθανό ότι η ακραία τάση θα συμβεί συνεχώς, οπότε πρέπει να ληφθεί υπόψη ο παράγοντας κινδύνου.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 221 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 228 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 210 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 204 $

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map