Το συναίσθημα της αγοράς είναι ανοδικό, αλλά το Bitcoin πρόκειται να πετύχει βασικά επίπεδα αντίστασης: Market Watch εβδομαδιαίως

Κατά την τελευταία εβδομάδα, η αγορά κρυπτονομισμάτων αυξήθηκε απότομα. Σύμφωνα με τα δεδομένα τιμών spot OKEx, το Bitcoin (BTC) έχει αυξηθεί 6,31% τις τελευταίες επτά ημέρες, το έκτο συνεχόμενο εβδομαδιαίο κέρδος.

Το Ethereum (ETH) αυξήθηκε κατά 10,1 τοις εκατό, πιθανότατα επειδή οι χρήστες προσβλέπουν στην κυκλοφορία του ETH 2.0 Testnet. Ethereumprice.org κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο για τον υπολογισμό των βραβείων Ethereum 2.0.

Η Tezos (XTZ) κέρδισε 22,76 τοις εκατό την περασμένη εβδομάδα, γεγονός που αποτελεί όφελος από το γεγονός ότι το 93% της συνολικής κυκλοφορίας του XTZ (περίπου 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια) είναι κλειδωμένο, ανά StakingRewards.com δεδομένα.

Όλα αυτά τα κρυπτονομίσματα έχουν σχεδόν ανακάμψει από την ιστορική πώληση στις 12 Μαρτίου.

% αλλαγή στην τιμή την τελευταία εβδομάδα. Πηγή: OKEx

«Το Crypto γίνεται ζεστό»

Ο Fred Wilson, συγγραφέας του ιστολογίου AVC, έγραψε πρόσφατα «Το Crypto γίνεται ζεστό και όλοι θέλουν τη δράση» σε μια ανάρτηση με τίτλο «Ανάπτυξη βάσει εκδηλώσεων“. Η παρατήρηση του Fred είναι σύμφωνη με τους πίνακες on-chain.

Ο αριθμός των Ενεργές οντότητες (7-day Moving Average) στο δίκτυο Bitcoin έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2019, σύμφωνα με το γράφημα του παρόχου δεδομένων Glassnode.

Η μέτρηση ενεργών οντοτήτων αντιπροσωπεύει τα Bitcoin ενεργές διευθύνσεις. Επιπλέον, ξεπεράστηκε ο αριθμός των διευθύνσεων που διατηρούν τουλάχιστον 0,1 Bitcoin 3 εκατομμύρια για πρώτη φορά από την άνοδο της αγοράς στα τέλη του 2017 έως τις αρχές του 2018.

Bitcoin: ενεργές οντότητες (7D Moving Average). Souce: Glassnode

Όλα αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι η εμπιστοσύνη της αγοράς δεν έχει καταστραφεί ή έχει ανακάμψει γρήγορα. ο Φόβος Crypto & Δείκτης απληστίας δείχνει επίσης μια αργή αύξηση της εμπιστοσύνης στην αγορά.

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Arcane Research, που δημοσιεύθηκε στις 24 Απριλίου, «ο δείκτης κυμαίνεται τώρα στην περιοχή« Extreme Fear »από τις 9 Μαρτίου, η μεγαλύτερη περίοδος που καταγράφηκε από τον δείκτη που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2018.» Κάτω από 20 δείχνει ότι η αγορά βρίσκεται στην περιοχή «Extreme Fear».

Φόβος Crypto & Δείκτης απληστίας. Πηγή: alternative.me

Περισσότερα καλά νέα από την κινεζική αγορά

Στις 25 Απριλίου, την έναρξη εκδήλωση για την πρωτοβουλία υποδομής blockchain υπό την ηγεσία της κυβέρνησης, Δίκτυο υπηρεσιών με βάση το Blockchain (BSN) πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο. Αυτή η εκδήλωση σηματοδοτεί την επίσημη είσοδο του BSN στον εμπορικό χώρο και το άνοιγμα της έκδοσης Beta στο εξωτερικό. Το δίκτυο υπηρεσιών βασισμένο σε Blockchain (BSN) είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο υποδομής cross-cloud, cross-portal, cross-framework που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη και λειτουργία όλων των τύπων εφαρμογών blockchain. Το BSN στοχεύει να αλλάξει το υπάρχον πρόβλημα του υψηλού κόστους ανάπτυξης και ανάπτυξης εφαρμογών blockchain παρέχοντας δημόσια περιβάλλοντα πόρων blockchain σε προγραμματιστές.


Νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα, η Σίνα Νέα αποκάλυψε ότι οι Starbucks και Mcdonalds συγκαταλέγονται μεταξύ των γιγάντων λιανικής που προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στις δοκιμές του DCEP – του ψηφιακού Renminbi (RMB) – στην πόλη Xiong’an New Area. Το DCEP είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που λέγεται ότι είναι ένα από τα πρώτα του είδους του. Θα υποστηρίζεται 1: 1 με το εθνικό νόμισμα της Κίνας, RMB.

