Το Bitcoin Rebound καταπιέστηκε κατά 7.200 $, αλλά το Space for Downward Movement Limited: Crypto Market Daily

Πέμπτη 16 Απριλίου: Οι αγορές κρυπτογράφησης σημειώνουν έντονη ανάπτυξη τις τελευταίες ώρες. Το Bitcoin (BTC) σημείωσε άνοδο 3% την ημέρα, διαπραγματευόμενο πάνω από το επίπεδο αντίστασης των 7.000 δολαρίων.

Το Ethereum (ETH) σημείωσε ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη, αύξηση 7% τις τελευταίες 24 ώρες και κινείται προς 170 $.

Το XRP του Ripple, από την άλλη πλευρά, έχει αυξηθεί πιο μετριοπαθώς, μόλις 2%. Επί του παρόντος στα 0,189209 $, το νόμισμα διαπραγματεύεται κοντά στο βραχυπρόθεσμο επίπεδο αντίστασης ακριβώς πάνω από 0,19 $.

Η υποστήριξη στα 6,5K $ είναι ισχυρή

Διάγραμμα 1H BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Το Bitcoin γνώρισε μια μεγάλη ανάκαμψη τις τελευταίες δύο ώρες. Η τιμή αντλήθηκε από την κρίσιμη περιοχή υποστήριξης, περίπου 6.500 $, και τώρα προσπαθεί να σπάσει την αντίσταση στα 7.200 $.

Η ομάδα ανάλυσης αγοράς της OKEx σημείωσε ότι 6.500 $ ήταν προηγουμένως μια εντατική περιοχή συναλλαγών στα τέλη του 2019 και στη συνέχεια η περιοχή ενοποίησης που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα. Δεδομένου αυτού, η ισχύς στήριξης σε αυτόν τον τομέα θα είναι ισχυρή και θα είναι δύσκολο για τα bearish κεφάλαια να αυξήσουν την τιμή κάτω από αυτό το επίπεδο.

Επιπλέον, η θέση κοντά στα 6.500 δολάρια είναι επίσης μια ψυχική τιμή κυνήγι ευκαιρίας για πολλούς επενδυτές, επομένως, μπορεί να προβλεφθεί γενικά μια ανάκαμψη από εκεί. Όπως φαίνεται στο παραπάνω διάγραμμα, η κάτω απόκλιση μεταξύ του Moving Average Convergence Divergence (MACD) και του διαγράμματος τιμών έδειξε επίσης μια ανάκαμψη.

Οι επενδυτές πρέπει να σημειώσουν ότι ο όγκος ανάκαμψης αυτή τη φορά έχει αυξηθεί σε υψηλό επίπεδο. Εάν τις επόμενες ώρες η τιμή κλείσει με μεγαλύτερη ανώτερη σκιά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το ριμπάουντ τελειώνει. Διαφορετικά, εάν οι όγκοι δεν επιστρέψουν σε χαμηλότερο επίπεδο, είναι δυνατό να δοκιμάσετε το υψηλό σημείο περίπου 7.400 $ στο μέλλον.

Το ημερήσιο γράφημα του Bitcoin δείχνει ενοποίηση

1D γράφημα BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Μετατοπίζοντας την άποψή μας στο ημερήσιο γράφημα, είναι σαφές ότι η τάση εξακολουθεί να βρίσκεται σε ενοποίηση και το εύρος κυμαίνεται μεταξύ 7.500 και 6.500 $, σχεδόν 1.000 $ κινούμενου χώρου.

Αυτή η σταθερή τάση μπορεί να θεωρηθεί ως η δράση των φαλαινών, χρησιμοποιώντας το μοτίβο ταχείας διακύμανσης για να προσελκύσει τους ιδιώτες επενδυτές να εισέλθουν στις παγίδες τους και στη συνέχεια να απορροφήσουν τους μετρητές από αυτούς.

Είναι πιθανό ότι πριν από το μισό του BTC τον Μάιο, η τάση μπορεί να συνεχίσει να ενοποιείται στο πρόσφατο επίπεδο και τα κύρια κεφάλαια θα ανεβάσουν την τιμή τη στιγμή που θεωρούν κατάλληλο. Επομένως, εάν η τιμή μειωθεί σε χαμηλότερο επίπεδο πριν από το μισό, θα είναι μια καλή ευκαιρία να εισέλθετε σε μια θετική θέση. Ωστόσο, η bullish δύναμη θα είναι ισχυρότερη από το αναμενόμενο εάν η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί στα 7.000 $.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 6.950 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 7.100 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 6.750 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 6.550 $

Η ETH βλέπει ακόμη πιο ισχυρή ανάκαμψη

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1Η ETH / USD. Πηγή: OKEx.com

Σε σύγκριση με το BTC, η ανάκαμψη του ETH σήμερα ήταν σχετικά ισχυρότερη. Η κορυφαία τιμή έχει αγγίξει σχεδόν το προηγούμενο υψηλό των 176 $. Αν και δεδομένου ότι η τάση είναι καταπιεσμένη και έχει εμφανιστεί σήμα ανάκαμψης, η θέση στήριξης γύρω στα $ 165 θα είναι σημαντική. Εάν το pullback μπορεί να υποστηριχθεί από αυτό και σταθεροποιηθεί, η τάση θα είναι σε θέση να δοκιμάσει τη σκληρή αντίσταση των $ 180.

Το γράφημα έντασης του ETH δείχνει ότι η ισχύς της χθεσινής πτώσης ήταν πιο αδύναμη από ό, τι στις 13 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι αν και η ωριαία τάση είναι προς τα κάτω, ο χώρος είναι περιορισμένος. Σε συνδυασμό με τον έντονο bullish όγκο που αυξήθηκε τις τελευταίες ώρες, θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε ένα νέο χαμηλό βραχυπρόθεσμα.


Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 176 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 180 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 165 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 150 $

Το διάλειμμα του XRP μπορεί να μην είναι αποτελεσματικό

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1H XRP / USD. Πηγή: OKEx.com

Το XRP συνεχίζει να κινείται κατά μήκος του bearish καναλιού. Η κορυφή των δύο προηγούμενων ριμπάουντ του κρυπτονομίσματος είχε αποκλειστεί από το πάνω άκρο του καναλιού. Θεωρητικά, εάν το άνω άκρο μπορεί να αποκλείσει την τιμή για τρίτη φορά, αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα του καναλιού.

Τις τελευταίες ώρες, αν και η τάση έσπασε το ανώτερο άκρο μία φορά, έπεσε γρήγορα και τώρα παραμένει καταπιεσμένη από αυτήν. Ως εκ τούτου, οι επενδυτές πρέπει να σημειώσουν ότι το σπάσιμο είναι πιθανό να είναι λανθασμένο. Εάν η τιμή μπορεί να αντληθεί ξανά με υψηλό επίπεδο όγκου αγορών, το σπάσιμο μπορεί να θεωρηθεί αποτελεσματικό.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,1940 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,1960 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1870 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1820 $

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας σας, τους επενδυτικούς στόχους και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map