Η επίμονη οικονομική αβεβαιότητα βλάπτει τα περιουσιακά στοιχεία υψηλού κινδύνου, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin: Market Watch Weekly

Bitcoin (BTC) η μεταβλητότητα των τιμών ήταν πολύ χαμηλή στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, κυμαινόμενη μεταξύ 9,500 $ έως 9,800 $ έως Τετάρτη, 10 Ιουνίου. Το κορυφαίο κρυπτονομίσμα έπειτα προσπάθησε να ξεπεράσει το όριο των 10.000 $ την Τετάρτη το βράδυ, αλλά απορρίφθηκε στα 9.999 $, σύμφωνα με το OKEx Τιμή spot.

Την ίδια ημέρα, το Νασντάκ ορίστε ένα ρεκόρ ύψους 10.086, σπάζοντας το επίπεδο 10.000 για πρώτη φορά. Ωστόσο, τα κέρδη δεν ήταν βιώσιμα, με την προειδοποίηση της Federal Reserve για μεσοπρόθεσμους καθοδικούς κινδύνους στην πρόσφατη συνεδρίασή της.

Με την αυξανόμενη οικονομική αβεβαιότητα, η συσχέτιση του Bitcoin με επικίνδυνα περιουσιακά στοιχεία επιταχύνθηκε ξανά. Καθώς ο δείκτης μεταβλητότητας (VIX) ανέβηκε πάλι, το Bitcoin έκανε μια τεράστια διόρθωση, μειώνοντας τόσο χαμηλά όσο 9.077 $ – μειώνοντας κατά 6% την ημέρα.

Ιστορικά, μόλις το Bitcoin αρχίσει να κινείται παράλληλα με τα παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία, συνεχίζει για λίγο, αν και είναι δύσκολο να πούμε ακριβώς για πόσο καιρό διατηρείται ο συσχετισμός. Στην αγορά μεγάλου κεφαλαίου, Cardano (ADA), το υψηλότερο κέρδος μεταξύ των 10 κορυφαίων altcoins την προηγούμενη εβδομάδα, σημείωσε αρνητική απόδοση 12,28% αυτήν την εβδομάδα.

Άλλα νομίσματα μεγάλου κεφαλαίου ήταν κυρίως χαμηλά σε απόδοση Bitcoin, με Ethereum (ETH) το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα, ολοκληρώνοντας την εβδομάδα με απώλεια 5,21 τοις εκατό. Εν τω μεταξύ, EOS μειώθηκε κατά 8,55% την ίδια περίοδο.

εβδομαδιαία απόδοση νομισμάτωνΕβδομαδιαίες αποδόσεις σημαντικών κρυπτονομισμάτων 6/8 – 6/15. Πηγή: Tradingview

Το Bitcoin Hashrate αναμένεται να πηδήξει

Σύμφωνα με OKLink, ο αριθμός των ενεργών διευθύνσεων στο δίκτυο BTC μεταξύ 8 Ιουνίου και 14 Ιουνίου ανήλθε σε 4.843.297, αύξηση 4,47 τοις εκατό από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο αριθμός των συναλλαγών ανήλθε σε 3.198.639,72 BTC, κάτω 17,39 τοις εκατό.

Τη στιγμή της σύνταξης, το συνολικό hashrate δικτύου του BTC είναι περίπου 113,36 EH / s, το οποίο είναι 0,3 EH / s υψηλότερο από το μέσο επίπεδο της περασμένης εβδομάδας. Δεδομένης της αύξησης του hashrate, η επερχόμενη προσαρμογή δυσκολίας αύριο αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση άνω του 10%, ανεβάζοντας το επίπεδο στο υψηλότερο από τον Ιανουάριο του 2018, καθώς επεσήμανε από την Coinmetrics.

Ο όγκος συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin έπεσε στο νέο χαμηλό 2020

Στις 13 Ιουνίου, ο όγκος συναλλαγών των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin στα χρηματιστήρια μειώθηκε σε ένα νέο ετήσιο χαμηλό περίπου 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τα στοιχεία από Λοξότητα. Τα τρία κορυφαία χρηματιστήρια της Intraday ήταν τα OKEx, Huobi και Binance, με όγκο συναλλαγών 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων αντίστοιχα. Ωστόσο, το συνολικό ανοιχτό ενδιαφέρον επέστρεψε στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια την περασμένη Δευτέρα, το οποίο ήταν το υψηλότερο επίπεδο από τη συντριβή στα μέσα Μαρτίου.

Επιτόκια μελλοντικών προθεσμιών BTCBTC Futures – Συγκεντρωτικοί ημερήσιοι τόμοι. Πηγή: Λοξότητα

Εν τω μεταξύ, το ανοιχτό ενδιαφέρον των επιλογών BTC έχει φτάσει σε ρεκόρ υψηλό, ξεπερνώντας τα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια την περασμένη εβδομάδα. Όπως σημειώσαμε στις 10 Ιουνίου Crypto Market καθημερινά, η αγορά επιλογών είναι πολύ ανοδική για το μέλλον του Bitcoin και το ανοιχτό ενδιαφέρον επιλογών CME αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από κλήσεις.

Τεχνική ανάλυση Bitcoin

Δεν πραγματοποιούνται πολλές αγορές αυτήν τη στιγμή λόγω της υποχώρησης του Σαββατοκύριακου. Μπορούμε να δούμε ότι ο λόγος Long / Short στο OKEx έχει πέσει στο πρόσφατο χαμηλό των 0,9, μαζί με έναν πολύ χαμηλό λόγο Margin Lending στην αγορά spot margin.

Τώρα που το Bitcoin έχει χάσει την υποστήριξη των 9.300 δολαρίων, μια ανάκαμψη ενδέχεται να αντιμετωπίσει σημαντική πίεση πώλησης. Η τιμή είναι πιθανό να δοκιμάσει το τέλος Μαΐου χαμηλότερα των 8.750 $ ανά OKEx Quarterly Futures (BTCUSD0925).

BTC USD 15 ΙουνίουΔιάγραμμα 4H OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0925). Πηγή: OKEx

Κοιτάζοντας μπροστά αυτήν την εβδομάδα

Το δεύτερο κύμα του Covid-19 έχει Κτύπημα Το Πεκίνο το σαββατοκύριακο και προκάλεσε το επόμενο κλείσιμο. Τα παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία ασφαλούς καταφυγίου μπορεί για άλλη μια φορά να είναι υπέρ, καθώς ο χρυσός έχει ανέβει πάνω από τα 1.730 δολάρια και εάν η συσχέτιση του Bitcoin με τα επικίνδυνα περιουσιακά στοιχεία παραμένει υψηλή, είναι πιθανό να παρατηρηθεί πίεση πώλησης.

Σε κρυπτογράφηση, VSYS θα κυκλοφορήσει έξυπνα συμβόλαια αυτόν τον μήνα. KNC πρόκειται να ολοκληρώσει την αναβάθμιση του Katalyst ενώ Zilliqa (ZIL) θα ολοκληρώσει την υποστήριξη στοιχηματισμού αυτόν τον μήνα.

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά και επιμελημένα νέα από επαγγελματίες κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner