Το Bitcoin αγωνίζεται με Bearish Sentiment, Dashing Alt Season Hopes: Market Watch Weekly

Την προηγούμενη εβδομάδα είδα Bitcoin (BTC) μειώθηκε από περίπου 10.000 $ σε μόλις 8.700 $, μείωση πυροδοτήθηκε από ένα UTXO από τον Φεβρουάριο του 2009 (πριν από περισσότερα από 11 χρόνια) δαπανήθηκε στην αλυσίδα. Μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες ανάκτησης 9.200 $ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η BTC διαπραγματεύεται σήμερα περίπου 8.800 $ σύμφωνα με το Τιμή δείκτη OKEx BTC.

Η δράση για τις τιμές του Bitcoin είχε ως αποτέλεσμα απώλεια 9,92 τοις εκατό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και δημιούργησε ένα bearish καταπίεση μοτίβο στο εβδομαδιαίο γράφημα, δείχνοντας ότι οι πωλητές έχουν ξεπεράσει τους αγοραστές. Ενώ Ethereum (ETH), Bitcoin SV (BSV) και Litecoin (LTC) είδε πολύ μικρότερες απώλειες με -2,77 τοις εκατό, -2,85 τοις εκατό και -3,4 τοις εκατό αντίστοιχα, Bitcoin Cash (BCH) δημοσίευσε εβδομαδιαία απόδοση -6,83 τοις εκατό.

εβδομαδιαίες επιστροφές κρυπτογράφησηςΕβδομαδιαίες αποδόσεις σημαντικών κρυπτονομισμάτων 5/11 – 5/17. Πηγή: TradingView

Η εναλλακτική σεζόν μπορεί να μην είναι κοντά

Δεδομένου ότι η Ethereum έδειξε την ανοδική της δυναμική έναντι του Bitcoin, τα μικρά altcoins με ιστορικά ισχυρούς δεσμούς με το Ethereum επίσης έκαναν ράλι. Σύμφωνα με στοιχεία από MVIS, ο δείκτης Small-Cap ξεπέρασε όλους τους άλλους δείκτες τον Μάιο, σημειώνοντας απόδοση 12,29% μέχρι στιγμής.

Επιπλέον, με τον δείκτη κυριαρχίας στην αγορά BTC να μειώνεται από 67% σε 65% μετά το μισό, σύμφωνα με το CoinGecko, και OmiseGo (OMG) άντληση στα μέσα της εβδομάδας, εμφανίστηκε ελπίδα για σεζόν alt. Ωστόσο, η OMG, η οποία είχε αυξηθεί λόγω της εκτόξευση στο Coinbase Pro, μειώθηκε σχεδόν 30 τοις εκατό μεταξύ του υψηλού μέσου εβδομάδας και της σημερινής συνεδρίασης. Προχωρώντας προς τα εμπρός, εάν το Bitcoin δεν μπορεί να ανακάμψει και να παραμείνει πάνω από 9.000 $, θα είναι πολύ δύσκολο για τα altcoins να ακολουθήσουν μια σταθερή ανοδική τάση.

Ευρετήριο MVISΕβδομαδιαία επιστροφή BTC έναντι Μικρού / Μεσαίου / Μεγάλου Δείκτη (δεδομένα από τις 25 Μαΐου). Πηγή: MVIS

Η δραστηριότητα Bitcoin On-chain μειώθηκε την περασμένη εβδομάδα

Από τις 2 π.μ. UTC στις 25 Μαΐου, το hashrate του δικτύου Bitcoin ήταν περίπου 91,18 EH / s, το οποίο ήταν 14,05 EH / s χαμηλότερο από το μέσο επίπεδο της περασμένης εβδομάδας σύμφωνα με Εντάξει δεδομένα. Εκτός από τη μείωση των εσόδων που προκύπτει από το στο μισό, Το κλείσιμο των μεγάλων ορυχείων λόγω της πλημμύρας σεζόν στη νοτιοδυτική περιοχή της Κίνας μπορεί να αποδοθεί για αυτή τη μείωση του hashrate.

