Bitcoin Forms Convergence Triangle, Pullback Bottom Θα μπορούσε να λάβει υποστήριξη περίπου 6.950 $: Crypto Market Daily

Πέμπτη 23 Απριλίου: τα περισσότερα κορυφαία κρυπτονομίσματα σημειώνουν ήπια έως μέτρια κέρδη τις τελευταίες 24 ώρες.

Το Bitcoin (BTC) συνεχίζει να αιωρείται πάνω από 7.000 $, σημειώνοντας αύξηση 1,5% την ημέρα.

Το Ethereum (ETH) σημείωσε άνοδο 3,4 τοις εκατό, σημειώνοντας τη δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση των δέκα κορυφαίων νομισμάτων.

Το XRP της Ripple κέρδισε μόλις 0,6% τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ διαπραγματεύεται ακόμα κάτω από 0,19 $.

7.200 $ δύσκολο να σπάσει με τους τρέχοντες τόμους

Διάγραμμα 1H BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Μετά την καταστολή του Bitcoin από την περιοχή αντίστασης μεταξύ 7.200 και $ 7,300 δολαρίων, η τάση υποχώρησε σήμερα το πρωί και τώρα βρήκε υποστήριξη στα 7.050 $. Τις τελευταίες δύο ώρες, η τάση είδε ένα σήμα ανάκαμψης, αλλά ο χώρος είναι περιορισμένος, καθώς δεν είναι εύκολο να σπάσει τα 7.200 $ με τα τρέχοντα επίπεδα έντασης.

Οι κόκκινοι κύκλοι στο γράφημα 1 ώρας παραπάνω δείχνουν ότι από τότε που η τιμή έφτασε στην κορυφή στα 7.470 $ στις 7 Απριλίου, η κορυφή κάθε επόμενης ανάκαμψης ήταν χαμηλότερη – φτάνοντας τα 7,300 $ και έπειτα τα 7.200.

Οι πράσινοι κύκλοι υποδηλώνουν ότι κάθε ωριαία ανάκαμψη ήταν επίσης υψηλότερη από την προηγούμενη, περίπου 6.450 $ και έπειτα 6.750 $.

Υπάρχουν κλασικά χαρακτηριστικά ενός μοτίβου τριγώνου σύγκλισης. Ως εκ τούτου, μπορεί να προβλεφθεί ότι το χαμηλότερο σημείο κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου μπορεί να λάβει υποστήριξη περίπου 6.950 $. Οι επενδυτές θα πρέπει να σημειώσουν ότι εάν η ανάκαμψη ή η ανάκαμψη κινούνται υψηλότερα ή χαμηλότερα από την προηγούμενη κορυφή ή κάτω, αυτό πιθανώς σημαίνει ότι η επόμενη τάση θα είναι ορατή σε καθημερινό επίπεδο.

Περιορισμός της κινούμενης περιοχής του Bitcoin μεταξύ MA (30) και MA (60)

1D γράφημα BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Το γράφημα 1 ημέρας του Bitcoin εξακολουθεί να δείχνει ότι προς το παρόν η τάση δεν έχει σπάσει την υποστήριξη του MA (30) ή την αντίσταση του MA (60). Ωστόσο, η μετακινούμενη περιοχή μειώνεται, πράγμα που σημαίνει ότι το διάλειμμα θα μπορούσε να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Οι έμποροι πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι το διάλειμμα είναι λογικό πριν εισέλθει στην αγορά. Δύο συνθήκες θα μπορούσαν να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια ενός ξεμπλοκάρισμα. Στην κατάσταση 1, η τάση είναι ισχυρή και είναι πιθανό ότι περισσότερο από το ένα τρίτο του πρώτου σπάζοντας κηροπήγιο θα σχηματιστεί πάνω από το MA (60). Είναι δύσκολο για την τάση να επιστρέψει στην προηγούμενη περιοχή σε αυτήν την κατάσταση. Διαφορετικά, εάν υπάρχει μόνο λιγότερο από το ένα τρίτο του κηροπηγίου πάνω από το MA (60), αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το σπάσιμο είναι αδύναμο και είναι πιθανό να είναι παγίδα. Η ίδια αρχή ισχύει εάν πέσει κάτω από το MA (30).

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 7.200 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 7,300 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 7.050 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 6.950 $

Η υποστήριξη MA (30) του ETH πρέπει να αποδειχθεί

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1Η ETH / USD. Πηγή: OKEx.com

Το MA της ETH (30) αποδείχθηκε αποτελεσματική υποστήριξη τις τελευταίες τρεις ώρες. Ωστόσο, χρειάζεται ακόμα χρόνος για να αποδειχθεί η ισχύς της υποστήριξης, καθώς η περίοδος επαλήθευσης ήταν σύντομη.

Ωστόσο, παρόλο που η τάση άγγιξε κάποτε τα 187 $, η οποία είναι λίγο χαμηλότερη από την πρόσφατη κορυφή γύρω στα 189 $, η ανοδική τάση του ETH δεν έχει φτάσει σε ισχυρό επίπεδο μέχρι τώρα. Λείπει η ενέργεια ανάκαμψης.


Εάν η τάση πέσει κάτω από τα 175 $ αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι πιθανό να σχηματίσει ένα διπλό κορυφαίο μοτίβο και η τιμή μπορεί να δοκιμάσει τα 166 $. Από την άλλη πλευρά, εάν η τιμή μπορεί ακόμα να σταθεροποιηθεί στα 180 $ μετά την υποχώρηση, είναι δυνατή μια περαιτέρω ανάκαμψη για να δοκιμάσει $ 189 σε αυτήν την κατάσταση.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 183 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 187 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 178 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 175 $

Το XRP έχει υποστήριξη στα 0,1855 $

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής XRP / USD 4H Πηγή: OKEx.com

Όπως δείχνει το γράφημα 4 ωρών του XRP, η τάση υποστηρίζεται προσωρινά από 0,1855 δολάρια αφού το διαπέρασε χθες. Ωστόσο, το ανεστραμμένο σφυρί που σχηματίστηκε πριν από δύο ώρες έδωσε ένα σήμα εξασθένισης των ταύρων. Η αντίσταση περίπου 0,1920 $ είναι αρκετά σκληρή προς το παρόν.

Το επίπεδο έντασης μειώνεται επίσης σε πρόσφατο χαμηλό ρεκόρ και η ανάπτυξη μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή τη νύχτα. Από την άποψη των τρεχόντων επιπέδων αντίστασης και υποστήριξης, είναι πιο πιθανό να μειωθεί, αλλά η τάση μπορεί να ανακάμψει χωρίς να αγγίξει 0,1780 δολάρια εάν ο bearish όγκος δεν μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται.

Για βραχυπρόθεσμους επενδυτές, καθώς το κινούμενο εύρος μειώνεται και το XRP είναι ένα νόμισμα που κυμαίνεται δραστικά, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε πολύ καιρό και να ορίσετε ένα κατάλληλο stop loss.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,1920 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,1950 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1855 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1780 $

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας σας, τους επενδυτικούς στόχους και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map