Ο Ebang, ένας μεγάλος κινεζικός κατασκευαστής εξόρυξης Bitcoin, επίσημα κατατεθεί για IPO 100 εκατομμυρίων δολαρίων με την πρόθεση να εγγραφείτε είτε στο NYSE είτε στο Nasdaq. Ο αντίπαλος της Ebang Cannan Inc (Nasdaq: CAN) κυκλοφόρησε πέρυσι, αλλά ο Cannan’s τιμές μετοχών έχουν μειωθεί περισσότερο από 50 τοις εκατό από την εισαγωγή του.

Ο πόλεμος υλικού εξόρυξης γίνεται βίαιος. Στις 17 Απριλίου, MicroBT ανακοίνωσε τρεις νέες εγκαταστάσεις εξόρυξης σε ένα διαδικτυακό συνέδριο. Και στα τέλη Μαρτίου, η πιο εξελιγμένη εξέδρα εξόρυξης της Bitmain – το Antminer S19 – πήγε σε έκπτωση, εξαντλήθηκε εντός 24 ωρών. Κάθε εταιρεία υλικού προετοιμάζεται για το τρίτο μισό του Bitcoin, όταν η ανταμοιβή εξόρυξης θα μειωθεί στο μισό και αναμένεται ότι θα απομακρυνθούν περισσότεροι αναποτελεσματικοί ανθρακωρύχοι.

Το bull run πρόκειται να χτυπήσει αρκετά βασικά επίπεδα αντίστασης

Στο γράφημα OKEx BTC / USDT Weekly, το Bitcoin σημείωσε άνοδο έξι συνεχόμενες εβδομάδες. Την τελευταία φορά που είδαμε ότι αυτός ο τύπος απόδοσης ήταν γύρω στο Μάρτιο του 2019, τότε το Bitcoin ξεκίνησε μια bull bull από 4.000 $ σε πάνω από 13.000 $.

Αν και τα τρέχοντα βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα μοτίβα βρίσκονται σε τάση ταύρου, η περιοχή των 7.800 έως 8.000 $ είναι πολύ κοντά στο αρχικό επίπεδο της συντριβής της 12ης Μαρτίου. Επιπλέον, η τιμή εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολλά επερχόμενα βασικά επίπεδα αντίστασης. Η μεσαία γραμμή του Bollinger Bands στο εβδομαδιαίο γράφημα είναι περίπου 7.860 $ και ο κινητός μέσος όρος των 100 ημερών κυμαίνεται κοντά στα 7.985 $.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανάλυσή μας Futures Friday, μια εβδομαδιαία ανασκόπηση των τριμηνιαίων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin στο OKEx, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin έχουν επανέλθει στο contango, πράγμα που σημαίνει ότι τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης έχουν υψηλότερες τιμές από τις τιμές spot. Ένα θετικό ασφάλιστρο υποδηλώνει ένα αισιόδοξο συναίσθημα της αγοράς σχετικά με την εξέλιξη των τιμών.

Επιπλέον, στην αγορά μελλοντικών συμβολαίων, η Arcane Research σημείωσε στην τελευταία έκθεσή της από τις 24 Απριλίου ότι «η OKEx εξασφάλισε σταθερά την κορυφαία της θέση τον τελευταίο μήνα, με μερίδιο αγοράς περίπου 28%».

Όπως αναφέρθηκε στην επισκόπηση αγοράς της περασμένης εβδομάδας, καθώς η τιμή του Bitcoin εξακολουθεί να δείχνει θετική συσχέτιση με το S&P 500, πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στη μακροοικονομική.

24 τοις εκατό του S&Οι εταιρείες P 500 έχουν έχουν αναφερθεί κέρδη ανά δεδομένα Factset, τα οποία μειώθηκαν κατά 15,8% από πριν από ένα χρόνο. Περίπου 172 μεγάλες εταιρείες θα αναφέρουν αποτελέσματα αυτήν την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών αποθεμάτων της αγοράς FAANG, MSFT και TSLA.

Η συνεδρίαση της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Ανοιχτής Αγοράς (FOMC) αυτή την εβδομάδα αναμένεται να διατηρήσει τα επιτόκια σε αναμονή. Οι αρχικές αξιώσεις ανεργίας, ο βασικός πληθωρισμός και το PMI του Σικάγου θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη, ενώ IHS Markit και το Δείκτης κατασκευής ISM θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, καθώς και αριθμούς πωλήσεων αυτοκινήτων.

Οι συμμετέχοντες στην αγορά πρέπει να συνεχίσουν να διαπραγματεύονται προσεκτικά, δεν μπορούμε ακόμη να αποκλείσουμε τη δυνατότητα διπλής πτώσης στο χρηματιστήριο.

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας σας, τους επενδυτικούς στόχους και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map