Εν τω μεταξύ, ο συνολικός αριθμός ενεργών διευθύνσεων στο δίκτυο μεταξύ 18 Μαΐου και 24 Μαΐου μειώθηκε επίσης κατά 1,84% από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο συνολικός αριθμός συναλλαγών μειώθηκε 10,39% την ίδια περίοδο.

Χαμηλότερη αναλογία Long / Short τον Μάιο

Το Bitcoin έδειξε σημάδια αδυναμίας την περασμένη εβδομάδα και επικράτησαν πτωτικά συναισθήματα, όπως σημειώσαμε στο Μελλοντικά Παρασκευή τμήμα. Κοιταζώ Δεδομένα συναλλαγών OKEx, ο λόγος Long / Short λειτουργεί κάτω από 0,85 για πρώτη φορά αυτόν τον μήνα, επικυρώνοντας το πτωτικό σενάριο.

Το Open Interest (OI), ωστόσο, αυξήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, από 550 εκατομμύρια συμβόλαια σε πάνω από 620 εκατομμύρια. Επιπλέον, το ασφάλιστρο του Quarterly Future επιστρέφει στην αρνητική επικράτεια, υποδηλώνοντας ότι οι συμμετέχοντες στην αγορά δεν είναι πλέον αισιόδοξοι για τις μεσοπρόθεσμες μεταβολές των τιμών. Το αρνητικό ασφάλιστρο έχει διευρυνθεί κατά περισσότερο από – $ 30 κατά τη στιγμή της γραφής.

Μεγάλη / σύντομη αναλογία BTCΜεγάλη / σύντομη αναλογία BTC. Πηγή: OKEx

Ο λόγος Long / Short δείχνει την αναλογία του συνολικού αριθμού χρηστών που ανοίγουν θέσεις long έναντι ανοίγματος short posisi. Ο λόγος συντάσσεται από όλα τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και διαρκή ανταλλαγή. Η μακρά / σύντομη πλευρά ενός χρήστη καθορίζεται από την καθαρή θέση του στο BTC.


Στην αγορά παραγώγων, όποτε υπάρχει ανοιχτή θέση, πρέπει επίσης να υπάρχει ανοιχτή θέση για να την εξισορροπήσετε. Ο συνολικός αριθμός θετικών θέσεων πρέπει να είναι ίσος με τον συνολικό αριθμό θετικών θέσεων. Όταν ο λόγος είναι χαμηλός, δείχνει ότι περισσότερα άτομα κρατούν σορτς.

Το BTC μπορεί να έχει χάσει το αυξανόμενο κανάλι

Ενώ οι δείκτες δεδομένων συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης έχουν δείξει πτωτικά σημάδια, η τιμή του BTC αντικατοπτρίζει το αρνητικό συναίσθημα πέφτοντας κάτω από το ανοδικό κανάλι που φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα. Αυτή είναι επίσης η πρώτη φορά που το BTC έπεσε κάτω από τον κινούμενο μέσο όρο των 30 ημερών, ο οποίος παρέμεινε σημαντική υποστήριξη από τις 2 Απριλίου.

Εάν το BTC δεν μπορεί να ανακάμψει πάνω από την περιοχή των 8.900 έως 9.000 $ βραχυπρόθεσμα, ενδέχεται να δούμε μια άλλη πτωτική κίνηση για να δοκιμάσουμε την υποστήριξη των 8.550 $. Εν τω μεταξύ, OKEx BTC Μηνιαίο μέλλον θα λήξει στις 29 Μαΐου και ενδέχεται να δούμε αυξημένη μεταβλητότητα να κινείται προς τη λήξη.

Τιμή BTC / USDΔιάγραμμα 1D OKEx BTC Τριμηνιαία Futures (BTCUSD0626). Πηγή: OKEx

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά και επιμελημένα νέα από επαγγελματίες κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map